Luisino svůdné nylonové kombiné - Martina

05.10.2020 12:59

Byl den velké rodinné svatby a Luisa a její krásná dvacetiletá dcera Rachel se připravovaly. Ve své ložnici se Luisa zadívala na pěkné růžové květované šaty, které si položila na postel, a s potěšením si povzdechla nad očekáváním, že si ten den vezme něco opravdu ženského. Obdivovala odpovídající klobouk s jeho pěknou růžovou mašlí vedle šatů a pak začala přemýšlet o tom, co by si měla pod šaty obléknout, protože byly dost průhledné a chtěla se ušetřit jakýchkoli rozpaků. Najednou si vzpomněla, že ve své zásuvce spodního prádla si nechala několik kombiné, které už věky nenosila. Kombiné už trochu vyšly z módy a Luisa tento trend sledovala. Ale pak, když si vzpomněla na dětství a vzpomínky ji zaplavily potěšením, které měla, dokonce už jako školačka v hedvábném nylonovém kombiné pod školní sukní. Pamatovala si půvabnou světle zelenou spodničku se sladkým krajkovým lemem, který se pro ni stal erotickým společníkem během nudných školních hodin. Vzpomněla si, jak jí spodnička vyklouzla ze sukně, jak se kroutila na tvrdé židli a užívala si svůdné hlazení její měkké spodničky proti nylonovým kalhotkám.

Její potěšení vždy sdílel chlapec sedící za ní. Plachý chlapec, jehož jméno si už nepamatovala, ale jehož potěšení z každodenní masturbace si živě pamatovala. Potlačené zasténání, když vytekla poté, co takhle masturbovala pod lavicí, se vrylo do Luisiny paměti. Začervenala se, když si vzpomněla, jak ji to vzrušilo a jak se tajně přivedla k vyvrcholení hlazením hedvábným nylonem jejích kalhotek a kombiné a vždy doufala, že chvění rozkoše si ostatní spolužáci nebo učitelé nevšimli.

 

Luisu vyrušilo z jejího snění zaklepání na dveře. Byla to Rachel.

 

"Mami, jsi oblečená?" volala. "Chci ti jen ukázat šaty, které bych si dnes ráda oblékla."

 

"Ano, drahoušku, pojď dál," odpověděla Luisa.

 

Rachel přišla a svírala v ruce hezké květinové letní šaty v zelené barvě. Byla ohromující. Vysoká s kaskádou měkkých a lesklých světle hnědých vlasů, její rozkošný obličej byl zahalen úsměvem, který by slabé muže odzbrojil.

 

Luisa se přistihla, jak se na dceru dívá s obdivem. Když si ji prohlížela, trochu jí záviděla její štíhlost. Rachel byla oblečena pouze v krajkové černé podprsence a sladkých hedvábných černých nylonových kalhotkách a Luisa byla podobně oblečena do vínových nylonových kalhotek a podprsenky. Jen na okamžik nastalo nepříjemné ticho, když došlo k poznání, že mezi nimi bylo sexuální napětí. Luisa tuto myšlenku vytlačila ze své mysli. "To musí být horkým počasím," uvažovala, "nemohu si představovat sex se svou vlastní dcerou."

 

A přesto, když se podívala na Rachel, její mateřská láska začala nacházet nový výraz - uvědomila si, že ji tolik chce milovat novým a vzrušujícím způsobem.

 

"To jsou krásné šaty, drahoušku," vydechla Luisa. A pak zjistila, že říká: „Ale myslím, že pod tím budeš možná muset nosit kombiné.“

 

Rachel se na ni tázavě podívala. Málokdy měla na sobě šaty, a tak pro ni představa kombiné byla úplně nová.

 

„Dobře, mami, jak myslíš, „ odpověděla Rachel a začala být zvědavá. Louisa otevřela zásuvku spodního prádla a všimla si, že se jí ruce třesou vzrušením. Nejprve vytáhla hedvábné nylonové kombiné v krásné vínové barvě, které ladilo s její podprsenkou a kalhotkami.

 

„Tohle si obléknu já, drahoušku,“ zašeptala Louisa, „není to krásné? Sáhni si a ucítíš, jak je to měkké.“

 

A pak, uvězněná v narůstající a zběsilé touze po tomto nádherném oděvu, pokračovala Luisa hlasem plným touhy: „Podívej se, jak nylonová tkanina září ve světle, miláčku... podívej se, jak je nylonová vazba na každé straně odlišná.... '

 

Té bolestivé slabosti v jejím rozkroku už teď bylo příliš mnoho, a její hlas se stal šepotem, když s něžnou touhou hladila Rachelinu tvář.

 

"Cítíš to, miláčku... cítíš to? Já to miluji......"

 

Rachel přejela prsty po nabídnutém kombiné a byla zastižena vzrušením, které převzala od Luisy. Ústa jí vyschla a začala pociťovat pocity, jaké nikdy ve svém mladém životě neměla.

 

„Ach, mami, to je tak nádherné,“ vydechla, „oblékni se. Chci tě v tom vidět. “

 

Luisa přikývla a pokračovala v natahování kombiné přes hlavu a uhlazením po těle. Přejela rukama po té hedvábné rozkoši a její bradavky se vztyčily, když ucítila její hladkost přes podprsenku a prsa. 

 

"Cítíš to na mě, drahoušku Rachel," řekla naléhavě Luisa, "jen mě drž a polib mě v mém krásném kombiné..."

 

Rachel zjistila, že instinktivně reaguje, a když držela matku v náručí, ucítila měkkost kombiné mezi nimi. Políbily se jako milenky a vášeň začala stoupat v Racheliných slabinách - pocity, jaké nikdy předtím nezažila.

 

Luisa se najednou vymanila z objetí.

 

"Bože, zapomněla jsem, promiň, miláčku - potřebuješ také něco na sebe." S tím se vrátila do zásuvky spodního prádla a vytáhla sladkou malou černou nylonovou spodničku, nádherně měkkou a hladkou, jen s úzkým krajkovým lemem.

 

"Obleč si to, miláčku, ať si můžeme opravdu užívat."

 

Rachel si chvějícíma rukama natáhla spodničku a Luisa roztáhla a uhladila hedvábný nylon. Rachel ucítila, jak po jejích nylonových kalhotkách spodnička krásně klouže, když Louisa nechala svoji ruku zabloudit mezi Racheliny nohy a jemně začala hladit svou dceru hedvábnými vrstvami. Obě se svalily na zem, když je předstihla extáze sdílené lásky.

 

"Bože, mami, něco se se mnou děje," zalapala po dechu Rachel, když se jí začal zmocňovat začínající orgasmus.

 

"Ano, drahoušku, nech to přijít, nech to přijít,"

 

Luisa zasténala, když se vášnivě líbaly. Rachelina ruka se přesunula na teplé a tajné místo její matky. Propletené navzájem, jejich pevná prsa a vztyčené bradavky napjaté v jejich podprsenkách a hedvábné látky lahodně klouzající mezi nimi. Vzájemná masturbace nabyla na intenzitě, když jedna po druhé dospěly k nádhernému orgasmu. Když si po vyvrcholení ležely navzájem v náručí, Luisa i Rachel tiše vzlykaly. Matka a dcera byly nyní spojeny v nové a vzrušující lásce.

Diskusní téma: Luisino svůdné nylonové kombiné - Martina

Datum: 03.11.2020

Vložil: Janka Nováková

Titulek: Moc hezké

Bude aj pokračování, moc ráda síto přečtu.

Datum: 08.11.2020

Vložil: Martina

Titulek: Re: Moc hezké

Já bych to raději zažila :)

Datum: 09.10.2020

Vložil: Lea

Titulek: o.k.?

tedy nic proti, ale zdá se mi to mimo téma serveru a hlavně mimo české právo a minimálně hoooodně na hraně zákona, ne-li už za hranou - jako správce tohoto webu bych tuto povídku fakt neriskoval

Datum: 25.11.2020

Vložil: Drson

Titulek: Re: o.k.?

Nepruď

Datum: 05.10.2020

Vložil: Daf

Titulek: Bude pokračování?

Velice zajímavé a pěkné i když zde lehce nečekané :-), ale rozhodně velmi krátké. :(

Přidat nový příspěvek