Jaké jsou zvyky elegantní ženy ? - Andrea Dessel

21.01.2018 20:06

 

            Zajímá Vás proč některé ženy na rozdíl od Vás jsou tak snadno     atraktivní , módní a zároveň mají svůj osobní styl ? Ve skutečností   není vůbec těžké stát se elegantní ženou . Jen se musíte držet jistých         pravidel , musíte si vytvořit vlastní návyky při oblékání. Pokud Vás   zajímá o čem právě mluvíme podívejte se jaké hlavní návyky ma      elegantní žena .

 

 

 

1. Oblékání nikdy není spontánní .

 

Právě naopak. Elegantní žena pečlivě prohlíží svůj šatník večer před tím než jde spát a vybere si oblečení na další den a v ojedinělých případech i na několik dalších dní dopředu . To proto aby její oblečení vždy perfektně ladilo .

 

2. Vždy má svůj vzor pro oblékání

 

Elegantní žena vždy upřednostní lehké kopírování v oblékání před improvizací pokud si není absolutně jistá jak oblečení perfektně nakombinovat . Z tohoto důvodu má elegantní žena Svůj idol jehož způsob oblékáni napodobuje .

 

3. Elegantní žena je umírněná

 

Pokud něco již zachází moc daleko pak se tomu vyhne . Elegantní žena není excentrická , ale vše dělá s mírou . Pro ní není nejdůležitější přitahovat pozornost , ale zachovat určitou slušnost v oblékání a v chování .

 

4. Elegantní žena má oblečení , které může kombinovat s čímkoli

 

Kvůli pravidlům uvedeným výše elegantní žena nakupuje jednoduché a klasické oblečení a boty takže se nemusí rozhodovat zda k té jasně a zvláštní sukni má ve svém šatníku nějakou odpovídající blůzku nebo košili .

 

Následujte tyto jednoduchá pravidla a uvidíte , že krůček po krůčku si vytvoříte svůj vlastní výborný a hlavně jedinečný styl v oblékání . Všechno ostatní je buď kýčovité nebo nepohodlné . Buďte pečlivá při vybírání svého oblečení a nenásledujte slepě módní trendy .

   

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel .

 

Odkaz na původní článek https://what-to-wear-today.com/what-are-the-habits-of-the-stylish-woman/