Znásilněná 1.díl - Zuzka (soutěž 2017)

20.01.2017 23:16

Někdo zazvonil a tak jsem šla ke dveřím, které jsem otevřela, a v tom okamžiku se na mě vrhly dvě ženy. Jedna mi hbitě chytla, ucpala rukou pusu, abych nemohla křičet a zatlačila zpět do bytu. Druhá žena vešla za námi dovnitř, zavřela dveře a pak položila přede mě na zem tašku, kterou si přinesla.  Rozepnula jí a něco v ní hledala a pak z ní vytáhla pouta, kterými mě hbitě spoutala ruce za zády a pak mě taky spoutala pouty nohy. Pak opět zalovila rukou v tašce, a když jí vytáhla, objevil se v ní roubík ve tvaru penisu, který mě zručně zasunula do pusy, kterou mě uvolnila žena, která mě držela.

Na nic jsem se nezmohla na žádný odpor jelikož vše bylo rychlé byly sehrané a měly vše dopředu připravené. Mohla jsem jedině leda tak huhlat do roubíku, že se mi to nelíbí.

Pak mě společně odtáhly do ložnice, kde mě povalily na postel. Jedna z nich odešla, aby za malou chvilku přišla zpět i s taškou ze které vytáhly pouta, která přidělaly k posteli. Otočily mě na záda a pak mi rozpoutaly nohy, aby mohly následně připoutat každou nohu samostatně k posteli a to samé udělaly i s rukama, tak že teď jsem na posteli ležela roztažena jako písmeno "X". Každá si lehla z jedné mé strany a začaly mě přes oblečení hladit po celém mém těle.

"hmmmmmmmm" vydávala jsem přes roubík nesouhlasné zvuky, ale to bylo asi tak jediné co jsem mohla dělat, jelikož jsem byla v jejich moci. Když začaly útočit na mé kozičky a kundičku, tak jsem huhlání do roubíku ještě víc zintenzivnila a taky jsem začala sebou zmítat v možnostech mého připoutání, abych jim tak dala najevo, že se mi to nelíbí,

ale oni na to nebraly ohled a drtily mé kozičky a kundičku dál.

"A kurvičce se to nelíbí"

Co že jaká kurvička? Já přece nejsem žádná kurvička huhlala jsem do roubíku.

Vůbec na mě nebraly ohled a surově drtily mé tělo.

Pochvíli jedna z žen přestala mučit mé tělo vstala z postele a začala se svlékat a když byla úplně nahá vlezla si zpět na postel rozkročmo na mě zadkem k obličeji. Druhá žena, která mi stále drtila kozičky a kundičku přestala a vyndala mi z pusy roubík. Nahá žena sedla kundičkou na můj obličej a řekla, koukej mi jí pořádně vylízat. Vůbec se mi do toho  nechtělo jelikož dělat něco takového je mi odporné a hlavně dělat jaké koliv sexuální praktiky se ženou se mi hnusí.

"Tak budeš lízat ty kurvo" a aby mě donutila dělat to, co chce tak mě vší silou rukama plácla přes kozičky.

"aúúúúúú" úpěla jsem, jelikož to pekelně bolelo.

Jelikož jsem lízat nezačala přiletěli další rány na kozičky a taky přes kundičku.

"aúúúúúú"

Věděla jsem, že mě stejně k tomu donutí, tak jsem opatrně vystrčila jazyk a začala jí lízat kundičku.

"No vidíš, že to jde kurvo"

Zaregistrovala jsem, že druhá žena vstala z postele a něco vyndává z tašky ale

neviděla jsem co a taky co dělá jelikož jsem byla zaslepena ženským klínem, který jsem musela lízat.

Ucítila jsem, že mě vyhrnula minisukni, stáhla punčocháče, rozepla body, které vyhrnula a na konec stáhla tanga a najednou jsem ucítila, že mě taky začíná lízat kundičku. Je mi to strašlivě moc odporné, ale nemohu proti tomu nic dělat. Cítila jsem, jak mě kundička zrazuje a začíná vlhnout.

