Gymnastkou - 9.díl - Lezanka

24.07.2022 15:54

Když jsem došel domů z nákupů, tak jsem se rychle sprchl a šel se připravit na gymnastiku. Chtěl jsem vypadat co nejlépe a tak jsem se  vyholil i když jsem byl   docela v pohodě. Namazal jsem se krémem a pak jsem si přilepil  prsa. Když jsem si chtěl vzít  umělou vaginu, zrak mi padl na ten penis. Ihned se moje fantazie rozjela, tak že jsem bez přemýšlení našel prezervativ, kluka do něj vložil a pak si lehl na pohovku.

„Mám nebo nemám, jak to asi bude tlačit?“

Ale pak jsem se dotkl zadečku a s tlakem jsem nechal proniknout  ten  tlustý kus silikonu do dírky. Z počátku to šlo ztuha, ale když jsem s ním trochu zahemžil, začal klouzat a já cítil, jak mizí ve mě. Jenže jsem narazil na nějakou bariéru. Půlka byla venku a já se začal kroutit a hledat polohu. v tom se kluk pohl dál a když jsem víc zatlačil, tak opět začal mizet ve mě. Pocit nepopsatelný, když jsem ho tlačil dovnitř. Pak jsem se natočil a v tom ho ucítil kolem pupíku v břiše. Šáhl jsem si tam a nasahal jsem malou bouličku.

„To je divný pocit!“

Ještě jsem trochu zatlačil a pak se začal soukat do té  umělé vagíny. Kluka jsem musel trochu schladit, aby se tam vešel, ale jak jsem víc zabral, tak mi ty velké kalhotky projely rozkrokem a penis ve mě zmizel celý včetně toho širšího konce. Cítil jsem tlak kolem pupíku, ale taky, jak mi ty kalhotky tlačily na  penis až lom zajel mezi půlky a už mě nikdo od holky nerozeznal. Ještě vzrušený jsem vstal a šel k zrcadlu. Tam na mě koukala hlava chlapa, ale od prsou dolů jsem byl celá žena se vším všudy. Pak jsem nasadil paruku a začal si brát kalhotky a podprsenku. Šlo to docela snadno, když jsem navlékl silonky. Lem šatů mi zakryl zadek a  tak jsem bosky naházel věci na gymnastiku včetně druhého oblečení pro Moniku a už se šel zkrášlit k zrcadlu. Nehty jsem měl hned a pak jsem si už jen nazul kozačky, zapnul bundu a šel ven. S každým pohybem jsem cítil ten divný tlak ve mě. Vítr foukal studený a po nebi se honily černé mraky. Ale já musel myslet jen na to jediné. A tak jsem dorazil  trochu zpitomělý a uvítal skříňku.

„Čau Peti, co ti je?“

„Ahoj Blani,  jsem z toho větru nějaká otupělá.“

„Jo, to znám, taky mi ten vítr vadí!“

„Moniko, ahoj! Už jsi v pořádku?“

„Jo Peti, jsem a moc se těším.“

„Tady jsem ti donesla ty věci z minula, co obdivovala Soňa.“

„Jé, děkuji Peti!“

Dala mi pusu a hned si to prohlížela.

„Snad jsou v pořádku  a díky za půjčení!“

„Jo, jo, tady máš zase ten růžový na pinčes!“

„Hmm, taky hezky voní!“

Pak jsem si vytahal svoje a začal s převlékáním. Opět mi neušlo, jak mě  pozorovali. Jenže při předklonech jsem cítil ten penis až jsem hledal jiné polohy. Dres mě ještě víc stáhl a když jsem si zašněroval tenisky, ulevilo se mi, že jsem si mohl uvolnit břicho z předklonu.

„Jdeme cvičit, holky no tak šup do tělocvičny.!“

 Hudba začala a já se postavil na svoje místo. Cvičení ve stoje  mi vyhovovalo a nějak mě to netrápilo, ale nepřeháněl jsem. Jenže pak přišlo na cvičení na zemi. Monika si mě rovnou přitáhla a tak se naše těla opět propojila.

Já  si dal  svojí bílou tenistku do jejího žlutého klína a ona zas svou žlutou do mého zeleného klína. Pak si mě přitáhla a já zacítil  penis v bříšku.

„Opatrně Mončo!“

„Co se děje?“

Narovnal jsem se a přitáhl si jí  do klína.

„Mám v sobě  ten penis!“

Vytřeštila oči a zavrtěla teniskou.

