Martin a Monika - Luděk (soutěž 2.ročník)

01.11.2017 23:00

pokračování

 
   Po docela náročném týdnu jsem po koupeli a přípravě věcí do školy konečně ulehl ve své posteli. Na spaní jsem si vzal černé silonky a tričko. Než mě přepadlo spaní jsem ležel na zádech a vzpomínal na to, co jsem vlastně tenhle týden prožil. Ve vzpomínkách jsem se viděl na předváděcím molu i v bazénu. Nakonec mě ze všeho mého snění probral zvonící budík a já i když se mi moc nechtělo jsem musel jít do školy. Jediné, na co jsem se těšil bylo setkání s Monikou. Jen jsem nevěděl, co na sebe. Chtěl jsem se jí ukázat konečně jako kluk. Podíval jsem se z okna, venku sněžilo a už jsem věděl. Vyhrají to lacláče, budu v riflích a navíc budu mít záda v teple. O nohách nemluvím, silonky jsou jasné, dnes nám tělocvik nehrozí. Vzal jsem si rolák a přes silonky lacláče a na ně flanelku. Když jsem se podíval do zrcadla tak mi to docela seklo. Šup, ještě bundu a hurá do školy. 
Monika mě pozdravila pohlazením po tváři a já byl v sedmém nebi.  Několik spolužáků si všimlo, že se k sobě docela máme. A kluci se ptali, kde jsem celý týden byl. Nevymlouval jsem se, jen jsem řekl, že jsem byl na chatě. Což byla i pravda. Co jsem na chatě prožil jsem si nechal pro sebe. Ovšem jen do té doby než mi Monika řekla, že potřebujou na další přehlídku dva kluky a holku. 
Hned jsme spolu začali debatovat, který z kluků by byl vhodným adeptem. Bylo to složitý. Monika se přiznala, že jen můj výběr zabral čtrnáct dní a mi máme do příští přehlídky deset dní. Pak ještě taky vybrat holku. No hrůza.
Začal jsem přemýšlet o klucích u kterých vím, že taky nosí silonky a nakonec mi zůstal jen jeden a to Pavel.
Svůj nápad jsem pověděl Martince a ta se hned pustila do přesvědčovaní Pavla, aby se přehlídky zúčastnil s námi.
 Monika mu vše vysvětlila a dohodla s ním, že odpoledne přijde k nim domů ještě s kamarádkou, abychom byly čtyři.
V pět odpoledne Pavel dorazil, jak slíbil, ale nepřišel s kamarádkou, ale přivedl kamaráda Honzu, že prý chce taky předvádět na přehlídce. 
Podíval jsem se na Moniku a polilo mě horko. Hned se do toho vložila Věrka a kluci se měli co otáčet, aby se stihli převlékat. Po téhle zkoušce se jim už do přehlídky moc nechtělo, ale zpáteční cesty nebylo. Když kluci odešli sedla si proti mě Věrka a pohladila mě. Mají  to asi v rodině, protože to bylo stejné pohlazení jako od Moniky.
Pak Věrka řekla, no Martine, na přehlídce se staneš Martinou. Vytřeštil jsem oči, to budu předvádět jen holku?
Víš dva kluky už máme a chybí nám druhé děvče. Ty už máš s přehlídkou zkušenost tak holku zvládneš. Podíval jsem se na Moniku a ta jen přitakala. Zeptal jsem se, bude o víkendu zkouška? Věrka i Monika hned pochopily. 
V pátek hned po škole nás Věrka odvážela na chatu. Kluci nechápali, že si sebou nemusí brát žádné oblečení. V autě jsem se přitočil k Monice a zeptal se, jak chce kluky přesvědčit, aby šli stejně jako já plavat v dívčích plavkách. Přitočila  ke mě svou hlavu a dala mi pusu. No holky jsou kouzelný a kluci udělají cokoliv.
Věrka už na nás kluky byla připravena. Všichni tři jsme dostali stejné červené plavky, Pavlovi se do nch nejdřív moc nechtělo, ale když viděl Honzu s jakou radostí si ty holčičí plavky obléká tak rezignoval a oblékl si je taky. Plavali jsme s Monikou asi hodinu, pak nás přerušila Věrka, že nás čeká večeře a taky trochu práce. Na Věrce bylo vidět, že je profesionálkou každým coulem. Klukům připravila na převlečení po bazénu silonky,dlouhé tričko a trenýrky. Já jsem měl nachystanou sukni a kluci jen zírali, že jsem v ní bez problémů chodil i před nima. Asi po hodině zkoušení a převlékání si Honza řekl, že chce taky sukni a pak se přidal i Pavel. Nakonec jsme v sukních byli všichni kluci a Monika měla kalhoty.
Věrka nás pak kluky ubytovala v jednom pokoji a Monča spala ve svém pokojíčku.
Na spaní jsme si mohli vybrat, ale u mě to bylo jasné, silonky a tričko. Stejně tak přemýšlel i Honza a Pavel si řekl o pyžamo. Dostal pyžamo s kytičkama, moc se mu to nelíbilo. Už jsem zkoro usínal, když mě opatrně probral Honza, vlezl si ke mě pod deku a vzal mě kolem krku. Cítil jsem teplo jeho dechu a bylo mě nádherně.Opětoval jsem jeho náklonost a dal jsem mu pusu.    No kdo právě čeká nějaké vyvrcholení tak toho zklamu.
V tomto objetí jsme usnuli a pro Pavla bylo hodně velké překvapení, když nás tak ráno objevil. Honzova i má reakce pro Pavla byla jasná, oba jsme mu dali velkou pusu. Monika se hned přidala a Pavel měl hned o čem přemýšlet.
Všechny nás probrala Věrča, když nás navedla do zkušebny a kluci měli zas příležitost být někým jiným. Jediné co nám zůstávalo během předvádění byly silonky a když jsme skončili, lehl jsem si na lehátko vedle bazénu, že si odpočinu. Najednou mě probrala voda, vletěl jsem do bazénu a hned za mnou Honza. V dívčích plavkách plavání znám, ale v silonkách ne. Bylo to něco nového, ale dalo se to vydržet. Navíc Honza je měl na sobě taky. Už vím. Ale sakra. Líbí se mi Monika, ale Honza taky. Jak se z toho vymotat. Navíc nás zítra čeká přehlídka a nemůžu ji narušit nějakým milostným románkem.
Monika si mě přivolala, abych k ní připlaval a hned mě vrazila pusu a taky mi řekla, neboj, to bude v pohodě. 
Jen se mi rozzářily oči, celý večer jsem se snažil věnovat Honzovi a na Martíce bylo vidět, že si rozumí s Pavlem.
V neděli ráno nám už nezbývalo nic jiného, než se připravit na přehlídku a čekat na ohlasy. Já jsem měl v sobě malou dušičku, musel jsem předvádět jen sukně a šaty a být holka. Překvapilo mě,že Honzík se mě každou chvíli snažil pomáhat. Copak se to děje, vždytˇ ví,že jsem kluk, jen má trochu jiné oblečení. Ke konci přehlídky jsem měl v rozkroku docela velké tlaky. Pak nás probrala Věrka, když nás naložila do auta a odvezla na chalupu. Podívala se na nás a zavedla nás k bazénu.
Pak do bazénu strčila Monču a už jsme se tam cákali všichni .

Honzovi ty mokré silonky moc slušely a možná by si přál pokračování...................................

Diskusní téma: Martin a Monika - Luděk (soutěž 2.ročník)

Datum: 05.11.2017

Vložil: Jana

Titulek: Monika

Jména jsou opravené.

Datum: 05.11.2017

Vložil: Jirka

Titulek: Skvělé

Zajímavé pokračování. Na této i dalších Luďkových povídkách je zajímavé, jak holka nabízí klukům dívčí prádlo, z čehož jsou nejdříve překvapeni, ale nakonec ho rádi přijímají. Jak jsem napsal už u jiné povídky, možná se někdo nakonec inspiruje a vyzkouší ho taky.

Datum: 06.11.2017

Vložil: Dark Angel

Titulek: Re: Skvělé

Zrovna se mi podobný námět honí hlavou ;-)
Jen to dostat z hlavy do počítače v nějaké "přijatelné formě" ;-)

Datum: 04.11.2017

Vložil: AUTOR LUDĚK

Titulek: Monika

Všem čtenářům se omlouvám za záměnu jména,
Martinova kamarádka se jmenuje Monika a u tohoto jména zůstanu v dalších případných pokračování Luděk

Datum: 03.11.2017

Vložil: Dark Angel

Titulek: Zajímavé pokračování ...

Jsem zvědav na další díly ;-)
Jen mám dojem, že se ti oproti prvnímu dílu popletlo jméno spolužačky? V nadpisu máš Monika a v textu Martina?

Datum: 03.11.2017

Vložil: LUDĚK

Titulek: Re: Zajímavé pokračování ...

OMLOUVÁM SE,ALE NADPIS PSALA JANA,
NIKOLIV JÁ LUDĚK

Datum: 04.11.2017

Vložil: Dark Angel

Titulek: Re: Re: Zajímavé pokračování ...

;-)
Asi vycházela z tvojí povídky "Monika" ;-)

Datum: 04.11.2017

Vložil: Luděk

Titulek: Re: Re: Re: Zajímavé pokračování ...

Co by se mělo objevit v pokračování?

Přidat nový příspěvek