Translenka - O mně

01.06.2016 00:40

Ahojky, 

chtěla bych se Vám představit, protože nejsem jako většina transek a tak doufám, že touto cestou třeba i najdu nějakou mě podobnou. Převlékám se už od malička, ale zatím jsem nepotkala transku, která by to měla hozené jako já. Neříkám, že nemám nápadníky, kterým se líbím a s kterými občas něco zažiji, ale nenarazila jsem ještě na transku, která by byla stejná jako já.

A v čem jsem tak jiná než ostatní transky? Především v tom, kolik si na sebe oblékám prádla .

Nejvíc tedy kalhotek. Když bych si měla obléci jen jedny, cítila bych se taková neúplná. Taková moje standartní sestava hadříků co si oblékám je následující: Začnu stahovacími kalhotkami do kterých ještě příjde několik vložek. Následuje stahovací podprsenka a umělá prsa. Přes toto si natáhnu stahovací body, abych měla ženštější postavu. Další si oblékám dvoje silonky a pak body s dlouhým rukávem a většinou i roláčkem. To proto, že se snažím zakrýt co nejvíc to mužské tělo, které nemám ráda. Pak si vezmu nějaké krajkové body, na něj podprsenku a přes ní tričko nebo halenku. Na ruce si natáhnu síťované rukavičky. A už jsou na řadě kalhotky, kterých mám připravených 8ks od největších po nejmenší, aby šli všechny zepředu aspoň trochu vidět. Pod poslední si zasunu vložku. A už zbývá jen podvazkový pás a punčochy na podvazky, sukénečka a botky na podpadku. Samozřejmostí je, že jsem nalíčená, mám nalepené řasy a nehty a na hlavě blond paruku. Na závěr se dozdobím naušnicemi a nějakými dalšími šperky. Málem bych zapoměla na dost důležitou věc. Všechno prádlo, které překrývá mojí pipinu (body, kalhotky, silonky...) má v místech pipiny udělaný průřez, aby byla pipina přístupná i bez toho, že bych si něco ze sebe musela sundávat. Můžu si tedy užívat a přitom být pořád v hadříkách, které tak zbožňuji. Pod vrstvami prádla zůstáne vždy schovano aji to co mám mezi nohama navíc a na co chci zapomenout, protože se chci cítit co nejvíc jako žena a to s tím prostě nejde. Jsem prostě pro partnera nebo partnerku pouze ženou a přes to nejede vlak.

Tak copak, koho to vzrušilo? Napište mi na admin@translenka.eu a pro lepší představu jaká jsem se podívejte na moje stránky www.translenka.eu

Pa,pa...Lenka