Já a BDSM II. - Monika

08.10.2016 16:19

     

Středověk ispirace pro BDSM​?
  Musím se přiznat, že doba středověku, inkvizice mne velmi přitahuje a zajímá. Návštěva hradu, kde je k dispozici mučírna, nebo návštěva expozice středověkého mučení, ve mne vždy zanechávala vzrušující pocity. Takové to šimrání v podbřišku a mrazení v zádech, mne provázelo vždy když jsem procházela kolem skřipce, okovů, řetězů, klád,klecí, roubíků, rákosek, bičů, důtek a všech těch možných nástrojů na znehybňování a způsobování bolesti. Vždy jsem si představovala sebe samu, jak jsem mučená, napínána na skřipci, pálena svíčkou, voskem, bičována uvězněna v kládě, jak křičím, sténám bolestí a prosím o smilování, kterého se mi nedostává. 

      Vždy bylo mým snem patřit dominantnímu muži, sadistovi, kterému činí potěšení, když může svou subinu a otrokyni týrat, mučit a znásilňovat.                     Kterému činí rozkoš, když jeho mučená oběť křičí, sténá bolestí a prosí o slitování. Přála jsem si být uvězněna a držena spoutaná v malé kleci, zavěšené vysoko u stropu, ze které by si mne Můj Pán a Vládce bral jen tehdy, pokud by potřeboval uspokojit všechny své zvrhlé potřeby a přání. Měla jsem v životě štěstí a podařilo se mi několik takových mužů poznat. Bohužel žádný z nich nevlastnil žádnou mučírnu, natož podzemní kobku s klecí, kde by mne držel. Proto můj poslední Pán, aby mi to vše vynahradil, nechal právě u kováře, který se inspiruje středověkem zhotovit tento Omnibond, okovy na   zámky a Masku hanby. Všechny tyto pomůcky mu pak umožňovali znehybnit mne v náležité poloze pro jakýkoli trest, mučení, nebo znásilnění. 

 
Dnes se tedy opět vracím k dalším možnostem, kdy je možno využít Omnibondu.
Způsob čtvrtý-Žabák v sedě
Otrokyně je uzamčena a znehybněna v sedě
Sedící otrokyni jsou zápěstí u sebe uzamčena v okovech, následně jsou jí roztažené nohy, za kotníky fixovány, uzamčeny a posléze je jí na krk nasazen železný obojek žabáka. Pozice je to velmi nepohodlná, vhodná víceméně jen jako poziční trest, kdy subina může jen sedět. Dominant může vcelku nerušeně nutit bezmocnou otrokyni k orálním praktikám.
 

Velmi nepohodlná pozice Žabák v sedě
  
 
 
Jemnější verze bez železného obojku-Kláda na ruce a nohy
 
Detail uzamčení krku a zápěstí                                                                                Detail uzamčení Kotníků

Zostřený posez s roubíkem
 
Způsob pátý-Rozporka
Otrokyně je uzamčena a znehybněna v sedě, nebo v kleče.
V prvním případě jsou otrokyni doširoka roztažené nohy fixovány za kotníky a předpažené ruce za zápěstí. Poté může být subina za rozporku zdvižena a její rozevřený anal i nastavené půlky, jsou dominantovi plně k dispozici, vystavené možnosti pálení svíčkou, horkým voskem, výprasku přes anal, nebo zadek jak důtkami, tak i bičíkem, či rákoskou. Pozice je to vcelku nenáročná a jde v ní vydržet i delší čas.
Ve druhém případě otrokyně klečí, roztažené nohy jsou za kotníky uzamčené k rozporce, ruce subinka protáhne pod tělem a zápěstí jsou uzamčena v rozporce. Pozice je opět vhodná k hrátkám s analem a masáži půlek, ale oproti první možnosti je tato pozice velmi nepohodlná a bolestivá, kdy se v ní dá vydržet řádově v desítce minut.
 


Rozporka v sedě
 
Subina vytažena za rozporku

 
Subina připravena k análním hrátkám!
 
Rozporka v kleče
  

    Rozporka na nohy 

 
Rozporka na nohy a nabodávání na uměláka
 
Způsob šestý-Housličky
Otrokyni jsou znehybněny a uzamčeny ruce v zápěstí.
Housličky jsou otrokyni nasazeny na krk, uzamčeny železným obojkem a pokrčené ruce jsou u sebe fixovány do okovů na housličkách. Pozice je velmi flexibilní, subina může stát, klečet, sedět, lze ji za housličky vodit, jako pejska. Tuto pozici je možné používat jako poziční pro výprasky a mučení. Housličky jsou také známé již ze středověku, odkud se váže pořekadlo: ,,Nouze naučila Dalibora housti," což nebylo o tom, že by se Dalibor z Kozojed učil ve vězení hrát na housle, ale že měl na krku a rukou uzamčeny takovéto Housličky.
  
Housličky na klečící otrokyni                                                 Housličky k vedení subiny

Housličky k ovládání otrokyně

Způsob sedmý-Okovy
Otrokyně může být pomocí samostatných okovů, řetězů, zámků znehybňována a omezována v pohybu nejrůznějšími způsoby.
 

V okovech a řetězech roztažená na posteli
   

  
 
 

Otrokyně může dělat jen velmi omezené pohyby a drobné krůčky-co dovolí 

délka řetězů

  Tolik tedy ke znehybňujícímu zařízení, zvanému Omnibond, které se tolik nechalo inspirovat právě středověkem, inkvizicí, právem útrpným, dobou temna, prosvětlenou loučemi, osvětlující pochmurné prostředí, mučíren a vězeňských kobek.

 

Všechny Vás zdraví Vaše Monika Kaminski

Diskusní téma: Já a BDSM II. - Monika

Datum: 01.04.2017

Vložil: Fred

Titulek: Okovy

Moniko musím uznat že máš pěknou sbírku znehybňujících pomůcek, ale ty poslední mě zaujali nejvíc myslím že ty jsou dokonale i pro to že v nich můžeš omezeně pohybovat

Datum: 15.12.2016

Vložil: ingridtv

Titulek: wov top

moniko pri čteni semi jezili chloupky v nosnich dirkách ale jsem rada že tskoveto povidky jsem daváš a rada je tu ctu jsou to bozí pribehy monicko ješte jednou dekuji a jiz se teším na vé nove povidky

Datum: 16.10.2016

Vložil: Tereza.tv

Titulek: wow

Moc se mi to libi budou i dalsi dily diky

Přidat nový příspěvek