Průvodce feminizací - Boj s vypadáváním vlasů

11.06.2017 19:22

I když může paruka zakrýt pleš, někteří by rádi měli své vlastní vlasy. Proto pokud trpíte ztrátou vlasů, je tento článek pro vás.

Každý rok se utrací miliardy na hledání léků proti padání vlásů. Mnoho z těchto peněz je vlastně promarněno. Tyto produkty jsou často neefektivní a často podvádějí zákazníky. Mnoho lidí tyto prostředky používá nesprávně. Naštěstí existují způsoby, jak dosáhnout úspěchu. Dám vám rady, díky kterým nebudete jen vyhazovat peníze oknem.

Dělejte si záznamy

Lidé obvykle vyzkouší několik různých přípravků, než najdou ten pravý. Mnoho lidí používá dva nebo více najednou. Udržet si přehled o účincích jednotlivých přípravků je náročné. Nejlepší způsob, jak si tento přehled udržet je vést si záznamy o vašem postupu. Měli byste si zaznamenávat všechny důležité informace - začátek, dávky, cena i vedlejší účinky. Z těchto záznamů později zjistíte, které přípravky jsou užitečné a které nejsou.

Dělejte si fotky

Malé změny se pouhým pohledem těžko rozpoznávají, proto je dobré si pravidelně pořizovat fotografie, ze kterých rozdíly poznáte. Vždy udělejte fotku z přibližně stejného úhlu a při stejném světle. Ve spojení s vašimi záznamy to vytvoří velmi spolehlivý způsob, jak si ověřit efektivitu přípravků.

Váš úkol

Internet je plný přípravků, které údajně brání vypadávání vlasů a léčí jeho příčiny. Najít ty, které říkají pravdu může být těžký úkol. Když budete hledat na internetu, vyhněte se těm, jejichž výsledky zní až příliš dobře na to, aby byly pravdivé. Jestli vám firma nabízí fotografie před a po léčbě, pozorně si je prohlédněte. Pokud jsou fotky foceny z různých úhlů a při jiném světle, buďte opatrní. Firmy se takhle snaží oklamat oči zákazníků. Pokud firma tvrdí, že jejich přípravek má "98% úspěšnost", najděte si o něm lékařské zprávy. Pokud jsou tyto zprávy mlhavé, nebo dokonce chybí, jedná se pravděpodobně o podvod.

Pokud budete postupovat správně, máte velkou šanci na úspěch. Ještě poslední rada -  každý úspěch vyžaduje úsilí. Ať už je léčba jakákoliv, vždy respektujte rady svého lékaře a příbalový leták přípravku.

Pokud chcete vědět více, můžete se podívat na stránky www.hair-loss.org (anglicky)