CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 1.díl - Martina

02.06.2022 07:46

Právě jsme strávili noc na večírku a hodně jsme pili. Jen vešla do dveří a otočila se ke mně. Vždy pro mě byla úžasná, její dlouhé zrzavé vlasy byly vlnité a rámovaly bledou pleť a smaragdové oči. Byla vysoká, měřila asi 175cm a měla extrémně dlouhé nohy, které se prodlužovaly, hlavně když nosila podpatky. A kdykoli nosila podpatky, což bylo často, byla vždy vyšší než já. Měl jsem jen 165cm a miloval jsem, jak jsem k ní musel vzhlížet, když jsme byli venku. Vím, že se jí také líbilo být vyšší než já.

Na tváři se jí objevil úšklebek: "Doufám, že toho zlého chlapce po všech těch skleničkách ještě dokážeš probrat, pane."

S úsměvem a opřený o rám dveří, abych udržel rovnováhu, "Jsem si jistý, že to půjde, proč to nezjistíme?"

Vedla mě do ložnice. Tvrdě jsme se políbili a pak se zasmáli, byli jsme na to příliš opilí. Trochu mě odstrčila a já spadl na postel. Zahihňala se a začala si svlékat šaty. Pod nimi měla to nejúžasnější spodní prádlo. V pase jí seděly průhledné podvazky a kalhotky s krajkou, připevněný k tělovým punčochám. Věděla, jak moc mě punčochy dohánějí k šílenství.

Začal jsem ji hladit po nohách a skrz materiál jsem cítil její jemnou kůži. Byl jsem víc než trochu opilý a řekl jsem něco, co jsem neměl. "Bože punčochy jsou tak sexy, vždycky v nich vypadáš tak úžasně! Přál bych si zažít ten pocit."

Byla také dost opilá: "Vážně?! Měl bys nějaké zkusit, je to TAK krásné!"

***

Druhý den ráno jsem se probudil. V hlavě mi pulzovalo. Jen se ke mně přitulila a byli jsme pod peřinou. Když jsem se poškrábal na rameni, nahmatal jsem ramínko. Okamžitě jsem si uvědomil, co se včera večer stalo. Snažil jsem se ji nevzbudit a vstal jsem z postele. Stál jsem tam mlčky a snažil se ji nevzbudit.

Pomalu jsem vešel do koupelny a rozsvítil. Vnímám všechno tak, jak jsem se viděl v zrcadle. Měl jsem na sobě kaštanové kalhotky s odpovídající krajkovou podprsenkou. Na nohou jsem měl pár samodržících hnědých punčoch. Instinktivně jsem si třel nohy o sebe. Můj penis byl tak tvrdý, jako nikdy. Slyšel jsem ji za sebou.

"Ahoj, sexy. Myslela jsem, že se mi to všechno zdálo, ale jsem ráda, že se mi to nezdálo."

"Já-- to byl jen vtip. Jen jsem si z toho dělal srandu." Vykoktal jsem, když mi zrudly tváře.

"Ne ne! Z toho se nedostaneš. Víš, co se říká, jsi nejpravdivější, když jsi opilý, a kámo, tohle ty chceš. A my to prozkoumáme. Řekl jsi zajímavé věci minulou noc a ještě nikdy mě nic tak nevytočilo, takže děláme tohle." Na její tváři se objevil tajemný úsměv.

"Dobře, možná se mi opravdu líbí spodní prádlo a obzvlášť se mi líbí na tobě, ale nechci ho nosit!" Věděl jsem, že lžu, a ona také. Prakticky jsem poskakoval a třel si nohy o sebe a užíval si pocit punčoch. Spodní prádlo jsem miloval a vždy měl. Vždycky jsem žárlil na dívky, žárlil jsem na Jen a chtěl jsem cítit to, co cítí ony.

"To není to, co jsi mi včera večer řekl, ani jediná věc! Budeme se bavit a myslím, že se ti to bude líbit." Mrkla a vešla za mnou. "Chceš říct, že tohle nemiluješ?" A začala přes kalhotky hladit mé tvrdé péro.

