Víkendová akce - Crazy (soutěž 2017)

11.03.2017 15:48

Zhruba v polovině týdne mi přítelkyně oznámila, abych si na víkend nic neplánoval. Prý budeme doma, užijeme si.  S očekáváním víkendu a „užívání“ se mě zmocňovala nervozita. Nevěděl jsem co se bude dít a navíc jsem byl značně nadrženej. Protože několik dní zpátky nic nebylo. Ani sem neměl  kdy si ho vyhonit, kvůli práci.  Navíc když přišla řeč na víkend a mé otázky, co má v plánu….vždy se jen pousmála, koukla na mě a odvedla řeč na jiné téma. 

Byl pátek a já sem dostal za úkol nakoupit pití a něco k jídlu. Proč ale tolik?  Obtěžkán nákupem jsem dorazil domů.  Otevřel jsem dveře a začal jsem něco tušit. Několikery dámské boty, vůně parfémů, které jsem neznal.

Vstoupil jsem do obýváku, seděla tam moje láska a dvě její kamarádky. Znal jsem je, ale i tak mě překvapilo, že tam jsou. Přece jsme si měli užívat?  Ahoj, odpověděly. Dostal jsem polibek od mé přítelkyně, docela vášnivý, na to že nebyla sama. Hned jsem cítil jak se mi zvedá tlak.  Dej to víno chladit a pojd za námi, holky přijely popít a pobavit se, dlouho jsme se neviděly. Nevadí ti to, že ne? Jasně že ne, odpověděl jsem a s trochou zklamání šel dát chladit víno.  S lahví, která byla už vychlazená, zřejmě holky jsou doma už dost dlouho jsem se vrátil za nimi do obýváku. Otevřel ji a nalil si. Tři lahve už stáli na zemi prázdné. Asi se rozjely, pomyslel sem si.  Po přípitku se přítelkyně zvedla s tím, že jde dělat kávu a kdo  všechno si dá. Jasně, chut na kafe jsem měl. Ta proč ne, když za ten den byla jen jedna ranní. Pak nebyl čas.

Káva přesně podle mého gusta. Půl napůl s mlékem a sladká, řekla přítelkyně a holky se zasmály s poznámkou o tom, že mám kávu jako nějaká dámička.  Kdyby jen věděly, co máme za tajemství s přítelkyní . Dámička, to je celkem padnoucí označení. Přítelkyně si ze mě doma dělá totiž holku. Dává mi dámské oblečení a to od kalhotek, košilek …vlastně všechno, když na to přijde. Ale vždyt to je moje holka! Prořízla kamarádčin smích věta.  Mě zapulzovalo v kalhotkách, ale dělal sem jako nic.  Zábava pokračovala dál a víno ubývalo docela rychlý tempem.  Navíc, nevím jestli to bylo jen tím vínem, nebo jen mojí několika denní abstinencí, cítil sem se hrozně nadržený a měl erekci, kterou se mi dařilo zakrývat jen velmi těžko.  Ale dařilo. Jen přítelkyně mě nějak pozorovala.

Holky se bavily, popíjely a nějak nebraly na zřetel, že jsem mezi nima. Nějak si mě nikdo nevšímal, tak jsem jen pozoroval o čem se baví a jejich témata, zřejmě s pokročilým úbytkem hladin v lahvích začala být nějak moc otevřená, chvilkami lechtivá a zdálo se i upřímná.  A co velikost? Čeho? No péro, ne? Jak velký je velký a jak malý je malý?  Tohle začlo hodně zajímavě. S pomalu otevřenou pusou jsem naslouchal různým odpovědím o velikostech o trapasech a nějak se mi honilo hlavou, že přítelkyně má pravdu, když říká, že ten můj je malý.  Až to pomalu vypadalo, že se holky předhánějí, která měla většího, tlustšího a já nevím co ještě. Z ničeho nic se na mě obrátila přítelkyně a s otázkou před kterou není úniku se zeptala. A co ty, jak jsi na tom ty?  No byl jsem v tu chvilku rudej snad až za ušima. Povídej, dělej, povzbuzovala mě a holky se na mě dívaly.  Moje odpovědi, byly takříkajíc záchranné a nic neříkající. Prostě omáčka a snaha toto téma ukončit. Chceme čísla, sekla po mě. A hned!  A pravdu!

