JSEM NEJLEPŠÍ PŘÍTELKYNĚ SVÉ ŽENY - Martina

21.08.2022 22:11

Stál jsem v naší ložnici, moje žena byla na odchodu ze dveří. Držel jsem ji proti mému nahému tělu. Připadalo mi to velmi smyslné. Představil jsem si sebe, jen na okamžik, jako skutečnou ženu s velkými prsy, krásnými blond vlasy a hladkou pletí bez chloupků. Otřel jsem o sebe látku a povzdechl si. Najednou za mnou stála moje přítelkyně a svírala můj tvrdý penis, zabalený v kombiné.
Byl jsem zděšen. Cítil jsem se tak zranitelný, najednou se odhalila moje skrytá část.
"To je v pořádku," povzdechla si a vycítila můj strach, "na hraní není nic špatného."
Měl jsem pochybnosti, nikdy jsem si na nic takového nehrál. Byl jsem přece muž. Myslivost, fotbal, bowling, to jsem byl já. Ale tentokrát jsem jednal na základě své touhy hrát si se spodním prádlem mé ženy a ona mě přistihla. Otočila mě a podívala se mi do očí. Usmála se.
"Viděla jsem tě, jak se díváš, jak se oblékám, přemýšlel jsi o tom už dlouho, že?"
"Ano," řekl jsem tiše.
Přitáhla si mě k sobě a políbila mě, hedvábné kombiné mezi námi, hladilo mé tělo, bylo to tak sexy.
"Dovol mi, abych ti ukázala, jak moc se můžeš bavit," zašeptala a vedla mě do koupelny. Vytáhla z lékárničky odstraňovač chloupků, "Čekala jsem na správný čas," usmála se.
Chtěl jsem ji zastavit, tohle zašlo daleko. Ale vůbec jsem jí v tom nebránil. Nic jsem neřekl. Koneckonců, uvažoval jsem, mohl bych to zastavit, kdyby se věci vymkly kontrole, alespoň jsem si to říkal. Jemně mi vetřelala pleťovou vodu z hrudi a vše zakryla.
"Už jen pár minut," povzdechla si a zapálila si cigaretu, "a pak si osprchuješ všechny ty ošklivé chlupy." Vložila mi cigaretu do pusy, "Nasaj to zlato," zahihňala se, když jsem se nadechl, a pak zakašlala.
"Nekouřím," řekl jsem.
"Jon ne, ale budeš moje nová přítelkyně Joan," řekla a trvala na svém.
Nadechl jsem se, ucítil jsem slabé vzrušení z nikotinu, pak jsem vydechl.
Stál jsem pod sprchovou hlavicí a díval se, jak mi mužné chlupy odcházejí z těla, pálí a brní. Vypadalo to tak divně, ale bylo to velmi sexy. Začínal jsem mít nový pocit. Dostával jsem se do kontaktu se svou ženskou stránkou. Snížil jsem ostražitost, když jsem se osušil. Dokonce jsem začal kroutit boky, když jsem šel do naší ložnice s rukou ohnutou v zápěstí.
"To je moc dobré," řekla moje žena, "vím, že jsi chtěl nosit moje spodní prádlo," podívala se na mě se smutným zamračeným výrazem, "ale já jsem moc malá."
"Škoda," řekl jsem s mírnou úlevou, legrace je legrace, ale nemyslel jsem si, že chci, aby to zašlo příliš daleko, příliš se mi to líbilo, nošení spodního prádla by mě mohlo takříkajíc dostat přes okraj.
"Naštěstí," pokračovala, "o tomhle okamžiku jsem snila už dlouho a už pro tebe mám nějaké oblečení," přešla ke skříni a vytáhla tašku. Z tašky vytáhla kalhotky, podprsenku, silonky a kosmetiku. Najednou jsem se vyděsil, viděla mi to na tváři.
"Chceš přestat?" zeptala se, když jsem tam stál, bez chlupů, nahý, se silným tepem.
"Ne," řekl jsem pokorně, když mě vzala za loket a vedla ke svému kosmetickému stolku.
Sedl jsem si před zrcadlo. Nanesla podkladovou bázi, rtěnku, oční stíny a nasadila mi řasy na oči. Nemohl jsem uvěřit, jak moc jsem se změnil, když mi konečně nasadila na hlavu blonďatou paruku s dlouhými vlasy. Vypadal jsem tak atraktivně, otočil jsem hlavu do zrcadla a zkontroloval odraz.
Vstal jsem a ona mi pomohla do kalhotek a silonek, ty pocity držely můj penis strnulý. Vytáhla plastovou věc se dvěma velkými ňadry. Nasadila to na mě. Připadalo mi to jako živé.
"Líbí se ti tvá prsa, Joan?" zašeptala, když je hladila.
"Jsou fantastická," začal jsem mluvit jemnějším, ženštějším hlasem.
Ukázala mi, jak mám chodit jako žena, když jsem dávala jednu nohu přímo před druhou, zadek se mi houpal jako u každé ženy. Moje žena šla k posteli a sledovala mě, jak chodím a cvičím ženská gesta, než mi mávla, abych šel k ní.
"Lehni si, Joan," nařídila. Lehla jsem si a mnula si ruce po celém svém ženském já, když na mě vylezla.
Začala mě líbat prsa.
"Chci, aby ses otočila a lehla si na bok," řekla pevně.
Udělala jsem, co mi řekla, zatímco šla ke skříni. Navlékala si něco jako opasek.
"Budeš v tomto vztahu kurvičkou," řekla hlubokým hlasem. Otočila se, měla na sobě připínací penis, který byl nejméně osm palců dlouhý. Vypadalo to realisticky, když ke mně přišla, mával sem a tam. Nemohl jsem uvěřit tomu, co dělá, jedna věc byla takhle se oblékat a něco úplně jiného sát i falešného ptáka.
"Nemyslím si..." začal jsem vstávat a mluvil svým skutečným hlasem, když fantazie skončila, "že tohle je to, co chci..."
"Neprosila jsem tě, abys přemýšlela, ty pitomá kurvo," zasyčela hlubokým hlasem, "vylez na tu postel a otevři pusu."
Nevím, proč jsem poslouchal, ale pokorně jsem si lehl, když se přiblížila, a otevřel své rty namalované rtěnkou.
"Saj ho," naléhala, když mi posunula ptáka ke rtům, mohl jsem udělat jen to, co mi dělalo tak dobře, olízl jsem gumovou hlavu, přisál se na ni, nechtěl jsem to zkoušet hluboko do krku, držela mi hlavu, když jsem ji cucal.
"Otoč se," nařídila. Vyhověl jsem, lehl si na bok, když přišla zezadu a popadla mě za zadek. "Chci, abys použil svaly na zadku, abys mi sevřel prst," vysvětlila. Nebylo to těžké, když se její prst dostal do mého zadku, zasyčela na mě, abych ho „přisál“. Byl jsem schopen používat svaly zadku a vtahovat to do sebe. "Výborně," povzdechla si.
Cítil jsem, jak mi položila ruce na ramena a zašeptala mi: "Promiň, že jsem křičela dřív, zlato," konejšila. Když ke mně přišla zezadu, ucítil jsem její pásek na svém zadku. Moje první myšlenka byla protestovat, ale mlčel jsem, když se hlava zatlačila do mé trhliny, "Miluji tě," zašeptala mi do ucha, když do mě začala tlačit. Cítil jsem, jak vchází hlava, chvíli tam jen tak seděla a já na ní začal používat své zadečkové svaly, tahal jsem za ni, začala ji víc tlačit dovnitř, snažil jsem se uvolnit, když chrčela, cítil jsem ji, jak se začal zasouvat dovnitř a ven a chrochtat.
"Miluješ mě Joan?" Zeptala se, když ho do mě vrazila.
"Ano," řekla jsem svým ženským hlasem.
"Nesahej na svůj penis," řekla a zastavila mě uprostřed pohybu, "nedotýkej se ho, budeš se mnou šukat jako žena."
Otevřela jsem se jí, ona mě tvrdě šukala, přirážel jsem zadek zpět proti ní. Nevěřil jsem, že bych mohl stříkat, aniž bych se ho dotkl, ale bylo to tak dobré, že můj penis dostal křeče a vystřeloval po celé posteli. Stále pohřbená ve mně, políbila mě na krk, když jsem usínal.
Probudila jsem se stále v ženském make-upu a falešnými prsy. Lehla jsem si, oholená a nahá na hedvábné povlečení, usmála jsem se, byla jsem dokonalá žena. Bavilo mě zbavit se své mužské osobnosti a být ženská. Teď by se to mělo vrátit do mé normální reality. Moje žena tam nebyla, takže jsem předpokládal, že jsme skončili.
Když jsem vstal, dveře ložnice se otevřely. Moje žena, už oblečená, se usmála, když mě viděla.
"Ahoj Joan," řekla láskyplně.
"Ahoj zlato," řekla jsem svým ženským hlasem. Za ní vstoupil muž, měl jsem pocit, že omdlím. Jedna věc byla pro mou ženu vidět mě takhle, bylo to děsivé a bezmocné, když mě takhle viděl jiný muž. Zmocnila se mě panika.
"Nejsi skutečná žena, dokud nebudeš mít skutečného ptáka," zavrčela, "toto je Tim."
Tim měřil nejméně 180 centimetrů, byl opálený a měl silné svaly. Cítil jsem se malý a zranitelný, když vykročil vpřed, usmál se a chytil mě za ruku.
"Jsi ještě hezčí, než jsem slyšel," řekl okouzleně. Vlastně jsem se začervenal, když mě stále držel za ruku, a pak si mě přitáhl blíž k sobě. Dívala jsem se na něj a stěží jsem uvěřila, že ta ústa pohybující se k mým mě ve skutečnosti políbí, ale uvědomila jsem si, že chci, aby mě políbil, že jsem toužila, aby se jeho rty dotkly mých. Když to konečně udělal, nenasytně jsem sevřela rty, naše jazyky spolu zápasily, moje bradavky byly tak tvrdé a můj penis byl zcela vztyčený a uvízl někde v jeho kalhotách. Políbil mě na krk, hrál si s mými falešnými ňadry a propracovával se po mém těle, chytil můj tvrdý penis do svých velkých rukou.
Vstal, díval se na mě s chtíčem v očích, pomohl jsem mu strhnout ze sebe šaty a vrhl se na jeho tvrdé péro, chutnalo to mnohem lépe než guma, kterou mě zaučovala moje žena. Bylo to tak dobré a přirozené, věděl jsem, že je to špatné nebo zvrácené, ale bylo to fantastické. Jeho penis chutnal tak dobře, cucal jsem každou jeho kouli, lehce jsem olízl hlavu jeho tvrdého penisu, pak jsem ho začal sát, když mi ho začal strkat do úst, když sténal. Nevěděl jsem, jestli chci, aby mi vystříkl do pusy nebo do zadku.
"Ošukej ho, Time," povzdechla si moje žena, "šoustej jeho horký zadek."
"Chceš to?" zeptal se a podíval se mi do očí.
"Chci, abys mi šukal zadek," řekl jsem mu, nemohl jsem uvěřit, že jsem byl tak plný touhy po tomto sexy muži, nemyslel jsem si, že bych někdy chtěl muže sexuálně. Chtěla jsem Tima, viděl mi to na očích a v jeho očích jsem viděla jeho touhu po mně, což byl obrovský obrat.
Zvedl mě a přenesl mě do postele, položil mě na konec matrace a zvedl mi nohy. Dychtivě jsem čekal, až mi zvedl nohy do polohy „v“. Přiblížil se k mému zadku, plivl si na ruce a třel si je o svůj horký, pulzující penis. Cítil jsem, jak položil špičku ke vchodu do mého zadku. Můj zadek přivítal jeho teplý, tlustý, pulzující penis, použil jsem jeho svaly, jak mi ukázala moje žena. Tim začal jemně a pak mě začal šukat v rytmu. Zasténala jsem v největší extázi, jakou jsem kdy cítila, když začal tvrdě přirážet. Hodila jsem hlavu dozadu a doufala, že mi vystříkne do zadku. Znovu a znovu narážel na můj zadek, ten pocit tvrdého, pulzujícího penisu v mém zadku byl neuvěřitelný, bylo to mnohem lepší než připínák na mé ženy, nemohl jsem uvěřit, jak horký ten chlap byl.
"Budu stříkat," řekl, když jeho penis silně tepal a vypálil do mě teplou nálož. Nemohl jsem uvěřit, jak neuvěřitelné to bylo cítit, jak ve mně stříká. Podíval se na mě a jeho tvář byla maskou horké vášně. Natáhla jsem se, abych se dotkla jeho tváře, když se na mě zhroutil, tvrdě mě políbil na ústa, uvítala jsem jeho zkoumavý jazyk, když jsme spolu leželi.
Moje žena přišla a podala nám oběma cigaretu.
"Myslím, že je to vzrušující, když žena kouří," usmál se na mě.
Vzala jsem cigaretu a on mi ji zapálil. Usmála jsem se, nadechla jsem a vydechla mu do tváře.
Moje žena ke mně přišla, usmála se na mě a odhrnula mi blond vlasy. Usmála jsem se na ni.
"Moje sladká přítelkyně Joan," řekla.
Byl to začátek konce mých mužských dnů. V práci jsem pod oblečením začal nosit dámské spodní prádlo, ale rozptylovala mě moje touha po jiných mužích. Touha, kterou mi moje drahá žena pomohla splnit. Vzala mě k lékaři, který mi nasadil estrogen. Jen tolik, abych vypadal trochu více žensky a narostla mi pěkná prsa. Každý krok byl tak vzrušující, protože jsem věděl, že dělám kroky, které nelze vrátit zpět. Začal jsem chodit se svou ženou do barů a sbírat další muže. Nikdy jsem nelitoval svých začátků a pouze jsem se cítil jistější ve svém novém životě jako shemale

Diskusní téma: JSEM NEJLEPŠÍ PŘÍTELKYNĚ SVÉ ŽENY - Martina

Datum: 17.10.2022

Vložil: Jirka 81

Titulek: Jj

Krásně se to četlo také mám skusenost jak s klukem tak schemale a holkou s pripinakem a je to skvělý

Přidat nový příspěvek