Zachvěl jsem se pod jejím dotekem, "Já ne--" Zasténal jsem. "Nevím. Ale jak daleko chceš zajít?" Viděl jsem její úsměv. Představa mě ve spodním prádle v kombinaci s ní mačkající můj penis byla jako sen. Bylo to něco, co jsem opravdu chtěl?

"Proč dnes něco nezkusíme? A jestli se ti to opravdu nelíbí, nemusíme pokračovat." Pokračovala v hlazení, věděl jsem, že jsem blízko výstřiku. "Protože jsem si docela jistá, že se na to tvůj mužíček těší." Stačil malý muž. Vystříkl jsem v jejích kalhotkách. "Oh wow! Nevím, jestli jsi se mnou někdy předtím tolik stříkal! Jo, myslím, že si to užiješ." Usmála se.

***

Celou dobu jsem tam seděl v jejím prádle a přemýšlel a pomalu si hladil nohy. Můj penis byl už zase tvrdý a zůstal tak, zatímco se Jen sprchovala.

Vyšla ven, jen s ručníkem omotaným kolem sebe a sušila si vlasy. "Jo, myslím, že tohle jsi opravdu potřeboval." S úsměvem a pohledem na můj penis zapouzdřený v kalhotkách.

Jen se rychle převlékla. Ohlédla se na mě a hodila mi cesty plechovku krému na holení a břitvu. "Zatímco budu pryč, musíš si oholit nohy." ¨

"Ale--" vykoktal jsem.

"Ne." Řekla přísně: "Musíš to zkusit, všechno. Všechno, co jsi řekl minulou noc, co se stalo dříve v koupelně. Právě teď! Jsi tvrdší, než jsem kdy viděla, a dokonce ti nevadí stále mokré semeno na těch kalhotkách." Přistoupila ke mně a roztáhla mi nohy. "Řekni mi, že nechceš vědět, jak se tohle všechno cítí, když jsi pořádně hladký."

Podíval jsem se dolů, její ruce mi hladily stehna. Můj penis pulzoval v těch semenem nasáklých kalhotkách. Měla pravdu. "Chci to vědět."

Zvedla mi hlavu a rychle mě políbila na rty. "Dobrá! Nemůžu se dočkat, až ti pomůžu. Teď jdi do koupelny, svleč se z těch přiléhavých kalhotek a začni se sprchovat. Musím odběhnout a vzít si pár věcí, než se vrátím, budeš oholený. A neopovažuj se si ho honit!"

Když odešla, pomalu jsem šel do koupelny. Byl jsem z toho všeho tak nervózní, proč jsem jí to říkal? Ale nemohl jsem popřít, že tohle chci. Jen byla tak asertivní, nikdy taková nebyla. Začal jsem sundávat potřísněné kalhotky, stále jsem viděl vlhkost z mého semene, trochu mě to znervózňovalo. Nechal jsem je spadnout a začal sundávat zbytek. Podprsenku jsem si svlékal mnohem hůř než Jen.

Nechal jsem vodu ohřát, vzal jsem žiletku a krém a vstoupil do sprchy. Asi po čtyřiceti minutách jsem vyšel hladký. Vzal jsem si trochu krému, který mi Jen nechala na pultu, a začal jsem si ho třít na mé nyní hladké nohy. Můj penis pulzoval celou tu dobu.

Když jsem vyšel z koupelny, vlastně jsem nevěděl, co mám dělat. Viděl jsem kalhotky, které jsem měl před tím na sobě, promočené kalhotky a pomalu jsem po nich sahal. Seděl jsem s nimi v ruce na posteli a pomalu si třel nohy o sebe. Netušil jsem, že mít hladké nohy bude tak dobrý pocit. Vzal jsem si kalhotky, omotal jsem si je kolem péra a začal jsem je hladit. Moje nohy byly tak hladké a stále jsem si je třel a hladil rychleji.

Jen prošla dveřmi s velkou taškou a ve tváři měla šokovaný a poté naštvaný výraz. "Děláš si srandu?! Byla jsem pryč jen hodinu a ty už zase honíš. Říkala jsem ti to ne!"

"Já-- promiň, Jen! Stalo se to prostě všechno, a jak mám hladké nohy, nemohl jsem si pomoct!" vyhrkl jsem.