"Tak vida kurvičce se to začíná líbit „uslyšela jsem.

Pořád jsem lízala kundičku, připadalo mi to nekonečné, když najednou žena pořádně přisedla na můj obličej a začala sebou zmítat v orgasmu. Všechny její šťávičky mě tekly po obličeji.

Když ze mě slezla, mohla jsem se porozhlédnout a uviděla jsem, že druhá žena je taky nahá a kolem pasu má přidělaný umělý penis.

Měla jsem teď volnou pusu, tak že bych mohla křičet o pomoc, ale asi by mě to nebylo nic platné. Dostala bych do pusy opět roubík a taky bych je mohla rozčílit a pak bych to asi pěkně schytala.

"No kurvičce se to líbí a ani se nesnaží křičet o pomoc".

"Nejsem žádná kurvička" řekla jsem rázně.

"no, ale co pak kurvička bude odmlouvat" a přilítla mi facka.

"aúúúúúú"

No snad mě tím umělákem nechce znásilnit a zároveň připravit o panenství začala jsem přemýšlet, ale moc času jsem na to neměla, jelikož žena s umělým penisem vylezla nahoru na postel a rozkročmo si na mě klekla opět zadkem k obličeji.

"Teď mi ho kurvičko, vykouříš" a začala mě umělý penis cpát do pusy. Otevřela jsem jí a ona mě tam uměláka nasunula. Nevěděla jsem, jak se to dělá, jelikož se mi kouření penisu hnusí a nikdy bych to klukovi takhle nedělala. No a já tu teď musím kouřit umělý penis ženě. Začala jsem ho žužlat a jemně sát.

"No vidíš, kurvo, jak ti to jde". Lehla si na mě a taky mě začala lízat kundičku mezi tím, co jsem jí já kouřila. Snažila se mi občas nacpat penis hluboko do krku, tak že jsem se občas dusila a taky jsem se málem několikrát pozvracela.

Lízala mi stále kundičku a ja cítila, jak vlhnu a pomalu přichází můj orgasmus. Začnu sebou házet a zmítat se v poutech.

Když jsem se probrala z orgastického bezvědomí byly obě ženy oblečené.

"kurvička se nám konečně probrala".

"Tak co začneš s námi spolupracovat"? Jsou dvě a tak jsem věděla, že proti nim nic nezmůžu a tak jsem jen tiše řekla

"ano"

"Tak to jsme rádi, že jsi tak rozumná a že nemusíme použít donucovacích prostředků"

"jen nejsem žádná kurvička" pokusila jsem se o odpor.

"ale jsi a prostě se s tím musíš smířit"

Odpoutaly mě ruce i nohy a řekly

"oblíkni se".

A mezi tím co jsem se oblékala uklidily všechny věci zpět do tašky.

"tak teď půjdeme ven, kde máme auto".

"O nic se venku nepokoušej, rozumíš"?

"ano"

"Snad budeš odpovídat celou větou ne?"

"co že"

"Od teď jsme pro tebe paní, tak že nás tak budeš oslovovat"

"ano"

"cooooooooo"

Uvědomila jsem si chybu a taky že nemá cenu protestovat a proto jsem se hnedka opravila.

"ano paní"

"no vidíš, jak to jde"

"Tak pojď"

jedna z žen vzala tašku a vydali jsme se na cestu. Vyšli jsme z pokoje do předsíně, kde jsem si na nohy obula lodičky.

Vyšly jsme na chodbu a já za námi zavřela a zamknula dveře.

vydaly jsme se ke schodišti, po kterém jsme se vydaly dolů§. Ticho bylo prořezáváno klapotem našich podpatků.

Vyšly jsme na ulici a zamířily k autu.

