Průvodce feminizací - Péče o ruce a nehty

15.09.2017 23:57

Mít pár jemných rukou s pěknými nehty přidá na ženskosti. Naučte se pečovat o své ruce a nehty.

Mnoho z vás si možná užívá práci s rukama jako třeba opravování aut, tkaní nebo instalaterství. Tyto manuální práce můžou lehce poškodit vaše nehty i ruce. Vždy používejte rukavice, když pracujete. Když pracujete na zahradě, noste také rukavice. Když pracujete s chemikáliemi, noste gumové rukavice. Sama mám nejradši chirurgické rukavice. Jsou levné a jsou jako druhá kůže na rukou. Zvykněte si používat krém na ruce, jak jen to půjde, hlavně po práci. Můžete si nosit malou lahvičku s krémem s sebou, když půjdete ven.

 


Když se muž podívá na ruku ženy, zaměří se na nehty. Teď vám řeknu, jak je udělat co nejhezčí. Je několik možností.

Umělé nehry jsou dostupné v mnoha různých barvách. Můžete je koupit téměř kdekoliv a jsou levné. Často je používám a to hlavně, když jdu ven večer. Používá je i mnoho obyčejných žen. Kupte si více podložek na nehty, nenanášejte lepidlo přímo na nehty, protože by je to mohlo poškodit.

Pokud chcete mít jen své vlastní nehty, možná by jste si je měli nechat narůst delší. Nemusí být tak dlouhé, jak je mají jiné ženy. Moje nehty jsou krátké a stříhám je každé dva týdny, protože se mi pak lépe pracuje. Pokud si necháte narůst hodně dlouhé nehty, budete se s nimi muset naučit pracovat úplně odznova, buďte opatrní.

Pokud se vaše nehty snadno poškodí, zkuste některý z mnoha dostupných produktů na nehty. Existují krémy, které nehty zesílí. Tyto krémy jsou k dostaní v internetových obchodech nebo v každé lékárně.

Pokud si chcete nalakovat nehty na rukou i na nohou, dejte pozor, aby se lak nedostal na kůži. Když už se na ni nějaký dostane, umyjte ho při sprchování, při mytí rukou, nebo vatovou tyčinkou namočenou v odlakovači. Když si lakujete nehty na nohou, dejte si mezi prsty vatové kuličky tak, jak to dělají všechny ženy. Také je dobré sladit barvy vašeho oděvu s barvou laku, ale to už je na vás.