Kinky forced feminization - Jessie

11.07.2017 00:17

Nikola z personálního byla dle mnohých měřítek fakt kus. Na Honzu byla trošku moc vyumělkovaná, měl raději holky, co nepoužívají moc líčidel. Nebo ty, na kterých není moc poznat, že je používají. Nikola mu občas připadala jako bloňdatá mrkací panenka. Taky by podle něj mohla mít trošku širší boky, měl rád kulatý zadeček.

Přesto, stejně jako všichni ostatní, po Nikole nenápadně pokukoval a málokdy si nechal ujít příležitost se za ní ohlédnout. Ze dvou důvodů. Honza měl fetiš na kůži a Nikola nosila kalhoty či sukně z kůže poměrně často. Druhý důvod byl Nikolin hlas, který k jejímu vzhledu mrkací panenky vůbec neseděl, ale Honzu zvláštním způsobem vzrušoval. Honza byl úplně obyčejný kluk, rozhodně jiná liga než Niki, jak ji v duchu říkal. Proto byl dost překvapený, když jej Niki pozvala na skleničku po práci. Trošku zaskočeně ze sebe vykoktal souhlas a Nikola se na něj potěšeně usmála a zamrkala dlouhýma řasama.

Niki na sobě dnes měla dlouhou koženou sukni pod kolena a malé kožené sáčko, které si přehodila v baru přes židli a Honzovi se tak odhalil pohled na bílou košili, kterou mohutně napínala prsa tak velká a dokonalá, že by si klidně vsadil na silikony. Uvědomil si, že zírá, zrudl a s omluvou si odběhl na toaletu, kde si opláchl obličej a několikrát se zhluboka nadechl, aby se uklidnil.

Flirtovat přece uměl, tak proč je tak nervózní? Přece to nemůže být o tolik jiné, než s ženami, jež vídal obvykle. Rozhodl se vystupovat sebevědomě. Už žádné koktání, ani zírání.

Když se vrátil z toalety, zjistil, že Niki mezitím objednala oběma slivovici. Neměl v úmyslu pít tvrdý alkohol a vůbec nečekal, že by Niki pila zrovna slivovici. Než stihl něco říct, začala Nikola.

"Honzo, pozvala jsem tě sem, abychom si promluvili v klidu, mimo kancelář. Mám tady něco k řešení. Jak víš, jsem z personálního. A tak mám přístup k různým informacím. Například si můžu prohlížet historii stránek, na které chodíš z pracovního počítače. Sice je poctivě mažeš, aby se na to nepřišlo, ale mám na to speciální software."

Honza na sucho polkl. Takže tohle není rande, tohle je vyhazov. Pomyslel si. Popadl velkého panáka slivovice před sebou a na ex ho do sebe kopnul.

"Takže, copak to tu máme?" Pokračovala Nikola. "Nějaké fetiš modelky v kůži.. máš rád kůži?" Podívala se na něj modrýma očima a Honzu na okamžik napadlo, že s ním flirtuje. Ale Nikola se hned vrátila k strohému, pracovnímu tónu. "To by nebylo zas tak nic hrozného, takových vás tam je.. ale dále je to už silnější káva. Občas si zabrousil i na stránky humiliationpov.com a také humiliatrix.com. Tohle upoutalo mou pozornost, tak jsem se na ty stránky podívala. A nestačila jsem zírat! Co mi k tomu můžeš říct? Místo práce koukáš na holky, které ti říkají jak jsi k ničemu? A nutí tě dělat opravdu podivné věci? To tě vzrušuje?"

Honzovi za zatočila hlava a měl pocit, že se mu i zatmívá před očima. "Niki... teda, Nikolo.. promiň, já.. však víš..chlapi...jen.. masturbační fantazie, fakt.. nikdy jsem.. já nic, nedělám takové věci..víš..já fakt nikdy..jen představy...věř mi.." koktal a připadal si hrozně trapně. Měl pocit, že každou chvíli omdlí.

"Když tohle všechno spojím s tím, že žiješ sám a nemáš ani přítelkyni – to víš, my z personálního si umíme lidi proklepnout, takže jsem si zjistila i to, že jsi single – z tebe dělá ideálního kandidáta."