Byl to nějaký tranzit, a když jsme k němu přišly, tak otevřely zavazadlový prostor a řekly

"nastup si"

Vlezla jsem dovnitř a obě ženy za mnou. Žena položila tašku na zem vedle mě a druhá zatím za námi zavřela dveře, aby nebylo vidět dovnitř. Ta co měla na starosti tašku, tak jí rozepla a vytáhla z ní pouta a podala je té druhé, která mi s nima spoutala kotníky.

Věděla jsem, že nic nezmůžu a že mi nic nepomůže a tak jsem dala ruce za záda, aby mě je taky mohla spoutat.

"a kurvička pochopila, že má spolupracovat" a spoutala mi ruce.

Žena opět zalovila v tašce a vyndala z ní roubík a podala ho té druhé.

"Proč zeptala jsem se"?

"to aby ses tady při cestě nenudila a trénovala si kouření, jelikož si nezkušená a moc ti to nejde"

Otevřela jsem pusu a roubík ve tvaru penisu v ní skončil.

Mezi tím žena vyndala z tašky izolepu, kterou podala opět té druhé ženě, která mi s ní začala oblepovat (spoutávat tělo).

Začala u nohou a postupně je od kotníku, přes kolena až ke stehnům oblepila. Pak začala oblepovat tělo nejprve začala u koziček, které mi nejprve oblepila nahoře, pak přes bradavky a nakonec pod kozičkama. Dávala si pořádně záležet a důkladně izolepu kolem mého těla utahovala. Následně mi začala oblepovat i spoutané ruce od zápěstí nahoru k loktům a čím víc se k nim blížila tím víc mě stahovala ruce k sobě a mé kozičky se draly do popředí. Nakonec mi začala oblepovat znovu tělo, ale tentokrát tak aby mě ruce přilepila k tělu. Pokračovala až dolů k nohám. Byla jsem důkladně znehybněna. Žena opět šáhla do tašky a vytáhla z ní latexovou masku.

Snažila jsem se huhlat do roubíku, že se mi to nelíbí a na hlavu to nechci, ale mé protesty byly marné.

"To dostaneš na hlavu, aby si se při cestě nerozptylovala". a v mžiku mě masku přetáhly přes hlavu. Zapnuly zip na týlu a já měla v masce hlavu pevně uvězněnou.

Zaslechla jsem  "Tak co, jak se tě to líbí?"

Huhlala jsem do roubíku, že se mi to vůbec nelíbí, ale věděla jsem, že mi to nepomůže, protože mým únoskyním je to úplně jedno, jestli se mi to líbí nebo ne.

Cítila jsem, jak něco k masce připojují a pak jsem slyšela nafukování. Maska se začala zvětšovat a začala mě ještě víc uvězňovat hlavu.

Po nafouknutí odpojily pumpičku a položily mě na podlahu a řekly "užij si cestu" a už jsem slyšela jen bouchnutí dveří. Auto se rozjelo a já jsem vůbec netušila, kam mě vezou. Začaly mě bolet ruce, jelikož jsem si na nich ležela. Bolest se stupňovala a měla jsem co dělat abych to vydržela, abych se bolestí nepočůrala. Přála jsem si, abychom už konečně dojely na místo, kam mají se mnou namířeno.

Diskusní téma: Znásilněna 1.díl - Zuzka (soutěž 2017)

Datum: 27.01.2017

Vložil: Dark Angel

Titulek: Soutěžní povídka

Zajímavá povídka, ale nikde jsem tam nenarazil na CD, TV, TS tématiku, které jsou tématem soutěže.

Datum: 27.01.2017

Vložil: Jana

Titulek: Re: Soutěžní povídka

Ahoj, v propozicích je:

dárek dostane každá spisovatelka:-) s autorskou povídkou, s témou TV/CD/TS anebo spisovatelka, která je TV/CD/TS:-))

Zuzka je TV:-)

Přidat nový příspěvek