Příběhy Paní markýzy - Veronique (soutěž 2.ročník)

03.08.2017 22:01

Příběhy Paní markýzy

       
     Madame Veronique markýza de Montespan
 
Příběh první, aneb kterak jsem ke komorné přišla
 

To o čem Vám budu vyprávět, se začalo psát v létě, respektive v  srpnu roku 2013. Nejsem ženou od narození, jsem transsexuální, tedy žena uvězněná v mužském těle a jmenuji se Veronique. Jak jsem dozrávala, uvědomovala jsem si, že s mou sexualitou není něco v pořádku. Líbily se mi holky, které na tom byly stejně jako já. Navíc jsem zjistila, že se mi líbí je ovládat, ponižovat a týrat. Zkrátka taková hraběnka Báthory. A  když jsem získala nějaké peníze z dědictví, rozhodla jsem se splnit si sen, koupila jsem od státu polorozpadlý zámek, dala se do jeho rekonstrukce a při té příležitosti zřídila v jedné ze sklepních místností malou mučírnu. Nic velkého, ani extra, základní výbava. Klec, kladka, kláda, trestný kříž, trestná lavice. 

No a když už jsem tedy bydlela coby šlechtična na svém zámku, proč se nestát hraběnkou? Jako milovnice všeho francouzského, jsem zvolila přídomek Veronique, makýza de Montespan, podle jedné z milenek a francouzského krále Ludvíka XIV.  A když už jsem tou markýzou, proč si nepořídit komornou pro své pohodlí a potěšení? 
No a abych si zajistila oddanou komornou, obrátila jsem se na net, kde jak známo seženete absolutně vše a tam jsem na jedné nejmenované stránce uveřejnila inzerát, že Markýza de Montespan hledá do svých služeb tranny dívku, poslušnou, submisivní komornou, nejlépe pak masochistku. Nevěřila bych, jaká záplava odpovědí mne zavalí a současně co za různé týpky se ne netu pohybuje. Takový člověk si od manželky půjčí bílé punčochy, navleče si je na chlupaté nohy a už se považuje za transku. Naprosto mne pak dostala "tranny holka" s bíbrem, jen proto, že mu přítelkyně nedovolila se oholit. No řeknu vám, fujtabl velebnosti! 
Odpovědi bez fotek jsem rovnou hodila do koše a ze zbylých mne zaujala fotografie a životopis jedné tranny ženy. Jmenovala se Monique Kaminski, sice o šest let starší, než já, ale udržovaná, vysoká, štíhlá, s neskutečně krásně tvarovanýma nohama, vkusně nalíčená, s nalakovanými nehtíky, hlaďounce upravená, se zájmem o francouzské dějiny jako já, subina a masochistka k tomu. Prostě a jasně přesně to, co jsem hledala, osůbka vhodná do mé klece a na má mučidla. Rozhodla jsem se ji pozvat k výběrovému řízení a trochu si ji vyzkoušet, kolik vydrží.
  
Dohodly jsme se na termínu konkurzu a v dohodnutý den zastavilo na nádvoří auto. Oknem jsem pak sledovala, kterak z něj Monique vystupuje. Otevřely se dveře, pak se v nich objevil pár nohou v černých punčochách a lodičkách s otevřenou patou. Tyhle nožky pak elegantně následoval i zbytek těla. Monique byla oblečena do letních šatiček s ramínky, zavazovanými za krkem v zelenkavé barvě, barevně ji k tomu ladil i lak na nehtech rukou. Vzala si z auta kabelku, zabouchla dveře a poněkud bezradně se rozhlédla po nádvoří. Vyklonila jsem se z okna a ukázala, kudy se dostane dovnitř. 
Vydala jsem se jí po schodech naproti do přízemí, uvedla ji do přijímacího salonku a vyzvala ji, aby se usadila do křesla proti mně. Posadila se a způsobně složila noženky pod sebe, jak se na řádnou ženu sluší a patří. Já si ležérně přehodila nohu přes nohu a zahájila neformální pohovor. Osůbka proti mě působila uvolněným, sebejistým dojmem, vůbec bych ji netypovala jako subinu. Navíc mi prozradila, že je narozená ve znamení Lvice, což mne překvapilo ještě víc. Také se zajímala o vojenskou historii, Napoleoniku, prý je vášnivá Bonapartistka, což mne poněkud pobouřilo, neboť já jsem zarputilá royalistka a přívrženkyně francouzských králů. No alespoň ji budu mít za co trestat. Já z ní ten Bonapartismus a revoluci dostanu. Zaskočilo mne, že ač měla dostatek submisivních zkušeností, dosud neměla příležitost dostat se do mučírny. Moc jsem se těšila, až jí ukážu tu svou. Také neměla žádnou zkušenost s dominantní transkou. Měla jsem být její první tranny Madame. Už jsem se na to moc těšila, tudíž jsem ukončila rozhovor a vyzvala ji, aby mne následovala.
Prošli jsme chodbou přízemí a po schodech sestoupily do klenuté sklepní chodby, kde až na konci za masivními dveřmi bylo mé království. Vstoupily jsme dovnitř, prostory mučírny byly jen intimně osvětleny. Vzala jsem kožená pouta a upnula je subině kolem zápěstí. Nachystala jsem kladku, zavěsila na ni rozpěrku a k ní uzamkla pouta. Potom jsem začala subinku na kladku natahovat. Rozpažené, zavěšené ruce stoupaly vzhůru, viděla jsem, jak se její tělo napíná, vnímala jak pracují její svaly na rukou i nohou. Vytáhla jsem ji, až se jen špičkami prstů na nohou dotýkala země. 
  