Kandidáta? "Kandidáta na co?" Ozval se Honza slabým hlasem.

"Víš, moje Paní mi nařídila sehnat ji nového otroka. A to budeš ty. Do pití jsem ti zamíchala drogy, takže už nikam neutečeš. Omlouvám se, ale můžeš si za to sám, neměl jsi na ty stránky koukat z pracovního počítače."  Cože?! Jaká paní, jaké drogy..aha..  pak už se Honza sesul ze židle. Ještě ucítil silné ruce, které ho zezadu zachytily a ztratil vědomí.

 

Když se Honza probral, zjistil, že je nahý a leží v nějaké malé místnosti, na hromadě starých hadrů. Pak si uvědomil, že není úplně nahý. Penis měl zamčený v kovové klícce. Pás cudnosti! Doprdele, co se mi to sakra děje? Pás cudnosti znal z těch videí ze stránek, co ho do tohodle maléru dostaly. Vlastně Nikole nelhal, jen si ty věci představoval, žádné zkušenosti s tím vším neměl. A teď se zdálo, že ho jeho libido dostalo do pořádného průšvihu. Zkusil si klícku stáhnout, rozlomit zámek, roztáhnout kovové pruty, ale všechno marné. Ok, tohle vyřeším později. Ted se odsud musím dostat. Zkusil otevřít dveře - naštěstí nebylo zamčeno. V dalším pokoji už bylo trochu nábytku, ale nikde nenašel žádné oblečení. Krom dámského prádla, bot a uniformy francouzské služky. Tohle si na sebe nevezmu ani omylem. Jenže chodit tam nahý, zvláště s tou trapnou klíckou na penisu taky nechtěl. Nakonec spolkl svou hrdost a oblékl si černé saténové kalhotky, aby zakryl své zamčené mužství. Připadal si jako naprostý pitomec. Takhle, jen v kalhotkách, opatrně otevřel protilehlé dveře. A uviděl Niki. Stála k němu zády a něco hledala ve skříni. Musela ho slyšet, protože se otočila. Otočila se celým tělem, protože kolem šíje měla krční korzet, který ji fixoval krk tak, že nemohla otáčet hlavou. Bílou košili a koženou sukni vyměnila za sexy minišaty – taky z kůže -  s velkým výstřihem, který štědře odhaloval její silikony. Na nohou měla síťované samodržící punčochy a lodičky na zatraceně vysokém jehlovém podpatku, takže ted převyšovala Honzu skoro o hlavu. Honza zažil první z mnoha nových pocitů, jež na něj čekaly. Protože okamžitě, když takhle žhavě oblečenou Niki spatřil, dostal erekci. Jenže ta se bolestivě zastavila o kovovu klícku. Nebyl to  příjemný pocit.

Honza se rozzuřil. "Co to má kurva znamenat?! To jsi mě unesla? Okamžitě mi vrať moje věci a..."

"Mlč!" Přerušila ho ostře, ale Honza neměl ani v nejmenším úmyslu přestat křičet, dokud se nedostane pryč. A zatraceně si rozmyslí jestli nepůjde na policii, měl pořádný vztek. "Na to zapomeň ty blbá štětko! Co si jako doprdele myslíš? Že budu skákat, jak pískáš jen proto, že jsem koukal na nějaké blbé stránky to neznamená, že..." Co to neznamená, se už nikdo nikdy nedozvěděl, protože Nikola stiskla palcem s černě nalakovaným nehtem tlačítko na malém ovladači, jež měla na řetízku kolem zápěstí a klícka dala Honzovi elektrický šok. Honza se bolestí svíjel na zemi, do koulí i ptáka mu proudilo tisíce voltů.

"Měl jsi být zticha." Prohodila s lítostí Nikola. "Tady se rychle naučíš, že je lepší dělat, co se ti řekne. Takže už budeš hodný, nebo chceš další dávku?" Honza zatínal zuby, ale nemínil se vzdát. "Kurvo." Vyštěkl a Niki znovu stiskla tlačítko.

