Průvodce feminizací - Řasenka

08.10.2016 16:07
Máte velké štěstí, jestli máte dlouhé řasy. Já je nemám. Ale podstata řasenky je řasy prodloužit. Představte si, jak sexy budete vypadat, až budou vaše řasy dlouhé a hezké. Je to další dovednost, kterou musíte zvládat.
Postup:
1. Seznamte se s typy řasenek a vyberte si, která bude sedět k vašim řasám a příležitosti. Vybrat si můžete prodlužující, zahušťující, dlouhotrvající, vyživovací, voděodolné a mnoho dalších. Přes den je vhodné přidat délku, zatímco v noci do města se hodí zahušťující a dlouhotrvající.
2. Zvolte barvu, která se k vám hodí. Pokud máte blonďaté nebo červené řasy, vyberte hnědou řasenku. Pro tmavé řasy se pro běžný den hodí hnědá barva a černá nebo tmavě hnědá pro výraznější a dramatičtější řasy.
3. Natočte své řasy natáčkou na řasy, pokud je to třeba a naneste všechen oční makeup před nanesením řasenky.
4. Vyndejte kartáček jedním tahem. Pumpováním nasajete hodně vzduchu do nádobky a řasenka by mohla vyschnout a mohly by se tam dostat bakterie.
5. Začněte ze spodní strany horních řas a nanášejte pomalu barvu od kořínků ke konečkům. Vždy držte kartáček rovnoběžně s víčkem. Pomalu kartáčkem otáčejte na vršku řas, aby se řasy správně oddělily.
6. Nechte první vrstvu řasenky zaschnout, než nanesete druhou vrstvu stejným způsobem.
7. Použijte hřebínek na oddělení mokrých řas. Můžete odstranit přebytečnou řasenku papírovým kapesníkem, pokud je to nutné.
8. Používejte méně řasenky na dolní řasy. Začněte u okraje spodního víčka a pečlivě pokračujte ke konečkům.
9. Odstraňte všechny zbytky řasenky mimo řasy vatovou tyčinkou namočenou v odličovači na oči.
Tipy:  
 Vždy odstraňte makeup před tím, než půjdete spát. Díky tomu budou řasy zdravější a řasenka se nebude moct dostat do očí.  
 Naneste řasenku až po nanesení stínů a linek.  
 Vyhněte se voděodolným řasenkám, pokud nemáte kvalitní odličovač.  
 Než nanesete řasenku, popřemýšlejte jestli nebudete nosit umělé řasy.  
 Uživatelé kontaktních čoček by měli držet voděodolných řasenek, protože déle vydrží a minimalizují možnost, že se dostanou do očí. Neškrábněte se štetěčkem do oka.
 Pokud máte světlejší pleť, použijte světlejší odstín řasenky.  
 Barva řasenky by se měla hodit k barvě očních linek, ale na večer můžete použít divočejší barvy jako modrou, červenou nebo dokonce zlatou a stříbrnou.
Řasenky jsou běžně dostupné pouze v pár odstínech - černá, hnědá, černohnědá a další speciální varianty.  
 Řasenka má tendenci vysychat, pokud je vystavena vzduchu, takže ji nenechávejte dlouho otevřenou.  
 Řasenku často vyměňujte, asi tak jednou za 3-4 měsíce. Nenechávejte si ji déle než půl roku. Sežeňte takovou řasenku, která nedělá žmolky, a nedrolí se. Ověřte si to ještě než ji použijete na oči.  
Můžete nosit tolik řasenky, kolik budete chtít.