Martin v LA - 2.díl - Petra

24.01.2020 22:59

Následující tři měsíce se nic zvláštního nedělo, buď jsem překládal nebo jsem byl u doktora. Během volna jsem si prošel celé LA včetně filmových studií a už jsem se začínal v LA vcelku orientovat. Bylo už něco okolo 20 hodiny večer, když mi zazvonil můj služební telefon. Na displeji se objevilo jméno Jeniffer. Hned jsem hovor přijal a Jeniffer mi sdělila, že pro mě jede řidič a že mě bude okamžitě potřebovat šéf na překlad tak ať jsem připravený. Okamžitě jsem se oblékl a asi 20 minut netrpělivě čekal před domem než pro mě přijel řidič. Čekal jsem, že mě doveze do kanceláře, ale odvezl mě do luxusní čtvrti v Beverly Hills do domu, který spíš připomínal palác. Celý dům byl obklopen ohromnou zahradou s kameným plotem,  který byl dva metry vysoký. Dům hlídala ochranka, ale nás nechala bez problémů projet. Hned jak jsme zastavili byla u našeho auta Jeniffer a ať jdu okamžitě s ní. Podívala se na moje oblečení, byl jsem oděný do bílé košile a společenských kalhot. Bylo to nejlepší oblečení co jsem měl. Zamumlala něco, že to bude muset stačit a rychle šla dovnitř. Vstupní hala byla obrovská s nádherným dřeveným schodištěm do prvního patra. Šli jsme nalevo a za dveřmi se nacházel nádherný obývací pokoj v moderním stylu s obrovskou bílou pohovou, skleněným stolem a křesly, také bílé barvě. Celý pokoj byl laděn do bílo černých barev v moderním designu s hodně skleněnými prvky. Druhá strana pokoje byla prosklená francouzskými dveřmi, skrz které byl vidět velky bazén. V křeslech u stolu seděl James a nějaký muž ve věku okolo 40 let, elegantně oblečený s černými krátkými vlasy a oba mlčky upíjeli whisky. Hned jsem pozdravil a James mi pokynul ať si přisednu a začal jsem překládat. Dozvěděl jsem se, že to je francouz a domlouvali, že přiveze do LA nějaké modelky na nějakou akci. Celkově to byl nudný rozhovor a trval cca 2 hodiny. Následně jsem byl propuštěn a řidič mě odvezl domů, když jsem se podíval na hodiny tak už byla půlnoc. Ráno jsem vstal a jel jsem do práce. Hned jak jsem tam dorazil mi Jeniffer sdělila, že jdeme za Jamesem. Dostal jsem strach, že jsem včera něco pokazil a udělal se mi strašný knedlík v krku. Potichu a se svýma myšlenkama jsem následoval Jeniffer.

James nás přijal skoro okamžitě a hned nás usadil do křesel. Otočil se na mě a povídá "takhle by to nešlo" v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. "Včera jsme na tebe čekali hodinu za trapnýho mlčení. To už se nesmí opakovat, teď tě John (to byl řidič, který už mě několikrát vezl) odveze k tobě domů, tam se sbalíš a od teď budeš bydlet u mě, abych tě měl neustále po ruce a musíme něco udělat s tím tvým oblečením, takhle chodit nemůžeš, na co čekáš upaluj". Už jsem skoro zavíral dveře, když jsem zaslechl jak James říká Jeniffer, klient byl spokojený akorát to musíme urychlit.