Přistoupila k dalšímu kroku mého plánu. Svléknutí šatů. Neskutečně jsem se těšila, až si ji rozbalím. Jako malé dítě na vánoční dárek pod stromečkem. Rozvázala jsem mašličku ramínek na krku, přetáhla je přes prsa a stáhla ke kotníkům. Objevilo se její spodní prádlo. Byla krásně barevně sladěná, měla zelenkavou krajkovou podprsenku, krajkové kalhotky stejné barvy a černé punčochy s krajkovým lemem. Slušivá krajková soupravička, opravdu radost pohledět.
S velkým zalíbením jsem si prohlížela svou novou hračku. Visela tam roztažená, zcela bezmocná a já si s ní mohla dělat cokoli se mi zlíbí. Momentálně jsem byla zvědavá na její prstíky u nohou, proto jsem rozepnula pásky lodiček kolem jejích kotníků, postupně ji zula levou i pravou lodičku a nechala ji bosou jen v punčoškách. A jaké překvapení, nehty na nohou vyvedeny také v zelené barvě, která prosvítala přes jemný silon punčoch.
  
Posléze jsem k ní přistoupila zezadu, rozepnula dva háčky na podprsence, vyvlékla ramínka a podprsenky jí zcela zbavila. Líbilo se mi, vzrušovalo mne, když jsem ji takto mohla svlékat a olupovat jako cibuli. Nyní jsem ji měla už jen v kalhotkách a punčochách. 
 
Vždy mne fascinovala scéna z filmu Angelika a sultán, kde je polonahá Angelika přivázaná a trestána bičováním přes záda. Nyní jsem si mohla splnit svůj sen a zbičovat svou Moniku. 
Vzala jsem do ruky kožené důtky a švihla ji přes obnažená záda. Zakřičela bolestí a já pokračovala v bičování. Rána dopadala za ranou, má bičovaná oběť se bezmocně zmítala na kladce, sténala, naříkala bolestí. Na bělostné pokožce zad, se začaly objevovat červené podlitiny a já nepřestávala, dokud jsem neodpočítala třicet ran.
Teď musely i kalhotky dolů. Stáhla jsem jí je přes boky, kotníky, svlékla ji a ona tam visela nahá jako palec. Zůstaly jí jen černé punčochy, které zvýrazňovaly krásný tvar stehen, lýtek i kotníků.  Opět jsem uchopila do ruky kožené důtky a přetáhla ji tentokrát přes zadek. Vykřikla překvapením. Znovu a znovu svištěly důtky vzduchem a já přidala na razanci. Má oběť křičela bolestí, na jejích půlkách se objevovaly další a další červené čmouhy. Mrskala jsem ji v pravidelném rytmu, odpočítala další sérii třiceti ran, posléze vyměnila důtky za rákosku a zmalovala jí zadek dalšími třiceti ranami. Musím uznat, že červená jí moc slušela.
 
Přikradla jsem se ke své Monice zezadu, přitiskla se k jejímu tělu a cítila, jak zmrskaná záda i zadek hicují od pulsující krve. Natáhla jsem se a na jejich dlaních zkontrolovala průtok krve do rukou. Měla je studené, nejvyšší čas ji spustit na zem, uvolnit ruce, aby se opět rozproudila krev. Povolila jsem ji, aby se mohla postavit na celá chodidla a přitiskla své rty na její krk. Nádherně voněla květinovou vůní. Jemně jsem se jí zakousla do krku, jazykem zajela do ušního boltce. Zavzdychala slastí, měla zavřené oči, tak jsem vzala do zubů její náušnici a špičkou jazyka si hrála s jejím ušním boltcem. Chvěla se rozkoší, na těle jí naběhla husí kůže. Rozhodla jsem se dál zkoumat tajemná zákoutí jejího těla. Vydala jsem se jazykem přes její krk, ramena, až jsem vklouzla do podpažní jamky a začala tam rejdit. Tichounce sténala a třásla se po celém těle. Z jednoho podpaží, přes lopatky jsem se jazykem dostala pod druhou paži a lízala ji. Podpaží bylo hladce vyholené, vonělo jemnou vůní i potem. Po páteři pak můj jazyk sjel až do úžlabiny mezi půlkami poznamenaných výpraskem. Jednou rukou jsem půlky roztáhla, objevil se načervenalý anální otvor, do kterého jsem zasunula nasliněný ukazováček. Ozvalo se vzrušené zasténání. Rejdila jsem prstem v análním otvůrku a dostávala neskonalou chuť jej řádně projet a protáhnout. Cítila jsem narůstající vzrušení v podbřišku, poštěvák se mi prokrvoval a zvětšoval
Uvolnila jsem Monice ruce z pout a za ruku ji dovedla k masivní dřevěné kládě, kde se musela hluboce předklonit, do otvorů zasunout krk, ruce, kde jsem jí vzápětí uvěznila a uzamkla. 
 
Rázem se tak ocitla v neskutečně rajcovní poloze, kdy si její vystrčený zadek přímo říkal o hluboké zasunutí. Už jsem nedokázala dál odolávat a odhrnula si kalhotky, odhalila stojícího poštěváka a nasměrovala jej na vstup do jejího analu. Plivla jsem mezi její půlky, abych ji trochu promazala a pak jediným přírazem do ní zajela hluboko, až na doraz. Zaskučela bolestí i překvapením, ale to už jsem jí začala nekompromisně, v pravidelných intervalech projíždět.
Vychutnávala jsem si ten vzrušující pocit z její pevně sevřené díry, byla nádherně těsná, když jsem jí projížděla a dávala jsem si záležet, abych se neudělala příliš brzy. Sténala, hekala, vzdychala pod mými přírazy a já jí to dělala jako smyslů zbavená. Ten pocit nadvlády nad bezmocnou, uvězněnou subinou mne neskonale vzrušoval a dodával mi neutuchající výdrž. Projížděla jsem jejím analem víc jak půl hodiny, zrychlovala, když jsem byla vzrušená a zvolňovala, když to na mne přicházelo. Konečně jsem usoudila, že si Monika užila už dost, tak jsem zrychlila a chvíli nato už jsem jí plnila anal svým horkým, bílým spermatem. Vytáhla jsem z ní svého utahováka. Já byla ukojena, ale jí jsem  chtěla dopřát mnohem víc rozkoše, než jsem jí byla schopna poskytnout já. Proto jsem Moniku uvolnila z klády, nechala ji lehnout zády na trestnou lavici, uzamkla jí ruce za hlavou. Musela zdvihnout a roztáhnout nohy, které jsem jí přivázala ke sloupkům.
  
Pak jsem mezi její doširoka roztažené nohy přistavila šukací stroj a uměláka na jeho konci zasunula do její protažené, vystříkané díry. Ani lubrikant nepotřebovala, tak byla promazaná mým semenem.
  
Otočila jsem ovladačem reostatu, elektromotor se rozběhl, umělák se dal do pohybu. Nastavila jsem ho na pomalé otáčky a sledovala jak Monice zajíždí do analu. Sténala rozkoší a blahem, když jsem pootočením přidala na otáčkách a k tomu navíc zapnula vibrace na robertku. Rozhodla jsem se, že vyzkouším plný výkon stroje, přestavila přepínač a robertek se rozběhl neskutečnou rychlostí. Znehybněná subka jen vyjekla leknutím, jak se do ní ten stroj opřel. Připomínalo to oje parní lokomotivy v plné rychlosti. Nechala jsem stroj běžet na plné obrátky, Monika se vzpínala pod přírazy dilda, hekala rozkoší, tekla a mazala chtíčem. Krásný pohled na subinu, bezmocně se zmítající v poutech, která je neskutečnou rychlostí šukaná strojem, co nezná únavu. Sledovala jsem jak se Monika chvěje po celém těle v orgastické křeči. Probíhala u ní jedna vlna análního orgasmu za druhou. Nejprve křičela, posléze už jen ochraptěle sténala rozkoší. Nechtěla jsem ji nechat odpočinout, jen jsem ubrala otáčky stroje, přidala na vibracích a šla si dát polední čaj do salonku. Popíjela jsem, vyřizovala nějaké dokumenty, zatímco stroj pracoval za mne. Po hodině jsem si uvědomila, že mám ve sklepení šukanou subinu. Vrátila jsem se do mučírny, Monika zhluboka oddechovala, anal měla rozevřený, roztažený, umělák jím zvolna projížděl, tak jsem otočila reostatem na plný výkon a stroj se okamžitě rozjel jako lokomotiva. Zasténala, když se do ní dildo začalo nořit plnou rychlostí. Opět se vzpínala, její tělo se třáslo prožívanou rozkoší a já na ni znovu dostávala chuť.
Cítila jsem, kterak mi poštěvák roste a mohutní. Odstranila jsem šukací mašinu, stoupla si mezi její roztažené nohy a zasunula. Začala jsem jí opět projíždět a vychutnávala si tak slast z její svírající se rozmrdané dírky. Protahovala jsem ji pomalu, rozvážně, sledovala jak má zamhouřené oči slastí, sténala, vzdychala, hrudník se ji dmul zrychleným dýcháním. Neskutečně mne vzrušovala její bezmocnost a odevzdání. Cítila jsem jak mě vzrušení zcela pohlcuje, už jsem se nedokázala ovládat, zrychlila jsem přírazy a za několik okamžiků jsem dnes už podruhé plnila její anál.
Uvolnila jsem její pouta, provazy, pomohla jí postavit se na nohy, a protože bylo poměrně chladno, podala jsem jí černou, krajkovou košilku, kalhotky, aby se trochu zahalila a nenastydla mi. Sotva stála na nohou, třásla se jí a podlamovala kolena, proto jsem jí zafixovala na trestném kříži a dala ji čas, aby se trochu vzpamatovala.
   
Nechala jsem jí tak odpočívat asi půl hodiny. Den to byl náročný, nejen pro mou subinu, ale i pro mne. Cítila jsem se unavená, chtělo se mi spát. Proto jsem Moniku odvázala a uzamkla ji v kleci, kde bude čekat, až na ni opět dostanu chuť, nebo ji budu chtít potrestat a pomučit.
   
Dívala jsem se na svou subinu za mřížemi. Vypadala kouzelně, moc jí to tam slušelo. Těšila jsem se a představovala si jak si s ní budu i nadále hrát a užívat si. 
No je čas ukončit dnešní den. Vykročila jsem ke dveřím, nahmatala vypínač a mučírna se ponořila do tmy. Zavřela, uzamkla jsem těžké dveře, vyšla schody do prvního patra, kde byla má ložnice a ulehla do postele. Snad se mi bude zdát nějaký krásný sen, třeba o tom co jsem dnes zažila se svou Monikou.
 
Veronique de Montespan

Diskusní téma: Příběhy Paní markýzy - Veronique (soutěž 2.ročník)

Datum: 14.08.2017

Vložil: angelika van buuren

Titulek: zbicovat madam

ze se nekomu libi
mit rudy krvavej
zadek...:/ ..jo nekoho
to vzrusuje..no
tu pochybnou
madam by trebalo
tak ze..by ji takove
myslenky prosli..
jakoby nebylo dost
stredoveku a obeti
valek ..ze se nekomu
chce lizat ..ja bych
ji dala kladivem..

jelikoz si nekdo neumi
vazit ze ma telo a
jeste se nici..tecka©

Datum: 22.08.2017

Vložil: Agamemnon

Titulek: Re: zbicovat madam

Božínku, ty jsi blbá jak daleko vidíš, aneb jak pravil klasik: Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.

Datum: 07.08.2017

Vložil: Jessie

Titulek: Spíš vyprávění...

..než povídka, ale skvěle se to četlo. :)

Datum: 06.08.2017

Vložil: Nikol

Titulek: Super

Tak to musel být úžasný zážitek. :3 skvělá povídka.

Datum: 06.08.2017

Vložil: Romana

Titulek: Nadhera

Nadherna povidka, navic skvele doplnena fotkami. Zavidim subince, chtela bych neco podobneho zazit. :)

Přidat nový příspěvek