Po druhém šoku ho bojovnost opustila. "Buď rozumný, Jendo. Paní chtěla novou služku, která ji může sloužit i v době, kdy já jsem v zaměstnání. Tou služkou budeš ty. Čím dříve si na tu představu začneš zvykat, tím lépe. Tak si jdi obléknout tu uniformu, kterou jsem ti připravila a vrať se pak ke mě." Honza si tedy rezignovaně k saténovým kalhotkám oblékl i vycpanou podprsenku, podvazkový pás, na který upevnil jemné punčošky a tohle vše schoval pod černobílou uniformu služebné. Na ruce si natáhl rukavičky a na nohy lodičky s páskem kolem kotníku, které neměly až tak šíleně vysoký podpatek jako ty co měla Niki, ale stejně se v nich cítil hrozně nejistý a našlapoval proto opatrně. Honza se sice zatím podřídil, ale nepřestával přemýšlet o útěku. V téhle maškarádě si připadal jako naprostý blázen.  Alespoň, že mne v tom nikdo nevidí.

Když se vrátil k Niki, ta se na něj přívětivě usmívala. "No vidíš, jaká jsi pěkná služtička. Už ty kalhotky ti slušely a ty sis je vzala dobrovolně, na to nezapomínej. Který chlap by si vzal dobrovolně kalhotky? Opravdový chlap by tu raději chodil nahý a snažil se té klece zbavit, jenže ty nejsi oparvdový chlap, že ne? Přiznej se, tobě se to líbí." Popichovala ho.

Honza se zamračil. Ani náhodou neměl v úmyslu na tenhle nesmysl přistupovat, nebo něco přiznávat. I když si zahanbeně uvědomil, že má Niki pravdu. Tyhle hebké materiály, které cítil na své kůži byly opravdu příjemné, vzrušující.. na chvíli byl za klícku i rád, protože kdyby měl plnou erekci, tak by Niki hned poznala jak na tom je. Jenže to bylo tak pokořující! A ještě, když se mu seměje, že není chlap! Přemohl své ego a nic neřekl. Byl rozhodnutý předstírat poslušnost, dokud se nenaskytne příležitost zmizet.

"Líčení ti udělám až později, Paní tě chce nejdříve vidět bez makeupu. Čeká nás oba spoustu práce, než se naučíš se pořádně malovat sama. A teď dej ruce za záda, služko." Vytrhla ho Niki z proudu myšlenek. Poslušně dal ruce za záda a ucítil, jak mu Nikola spoutala ruce kovovými pouty. "To jen, aby tě cestou nenapadla nějaká hloupost." Okomentovala to. Když měl Honza ruce spoutané za zády, zdála se jeho šance na útěk zase o dost menší. A pak mu Niki nahmatala kovové očko na pásku lodičky kolem kotníku a zamkla je na malý zámeček! To samé udělala i s druhou lodičkou, takže teď Honza neměl naději, že by si je sundal. Na jehlách přece nemůžu utíkat?!! Zhrozil se. Ale jeho odhodlání neklesalo. Prostě si počká na svou šanci. Určitě se nějaká příležitost naskytne, říkal si.

"A ještě tohle, otevři pusu." Poslušně otevřel pusu a Nikola mu do ní vsunula roubík. Jenže jaký! Roubík nejen, že znemožňoval mluvit, ale měl na vnitřní straně malé dildo, jež teď tisklo Honzův jazyk na patro a on tak musel nedobrovolně sát a žužlat umělý penis! To se mu ani trochu nelíbilo, tak se v poutech zazmítal. Naprosto marně, neměl šanci s tím cokoliv udělat. "Ale no tak! Buď hodná holka! Můžeš si za to sama, kdyby ses chovala slušně už od začátku, tak jsi žádý roubík nedostala. Nebudu riskovat, že před Paní řekneš něco sprostého, pak by nás potrestala oba. A to si piš, že pokud mne kvůli tobě stihne hněv Paní, tak si to pak s tebou vyřídím!" Zamávala Nikola Honzovi před očima ovladačem elektrošoků. Ještě zamkla na malý zámeček i ten odporný roubík.

