Velká pětka v ženském šatníku

02.08.2016 22:55

Toto oblečení nikdy nevychází  z módy , dá se snadno kombinovat a co je nejdůležitější  budete se v něm vždy cítit pohodlně . Určitě si zaslouží do nich investovat .

 

Ideální Džíny

Pro mnoho žena znamenají džíny základ jejich šatníku . Proto jim musíte při jejich výběru věnovat zvláštní pozornost . Díky širokému výběru můžete vybrat džíny , které schovají vaše nevýhody a zvýrazní vaše přednosti . 

 

Krátké černé šaty

Nikdy nevycházejí z mody a zároveň se hodí k jakékoli příležitosti .  Už od času Coco Chanel  minišaty v barvě noční černé nejsou jen kouskem oblečení , ale jsou životním stylem  !

 

Dlouhá úzká sukně

Tento model schová vše co nevypadá perfektně , opticky vám nadzvedne zadeček a vaši postavě dá sexy štíhlí vzhled se štíhlím pasem  . Tento druh sukně je u návrhářů velice oblíben a ujistěte se , že máte ve vaše šatníku aspoň jednu v černé barvě !

 

Kostým

Ženské oblečení v mužském stylu je vysoce relevantní a nejen v letošní sezoně – kalhoty a trička v typicky pánském střihu , šle , motýlek , frak , plášť a bunda v pánském střihu .  V typu těchto kostýmů se budete cítit sebevědomě a bude z vás vyzařovat elegance .

Boty na vysokém podpatku

Preferovaná barva těchto bot je černá a hodí se jak k sukni tak k džínám . Vysoké podpatky vizuálně prodlužují nohy . Hodí se téměř ke všemu a dovolí vám vytvořit spoustu druhů vzhledů . 

 

Všechny možnosti tohoto oblečení lze úspěšně přizpůsobit téměř vše druhům stylu oblékání  a téměř všechno je běžně dostupné ve vašem šatníku . Jsou nadčasové a vždy jsou v módě . Tudíž je musí mít každá žena s trochou sebeúcty m které chce následovat módní trendy .   

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel . Níže najdete odkaz na původní článek . https://what-to-wear-today.com/the-great-five-in-the-womens-wardrobe/