Jen položila tašky a přistoupila ke mně a odhodila mi ruku z mého penisu. Ušpiněné kalhotky spadly na zem. "A ty taky používáš ty namočené kalhotky, běž je vyprat do umyvadla. Až se sem vrátíš, dej si raději ruce za záda, pane."

Zahanbeně jsem odnesl kalhotky do umyvadla a začal je prát. Když jsem se vrátil, Jen složila všechno, co koupila, když byla venku. Bylo tam několik kusů kalhotek, všechny krajkové. Tři podprsenky, jedna černá, tělová a bílá. Dvě balení punčoch. Dvoje šaty, jedny květinové a druhé hedvábné. A krabice, která nebyla otevřena.

Jen stála u postele a ještě se ke mně neotočila. "To bylo-- hodně. Já vím, ale chci, abys cítil, jak se cítím já." Otočila se a podívala se dolů na můj penis, stále zcela vzpřímený a kapající. Usmála se: "Ale musíš mě poslouchat. Už žádné honění tvého malého péra."

Vyštěkl jsem trochu šokovaně: "Malého?"

Jen ke mně přišla, pohladila ho a já zasténal. "Není největší, ale to je v pořádku." Párkrát zapumpovala: "Lepší ti to sedne do tvých kalhotek." Zdůraznila to „tvých“. Trochu jsem vystrčil boky dopředu. "Líbí se mi tvoje velikost, je to roztomilé, pro sissy."

EXPLODOVAL JSEM. Jeniny oči se rozšířily a sledovaly, jak jsem stříkal a snažil se to všechno zachytit. Podlomil jsem se v kolenou a sténal. Vytryskl jí po paži a pak začal ustupovat a vytékat ven. Můj penis se konečně začal vypouštět poté, jak byl tvrdý, protože jsem se probudil.

"Sakra." Jen ho pustila. Přitáhla si ruku k ústům a olízla trochu mého semene a zasténala. Pak si rychle začala stírat pot. "Okamžitě si klekni." Na způsobu, jakým to řekla, bylo něco jiného, zněla tak nadrženě.

Klekl jsem a začal jsem jí pomáhat s kalhotkami a ona mi odstrčila ruce pryč, trochu mého semene mi přiletělo na rty, když to udělala. Bez přemýšlení jsem to olízl a uvědomil jsem si, co to je. Udělal jsem obličej.

Jen si stáhla kalhotky a chytila mě za hlavu. "Začni lízat--" vydechla.

Udělal jsem to. Její kundička byla tak mokrá, nikdy jsem ji neviděl tak nadrženou. Pomalu jsem ji začal olizovat, vždycky jsem miloval, když jsem na ni šel pomalu.

"Ne, JEZ mě hned." Zasténala a vrazila mi svůj pahorek hluboko do obličeje.

Začal jsem sát její klitoris a ona začala kroužit na mém obličeji. Začala ječet, jak jsem ji nikdy předtím neslyšel, a pak tryskala.

Spadla na postel a lapala po dechu. "Ach můj bože. Já-- nikdy jsem takhle neudělala."

Pořád jsem klečel, trochu šokován tím, co se všechno právě stalo. Její šťávy byly po celém mém obličeji.

Zalapala po dechu a podívala se na svou ruku, stále pokrytou mým semenem. "Nikdy jsi tak nestříkal." S úsměvem ke mně přistoupila. "Podívej se na to všechno, nazvala jsem tě sissy a ty jsi vybuchla! Je to tak, chceš být moje malá sissy?"

Ohromený jsem odvrátil pohled. Věděl jsem, že je to to, co jsem ve svých fantaziích chtěl, z těch příběhů, které jsem četl, z titulů, které jsem viděl. Potichu jsem řekl "Ano."

Chytila mě za obličej, moje semeno pokrylo moji tvář. Pak mě tvrdě políbila. "Právě teď je mi zatraceně horko, moje malá sissy. Pojďme se obléknout!" Zvedl jsem ruku k obličeji, byl jsem pokrytý mým semenem a cítil jsem se nechutně.

Diskusní téma: CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 1.díl - Martina

Datum: 09.07.2022

Vložil: lks

Titulek: úžasný

wow úžasný hned jdu číst další díl mám z toho mokré kalhotky a tvrdý penis snad přijde i pás cudnosti každá správná a hodná sissy ho má

Přidat nový příspěvek