Dvanáct centimetrů, odpověděl sem a díval se na špičky svých pantoflí.  Když konečně polevila první vlna smíchu, přišla další „sprcha“Žádných dvanáct! Naměřila sem ti jedenáct!    A stojí ti ten chcípák? Stojí co?  Postav se a dej ruce za záda!  To už stála přítelkyně u mě a zvedala mě za podpaží.  Snažil jse se nějak vymanit, ale nepolevila, dokud sem nestál. Stáhla mi ruce za záda a mě se jasně rýsovala na volných kalhotách erekce.  Dívejte se holky, copak to tu má?  Holky se smály, tleskaly a já se styděl, jak snad nikdy. To jsem ale netušil, že teprve pravá ostuda přijde.  To už jsem cítil ruce, jak mi přejíždí po rozkroku a pomalu rozepínají zip. Kalhoty padají ke kolenům a jsou vidět krajkové kalhotky a podvazky, které mám na sobě. Penis mi napíná kalhotky a ty taky letí dolů. Přítelkyně odstoupila a řekla. Tak se podívejte na tu dámičku s kávou půl napůl. A tohle je prý velký péro. Stál se tam zostuzený, vzrušený a holky se smály.  Káva ti chutnala, co? Měl si v ní viagru, to aby holky nepřišly o toho tvého chcípáka a mohly se pobavit, co mam doma za chlapa, víš?!  To už mi stahovala tričko, přišlápla kalhoty a já zůstal jen v podvazcích a s postaveným chcípákem.  Budeš takhle. At si tě můžou prohlídnout a nedržkuj. Říkala sem ti, že si užijeme. 

Jelikož i na mě víno mělo účinky, byl jsem poslušný a začalo mě to bavit. Jen jsem netušil, že moje láska tohle dokáže udělat. I když jsme se o tom častokráte bavili. Zábava byla solidní, vzrušující a ponižující.  Musel jsem se převlíkat do různých krajek, sukýnek, podprsenek. Došlo i na líčení, kdy se na mě opravdu vyřádily. Zkrátka jsem byl prostě jako holka s malým čuráčkem.  Co chvilku blýskla dioda z fotáku, fotila si mě moje panička i holky. Musela je bolet břicha, jak se pořád smály.

A to zdaleka nebyla konečná. Akce neustále gradovala……  byl teprve pátek večer a holky u nás měly trávit celý víkend.  A jelikož vína bylo opravdu hodně, celá ta ukázkově ponižující akce se protáhla do časného rána, kdy jsme všichni odpadli, holky jistě s úsměvem na tváři a moje panička s uspokojením, protože i když jsem v sobě měl viagru, tak se nic dalšího pro mě výhodného nekonalo.  Po sprše se nechala uspokojit jazykem a robertkem, který je asi  tak o jedno mé péro větší.  I když sem měl nakoupíno solidně, tak sem usínal s čuráčkem tvrdým jako skála, frustrovaný z neuspokojení, ale svým způsobem vlastně hrozně spokojený.

 

                                                   Sobota

 

Když jsem se probudil někdy kolem oběda, otevřel oči, cítil jsem jen sucho v puse a takovou tu poopiční tupost. Byl jsem nahý a v posteli sám. To znamená, že přítelkyně vstala? Asi ano. Protáhl jsem se a koukám, na nočním stolku je sklenička s vodou a o ní opřený list papíru. 

Zůstaň nahý, nechod na záchod, jen si vezmi pilulku, vypij celou sklenici a přijd do kuchyně.