"Zvykej si, děvče. Alespoň můžeš jazykem celou dobu trénovat, bude se ti to hodit. Tohle jsi přece musela na těch tvých humiliatrix a tak dále taky vidět, ne?" Zašvitořila Niki vesele a Honza se na ni zamračil, což ji rozesmálo. Pak mu ještě nasadila paruku se slovy, že za pár let mu jeho vlastní vlasy narostou dostatečně, aby ji už nepotřeboval. Ještě dostal kolem krku obojek s vodítkem a za to vodítko ho teď Niki prováděla rozsáhlým sídlem. Honza cupital v podpatcích a často klopýtal.

Jak se tohle vůbec stalo? Ještě ráno jsem šel normálně do práce, pak mě tahle proradná mrcha pozvala na skleničku a teď? Mám penis zamčený v pásu cudnosti, na sobě mám saténové prádlo a jsem oblečený jako služka s obojekm na krku, rukama spoutanýma a dildem v hubě a táhne mě tu na vodítku jak kus masa! A ještě v lodičkách a s pitomou parukou! To myslí vážně? To opravdu bude můj život vypadat takhle? Musím se odsud nějak dostat, prostě musím.

Když procházeli kolem oken vedoucích do zahrady, uviděl Honza hřmotného chlapa, jak pleje záhonky. Nikola si toho všimla. "To je náš zahradník... pomohl mi odnést tě z baru do auta. Kdyby jsi náhodou počítala s tím, že si toho někdo všiml a budou po tobě policajti pátrat, tak na to zapomeň. Těch pár lidí co tam bylo věřili, že jsi opilý. Každopádně, se zahradníkem se určitě ještě seznámíš později." Pronesla tónem, který neznačil nic dobrého. Honza vytřeštil oči a zkoušel něco říct, jenže přes roubík mu nebylo vůbec rozumět.

 

Po chvíli došli do velké mučírny. Honzovi až přecházel zrak. Na zdi poutací kříž, viděl kladku, pranýř, trestnou kozu, a další bdsm nábytek,  po stěnách viselo množství nejrůznějších bičů, rákosek, pádel a jiných trestacích pomůcek. Ve stylových policích viděl nejrůznější pouta, obojky, masky a mnohé vybavení, které ani netušil k čemu je. Uprostřed se tyčilo křeslo s tak vysokým opěradlem, že bylo vhodnější nazývat křeslo rovnou trůnem. A na něm seděla Zrzavá Lady. Jak si ji Honza okamžitě pro sebe pojmenoval. Niki ho vzápětí srazila na kolena a sama sklonila uctivě hlavu.

Neznámá vstala z trůnu. Na sobě měla černý, celotělový catsuit a na něm červený korzet, červené kozačky až do půli stehen a červené rukavice téměř až k ramenům. Vše z lesknoucího se latexu. V ruce třímala jezdecký bičík, kterým si poklepávala do dlaně druhé ruky, zatímco si klečícího Honzu prohlížela. Podpadky klapaly na podlaze, když ho pomalu obkroužila jako šelma, jež si hraje s kořistí. Za Zrzavou Lady povlávaly její zrzavé vlasy spletené do silného copu.

Honza po rychlém pohledu na trůn měl raději skloněnou hlavu, instinkt mu říkal, že je to tak správně. Rozhodně nechtěl tuhle ženu rozhněvat. Nebyl si úplně jistý proč, ale naháněla mu strach. Ze Zrzavé Lady vyzařovala autorita a Honza okamžitě pocítil velký respekt. Ani ho nenapadlo otočit hlavou, aby si prohlédl zadeček v upnutém latexu, když kolem něj Paní procházela.

Ucítil pod bradou bičík, který jemně,ale rozhodně tlačil vzhůru a proto vzhlédl a podíval se Zrzavé Lady do očí. Do očí ve kterých se odráželo peklo. Jeho respekt ještě vzrostl a jeho zamčený penis se opět pokoušel postavit.

