A už mi to zůstalo - Klára

05.02.2013 08:49

A už mi to zůstalo ….

Povím Vám svůj pravdivý příběh, který se mi přihodil celkem nedávno, asi dva roky zpět.

Vždy jsem měl sklony k recesi a nebudu nic nalhávat, líbí se mi občas převléct se do dámského oblečení . Dlouho jsem se rozhodoval, zda to mám udělat, ale bylo to silnější než já .Ve Vaší firmě jsem si zakoupil krásný kostým francouzské služebné a čekal na příhodnou událost . Ta byla u nás každou chvilku,manželka celkem často pořádala tzv. dámské jízdy. Většinou se sešlo tak 4-5 žen ,kamarádek,známých, … a povídaly o všem možném. Jenže to bych nebyl já, abych si nevybral ten ,,super ‘‘ den, což jsem netušil. Ten den u nás bylo 14 žen a má manželka.

Moje představa byla asi taková – až budou mít ty čtyři klasicky trošku upito, vstoupím a jakoby nic je začnu obsluhovat .Prostě forek pro známé kámošky. Vše jsem si nachystal v garáži a v osudný den tam strávil skoro celý den. Netušil jsem tedy, kolik lidí se u nás sešlo. Vyčkával jsem ve svém úkrytu, s úpravou jsem byl moc spokojený a čekal sem zhruba do 23 hodin. Slyšel jsem značný hlahol, ale i čtyři ženy ho dokáží , tak jsem to přešel. A to byla ta chyba . Vstoupil jsem do obýváku a nastalo hrobové ticho !!! Já téměř omdlel zjištěním toho davu , většinu žen jsem ani neznal , naproti tomu dav žen reagoval najednou velmi spontánně, začaly tleskat a hned se hrnuly objednávky. Manželka nevěřila vlastním očím a byla dost zaskočená . Ale fajn reakce ostatních ji vrátila zpět na zem a začala se chovat normálně . Večer se protáhl do rána ,já se jednoduše nezastavil, myslím , že

všichni si to báječně užili a po skončení byla všeobecná ( i má ) spokojenost .

Ale to není vše, od té doby si manželka prosadila , že když jsem jí tak překvapil, budu je obsluhovat na všech takových srazech .Od té doby jich proběhla spousta a má služebná je automaticky vždy přítomna. Dokonce je požadavek o inovaci kostýmu , no uvidíme !!!

 

Moc zdraví Tomáš -spíše ale KLÁRA

PS : Poslední dobou jsem více v dámském než v pánském !!!