Tohle tam bylo napsáno, přečetl jsem to ještě několikrát a pořád jsem tomu nevěřil.  Skutečně vedle sklenice byla položená tableta viagry. Už tohle na mě zapůsobilo, že jsem v tu chvilku měl erekci jako blázen a nebylo to jen ránem. Prostě mě to vzrušilo a to opravdu neskutečně.  Aniž bych si to uvědomil, držel sem svého stojícího čuráčka o kterém už jsem opravdu přesvědčený, jak je malej v ruce a onanoval jsem. Po krátké chvilce napupovaný k prasknutí  jsem sáhl po oné modré tabletce, zapil jí a zůstal ještě chvilku ležet. Stát.  Zase bezmyšlenkovitě sem ho měl v ruce a pomalu honil. Hlavou se mi honilo, proč asi mám jít do kuchyně nahatý. V bytě bylo ticho, ložnice zavřená. Past?

Takhle jsem ležel dost dlouhou dobu a cítil, že viagra opravdu působí. V kombinaci s ranní potřebou, nepředstavitelná erekce.  Potichu jsem se zvedl z postele, otevřel dveře od ložnice a hned jsem věděl, že to ticho není jen tak. Navíc dveře v ložnici vydávají při otevření zvuk, který není úplně tichý a jelikož jsou dveře v obýváku prosklené, byl ten stín na nich vidět. Už jsem slyšel, že doma nejsem sám. Tichý rozhovor z kuchyně mi jasně naznačil, že holky jsou vzhůru všechny a zřejmě sedí u kávy. 

Pojď pojd !! Čekáme tu na tebe hočičko! 

V tu chvilku by se ve mně krve nedořezal. Včera bylo včera…. Byl tam alkohol…. Ale co tohle?

Dělěj! Pojď sem!  Nebudeme tady čekat až se uráčíš! Začalo to být docela vážné, poznal jsem to z hlasu mé přítelkyně, cítil jsem se trapně, jak nikdy a erekce nepolevovala. Pomalu jsem otvíral dveře a skoro bych řekl, že po špičkách vlezl do kuchyně. Rukou jsem si zakrýval svůj rozkrok a stál tak před nimi. Díval jsem se do země a mlčel. Neumíš pozdravit? DEJ TU RUKU PRYČ, AT VIDÍME TOHO OBRA!  To už se návštěva smála na celé kolo. Přistup blíž a ukaž pořádně toho chcípáka! To už jsem měl skoro slzy na krajíčku a holky si přisazovaly. Ty máš doma dobrýho pitomce a to péro, no fakt si nekecala, má ho jak malej kluk.  Ani se nedivíme, že ho oblíkáš do kalhotek.  A takových různých pošklebků bylo docela dost. Dost na to abych si to takhle střízlivý vychutnal.  Vždyt si to takhle chtěla ne? Říkalas, že si holka s perkem, nebo se pletu? Už mě přítelkyně oslovovala v ženském rodě.   Honila sis toho čuráčka?  Neschovávej ho, nech ho být.  Stál sem pořád trapně nahý s neuvadající erekcí a k smíchu. Honila sis ho? Naposledy se ptám. Co jsem mohl dělat, než odpovědět popravdě.

Jsi čuně, máš ho celýho oslintanýho!  Jdi si dát sprchu a pak sem přijd, připravíme ti společně oblečení a pojedeme do města.

 

Když jsem vylezl ze sprchy, kdy bylo celou dobu do koupelny otevřeno – nesměl jsem zavřít dveře, utřel jsem se a přemýšlel co dál. To že voda přestala téct asi upozornilo nejen návštěvu, ale i mojí přítelkyni. Tak pojd sem! Zaslechl jsem.  Nemám oblečení…. Jsem tu nahatý….  NO A?  Máš snad problém s tím, že holky neviděly nikdy péro?  Péro jo, ale muj chcípáček….pomyslím si a jdu.