"Musela jsi mou komtesku pěkně naštvat, když tě za mnou přivedla spoutanou a umlčenou. Jsem Madam Nina. Jsem tvá Paní, Vládkyně a Majitelka. Ty mne budeš oslovovat Madam, nebo má Paní, nijak jinak. Krom Ano Madam a Děkuji Madam nebudeš mluvit, pokud nebudeš tázána. Od teď nejsi nic, nejsi člověk. Jsi moje služka, děvka, čubka kurva, otrokyně, můj majetek s kterým si můžu a budu dělat co chci a kdy chci! Rozumíš?!" Její melodický hlas se zvučně rozezněl mučírnou a ke konci zněl temně a výhrůžně.  Plameny v očích Madam Niny jako by zaplály jasněji, aby zdůraznily nevyřčenou hrozbu.

Honza prudce kýval hlavou, že rozumí. Na tom, že je neustále oslovován v ženském rodě mu už nepřišlo nic divného. A hned dostal silnou ránu bičíkem do paže.

"Ty jsi hloupá čubka, máš říct "Ano Paní." To, že máš roubík mne nezajímá, musíš se snažit!"

Honza se tedy snažil a přes dildo v puse, jež byl nucen neustále žužlat, zkoušel vyslovit ano Paní, ale jen nesrozumitelně huhňal. Paní se jen smála jeho marným pokusům.

"Stačí. Mou komtesu Nikolu budeš posluchat stejně, jako mne. Jakýkoliv pokyn, který ti dá splníš okamžitě, bez váhání a dle svých nejlepších možností. Stejně, jako kdybych ti ten rozkaz dala já. Rozumíš, děvko?"  Teď už se Honza nachytat nenechal a zahuhl očekávánou odpověď.

Pak Madam Nina pokynula Nikole, aby sundala Honzovi pouta a přikázala mu, at zvedne sukni a stáhne si kalhotky. Madam provedla inspekci jeho zamčeného ptáka a koulí, přičemž je neopomenula bolestivě stisknout. "Tohle odporné ochlupení zítra mít nebudeš. Pravidelně depilovat si budeš celé tělo. Dále zapomeň na své zbytečné mužské jméno, od teď jsi Jana. A aby sis to všechno pamatovala, dostaneš výprask." Honza smířeně vyzkoušel další ano Paní.

Následně jej Niki připoutala k výpraskové koze, koženými řemeny za ruce, nohy a další dva kolem trupu. "Abys sebou moc neházela, Janičko." Culila se Nikola škodolibě, za což po ní Honza šlehl pohledem, který ale komtesku jen pobavil.

Madam Nina vyměnila jezdecký bičík za rákosku a nemilosrdně vyplatila naprosto bezmocné Janě rychle po sobě pět ran. "Nikolo slyšíš tu děvku jak řve? A to má roubík! Raději mu ten roubík sundej, ať ta čubka nepřekousne dildo a neudusí se. Nechceme přece, aby se ta malá kurvička udusila čurákem hned první den." Zatím co mluvila, hladila rukou v latexové rukavici Janě půlky, na kterých už naběhly fialové pruhy.

Niki odemkla zámeček na roubíku a když jej Janě sundávala, tak ji ještě pošeptala do ucha, at se chová slušně a nedostane je oba do maléru. Ale Honza neměl v úmyslu Madam Ninu nějak naštvat, nechtěl vůbec zjišťovat, jaký trest by následoval. Nemluvě o elektrošcích, jež by jej později čekaly jako odveta od Niki. Byl hlavně rád, že se zbavil toho nechutného roubíku. Když mu dildo konečně zmizelo z pusy, vytklo mu z úst spoustu slin rovnou na podlahu.

Následoval výprask, během kterého se Honza naučil za každou ránu děkovat, naučil se hlasitě prohlašovat, že Madam Nina je jeho Paní, Majitelka a Vládkyně a také, že on je Jana, děvka, kurva čubka a služka pro Madam a její komtesku. Také se naučil prosit o milost. Vlatně naučila. Protože během těch sto ran rákoskou se z Honzy s postraními myšlenkami na útěk stala smířená, rezignovaná služka Jana.

Jenže ani po takovém výprasku si její zadek neměl odpočinout. Jana byla stále pevně připoutána tak neviděla, co se za ní děje. Neviděla, jak si její nová Paní nasazuje strapon, jak na uměláka kape lubrikant.. pochopila, až když ucítila chladivý gel mezi půlkama a umělý žalud, jež si hledal cestu dovnitř. "Co jsi tak vyplašená? Sama jsi tu přece vyřvávala, že jsi děvka." Uslyšela zlomyslný hlas Madam Niny, kterou už si nikdy nedovolí v duchu nazývat přezdívkou. "A děvka je dobrá jen k tomu, aby se nechala ošukat. Nikolo, postarej se o její hubu."

Niki si stoupla velmi blízko k Janině obličeji, vyhrnula si lem kožených minišatů a odhalila kalhotky. Jak jinak, než kožené. Ta holka musí mít ještě větší fetiš na kůži, než já. Pomyslela si Jana a koutky úst ji poprvé od osudné schůzky v baru vylétly do úsměvu. Když už nic jiného, po tom všem čím jsem si dnes prošla, alespoň vylížu Niki kundičku. To bych byla ve firmě za frajera...tedy, nebýt okolností.. Ale Janě úsměv na rtech ztuhl, protože Niki z kalhotek vytáhla penis, jež jí v ruce rychle nabíral na velikosti a hned ho strčila šokované Janě do otevřené pusy. Ta holka je chlap!! Nikola je chlap!! Shemale!Panebože!!

"Nemáš ráda překvapení, Janičko? Tak se neošívej a ukaž mi, co ses naučila na dildu. Pěkně mě vykuř, laciná kurvo." A tak měla Jana už zase v puse čuráka. Tentokrát opravdového. Pořádný kus masa, který ji v puse dále rostl, zatímco umělák Madam Niny ji tvrdě znásilňoval anální kundičku.

Nikola Janinu první opravdovou kuřbu natáčela na mobil. "Proto dnes nejsi nalíčená, aby bylo poznat, že jsi to skutečně ty,  kdo tak lačně kouří ocas. To pro případ, že bys někdy zkoušela utéct. Pak bych to poslala tvým rodičům i přátelům a dala to na net." Madam i Nikola se Janě obě vysmívaly, zatímco ji tvrdě mrdaly, každá na jednom konci.

"Tak co ty kurvo, jak se ti líbí když ti tvoje Madam šuká prdel? Děvka jako ty si nic jiného nezaslouží, nejsi dobrá k ničemu jinému, rozumíš? Jsi naprosto bezcená, promrdaná děvka, už nikdy se žádné kundičky ani nedotkneš, ted už budeš jen kouřit,polykat a nastavovat prdel čubko!"

Jana zažívala směs pocitů - bolest z šukaného zadku, stud z opravdového ptáka v puse, strach, že by se o tom někdo dozvěděl... zahanbení, že se nechala takhle zotročit.. degradaci z toho co ji Madam a Nikola říkaly a dělaly.. a z těch všech pocitů ji hrozně těsně svírala klícka, protože se ji to všechno vlastně líbilo.

Po chvíli začalo v Nikině penisu škubat a Jana ucítila v krku horké sperma. Niki svůj nástroj rychle vytáhla a ještě pořádně postříkala bezmocné, zneuctěné Janě obličej mrdkou. A tohle všechno pořád natáčela pěkně detailně, aby nebylo vidět, že je Jana připoutaná.

Madam Nina konečně dopřála Janině zadku klid a přišla se podívat, jak má Jana postříkaný obličej a hned také komtesku za množství spermatu pochválila. Všimla si také loužičky slin na podlaze. "Nikolo, dopřej té děvce ještě zlatou sprchu a pak za mnou přijď do mé ložnice, moje kunda pro tebe bude mít další práci. Tu děvku tady nech přivázanou, at ji to svinstvo schne na obličeji. Za dvě hodiny se sem vrátíš s papíry a až ti je tahle špinavá děvka podepíše, necháš ji vylízat tu zasviněnou podlahu se vším, co na ni bude." Mluvila Madam o Janě, jako kdyby tam ani nebyla. Po Nikině "Ano Paní." pak Madam Nina odešla, aniž by věnovala Janě jediný pohled.

"Niki, jaké papíry mám podepsat?" Zeptala se zneužitá, vyčerpaná a zlomená Jana, snažící se nemyslet na to vše, co se ji stalo, co musela udělat a co ještě bude muset udělat..a na pach spermatu, který ji pomalu stékal po tváři a na jeho chuť, jež cítila na jazyku.

"Prostě formuláře. Výpověď ze zaměstnání, otrocká smlouva, převod majetku, souhlas s operací prsou.. a tak podobně." Jana si nemyslela, že ji dnes ještě něco šokuje, ale ted musela vypadat překvapeně, protože Nikola pokračovala "Copak to pořád nechápeš? Dostalo se ti toho privilegia, že budeš Paní sloužit 24/7. Dvacet čtyři hodin denně, sedm dní v týdnu. A ted raději otevři pusu, už to na mě jde. No tak, buď rozumná. Chci ti to ulehčit, přece jsi slyšla Madam. Stejně pak budeš muset všechno slízat z podlahy. Bude lepší, když se ti povede spolykat co nejvíce pissu rovnou, než ho pak olizovat , MI to můžeš věřit."

Janu piss nikdy nebral, ani nevzrušoval. Ale už ji bylo všechno jedno. A tak když se před ní Niky rozkročila a namířila na ni svůj penis, poslušně otevřela pusu. Vzápětí ji skropil zlatý déšť a i když Niky mířila do pusy, tak Jana nestačila polykat a piss smíchaný se spermatem a slinama tak tekl na podlahu, kde směs vytvořila louži. Niki ji soucitně pohladila po vlasech a pak odešla uspokojit Madam Ninu.

Jana, svázaná a špinavá, další dvě hodiny hypnotizovaně zírala na kaluž tělních tekutin, kterou bude muset svým jazykem vyčistit. Hlavou se ji honilo spoustu myšlenek o životě, o který přišla a co ji čeká dál. Když se po nekonečných dvou hodinách Niki vrátila s papíry, Jana vše bez jediného gesta odporu podepsala. Klícka opět pevně svírala její penis.

Diskusní téma: Kinky forced feminization - Jessie

Datum: 10.11.2021

Vložil: cialis black is it safe

Titulek: cialis without a doctor prescription cialiswithdapoxetine.com

https://cialiswithdapoxetine.com/ cialis coupon

Datum: 03.11.2021

Vložil: cialis coupon

Titulek: cialis price cialiswithdapoxetine.com

cialis coupon https://cialiswithdapoxetine.com/

Datum: 31.10.2021

Vložil: can ubuy cialis on streets

Titulek: cialis price cialiswithdapoxetine.com

cialis online <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis tablets</a>

Datum: 24.10.2021

Vložil: cialis tadalafil & dapoxetine

Titulek: cialis coupon cialiswithdapoxetine.com

buy cialis online <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cheap cialis</a>

Datum: 12.10.2021

Vložil: MichaelBix

Titulek: cialis coupon cialiswithdapoxetine.com

cialis 20 mg https://cialiswithdapoxetine.com/# - cialis without a doctor prescription

Datum: 08.10.2021

Vložil: cialis price

Titulek: cheap cialis cialiswithdapoxetine.com

https://cialiswithdapoxetine.com/ cialis alternative

Datum: 03.10.2021

Vložil: generic cialis

Titulek: cialis online cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis alternative</a> buy cialis usa

Datum: 01.05.2021

Vložil: Otheree

Titulek: generic cialis fast delivery

<a href=https://fcialisj.com/>cialis price

Datum: 11.12.2020

Vložil: Otheree

Titulek: difference between cialis and tadalafil Spusy

Reviews Of Cialis Use Soyday <a href=https://xbuycheapcialiss.com/>buy cialis online with a prescription</a> Grouth Zithromax Suspension Dosage

Datum: 16.06.2018

Vložil: cabron

Titulek: Super

Paráda, dobře napsané

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek