Průvodce feminizací - Tmavé kočičí oči

30.12.2016 21:33

Tmavé kočičí oči

Světově známý maskér Alexis Vogel, který spolu s Pamelou Anderson vytvořil značku kočičího vzhledu, sdílí své profesionální rady, jak vytvořit smyslné tmavé oči, které jsou mezi lidmi tak oblíbené.

Alexis Vogel říká, "Tento vzhled můžete udělat tak vášnivý a dramatický, jak jen budete chtít," a doporučuje použít světle šedou, tmavě červenou nebo tmavou khaki (zelenohnědá). Tady jsou rady, jak získat dramatický vzhled Pamely Anderson.

Pro opravdu spolehlivý vzhled kočičích očí existuje sada nástrojů Alexis Vogel, který obsahuje všechny potřebné předměty i s návodem a fotografiemi. Níže je kompletní návod, ve kterém jsou podrobné instrukce.

Potřebné věci:

  Dobrá tužka na obočí

  Černá řasenka

  Krémové černé oční linky

  Kulatá tužka v tmavých odstínech

  Tmavé oční stíny ("Alexis Vogel’s Masquerade" byl vytvořen speciálně pro tento postup).

  Barva nesmí být příliš matná ani jasná - je nutné si s tím pohrát. Matné barvy jsou příliš výrazné a jasné barvy působí upatlaně.

  Štěteček na oční linky

  Štětec na oční stíny

  Zvýrazňující lesk pod obočí

  Jeden pár (dva, pokud jste odvážní) samolepících jednotlivých řas, které můžete použít pro jemnější dojem a také rozšíří horní víčka, což rozevře oči a příblížíte se ke kočičímu vzhledu.

 Postup:

1. Naneste základní bázi, korektor a pudr. Nezapomeňte napudrovat i část pod očima.

2. Začněte použitím kulaté tužky. Začněte od jednoho koutku k druhému podle linie řas a kreslete tlustou rozmazanou čáru.

3. Štětečkem na oční linky naneste tmavé oční stíny okolo šedé rozmazané čáry z prvního kroku, aby to vše splynulo a působilo jemně.

4. Navlhčete vatovou tyčinku a mírně rozmažte okraje.

5. Pro horní oční linky: Vezměte štětec na oční linky a krémové oční linky, abyste vytvarovali úžasné kočičí oči. Ukazováčkem od konce obočí naneste trochu krému a postupujte od obočí k řasám. U obočí dělejte čáry tlustší a postupně je k řasám ztenčujte. Ztenčováním linek dosáhnete požadovaného dojmu a přitáhnete pohled k Vašim přírodním řasám.

6. Vezměte štětec na oční stíny a naberte trochu stínu. Zvýrazňete své oči tak, že nanesete stíny na horní okraj očních víček a postupně budete vše spojovat do spodní části směrem k řasám.

7. Pro velmi půvabný vzhled zaplňte stíny celé oční víčko. Nedělejte si starosti, když se spletete. Vše lze napravit pomocí vatových tyčinek.

8. Natočte si řasy a naneste vrstvu řasenky. Vždy natáčejte své řasy před nanesením řasenky. Trik kočičích očí spočívá v tom, že vše míří ven z očí. Pro ještě větší zlepšení nahoďte pár - nebo více, pokud jste odvážnější - umělých řas. Na ty ale už nedávejte další vrstvu řasenky. Je důležité, aby byly načechrané a vyzývavé.

9. Pro uhlazení je dobré nakreslit hezké obočí a na očnicový oblouk naneste zvýrazňující lesk. Lesk nesmíte dát okolo očí spolu s barvu, jinak by nemělo kouřový nádech, ale můžete ho přidat do okolní části - tedy na obočí.

10. Nyní jste připraveni jít ven a užít si to.

Pokud chcete znám kompletní postup pro tento vzhled, koukněte na stránky Alexis Vogel, kde se přiučíte i to, jak líčit zbytek obličeje (plné rty, pěkné tváře a svěží pokožka). Pro více informací navštivte - https://www.alexisvogel.com (anglicky).

Zde je video v češtině, kde je místo šedé použitá černá barva - https://youtu.be/qICCnlV8lG8