No podívejte se…. Sprcha pomohla a on mu snad i klesl…. Blbě se to pozná u tak malýho perka co holky??  Jen tohle dořekla, tak už zase byla erekce přímo ukázková…. Na mých 11 cm… Což vyvolalo další bouřlivou vlnu smíchu.

Jdeme oblékat, zaznělo. 

Moje paní mě dovedla do obýváku a celou dobu mě držela za chcípáka, což vě mě vyvolávalo záchvěvy slasti a moje nadrženost byla větší a větší.

Takže čím začneme? Ptala se moje přítelkyně.  Ukázala prstem na sedačku, kde byla poměrně velká igelitka a já mohl jen odhadovat, co v ní je.

No rozbal to a všechno vyskládej na sedačku! A klekni si k tomu!  Již klečíc začal jsem vytahovat věci z tašky a skládat je vedle sebe. Nestačil jsem ani pořádně valit oči, co to všechno bylo. Podprsenky, košilky s krajkovými ramínky, kalhotky ...všechny možné i nemožné....dál jsem zahlédl silonky, stahovací pás a vycpané kalhotky, podvazkový pás a několikery punčochy. Úplně na spodu tašky byly ještě dvě krabice a v nich jsem našel dámské baleríny s mašličkou a umělá prsa, asi tak Béčka...možná Céčka....

tak zkoušej, zavelela. Vem si kalhotky a obleč si je na toho chcípáka.... vyber si sama....

Sama? Špitl jsem..... asi to slyšela, protože mi jen sdělila, že chlap nejsem a at si zvykám na ženské oslovování. Navív přidala argument, jestli mi to oblečení a ta spousta krajek přijde jako pánské.  Neměl... tedy neměla jsem jak kontrovat a jen jsem se studem zahleděla na ty vyskládané hadříky. Nebo co si o tom myslíte holky? Zeptala se kamarádek, které jí stály za zády a sledovaly tuto ponižující akci s úsměvem na rtech.  Otoč se když na tebe mluvíme ty nulo! Přikázala mi paní. Otočila jsem se a opět byla vidět má neuvadající erekce. Po chvilce, když opadla další vlna výsměchu to dámy probrali zevrubně a velmi kriticky.  Péro má malý až ubohý, postavu jako chlap moc nemá, je hubenej, nohy tenký, ruce taky.  Obličej taky nemá jako robocop ale spíš takový dívčí. No chlap to prostě není! Verdikt byl docela drsný, ale přesto se mi nepodařilo skrýt stoupající vzrušení a čuráček mi začal pěkně slintat.  Utři si toho chcípáka a začni se oblékat!  Dneska budeš mít černé prádlo!  Vezmi si ty vysoké vycpané kalhotky na bocích a na zadku a pak si nalepíš prsa.   Když jsem si natáhla kalhotky, tak jsem měla pocit, jako by se mi zadek nafoukl a ono skutečně, měla jsem žensky tvarovaný zadek.  Ted prsa!  A tady máš lepidlo!  Podávala mi tubu, která vypadala pomalu jako chemoprén.  Na ní bylo napsáno, že jde o lékařské lepidlo, používané k upevnování náhrad a výdrž je cca 3-4 dny podle zátěže.  S hrúzou v očích jsem se podívala na přítelkyni a ta se jen pousmála. Věděla co tam je psáno. No... no nekoukej a lep... na prsa i na hrudník, bude to držet neboj se!  Nanesla jsem lepidlo na sebe i na prsní náhrady a přiložila je na svůj hrudník., Zastudělo to, chvilku jsem je podržela a skutečně. Byly skoro jako mé vlastní, ani se nehnuly a byly opravdu krásně tvarované. I barva souhlasila s mým tělem.  Paní mi pak jen lehce makeupem zamaskovala přechod mezi prsy a pokožkou a nebylo ani poznat, že nejsnou přírodní. K tomu jsem si hned natáhla černou krajkovou podprsenku, která mi prsa ještě více zvýraznila.  Tak a ted si vezmeš podvazkový pás, ale punčochy zatím ne! Ještě si musíš nalakovat nehty a jak jsem se podívala, už vytahovala moje paní z kabelky rudý lak. Pás mám na sobě a jdu si pro lak.  Sedni si hezky proti nám na taburet a lakuj, proncezno!  Ten trapný pocit, kdy mám na sobě spoustu krajek, umělá prsa a navíc erekci, kterou ani ty kalhotky neschovají. Ted si ještě musím nalakovat nehty! Když byla procedura u konce a měla jsem nalakované nehty na nohou, směla jsem si natáhnout punčochy, které měly takový kurvičkovský vzor. Ještě si to zapni a vezmi si sukni a halenku. Během chvilky jsem tam před nima stála oblečená komplet v dámském i boty mi seděly... zřejmě se přítelkně připravovala a měla mě změřenou od hlavy až k patě.  Ted se tu u nás posad ty skoro holko.... musíme tě nalíčit a nasadit naušnice a paruku. Bez toho z baráku nevylezeš!  To byla další informace, která mi téměř podlomila kolena. Ven? Jak jako ven? No nečum, jdeme na víno... tečka..... už jsem jen seděla v křesle a přítelkyně mě líčila, nasadila paruku, upravila mě, připla naušnice a byla jsem komplet.   Jdi se podívat do zrcadla, jak ti to sluší! Šla jsem do chodby k zrcadlu, podlamovaly se mi kolena a byla jsem vzrušená. Nejraději bych si chcípáka vyhonila, ale nesměla jsem.  Tak co ty hvězdo! Jaká jsi?  Když jsem se dívala do zrcadla, tak jsem měla pocit, že mam erekci snad ještě větší, ale to je jen klam, že :)