„Uvnitř jako že uvnitř?“

Přikývl jsem a opatrně se složil  k ní.

„Je cítit zvenku.“

„Cože? Fakt?“

A jak se pokládala, tak si mě rukou osahala.

„Týjo, to je věc.“

„V puse by byl blbý a nemohla bych mluvit!“

To jí rozesmálo, tak že nás  přišla Ela napomenout.

„Promiňte, už  jsme potichu.“

A jak si lehala ke mě, tak na ní Eli zatlačila.

„Jo to je ono, teď Petra a šup skloňte se až do klína!“

Vyhrkla mi slza, jak na mě zatlačila, ale naštěstí to  uviděla jen Monika.

„Ty si blázen, co tě to napadlo?“

„Já ani nevím, ale je to vzrušující!“

Podržel jsem jí tenisky a ona si lehla dozadu. Pak jsem to samé udělal já, ale musel jsem si dávat větší bacha. Ale měl jsem moc  dobrý pocit z toho, jak mě držela za tenisky a jak jsem měl její penis v sobě.

„Fajn, tak pauza a pak si zaběháme!“

Dosedl jsem a Monika si mě hned kolem pupíku pořádně prohlídla.

„Ten  se ti vešel celý do vaginy?“

Zakroutil jsem hlavou.

„Ne, mám ho v zadečku!“

„V té dírce?“

Přikývl jsem.

Objala mě a přitiskla k sobě.

„Tak to jsi hrdinka, fakt že jo.“

Jenže mě pozorovala Blanka a já se neubránil tomu, aby si taky šáhla.

„Co to máš Peti?“

Ale místo mě odpověděla Monča se smíchem.

„Robertka, že je rozkošný!“

„Peti, ty ses fakt zbláznila! Na cvičení? Tohle je dobré na doma a na to krásno, co si s tím dokážeme udělat, ale na gymnastiku, fakt nerozum.“

„Dávám si bacha, fakt že jo!“

„A kdo ti o tom řekl?“

„O čem Blani?“

„No že  si to zkusila takhle s tím v břiše.“

„Aha, no to mě napadlo jen tak, když jsem se chystala na cvičení, jaké by to bylo.“

„A na co si přišla?“

„Zpočátku to bylo trochu nepříjemné, ale teď si to začínám užívat.“

Opět  mi holky pohladily bříško a Monika zajela i do rozkroku, kde bylo vše dobře uschované.

„A nebolí tě to tam dole?“

Vstal jsem, udělal pár kroků a pak si zase sedl.

„Ne, už je to dobré!“

Viděl jsem, že by si to rády vyzkoušeli a tak šla další otázka.

„A to máš  tam naholo? Tedy rovnou?“

„To nee, je v prezervativu.“

„A trčí ti ze zadečku šňůrka?“

Usmál jsem se.

„Ne, je celý ve mě!“

A pak mi to došlo. Moje tvář ztuhla , protože tohle jsem nedomyslel.

„Hmm, tak to jsem zvědavá, jak ho dostaneš ven!“

„Já Mončo nevím!“

„Hele a co když ti pomůžeme?“

Řekla Blanka.

„To ne holky, to  si udělám, až budu doma.“

„A ještě z toho budeš vzrušená, co?“

„To už jsem teď.“

A zase jsem se usmál. Monča mě objala a pak Blanka taky.

„Konec pauzy, jdeme cvičit a běhat!“

Opět jsem musel přidat v zatáčkách, abych neztratil kontakt a na kluka jsem na chvilku zapomněl. Pak se ozval, když jsme se museli předklonit a vydýchat.

„Sedneme si zády k sobě a budeme zaklesnutý rukama za zády!“

Usmál jsem se na Moniku a otočil se zády. Potom se naše ruce zakvakli a podle rytmu , který udávala Eli jsme se předkláněli a zakláněly. Cítil jsem ho v sobě hlavně, když se na mě navalila Monika, která se snažila cvičit poctivě. Pryč byl ten pocit, kdy jsem ho v sobě už tolik necítil. Uvítal jsem pokyn, kdy jsme změnili pozice. Tentokrát jsem seděl těsně obkročmo proti  kamarádce a kýval se na stranu opačnou než ona. Naše klíny při tom byly přímo proti sobě zakleslé tak, že  jedna noha šla ven a druhá  vrchem přes tu druhou. Cítil jsem Moniku skoro stejně blízko, jako v neděli a líbilo se mi to. Monika to dávala najevo úsměvem a nezapomněla  si šáhnout na moje bříško.

„Ano, ještě naposledy a teď se zase postavíme.“

Bylo to docela srandovní se rozplést, ale se žlutou Monikou mi to nevadilo. Pomohla mi na nohy a pak už jsme docvičili ve stoje.

„Jdete někdo na skleničku?“

„Alice, je středa, tak já jdu domů, promiň!“

„Petra má Alí pravdu!“

Zastala se mě Monika a tak po převlečení jsem jí doprovodil  až k metru, což bylo tramvají z Modřan  do centra města.

„A opravdu nechceš s tím pomoct Peti?“

„Jsi hodná Mončo, ale já to zvládnu!“

„No jak myslíš a ty naušničky mi klidně vrátíš až ve škole!“

„Ale počkej, to je jinak!“

Jenže mě na veřejnosti políbila, jako kdyby líbala svého kluka, pak se otočila na špičce a zmizela  v metru.  

A tak jsem tam chvilku stál jen tak, než  jsem se pohnul k domu. Foukal vítr a já byl  rád, že už je můj byt nadohled. Odložil jsem si bundu s čepicí, rozepl kozačky a pak se rozešel po bytě. Vnímal jsem  moje bříško a chtěl si ještě trochu užít toho pocitu. Pak mě napadlo si vytáhnout  růžové šatičky a tak jsem se znovu převlékl a v tom mi v ruce zůstal druhý penis.

„Ta se zbláznila!“

A v momentě jsem ho měl v puse. Poznal jsem, že to byl ten, co mi dala jako první do pusy. Převlékl jsem se, hodil se opět na zem a ještě si zavázal  tkaničky u růžových tenisek. Zdály se mi menší, ale za to jsem cítil tu vůni z vypraného prádla díky Monče.  

Opět jsem vstal a prošel se do předsíně, kde stály  tenisky, co mi půjčila Monika. Porovnal jsem je a zjistil, že jsou stejné.

„Vyměnila mi je, mrška!“

Jenže ten pocit, že je měla předtím ona mě opět vzrušoval. Lehl jsem si  na zem a začal se hladit. Bříško jsem si prošahal a pak prstem víc zajel do pusy, tak že se penis posunul a mě se hůř dýchalo. Na moment  jsem se nemohl nadechnout a chtěl jsem penis vytáhnout, ale  jak jsem ho chtěl chytit, zajel hloubš do krčku a já se opět nadechl.

„Tak takhle to taky šlo!“

Pusu jsem měl z části prázdnou a rty mohl mít sevřené, ale dýchat šlo jen pusou, tak že jsem  je zase otevřel.  Za chvilku jsem se už prohejbal na zemi a hladil celé tělo, než jsem vyvrcholil. Zachroptal jsem s penisem v krku a  prsty si prohlédl bříško. Byl to pocit, který mě naplňoval, ale zároveň jsem už cítil, že budu potřebovat jít na toaletu. Nechal jsem vzrušení doznít a pak vytáhl penis z pusy, sedl si a rozvázal tkaničky.  Vyvanula se z nich vůně gumové podrážky s potem a deodorantem, zip jsem si rozepl na zádech a svlékl se do naha.

„Musím to udělat v koupelně!“

Po chvilce jsem měl umělou vaginu dole a prsty si hledal v zadku  okraj penisu. Musel jsem se natočit a zatlačit, než jsem zacítil část toho silikonu.

„Mrška jedna klouzavá!“

Znovu jsem zajížděl prsty do zadečku a když jsem to chtěl přerušit, povedlo se mi zaseknout prstíky pod penis a vytáhnout tu širší část ven. Pak už to šlo hravě a já se toho zbavil. 

„Uff, to je úleva!“

Následovala sprcha, odlepení prsou a paruky.

Dalo mi dost práce, než jsem penis pořádně umyl a nebyl cítit. Prezervativ ho hodně uchránil, ale jinak to stejně trochu načichlo.

„Musím připravit vše pro Moniku a zajdu za ní zítra po obědě!“

Předsevzal jsem si to a pak šel brzy spát.

 

 

Lezanka

 

Diskusní téma: Gymnastkou - 9.díl - Lezanka

Datum: 25.07.2022

Vložil: gmo2608

Titulek: želanie

Snáď Petra okúsi aj živý penis v ústach aj v dierke.

Přidat nový příspěvek