Nečekaná proměna - 11.díl - Andrejka

23.10.2016 19:35

Ráno, když jsem se vzbudila, tak jsem zjistila, že si moje pipina žádá mou pozornost a také mi k ní hned sklouzly moje prstíky, které si hned začaly hrát s poštěváčkem, který mi hned vykoukl a ztvrdl. Byl hrozně citlivý na dotek a Já jsem během chvilky byla dole tak mokrá, že mi šťávička z prcinky vytékala takovým proudem, že jsem měla během chvilky pod sebou potopu, mé tělíčko sebou škubalo v záchvěvech rozkoše, že jsem v té chvíli ani nemusela použít svého zamilovaného růžového robertka. Hned potom jsem rychle vyklouzla z postýlky a utíkala se do koupelny osprchovat a obléci.

Potom jse0m seběhla dolů, kde jsem začala pomáhat mamce v kuchyni s vařením, mamka mne potom učila jak se pere prádlo, jak ho mám třídit a na co si mám dát při praní prádla POZOR, jak se prádlo žehlí a skládá a také mne ukazovala jak a co se používá k úklidu a Já jí u toho moc ráda asistovala, což mamku moc těšilo. Když jsme pak odpočívaly a měly tak i trochu čas na sebe, tak mne učila jak si mám dělat make-up, jaký pudr mám jak používat, jaké stíny mi sluší a jaké se ke mně hodí, učila mne jak si mám česat a rozčesávat vlasy, jak si je mám dále upravovat (culíky, copy a jiné účesy), jak se používá kulma a žehlička na vlasy a podobně. Prostě mne zasvěcovala do holčičích a ženských tajů. Učila mne chodit ve střevíčkách, jak se pohybovat na podpadcích, tancovat a oblékat, jak si sladit oblečení a další a další věci, které ženy potřebují znát a vědět. Zároveň mne učila jak dbát na osobní hygienu, jak se mýt, jak používat dámské vložky a tampony, ale také mne učila jaké používat krémy, šampony, kondicionéry i další nezbytonsti k životu dívky a ženy. Na mamce bylo vidět, že mne to učí moc ráda a že má radost, že mne to baví a když se mne ptala, co bych chtěla po škole  dělat, tak mou volbou byla kadeřnice a vizážistka.

     Takto nám s mamkou plynul život a ze mne se postupně stávala z dívky žena a Já postupně zapomínala na to kým jsem dřív bývala a zjišťovala jsem čím dál, tím víc, že život ženy je moc hezký. V té době se mi snažili nadbíhat různí kluci, chodila jsem na diskošky a randit. V té době jsem již měla dostatečné zkušenosti jak se sebeukájením (mastrubací, která byla vždy příjemná), tak jsem měla za sebou i pár hezkých zkušenosti s lesbickým milováním, ale měla jsem také i pár sexuálních úletů s kluky, kdy mohu říci, že všechno mělo své kouzlo. S holkama to bylo něžné a krásné a s klukama zase trošku jiné, protože když je v pipině cítit naběhlý a pulzující ocas a do pusinky se ti řine ta mužská tekutina, nebo ti stříká na obličej, bříško, stehna a vůbec na tělo, když ta lahodná bílá tekutina na tobě usychá, lepí se ti mezi prsty a podobně, tak musím říci, že je to opravdu něco krásného. Také musím říci, že mne mamka dobře zaškolila a vše perfektně vysvětlila a někdy také i pomohla, jako i Já jí, což bylo našim tajemstvím. K mému růžovému robertkovi mi pak přibily i další šidítka, která jsem moc ráda používala, kdy některé máme společné s mamkou, protože to obě milujeme.

     Když jsem časem zjistila, že jsem těhotná a otec dítěte neměl o mne zájem, tak mi mamka sice řekla, že jsem blbá, ale že to spolu všechno zvládneme. Pozorovala jsem s mamkou jak mi roste bříško, chodila jsem jako nastávající maminka pravidelně cvičit a zjišťovala jsem jak se mi nalévají prsa mateřským mlékem a když jsem se dozvěděla po ultrazvuku, že budu mít holčičku, tak jsme hned s mamkou vymýšlely jaké jí dáme jméno a obě jsme se shodly, že to bude Karolínka. Pak došlo k porodu, který byl sice bolestný, ale ten následný pocit za to skutečně stál a stojí.

     Dneska je ze mne vzorná mamina a chlap nám v rodině opravdu žádný neschází. Život je tak krásný, když může dát žena život jinému tvorečkovi, natož tak krásné holčičce, jako mám JÁ!!! A jsem na to dnes velice pyšná!!!