Nechybí ti něco? Nevím, odpověděla jsem. Tak pojd sem a honem....  jen jsem došla zpět do pokoje už mi to bylo jasné. Kabelka. Byla na stole, menší černá kabelka, krásně lesklá a s velkými uchy, tak aby šla přehodit přez rameno, Ještě se koukni, co máš v ní.... chlape :D a další záchvaty smíchu na sebe nenechaly dlouho čekat. Koukla jsem se do kabelky a v ní byla peněženka, nějaké šminky, vonavka a tampony.  Tak co? Vybavená? Ano... sklopila jsem studem hlavu. Tak si jdi kleknout do kouta a počkej až se připravíme. Pak půjdeme na víno.

Klečela jsem asi tak půl hodiny, když se za mnou ozvalo, Hotovo, jdeme!

A šlo se! Takhle jako mám vylézt z baráku? Ve dne? Začala jsem se vzpouzet. Když si hrajeme doma, pěkne za zamčenými dveřmi, tak je to něco jiného, ale tohle? To je na zbláznění!

Přestaň odmlouvat a vymýšlet blbosti! Sekla po mě přítelkyně, vystrčila mě ze dveří a já se modlil, aby se holky nesmály..... marně... smích bylo slyšet všude a já se jen bála, aby nevylezl nějaký soused.   Když jsem takhle vylezla před dům, bylo hezkí počasí. Krásně teplo, jen lehký větřík, který si pohrával s mou sukní, pod kterou byla stále erekce a to nejen z viagry. Mě se to ponížení líbilo a hodně mě to vzrušovalo. Jen, ten stud. Snad mě neuvidí žádný známý.