John mě odvezl domů, kde mi pomohl sbalit těch pár věcí, co jsem zde měl a následně mě odvezl do toho krásného domu. Dostal jsem pokoj v horní části domu. Pokoj byl zařízen dle mého názoru v dost holčičím stylu. Barevně byl laděn do bílé a starorůžové. Postel byla dřevěná a pohodlně by se na ní vyspali tři lidi. Koupelnu jsem měl také svojí a nacházela se v ní krásná rohová vana. Když jsem si chtěl uložit věci do skříně, tak jsem zjistil, že všehny skříně kromě jedné jsou plné dámského oblečení. Upozornil jsem na to Johna a ten se jenom usmál a řekl mi, že to je v pořádku a že to později zařídí, ale teď na to není čas, jelikož si mě již žádá Jeniffer. Ta na mě čekala ve vstupní hale a hned mě popoháněla. Johnovi řekla, že už ho dnes nebudeme potřebovat a že pojedu s ní. John něco zabrblal a odešel. Jeniffer mi řekla ať jí následuji a vyšla ven. Když jsem vyšel za ní, tak jsem oněmněl v úžasu. Tahle slečna jezdila nádherným sporťákem zn. Porsche. Nasedli jsme a Jeniffer mi sdělila, že nejdřív zajedeme k doktorovi kvůli vitamínům a následně mě vezme na nákupy, abych mohl správně reprezentovat. K doktorovi jsem se těšil, jelikož me poslední dobou docela často bolela prsa a začínal jsem mít pocit, že se mi taky zvětšují. Když jsme přijeli k doktorovi, tak mě Jeniffer nechala v čekárně a dobrých 20 minut hovořila v ordinaci s doktorem. Následně jsem šel do ordinace, kde jsem doktorovi sdělil svoje problémy a ten mi na to řekl, že to jsou vedlejší příznaky a že mi změní medikaci, ale že budu dostávat injekci každý den a abych sem nemusel, tak mi je bude aplikovat Jeniffer, která má na to kurz. Následně jsme jeli nakupovat, kde za mě Jeniffer utratila částku o které se mi ani nesnilo a odcházel jsem pouze s dvouma oblekama. Když jsme byli po nákupech tak se na mě Jeniffer podívala a povídá "musíme do kosmetického salónu". Poslední dobou jsem opravdu neměl čas jít k holiči, jelikož jsem byl pořád až do večera v práci. Docela jsem se na holiče těšil, protože jsem již měl vlasy skoro po ramena, ale to co následovalo jsem opravdu nečekal.

Jeniffer mě vzala do salonu, kde jsem nejdřív dostal pílingovou masáž, následovala pleťová maska, při které mi udělali manikůru i pedikůru a až po tomto se zaměřili na moje vlasy, které mi jen nepatrně zkrátili do účesu spíše dámského než pánského, obarvili více na blond a do vlasů mi ještě udělali tmavší melír. Přes čelo jsem měl trošku ofinu a vlasy mi vyžehili do rovna. Celkově se mi ten účes líbil, ale hodil se spíš na ženu než na muže  a to jsem hned řekl i Jeniffer, která se mnou ale nesouhlasila a řekla mi, že mi ten účes strašně sluší a ať nejsem předpojatej. Celkově jsem si ten den užil a když jsme se vrátili do domu, tak jsem hned vešel do pokoje a usnul jsem.

Následující ráno mě probudilo zaklepání na dveře. Hned jsem došel otevřít a za dveřmi stála Jeniffer. "Co tady jen tak stojíš, jdu ti dát tvojí injekci jestli jsi nezapoměl" a před očima mi zamávala malou injekční stříkačkou s dávkovačem. Nastavil jsem rameno a už to bylo a ani jsem to skoro necítil. Prsa mě opět bolela, ale doktor říkal, že může něajakou dobu trvat než to přejde. Po tomto jsem si dal rychlou sprchu a vyrazil jsem do práce.

Další měsíc proběhl normálně, až na to, že na konci měsíce mě začalo trošku bolet břicho a bolest prsou nepřestávala a zdálo se, že je mám zase o trošku větší. Řekl jsem to tedy Jeniffer a ta mě hned vzala k doktorovi. Ten se mnou prošel nějaká vyšetření a následně mi povídá "mám podezření na zánět slepého střeva a budu vás muset vyšetřit". Nevěděl jsem co mám od toho očekávat a doktor mi sdělil, že se nemusím ničeho bát, ale že to bude možná trošku nepříjemné. Následně mě posadil na gynekoligcké křeslo a nohy mi dal mírně do praku. Začínal jsem se trošku obávat, ale něco mě na tom i trošku vzrušovalo. Doktor byl dobře stavěný muž ve věku okolo 35 let se strništěm na tváři a krátkými tmavými vlasy. Nasadil si rukavi a řekl mi ať se uvolním, že teď to bude možná trošku nepříjemné. Následně nanesl na rukavici nějaký gel a pomalu mi začal kroužit na svěrači. Ze začátku to bylo trošku nepříjemné, ale po chvíli jsem zjistil, že se mi to vlastně docela líbí. Když viděl, že jsem se konečně uvolnim, tak mi pomalu zastrčil prst do prdelky. Ze začátku jsem cítil trošku nepříjemný tlak a mírnou bolest, ale jak překonal svěrač bolest polevila, jenom ten tlak přestal. Podíval se mi do očí a povídá "teď budu tlačit na různá místa a pokud ucítíte bolest tak mi to okamžitě povězte" a s prstem v mém zadečku začal pomalu pohybovat a různě ho ohýbat. Čekal jsem, že mi to bude nepříjemné, ale opak byl pravdou. Jeho počínání se mi líbilo a po chvilce jsem si uvědomil, že jsem vzrušený a můj penis se mi začíná stavět. Doktor se na mě podíval. Jeho oči se setkaly s mými a já bych se nejradši hambou propadl. "Nemusíte se stydět, tohle je naprosto normální reakce, jelikož jsem Vám musel zatlačit na prostatu a to je jedna z mužských erotogeních zón". Chvilku ještě rejdil v mé prdelce až jsem měl pocit, že to nevydržím a přímo před doktorem dosáhnu orgasmu, ale těsně předtím, než k tomu došlo doktor vytáhl prst z mé prdelky, která proti takovému jednání protestovala a sundal si rukavici, kterou hodil do koše. Otočil se na mě a povídá "toho jsem se bál", vykulil jsem oči a napjatě jsem čekal co mi poví. "zánět slepého střeva to není, takže jsem nic nezjistil a bude potřeba provést další vyšetření". Potřebuji, aby jste se zítra před příchodem za mnou vyčistil." Doktor musel v mém obličeji vyčíst, že nechápu co tím myslí a tak pokračoval. "sestřička Vám dá intimní sprchu a zítra ráno přijdete na lačno a před tím si provedete klistýr a budete to tak dlouho opakovat dokud z vás nepůjde čistá voda. Potřebujeme, aby jste si vyprázdnil střeva a my jsme mohli provést další vyšetření. Pochopil jste?" Překvapen touto informací jsem němě přikývnul a odešel z ordinace. Při odchodu jsem ještě dostal bílou igelitovou taštičku od sestřičky a když mi jí podávala, tak se na mě usmála. Zbylou část dne jsem byl jak opařený, že i Jeniffer se mě v práci ptala co je se mnou. Jenom jsem něco neurčitého zabručel a nikterak jsem to nekomentoval.

Když jsem došel do svého pokoje, tak jsem se podíval do té taštičky. Byl tam průhledný pytlík s uzávěrem nahoře a dole z toho pytlíku vedla hadička, která byla zakončena hubicí, kteá byla na konci úzká a směrem k hadici se rozšiřovala a zase zužovala až na konci byla docela široká a za touto hubicí se nacházel zavírací ventil. Hned mi došlo jak se to používá, ale radost jsem z toho neměl. V noci jsem se v posteli hodně převaloval a nemohl jsem pořádně usnout. Ráno mě opět probudila Jeniffer s injekcí. Hned jak mi jí aplikovala tak zase zmizela a nenápadně na mě mrkla. Věděla co mě čeká, nebo se mi to jenom zdálo?. No nic šel jsem na to v návodu bylo, že mám pytlík naplnit asi litrem vlažné vody, zavěsit ho nad sebe. K tomuto byl na pytlíku háček. Následně jsem měl zavést celou hubici do svého zadečku až po lem hubice a kleknout si na všechny 4 a otočit ventil. Takto mám vydřet dokud to půjde a potom vypnout ventil a vyprázdnit se do záchodu a celý proces mám opakovat několikrát po sobě, dokud ze mě nepoteče čistá voda. No nic jde se na to.  Napustil a zavěsil jsem pytlík. Vzal jsem hubici a pomalu jí začal zasouvat do svého zadečku. Hubice byla asi tak stejně tlustá jako doktorův prst, ale byla delší. Chvilku to trvalo, ale nakonec sem jí zasunul celou až po rozšířený okraj. Klekl jsem si na všechny čtyři a otočil ventilem na hadici. Začala do mě téct vlažná voda. Nebylo to nepříjemné jak jsem čekal a pomalu cítil jak se začínám plnit. Po chvíli  už mě začínalo trošku bolet břicho a myslel jsem, že mám v sobě už skoro všechno. Podíval jsem se na pytel a s úžasem jsem zjistil, že mám v sobě sotva třetinu sáčku. Zatnul jsem zuby a pokračoval jsem. Když jsem měl v sobě asi tak polovinu, tak už jsem to nemohl vydržet, tak jsem rychle zavřel ventil a najednou jsem si s hrůzou uvědomil co teď? Když to vyndám tak to ze mě vyteče na podlahu a celé to tu zaneřádím. No nic pomalu jsem si sedl na záchodovou mísu s hadicí pořád v zadečku. Pomalu jsem se naklonil na stranu a rychle jsem hadici vyndal. Hned za hadicí následoval proud z mé prdelky. Uf tak tohle jsem zvládl a teď opakovat. Celý proces jsem několikrát opakoval a když jsem s čištěním skončil tak jsem si uvědomil, že to tak strašné nebylo a že to bylo docela příjemné. Rychle jsem se ještě umyl a vyrazil jsem k doktorovi. Hned jak jsem dorazil do ordinace, tak za mnou přišel doktor a povída. "Martine hned na to půjdeme, vyčistil jste se jak jsme se domluvili", při těchto slovech jsem zrudnul a nepatrně přikývnul. Sestřička se na mě statečně usmála. "Tak Martine šup na stůl a hezky na všechny 4 a vyšpul na mě zadek". Udělal jsem jak doktor požadoval cítil jsem se naprosto odhalen a nejhorší bylo, že ta sestřička zde byla dnes s panem doktorem, aby mu asistovala. Přistoupila ke mě, něžně mě pohladila po předloktí, které jsem měl položené na desce vyšetřovacího lehátka a potichu mi zašeptala. "Martine ničeho se nebojte, není to tak strašné jak to vypadá". Přišel doktor a vedle mě si postavil tác a na tom byly kovové tyčky různých rozměrů. Nechápavě jsem se na ty tyčky díval a sestřička mi to hned jak mě viděla objasnila. "Martine kamera je  velká, kdyby jsme jí do vás chtěli dát rovnou, tak vás to bude neskutečně bolet a stejně by se nám to ani nepodařilo. Nejdříve musíme povolit váš svěrač a k tomu právě slouží ty kovové tyčky". Podíval jsem se na ně pořádně a na sucho jsem polknul ta největší mi přišla strašně tlustá a říkal jsem si, že to se do mě nemůže vejít. Sestřička vzala něco ze stolu a najednou mi podává nějakou lahvičku. "Tady máš Martine vdechni to nosem, pomůže ti to se uvolnit, neboj není to omamného a za chvilku to vyprchá, až budeš cítit, že to vyprchává vdechni to znovu". Opatrně jsem si tu lahvičku vzal a na jejím štítku stálo Poppers. Nevěděl jsem co to je a tak jsem opatrně vdechnul. Skoro okamžitě se mi trošku zatočila hlava, ale to hned ustalo a najednou jsem se cítil daleko víc uvolněný a v tom jsem ucítil jak mi někdo natírá mojí prdelku něčím chladivým. "Tak Martine jdeme na to a ničeho se nebojte" zazněno zezadu od doktora. Cítil jsem jak do mě vniká něco studeného a skoro jsem to necítil. "to je dobré, je vidět, že jste hodně uvolněný, přejdeme na větší." ozval se opět doktorův hlas. Najednou jsem pocítil trošku větší tlak proti mému zadečku a sestřička povídá. "Martine trošku zatlačte proti, jako kdyby jste chtěl kakat". Udělal jsem to a ten předmět do mě vniknul. Cítil jsem se najednou tak plný. Byl to zvlášní, ale né nepřijemný pocit. Najednou se začal ten předmět ve mě pohybovat dopředu a dozadu a po chvíli s ním začal doktor kroužit. Začal jsem cítil lehké mravenčení v podbříšku a začínal jsem být vzrušený. Můj penis začal na tyto pohyby reagovat. V tom ze mě doktor ten váleček vyndal. Takto to pokračovalo delší dobu až najednou doktor povídá. "Sestři převezměte to nyní vy, já musím připravit kameru". "Ano pane doktore". Najednou jsem uslyšel jak si sestřička nasazuje gumovou rukavici, ale nejak jí to trvalo. V tom jem na zadečku ucítil úplně něco jiného, nevěděl jsem co to je, nebylo to studené jak tyčky a přišlo mi, že to je oproti poslední tyčce co jsem měl  v sobě docela tenounké. Nemohl jsem se otočit a tak jsem nevěděl co to je. Pomalu do mě pronikla nějaká tenká podlouhá věc a po chvíli druhá, chlivku se ve mě pohybovaly a skoro jsem je ani necítil. Následovala třetí , kterou už jsem trošku cítil. S těmito mě sestra masírovala již delší dobu, když jsem najednou ucítil, že do mě zavádí další. Rychle jsem si přičichnul k lahvičce a užíval jsem si to napětí v mém zadečku. Z jejího počínání jsem byl tak vzrušený, že jsem myslel, že mi asi praskne, ale sestra si mého vzrušení vůbec nevšímala a dál pokračovala v roztahování mého zadečku. "Martine připravte se, nyní jdeme do finální části, kdyby to na vás bylo moc, tak mi řekněte" a v tom jsem ucítil jak se mi do zadečku noří něco hodně širokého co se pomalu rozšiřovalo, ale nebylo to tak strašné a dalo se to vydržet. "Teď to bude nejhorší Martine" a ucítil jsem další tlak, bylo to něco neuvěřitelného cítil jsem směsici bolesti a vzrušení. Trošku jsem proti tomu tlaku zatlačil a najednou ten tlak povolil a já cítil jak se mů zadeček příjemně roztahuje. Sestra chvilku pohybovala tou věcí v mém zadečku a já si užíval ten pocit. Přišlo mi, že čím hlouběji je, tím je ten předmět širší, ale možná se mi to jenom zdálo. Najednou ten předmět ze mě vyndala a já se cítil naprosto prázdný. Pomalu jsem otočil hlavu a viděl jsem jak si sestra sundává gumovou rukavici, kterou měla nataženou až po loket. Aha tak proto jí nandávala tak dlouho. Najednou mi to došlo, to nebyly tyčky, ale ruka sestry. Vykulil jsem oči a ona se na mě nesměle usmála. V tom přišel doktor z hadicovitou kamerou. Podíval se na mě a povídá. "Tak jdeme na to". Vsunul do mě kameru, kterou jsem nyní skoro necítil a v hlavě se mi honily myšlenky, jestli to bylo opravdu důležité. Moje vzrušení pomalu opadalo a já zabrán v myšlenkách ani nevěděl jak dlouho to vyšetření trvalo. Po skončení mi doktor pověděl, že tam mám vše v pořádku a je možné, že to byly jenom nahromaděné plyny z nějakého jídla. Otřeli mě a poslali mě domů, že mám odpočívat. Na pokoji jsem si lehl a zasněně přemýšlel o tom co se mi přihodilo a pomalu jsem usnul.

Další měsíc se nic zváštního nestalo. Dostával jsem injekce, chodil jsem do práce a volný čas jsem trávil na pokoji. Teda musím se přiznat, hlavou se mi honily podivné myšlenky. Neustále jsem musel myslet na to vyšetření a navíc jsem začal přemýšlet jaké by to bylo cítit v sobě skutečný penis. Dokonce jsem se několikrát přistihl, jak koukám po skříních s dámským oblečením, které ještě nikdo neodvezl. Já na to neupozorňoval. Ze začátku jsem si namlouval, že mi tam nepřekáží a že mi jedna skříň na moje oblečení bohatě stačí, ale postupně jsem o tom oblečení přemýšlel čím dál víc až jsem se odhodlal a začal jsem si ho prohlížet. Oblečení bylo pro mladou dívku asi tak okolo 18 až 20 let. Byly zde halenky a trička pověšené na ramínkách a šorty s jeansama vyrované do komínků vedle. Velikost všech věcí byla S nebo M. Zjistil jsem, že bych se do nich v pohodě vešel, ale druhá skříň mě naprosto uchvátila. Ta byla plná šatů, ale jakých. Byly zde černé, uplé šaty s vykrojenými zády a sahaly sotva pod zadek. Byly zde dlouhé plesové šaty s výstřihem až k pupíku v pase zužené a přepásané zlatým řetízkem a dolu se rozšiřující a pokračující až skoro k lítkům. Byly zde šaty s rozparkem ke kolenům a bylo jich hodně a skoro všech barev, bílé růžové, černé, tmavě modré i červené. V další skříni byly dámské kostýmky se sukněmi a halenkami. Prostě sen každé mladé ženy. Dále tu byly komody se silonkami, těch tu bylo nepřeberné množství všech barev, vzorů a skoro všechny byly samodržící. V další přihrádce byly kalhotky. Koukal jsem na ně jak u vytržení. Byly zde klasické kalhotky, vykrojené, nohavičkové, francouzské a i nekolik tang a spouspta dalších, které jsem ani nedokázal pojmenovat. Byly krajkové, sportovní, bavlněné a některé byly z materiálů, které jsem ani neznal, ale na dotek byly strašně příjemné. Stejně tak přihrádka s podpsenkama. Košíčky podprsenek nebyly nikterak velké, ale tak asi akorát. To co jsem našel v další přihrádce mi vyrazilo dech. Byly tam dámská bodýčka, podvazky a sety podprsenek, kalhotek a podvazků. Často se tam objevovala značka Victoria Secret. Když jsem se tím probíral, úplně se mi tajil dech. Otevřel jsem spodní komodu a zjistil jsem, že se zde nachází boty. Byly zde lodičky na různě vysokých podpatcích, sportovní boty, kozačky všech možných barev a meteriálů. Nebudu vás napínat. Začal jsem si vše zkoušet a musím říct, že většina věcí mi seděla, akorát podprsenky byly větší, ale zdálo se mi, že až tak moc ne. Jak jsem se probíral jednotlivým oblečením a postupně ho zkoušel, tak jsem ve skříni s kostýmky našel kufřík. Nedočkavě jsem ho otevřel a vyvalil jsem oči. V tom kufřiku byly vybrátory, dilda a anální kolíky všech tvarů a velikostí a byla zde i velká tuba s lubrikačním gelem. Z počátku jsem kufřík rychle zavřel a vrátil zpět na místo, ale nemohl jsem na něj přestat myslet a vzpomínal jsem na příjemné pocity v ordinaci. Za čas mi to nedalo a vyzkoušel jsem snad všechno co kufřík nabízel. Vždy potají a s patřičnou průpravou. Nejradši jsem ale měl černý kolík, ke kterému byl na hadičce připevněn balónek. Ano přesně tak nafukovací anální kolík. Ta slast, když me začal pomalu vyplňovat a já mačkal na balónek a cítil jak se mi celá prdelka příjemně plní. Mezi hračkami byl i jeden kovový anální kolík s nádherným růžovým drahokamem na konci. Co vám budu povídat, neodolal jsem a párkrát jsem do práce vyrazil s touto hračkou uvnitř mě a užíval jsem si ten pocit vzrušení a naplnění, ale co mě nejvíc na tomto vzrušovalo byla představa, že mě s ním někdo nachytá.

Postupně jsem si vyzkoušel i botičky a ze začátku jsem naprosto nechápal, jak na těch vysokých podpatcích dokážou holky vůbec chodit.  Málem jsem si na nich zlomil nohu a minimálně jsem si pochroumal kotník jak se mi zvrtnul, ale postupem času se ve mě stal machr v nošení i těch nejšílenějších lodiček a kozaček. Užíval jsem si tyto chvilky a modlil se, aby nikdo nepřišel a moje nové oblíbené hračky neodnesl. Z druhé strany mé postele se nacházela dámská toaletka, tu jsem prozkoumal také a v ní se nacházely rtěnky, řasenky, kontůrní tužky, štětečky pudry... No prostě kompletní líčící sada. S touto jsem také začal experimentovat, ale moje pokusy dopadly dost špatně a víc jak sexy kočka jsem vypadal jako šklebící se klaun. Přemýšlel jsem jak se v tomto zlepšit a hned mi na mysl vytanul můj oblíbený youtube. Okamžitě jsem začal koukat na jedno video za druhým a pomalu se zlepšoval, až po cca dvou týdnech jsem tomu přišel na kloub a výtvory na mém obličeji se začaly podobat skutečnému make-upu. K profesionalitě to mělo ještě daleko, ale byl jsem se svým pokrokem spokojený.

Diskusní téma: Martin v LA - 2.díl - Petra

Datum: 26.01.2020

Vložil: Pavel

Titulek: Martin v LA

Konečně super příběh, po dlouhé době to vypadá na velmi dobrou povídku....

Datum: 26.01.2020

Vložil: Hanka

Titulek: Martin v LA-2.dil - Petra

Oba příběhy se mi velmi líbili bude pokračování

Přidat nový příspěvek