Jak si dobře vybrat boty na vysokém podpatku - Andrea Dessel

01.11.2017 23:01

        

         Perfektní boty na vysokém podpatku mohou být výborným doplňkem k   našemu oblečení protože jsou super sexy a mají jedinečný efekt , který nás          dělá hubenější . I když je hledání perfektních bot skvělá zábava nakonec si         nějaké koupíme a pak koupě litujeme buď kvůli jejich ceně a nebo jen       momentální touze . Proto je důležité abychom při kupování bot uvažovali             racionálně . Jedna z nejběžnějších situací u žen je , že naplní svůj botník botami , které jsou příliš vysoké a nepohodlné pro jakoukoli chůzi . Krása bot by neměla být jen jediným parametrem pro jejich koupi . Pro to abychom byli schopni spojit krásu a pohodlí jsme připravili několik rad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Velikost

Může se to zdát jako samozřejmost. Každý zná přece svou velikost . Ale ve skutečnosti to není tak zřejmé jak se zdá . Ve skutečnosti to vypadá jako by jste si koupili boty špatné velikosti . Je to proto , že číslování jednotlivých značek se může lehce lišit . Takže pokud si vyberete své boty určitě si je vyzkoušejte aby jste se přesvědčili , že máte správnou velikost .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čas zakoupení

Na konci dne mají naše nohy tendenci být oteklé . Takže boty, které jsme si zkoušeli ráno mohou být na konci dne těsné . Koupě a zkoušení bot odpoledne Vám zajistí to aby boty dobře seděli i večer kdy jsou vaše nohy unavené a lehce oteklé .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zkuste se v nich projít

Nikdy by jsme si neměli koupit boty v , kterých jsme se neprošli . Obujte si boty a pár minut se v nich v obchodě procházejte . Procházejte se , otáčejte se a zkuste určit zda v nich máte dobrou rovnováhu . Pokud cítíte lehké vrávorání nebo cukání měli by jste si dvakrát rozmyslet zda si tyto boty koupit . V reálném světě musíte jít z bodu A do bodu B , nést těžké tašky , chodit po schodech nebo po nerovném terénu . Takže je třeba dobře zvážit zda v této obuvi vše zvládnu .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Váš šatník

Zřejmě jedna z nejčastějších chyb při koupě bot je koupě bot , které se nehodí k ničemu co mám v šatníku . Pokud se domníváte , že k botám co si chcete koupit nemáte odpovídající oblečení je lepší si je nekoupit než později litovat .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pnutí v nohách

Velmi často je bolest nohou díky botám na vysokém podpatku způsobena nerovnoměrným tlakem na naše chodidla . Pokud jsou boty dobře vybalancovány pak by jste měla cítit , že váha vašeho těla je dobře rozložena na celou nohu . Pokud v jakékoli části cítíte pnutí tyto boty zcela určitě nebudou pohodlné .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boty do špičky

Boty které jsou do špičky nebo mají useknutou špičku jsou při chůzi nepohodlné . Tento typ bot velice často tlačí na vaše prsty což může vést k různému pokřivení a problémům s nohami . Aby jsme těmto problémům u tohoto typu obuvi předcházeli kupujte obuv o číslo větší než jste zvyklá . To omezí nepříjemný tlak na nohy a zajistí více místa pro prsty .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Příležitost

Pokud si kupujete boty pro určitou příležitost je lepší si nejdříve vybrat oblečení . Bude pak pro vás jednoduší vybrat si boty pokud mám vybraně oblečení než si vybrat správné šaty k botám . Kromě toho by jste měli posoudit zda vybraná obuv se hodí k dané příležitosti. Například super vysoké a úzké podpatky se zrovna nehodí pro zahradní party . Takže před koupí zvažte obojí jak vaše oblečení tak i místo kde se událost bude konat . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Má osobní poznámka

Já si život bez vysokých podpatků již ani nedokážu představit. Cítím se v nich velice sexy a sebevědomě . Pokud jdu někam ven a mám příležitost tak si vezmu nějaké boty na vysokém podpatku . Venku je to úplně něco jiného než doma . Zde je můj obrázek s vysokými podpatky

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel

 

Odkaz na originál

https://shoesbook.net/?s=How+to+choose+the+perfect+high-heeled+shoes&x=0&y=0