Pak už jen cvaklo dálkové ovládání u auta a nastupovat.  Kam vlastně jedeme? Ptala jsem se.  To tě vůbec nemusí zajímat, sedni si a uvidíš.  Nejeli jsme nijak daleko, během necelé hodiny jsme byli na místě. Dívala jsem se kolem sebe a začala mě jímat hrůza. Byli jsme v okresním městě a poznala jsem, že kousek od náměstí.  Jdi zaplatit parkovací hodiny! Já?!  No snad si nemyslíš, že tam poletím já nebo holky, odpověděla mi přítelkyně. Nevím, jestli to udělala schválně, ale ukázala mi na hodiny, kteréí byli na druhém konci ulice. Ačkoliv tam místo k zaparkování bylo a bylo hodně blízko hodin. Nebyla šance se nikterak vymluvit, prostě jsem musela jít. Všude ty lidi.... já červená snad až na zadku, ťapu si v sukýnce, halence. Prsa se mi houpou a cítím ty pohledy. Dívají se fakt všichni? Nebo je to jen má doměnka? Oblečení není úplně nenápadné,  ale na druhou stranu, když se podívám kolem sebe, ženy takhle chodí oblečené často. Snad to bude tou mou chuzí? Asi budu muset zapracovat na ženštějším projevu mého pohybu.  Už sázím peníze do automatu a čekám na lístek, koutkem oka sleduji holky, jak stojí u auta a vypadá to, že mají velmi družný rozhovor. Cesta zpět byla rychlejší a trochu uvolněnější, přesto jsem měla pocit, že jsem středem pozornosti.  Byla jsem přivítána úsměvy a pochvalou, jaká jsem kočka. Kam se tedy jde? Ptám se.  Přítelkyně se ke mně nakloní, cítím její ruku, jak mě hladí přes sukni, moje erekce zase začíná být víc než citelná, lehce mi podklesnou kolena... slyším a cítím horký dech na krku a pak přistane facka.  Proč ti zase ten mrzák stojí? Čubko! Jdeme! Neptej se a pojď! 

Snažím se schovávat mezi přítelkyni a holky, které jsou vedle nás. Alespoň být trochu nenápadná. Nejde to, pořád mám pocit, jako bych byla sledována. A už jsme na náměstí.  V dálce vidím zahrádku, která je otevřená. Že by tam? Ano, míříme přímo k ní. Holky už si zabírají místa a jak tak koukám, na mě zbylo takové, že je na něj vidět snad ze všech stran. Z kavárny i z náměstí, navíc sedím na kraji u zábradlí na vyvýšené židli, takže jsem jak maják. Občal lehce foukne větřík a nadzdvihne mi sukni. Dej si nohu přes nohu, radí mi přítelkyně. Nebo snad chceš aby ti koíukaly kalhotky? Nemám s tím problém, povídá dál zatímco mi hladí nohu a pomalu vyhrnuje sukýnku, skoro až ke kalhotkám. Honem dávám nohu přes nohu a koukám, jestli je vše už v pořádku. Je.  Když přišla čísnice, měly jsme vybráno. Dvě lahve růžového vína a obložený sýrový talíř.  Pití bylo dobré a sýr se k vínu opravdu hodil, jen na tom sluníčku mi to lezlo docela do hlavy. Cítila jsem, že začínám být trochu opilá.  A pořád víc a víc nadržená. Dívala jsem se na přítelkyni, na to jak se pohne, pramen vlasů jí sklouzne po odhaleném rameni, jak si ho opět upraví. Cítím její vůni, když se trošku pohne a vítr mi donese k nosu její parfém. Opět jsem se zahloubala a ani si nevšimla toho, že mám na sukýnce mokrý flíček z nadrženosti. Přítelkyně si ale všimla….. A tím mělo vše zcela jiné obrátky……  pokračování příště….a mimochodem…..došlo i ke sňatku……. Ale na ostatní si počkejte……

 

Diskusní téma: Víkendová akce - Jiřka (soutěž 2017)

Datum: 21.05.2023

Vložil: Br3ettIdiom

Titulek: hour music download

1 mp3 download
This of the best sources of 1 hour background music MP3 free and can be downloaded use. Some include the YouTube Audio Library,

Datum: 31.03.2023

Vložil: qasVincentArent

Titulek: Remeron uyku ilac?

