Bez dechu - Gentra

26.03.2022 12:47

"Jak jsem mohl být tak sobecký?" Ve tmě jsem seděl na posteli a poslouchal zvuky z koupelny, které dělal spolubydlící. "Co se stalo, stalo se," a nervózně jsem přemýšlel o blížících se změnách mého těla.

Pravděpodobně to bude ještě horší, protože Kevin se už vrátil z pracovní cesty. Jakoby to kouzlo mělo vliv na jeho dřívější příjezd. Byl jsem na dně, protože měnit se bude mé tělo a ne jeho, jak jsem plánoval!

Byl to skoro celý den, co jsem se pokusil vyvolat 'Kouzlo propojení' na mého spolubydlu a pomocí něj ho předělat na dokonalou ženskou milenku. "Jak jsem mohl vědět, že se to zvrtne?" Váhavě jsem se podíval na stehna bez chloupků, které nějak během dne opadaly. Ale tím to nekončilo, moje ruce, obličej i hrudník, vše bylo nyní bez jediného chloupku.

Teď, místo NĚHO se měním JÁ. Zachvěl jsem se při představě, co se ze mě stane poté co kouzlo dokončí svou práci. Je to můj osud. Strávil jsem uplynulé tři hodiny hledáním protikouzla. Při vzpomínce na znění zaříkávadla jsem si však byl téměř jist, že je to nemožné. Znovu jsem se podíval na nohy. Zahalil jsem je prostěradlem, abych je neviděl. "Hlupáku, hlupáku, hlupáku!"

Byl vedle v pokoji, slyšel jsem jak se připravuje ke spánku. Věděl jsem jaký bude výsledek mé blbosti. Vzpomínal jsem si na všechny holky, s kterýma chodil. Zajímal se o velmi mladé ženy, většině z nich bylo okolo sedmnácti let, a jak se zdálo, tak mu stačila průměrná prsa, ale zbytek postavy musel být fantastický.

Ale to by bylo to nejmenší, věděl jsem, že má rád holky, které jsou ženské a slabé, takže může být jejich ochránce. A vrcholem toho všeho bylo to, že se snažil najít ženu, která by mu dala alespoň čtyři děti. Otřásl jsem se při pohledu na zavřené dveře, ukrytý ve tmě mého pokoje... znal jsem svůj osud.

Co to dělalo ještě horší, bylo to, že další vývoj událostí se rapidně urychlí jakmile se uvidíme. A pokud se budu ukrývat, stejně se to stane, akorát v pomalejším tempu. Byl jsem v pasti! Nemohl jsem utéct, i kdybych chtěl... propojení mezi námi narůstá každým okamžikem... cítím to. Vím jistě, že o ničem ještě neví... ale on bude, a velmi brzo.

Ležel jsem tam v temnotě skoro hodinu. Byla jedna hodina po půlnoci, když jeho pokoj utichl. Musel jsem se jít podívat, které změny právě probíhaly na mém těle. Tiše jsem otevřel dveře a plížil se dolu do koupelny. Jakmile jsem šel kolem jeho pokoje, mohl jsem ho vidět ležícího v měsíčním svitu.

Zastavil jsem se, "Ne! Nezastavuj se!" křičel jsem ve své hlavě. Uvědomil jsem si, že jsem vstoupil do jeho místnosti, abych mohl lépe vidět jak spí. Jeho dýchání bylo uklidňující. Mé oči byly chycena k jeho hrudníku. Světlo a temnota stínů zdůraznily jeho tvrdé rysy. Pohnul se a přitom z něj spadla pokrývka, která ho aspoň zakrývala po pás. Teď byl zcela nahý. "Sakra!" zašeptal jsem, jeho penis začal pomalu tvrdnout. Věděl jsem, že je to mou blízkou přítomností. Nyní všechny změny, které ovlivní mé tělo, urychlí své tempo dokud nebude kouzlo hotovo.

Pokusil jsem se lehce zvednout oči, ale kouzlo je drželo připoutané. K penisu, který byl na vrcholu erekce. Cítil jsem podivnou úzkost skrz můj hrudník a můj rozkrok se také začínal měnit, "Jak tomu můžu zabránit? Jak nás můžu ochránit před tím, co se má stát?" Má mysl přemítala jak změny začaly ovlivňovat i Kevina.

Při pohledu na něj, jsem byl více a více vzrušený. Moje srdce rychle bušilo až jsem sebou otřásl. Nakonec se otočil na bok. Udělal jsem krok zpět do chodby. Dokázal jsem se přinutit odejít z jeho pokoje. Opět jsem se soustředil. Rychle jsem spěchal do koupelny, kde jsem se mohl schovat před kouzlem, které učarovalo moje posedlé oči.

Rychle jsem za sebou zabouchl dveře a rozsvítil. Opřel jsem se o umyvadlo, stále jsem těžce dýchal z toho, jak jsem viděl Kevina nahého. Podíval jsem se do zrcadla. "Ne..." povzdechl jsem si do feminního obličeje dívky, kterou jsem se pomalu stával. Její rty byly plné a jemné, měla lícní kosti vysoko a dokonalou pleť. Mé oči byly nyní modré a zdobily je dlouhé tmavé řasy.

Cítil jsem jak celým mým tělem projela vlna chtíče. Můj, nyní už malý orgán napnul mé kraťasy. Má stehna byla o poznání slabší, tak o polovinu z jejich původní velikosti. Lýtka byla hladká a vytvarovaná do přitažlivého feminního tvaru. Na chvíli jsem zavřel oči, "Jak jsem si mohl tohle udělat?"

Opřel jsem se o zeď, stále jsem hleděl do zrcadla. "Co udělám" povzdechl jsem si a snažil se uvědomit svou budoucnost. "Je mým osudem stát se Kevinovou ženou, paní Millerovou, kvůli mé vlastní hlouposti?" podíval jsem se do stropu, "To měl být on, kdo by se změnil do prsaté studentky 'bez mozku'." Ucítil jsem slzu stékající po tváři, padající na můj hrudník. Strhl jsem ručník a utřel slzy z obličeje a pak z hrudníku. Jakmile jsem je utřel, uslyšel jsem jemné zaklepání na dveře koupelny.

"Budeš tam ještě dlouho?" Byl to Kevin. Jak promluvil, zvětšily se mi prsní dvorce okolo bradavek, byly větší než dvacetikoruna. Bradavky vyrostly o půl centimetru. Zabránil jsem, abych zděšením vykřikl.

"Eé .. počkej, jdu se ještě osprchovat!" vykřikl jsem a rychle pustil vodu a vlezl do sprchy.

"Za jak dlouho budeš hotový?" Zeptal se klidně, lehce nad hlukem ze sprchy. "Já už to moc dlouho nevydržím."

"Dej mi patnáct minut, právě jsem sem přišel!" řekl jsem v panice.

"Nebudu se dívat, nemůžu tak dlouho čekat!" Zděšeně jsem pozoroval jak se hnula klika od dveří. Rychle jsem se schoval do sprchy a zavřel za sebou tónované skleněné dveře právě když vstoupil dovnitř.

Zasáhla mě naplno sprška teplé vody a stál jsem tam v mém mokrém spodním prádle. Zamračil jsem se jak jsem viděl jeho stín stojící před záchodem, "Myslím, že jsem toho dneska moc vypil, čůrám jako Kentucký závodní kůň." Jeho hlas byl zabarven smíchem.

"Dodělej svou práci a běž pryč!" Vykřikl jsem a všiml si, že se mi mění výška hlasu s každým vyřčeným slovem.

Když se jeho silueta postavila přímo před moje skleněné vězení, začala se mi nadýmat oblast okolo bradavek. "Tvá sprcha je ale horká!" divil se Kevin, když se otáčel, aby si sedl na záchod. "Úplně si zamlžil zrcadlo!"

"Myslel jsem si, že jsi říkal, že se potřebuješ akorát vyčůrat?" stále jsem více a více zněl jako mladá žena. Každé slovo mělo o něco vyšší tón.

Otočil jsem se k němu zády, množství páry mi pomáhalo skrýt se před jeho pohledem. Zasmál se, "Já bych si nemohl dát takovou horkou sprchu, protože mě dokáže dost nažhavit." Jako na pokyn začalo moje tělo reagovat na horkou vodu nad mými rostoucími ňadry.

Potichu jsem vzrušeně vzdychal jak proud horké vody narážel na má prsa a hlavně bradavky. Podíval jsem se na poprsí, které se zformovalo na mém hrudníku a všiml si dlouhých vlasů, které mi spadly před oči "Sakra. On chce, abych měl dlouhé vlasy." Třesoucí se rukou jsem je odhrnul z výhledu. Mé bradavky se naplnily a prodloužily tak, že z nich padaly kapky vody.

"Co to bylo?" řekl a otočil stránku časopisu, který našel na podlaze.

"Nic." Odpověděl jsem, nutil jsem svůj hlas, aby zněl více mužsky.

Cítil jsem jak moje spodky pomalu sjíždí po nohou k chodidlům. Můj pas byl příliš úzký, aby je udržel. Jedním pohybem jsem je odkopl na kraj sprchy. Podíval jsem se na břicho, které bylo ploché a hladké. "Panebože, ne!" jemně jsem vykřikl. Pak jsem se chytil třesoucí se rukou za pusu, aby neslyšel, co se děje uvnitř sprchy.

Otočil jsem se lehce k jeho stínu, skončil a právě si myl ruce. Jak si utíral ruce do ručníku, jeho pohyby se přenášeli na jeho ochablý penis. Ucítil jsem podivné šimrání hluboko v mém těle. Proto jsem se podíval dolu jak se mění moje pánev. Mé boky se pomalu rozšiřovaly tak, aby odpovídaly mladé ženě.

Upustil jsem, krátký panický výkřik. Rychle jsem ho rukou zastavil. "Jsi v pořádku? Viděl jsi snad nějakého pavouka nebo něco takového?" Zasmál se svému vtipu. Cítil jsem se bezmocný, věděl jsem, že jsem zatracen, bez možnosti útěku pryč z této místnosti!

Dále jsem sledoval jeho stín, jeho penis byl teď lehce napřímen. Znovu jsem si utřel vodu z očí, moje prsty byly nyní dlouhé a útlé. Každý byl zakončen upravenými a prodlouženými nehtíky, bez špetky špíny. "Než vylezeš z té sprchy, tak na mě už teplá voda nezbyde!" zasmál se Kevin a pověsil ručník.

Letmo jsem se podíval na jeho siluetu, "Panebože, NE! On se chce také osprchovat!" Má hlava byla bez nápadu a já zoufale potřeboval, aby odešel z koupelny. Horší bylo, že jsem viděl jeho ztopořený penis skrz sklo. Slzy mi zamlžily oči jak jsem začal brečet. Věděl jsem že magie 'kouzla propojení' nás sbližuje, čím dál víc.

Jak jsem tiše plakal, strach ovládl mou duši. "Jak se můžu okolo něj dostat pryč, když vypadám takhle?" Lehká odlišnost kapající vody mě přinutila podívat se dolu.

Doteď stálý proud vody skapával z mého penisu. Pomalu se to začalo měnit. Proud kapek ustával až voda začala stékat po nohou zespoda trojúhelníku ze světle hnědých chloupků. Odteď si mé tělo bude muset zvyknout na vagínu!

"Je tak blízko! Mění mě příliš rychle!" Cítil jsem zvláštní pohyb od mého rozkroku, což byla asi právě vznikající děloha. Po pár vteřinách se pohyb rozdělil a během chvilky jsem měl vejcovody s vaječníky.

Rukou jsem si přejel po hladkém břichu. Stehna se stala ještě slabší, proporce mých nohou byli ideální pro modelku, která předvádí punčocháče. Chodidla, nyní velmi malá a jemně vytvarovaná jako celé nohy.

Z masážních trysek dopadala voda na mé bradavky, pro mě cizí vzrušení bylo okamžitě posláno do mého rozkroku. Vzdychal jsem a radši jsem se chytil stěny sprchy. Otočil jsem se od sprchy, cítil jsem vibrace ve břiše, bocích a rozkroku. Podlamovala se mi kolena jak jsem tam stál uprostřed sprchy.

Náhle se otevřeli dveře sprchy a v nich velká ruka. "Čekal jsem venku dost dlouho! Za chvíli by v nádrži nebyla ani kapička teplé vody!"

Stál jsem tam jak opařený. Nahý vstoupil dovnitř, voda stékala po jeho opálené kůži, jeho chlupy ulehly na svalnatém těle. Pokusil jsem se utéct, ale na druhé straně sprcha nešla otevřít! Byl jsem uvězněn!

Má mysl křičela "Jak se může se mnou sprchovat? Zbláznil se?" Hledal jsem důvod, ale věděl jsem pouze o jediném. Mé oči hleděli na dveře od sprchy, které pomalu zavřel. Jeho široká ramena byla mokrá. Neměl jsem kam utéct, můj útěk byl bez šance. Byl jsem s ním ve sprše a oba jsme byli nazí. Svitlo mi. To kouzlo postihlo jeho stejně jako mě. Stával jsem se jeho ženským společníkem, jeho družkou. Pro něho je normální být se mnou ve sprše, pokud jsme pár.

Rukou si sčesal vlasy dozadu a postupně se ke mě otáčel. V natažené ruce držel dva prsteny. "Víš, že nechci, aby sis je sundavala, April." Vzal moji levou ruku a pomalu mi nasadil prsteny na prsteníček. "Pokud by ti upadl diamant do odpadu, zatímco se sprchuješ nebo myješ nádobí, tak přece víš, že je to pojištěný!"

Stál jsem tam jak zkamenělý při pohledu na lesknoucí se diamant ve zlatém prstenu. "Zásnubní a snubní prstýnek?" proběhlo mi hlavou. Ale něco bylo hodně divné, jakoby to bylo součástí minulosti... ale proč? A jak?

Polehoučku si mě přitáhl k sobě. Má síla se mu nemohla vyrovnat. "Jak dlouho jsme čekali na tenhle den. Nyní si moje žena a už nikdy nebudeme sami." Naklonil se a přitiskl se svými rty k mým. V hlavě jsem hledal nějakou výmluvu, abych mohl odejít, protože jsem se bál toho, co se dotýkalo mého hladkého bříška.

"Voda už začíná být chladná," řekl jsem a snažil se od něj odpoutat.

"Ale já ne," usmál se a navedl mou štíhlou ruku k ztopořenému penisu. Chtěl jsem jí okamžitě odtrhnout, ale nemohl jsem.

Ucítil jsem lehké mrazení v zádech jak jsem mými prstíky držel jeho tlustého macka. Jeho ruka se dotkla mých prsou a hladila mou tvrdnoucí bradavku. "Já vím, co chceš." Sotva dořekl, sehnul se ještě víc a začal cucat z bradavky, zavřel jsem oči a zachvěl se. Předehra k svatební noci začala, cítil jsem jak se mi podlamují kolena a pomalu klesám ke dnu sprchy.

Klečel jsem a ucítil jsem něco divného na mých jemných rtech, pomalu se to střídavě dotýkalo. Jeho velké ruce mi zajely do vlasů, aby mě mohl přitáhnout k sobě, jeho penis se tak dotýkal více a více mojí pusy. Navzdory mým úmyslům se otevřela a pomalu ho přijala.

"Panebože, co to dělám?" ptala se má mysl, zatímco má hlava a hlavně jazyk pracovaly pomalu a eroticky na jeho uspokojení. Zvedl jsem ruku a zlehka jsem uchopil jeho koule. Jeho ztvrdlý orgán mi dával najevo, že se blíží ejakulace. Stále jsem pokračoval, neschopen přerušit tuto práci, kterou jsem poskytoval muži. Bylo to jako bych se mu snažil každým pohybem rtů a jazyka přinést potěšení. "Přestaň! Prosím dovol mi přestat!" nadával jsem v mé hlavě, ale bez odezvy.

Jemně odstrčil mou hlavu, "Teď ještě ne, April." Nechal mě sednout. Opřel jsem se o stěnu, mezitím mi roztáhl nohy a sklonil svou hlavu k mému bříšku. Voda teď dopadala na jeho záda. Při prvním polibku jsem zavřel oči, každý další byl níž a níž, až dorazil k mým chloupkům a poslal mě do záchvatu erotické vášně. Cítil jsem jak se mohu zbláznit touhou po něm, když začal dráždit jazykem tu nejdůležitější část.

Nechal mě tak skoro deset minut, moje boky se rytmicky zvedaly, záblesky světla energie mi tančily před očima. Zvedal se a znovu klesal, jako na houpačce. Když už jsem se blížil k orgasmu, tak na chvíli přestal a nechal odplout trochu vzrušení. Držel jsem jeho hlavu pevně proti mé vůli ...jen proto, že to tak chtěl. "Jsem hloupá, hloupá holka."

Tak jak to začalo, pomalu si jeho polibky nacházely cestu zpět po mém těle. Jeden za druhým, každý polibek blíž k mým hladovým otevřeným rtům. Zastavil se na chvilku, aby políbil každé vyzrálé ňadro. Mezitím dole jsem cítil jeho ztvrdlý penis jak zavadil o mé panenství.

Usmál se a zvedl se. Jako pravý džentlmen mi pomohl na nohy. "Pojď April, přece to nebudeme dělat poprvé ve sprše, zvlášť, když je tak malá!"

Pomalu mě postavil, jeho oči si vychutnávaly celé mé tělo jak jsem tam stál nahý před mým manželem. Malé kapky vody stékaly po měkké a vláčné kůži. "Jsem tak rád, že jsem vydržel čekat na tebe. Postarám se, aby naše první noc ve společné posteli byla více než jedinečná." Pozvolna přitom sjel rukou po břiše do rozkroku, prstem nebezpečně blízko mé nové dírky.

Cítil jsem, že mé odhodlání vzdorovat slábne. Zavřel jsem oči a modlil se, aby už dokončil své úmysly. Věděl jsem, že si se mnou takhle hraje to kouzlo.

Vypnul vodu a vyšli jsme ze sprchy, vzal velkou osušku, "Dovol mi, abych ti pomohl se osušit." Pomalu začal zlehka otírat malé kapičky, které stékaly po mých ňadrech, ani jedna je nestačila opustit.

Nikdy jsem nebyl tak nedočkavý sexu jako když skončil. Tak jednoduchý čin, jako vzájemné utírání osuškou, mě přivedl skoro k ženskému orgasmu. Stejně i on, jestli to bylo vůbec možné, měl ještě většího ptáka než předtím.

Kevin se na mě usmál a otevřel dveře. Jakmile se rozevřeli, vzal mě do náruče a odnesl do ložnice. Naše oči se od sebe neodtrhly. Periferně jsem si všiml, že došlo k dalším změnám.

Položil mě na kraj obrovské postele, vedle mě byly dlouhé a překrásné bílé svatební šaty. A okolo bylo rozházeno i další svatební oblečení mladé nevěsty, jeho mladé nevěsty ... moje.

Lehl jsem si. Neotálel ani chvilku a přidal se ke mně. Jeho polibky dopadaly zlehka na mé poprsí jak snížek. Cítil jsem jak se mi chtíčem roztahují nohy, jak touží po tom, po čem toužíme oba dva a nezbytně to potřebujeme, o naší svatební noci.

Nemusel jsem dlouho čekat. Vylezl na mě, jeho ztvrdlý pták se dotkl mé ruky a já ho navedla do správné dírky, která byla dostatečně vlhká a plná chtíče. Pomalu ho zasunul. Zaplnil mě tím, po čem by měla jeho dokonalá manželka nesmírně toužit. A taky, že už si bez něj nedovedu život představit. Chvilková bolest mě na chvíli zarazila, ... už nejsem panna.

Pokračoval, aby mě uspokojil, každým pohybem byl blíž. Vášnivě mě líbal, mé plné rty se rozevřely, můj jazyk zajel do jeho pusy a pobízel ho, aby pokračoval a otřásl můj vnitřní svět.

Zrychlil, přinutil mě, abych ho sevřel nohami.

Objal jsem ho a co nejvíce se přitiskl k jeho tělu, chtěl jsem ho celého ... navždy! Znovu a znovu do mě vstoupil, tak jak by měl muž do ženy. Pokaždé, když přirazil svého ptáka, vykřikl jsem. Úplně jsem ztratil představu o čase jak jsem tam ležel na zádech. Jediné co jsem věděl, že už nechci, aby přestal.

Přišlo to. Pocítil jsem to nejdřív v hloubi mého klínu, pak to proniklo dál jako sprška nespoutané energie. Zachytil jsem hlasitý výkřik a vyšel jen spokojený vzdech. Stále mnou otřásaly vlny vzrušení z jeho rytmicky se pohybujícího orgánu. Krátce na to se zachvěl a zasténal, jeho semeno se hrnulo do mé dělohy.

Zdálo se, že vím přesně co chce. Ležel jsem tam na naší svatební posteli, stále pod ním, pod váhou jeho pěkného těla. Polibky jsem ho pomalu přivedl k sobě. Chtěl jsem, aby se vzpamatoval ze svého vyvrcholení. Byl jsem dobrý, věděl jsem, že po tomhle touží a ani jsem nemusel dlouho čekat na jeho odpověď.

Nejdříve pomalu, ale přece, cítil jsem jak mu opět tvrdne. Chytil jsem ho a pomáhal mu v růstu a navedl ho do pochvy. Stačilo pár pohybů mých boků, aby se vrátil do původní velikosti. Uvědomil jsem si jak se usmívám a jsem šťastný, že se mi to povedlo. Chtěl jsem to stejně tak moc jako on. Protože díky tomu kouzlu jsem nepotřeboval nic víc než znovu souložit ... znovu souložit a zase souložit.

---ráno---

Podle hodin na nočním stolku, jsem viděl, že je půl osmé a je neděle. Za mnou ležel můj nahý manžel, jeho teplý hrudník se dotýkal mých zad. Slyšel jsem jak klidně spí, vyčerpán z našeho nočního milování. Lehce jsem se usmíval, jeho dech ve mě vzbouzel vlny vzrušení.

Jeho silná paže mě objímala v pase, jeho ruka končila lehce pod mým prsem. Lehké škubnutí jeho ruky během spánku poslalo krátkou spršku vzrušení do mého odhaleného rozkroku a zároveň mi zduřely bradavky. Za mnou ležel on, nahý, jeho ochablý penis odpočíval na mém stehně.

Odhrnul jsem si dlouhé vlasy z obličeje. Objemné a vlnité prameny mi přestaly bránit ve výhledu. Cítil jsem jeho ruku pod mou hlavou. Usnul jsem na jeho bicepsu jako by to byl můj polštář. Vzpomněl jsem si na starou knihu, kterou jsem strčil za mojí postel. Bylo to včera, ale mě to přišlo, že se to stalo už hodně dávno.

Už nikdy více nebudu používat ten samý pokoj pro spaní. Byl jsem, kde mě Kevin chtěl mít, u něho, nahého v posteli. Znovu jsem si vzpomněl na můj pokoj, byl vymalován světle zelenou barvou. "Něco s tím budu muset udělat," pomyslel jsem si, když jsem si přejel po hladké a jemné noze.

"Možná by byla dobrá pastelově žlutá nebo modrá?" Rukou jsem dojel k rozkroku, byl jsem rád, že jsem tam našel mou dírku. "Možná dětská postýlka by mohla být tam, kde bývala má postel?" Zasněně jsem si povzdech a usmál se, když reagoval na moje dotyky.

Uchopil mé prso, jeho palec si hrál se ztvrdlou bradavkou. Díky mým dotekům, mu začal tvrdnout. Políbil mě na rameno a polehoučku otočil na záda.

"Dobré ráno, má půvabná ženo." Jeho úsměv se ve mě rozplýval touhou.

"Dobré ráno, můj milovaný muži." Nechal jsem spadnout svou ruku na jeho ztvrdlý penis, s kterým jsem si začal mezi prsty hrát. Usmál se a dotkl se mé vztyčené bradavky špičkou jazyka, zachvěl jsem se a rozesmál jak z ní udělal malou věžičku.

Mé nohy se pomalu otvíraly jak se dostával mezi má stehna, "Zdá se, že je tady někdo na něco připraven a nemůže se dočkat?"

"Při pomyšlení na tebe je to snadné" a dovolil mi, abych si ho zavedla do pochvy. Obemkl jsem ho nohama, aby ho mohl zastrčit ještě hlouběji.

"Myslím, že už je asi pozdě se ptát ... ale, užíváš antikoncepci?" Strčil ho do mě a nechal ho tam, a já vzrušeně dýchal.

"Možná. Možná ne." Usmál jsem se na Kevina, takže ho strčil co nejdál. "Jsme manželé ... skutečně na tom ještě záleží?"

"Myslím, že ne." Usmál se a konečně nabral tempo a já vzrušeně sténal. "Kromě toho, rád se na tebe podívám i s tvým kulatým bříškem."

Uvnitř se začal rodit orgasmus. Vlna vzrušení narůstala po celém těle. Výše a výše. A zároveň blíže k naplnění jeho snů.

Jestli se to stalo v noci, právě teď nebo se to stane až za rok, na tom nezáleží. Jednou, ale budu těhotný, tak jak to on chce... a budu si užívat každou minutu těhotenství.

Každým přírazem mě posílal blíže k mému ženství, věděl jsem, že už se nikdy nevrátím do muže, kterým jsem byl. Přijal jsem svůj osud. Působením toho kouzla jsem byl určen k tomu, abych byl navždy jeho nevěstou.

Bylo to jako bych vystoupil ze svého těla, zaplaven sexuální energií, kterou mi přinášel Kevin svými neuvěřitelnými pohyby. Cítil jsem každý jeho pohyb, každý příraz mě přiváděl k erotické bouři. Boural mě svým milováním, jeho semeno se vyřítilo do pochvy, byl jsem teď kompletně jeho a navždy!

Ležel jsem pod ním a vzdychal, neschopný mluvit. Políbil mě, nadechl se a řekl: "Děkuji."

Usmál jsem se a vrátil mu polibek. Nemohl jsem mluvit jak jsem měl rozbušené srdce z vášnivého objetí, jeho láska mě nechávala... bez dechu.

 

Diskusní téma: Bez dechu - Gentra

Datum: 21.04.2022

Vložil: romana pečených

Titulek: ůžasné

je to psáno srdcem

Datum: 05.04.2022

Vložil: Natali

Titulek: Nejlepší povídka!

Tohle je ta nejlepší povídka co jsem kdy četla. Fakt skvělý! Děkuju moc za ni :-)

Přidat nový příspěvek