Mirtazapin, bir tetrasiklik antidepresan s?n?f?na aittir. Bu ilac oncelikle depresyonu tedavi etmek icin kullan?l?r. Diger durumlarda da uygulanabilir.
Mirtazapin almadan once, alerjiniz varsa doktorunuza veya eczac?n?za soyleyiniz; veya baska alerjiniz varsa.

Datum: 03.12.2022

Vložil: BobgtredbyEnelp

Titulek: Blessing are

and Heavenly
constructed
like
Son
Tianzi.

Jade

Datum: 30.09.2022

Vložil: RonnieDup

Titulek: фотографии мопсов

Классные фото собак на sobakovod.club

Datum: 27.09.2022

Vložil: Michaelfus

Titulek: smm

Всем доброго времени суток!
Есть такой вопрос, может кто в курсе? или может кто-то занимался подобным. В общем сразу перейду к делу, мне нужно раскрутить инстаграм и я начал заниматься данным вопросом, перелапатил уже кучу сайтов в поисках годной инфы и максиммум что-то похожее на нормальную инфу нашел по ссылке, где маркетолог плюс минус хорошо объяснил как и где можно заказать раскрутку. Но вот хочу еще здесь поинтересоваться такой сказать у живых людей.

Datum: 30.08.2022

Vložil: XMC.PL-Master

Titulek: How to make Russians aware that the war is bad. APPEAL to Users

Hello Members,

I wonder how to reach the consciousness of the Russians and make them realize that every day in Ukraine RUSSIAN SOLDIERS DIE and military equipment is being destroyed on a mass scale. Why destroy and demolish when you can build and create a new, better world.
WAR is suffering, crying, sadness and death, do you have any ideas to convince Russians that Vladimir Putin should retire, bask in the sun somewhere in warm countries and end this bloody conflict in Europe.

It is a great idea to select random companies from Russia on Google business cards and add opinions about anti-war content and make people in the country aware that Putin is doing wrong.

Please take a moment to select a random company on the Google map and add your opinion about anti-war content.

It is also worth informing Russians about the possibility of VPN connections because Russia is blocking a lot of content on the Internet and sowing sinister propaganda by not giving people access to real information

Peace be with you!
Thank you
Tomasz Jerzy Michałowski
Poland

Datum: 23.08.2022

Vložil: XMC.PL-Master

Titulek: Let's stop the war in Ukraine. Appeal to Users

Hello Members,

I wonder how to reach the consciousness of the Russians and make them realize that every day in Ukraine RUSSIAN SOLDIERS DIE and military equipment is being destroyed on a mass scale. Why destroy and demolish when you can build and create a new, better world.
WAR is suffering, crying, sadness and death, do you have any ideas to convince Russians that Vladimir Putin should retire, bask in the sun somewhere in warm countries and end this bloody conflict in Europe.

It is a great idea to select random companies from Russia on Google business cards and add opinions about anti-war content and make people in the country aware that Putin is doing wrong.

Please take a moment to select a random company on the Google map and add your opinion about anti-war content.

It is also worth informing Russians about the possibility of VPN connections because Russia is blocking a lot of content on the Internet and sowing sinister propaganda by not giving people access to real information

Peace be with you!
Thank you
Tomasz Jerzy Michałowski
Poland

Datum: 22.08.2022

Vložil: Сost to install hub

Titulek: labor payment to place windows

<a href=costtoinstallwindows.blogspot.com>labor cost to install windows</a> Before the glad tenants disquiet in, they right now light upon numerous problems. Frequently the issues are mutual to the shapeable windows, which in the final analysis be subjected to to be replaced with different ones.

The brute imbroglio is the bent openings made nearby workers hastily. If the installation were not done according to the principle, the ahead temperature changes would make corrosion of the take after installing PVC windows. As a sequel of this rarity open draughts and jamming of fittings.

Datum: 30.07.2022

Vložil: Robertgef

Titulek: Рейтинг Кремов Для Лица







Datum: 05.07.2022

Vložil: JosephNic

Titulek: Blacksprut рабочая ссылка зеркало

Салям
сайт



1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek