MOJE LESBICKÁ FANTAZIE - Martina

27.07.2022 20:39

Nepamatuji si, jak jsem se sem dostal, ale probudil jsem se v baletním studiu.
Když se zmateně rozhlížím, vidím v zrcadlech ve výšce místnosti, že jsem teď žena!
Najednou mě vzrušuje, jak jsem sexy. Štíhlá, vysoká a s pěknými křivkami. Moje prsa jsou velká a žádoucí, moje nohy dlouhé štíhlé a oh tak hladké.
Moje vlasy jsou nyní ohnivě červené, husté, svůdné a spadají mi kolem hlavy a ramen s ženským půvabem.
Moje rty jsou takové, jaké bych si jako muž přál kolem penisu a momentálně jsou sytě červené.
Mám na sobě bílý trikot a sexy sukni pro malé tanečnice, jsem bosá a mám hezká hladká chodidla.
Najednou si uvědomím, že mezi nohama se mi tvoří teplo a mírná vlhkost. Při pohledu na své nové tělo začínám být velmi vzrušená.
Vždycky mě bavilo pozorovat ženy, jak masturbují, je to tak sexy vidět a slyšet, to sténání a vzdechy, bolestný výraz rozkoše ve tváři, způsob, jakým narážejí boky, když se blíží orgasmus...
Nemůžu si pomoct. Musím to vyzkoušet, dokud to jde. Zkontroluji, abych se ujistila, že tam nikdo není, a mířím do středu podlahy studia.
Lehnu si na záda a naposledy se nesměle rozhlédnu kolem sebe. Jsem sama.
Nejprve si pohladím krk. Štíhlý a lehce zranitelný, jako by měla být každá krásná žena.
Dále se mé ruce přesunou k prsům. Okamžitě mi ztvrdnou bradavky, cítím, jak moje kundička vlhne.
Ruce mi kloužou dolů k břichu, pak pánvi a stehnům, umírám touhou začít se třít, ale chci si tento okamžik užít.
Dráždím si vnitřní stehno svými dlouhými červenými nehty, až to už nevydržím, potřebuji si tak strašně udělat radost.
Pravá ruka mi začíná jemně protírat mou kundičku skrz krajkové kalhotky, je tak mokrá, že už mi to leží na prstech a rozhoduji se ochutnat. Chutnám výtečně, stejně jako kundička mé ženy, a to mě dohání k šílenství.
Strčím si ruku dolů do kalhotek a strčím dovnitř tři prsty, bože! Skoro jsem vytekla z toho nového pocitu.
Nějak se znovu uklidním a začnu se rytmicky prstit, zpočátku jemně, ale brzy rychle.
Nesténám, když se začínám blížit k orgasmu, je to spíš zuřivý řev, jsem divoká a nespoutaná, zběsilá bohyně sexu, která se pozoruje v zrcadlech po místnosti.
Najednou si přes růžový opar, který se mi rozvinul v mé mysli, uvědomím, že skupina 20 žen nyní stojí ve dveřích studia, oči všechny upřené na mě ve směsi šoku a já cítím nesmírné vzrušení.
Jsou to zjevně ostatní studentky baletu a učitelka a všechny jsou stejně atraktivní jako já a jsem si jistá, že mě nějakou dobu sledují.
Učitelka vykročila kupředu, je vyšší než já, má tmavé vlasy a působí dojmem, že je ve spoustě věcí zkušená.
Nenuceně říká: "Vypadá to, že už ses rozehřála na hodinu, potřebuješ partnera?" ostatní dámy se chichotají a smějí.
Nejdřív si myslím, že si dělá srandu, pak mi dojde, že to není vtip. Všech 20 žen se začne přesouvat do sálu, většina se rozděluje do skupin po 3 nebo 4, okamžitě se pustí do práce na sobě. Obojí mě vyděsilo a vážně mě to vzrušilo, ale když se snažím vstát a odejít, dvě z žen mě položí zpátky na podlahu a jemně mě přidrží, zatímco říkají „ještě ne, učitelka tě chce oznámkovat“.
Když se podívám nahoru, učitelka nade mnou stojí úplně nahá, je zatraceně krásná, tělo ještě víc sexy než moje. Věnuje mi pohled, který mi říká, že to, co se stane dál, nezávisí na mně, ani bych si tím neměla dělat starosti.
Lehne si naproti mně a zvedne mi jednu nohu. Všude kolem mě jsou hlasy žen, které jsou potěšeny jinými ženami. Je to tak sexy, že se zadýchávám.
Učitelka se ke mně přisouvá a spouští mi nohu přes její. Bude mě šukat nůžkami uprostřed této orgie bohyní a já málem vystříkám, když jsem si to neuvědomila.
Zpočátku začíná pomalu, jednou rukou mě drží za koleno a druhou se podpírá, vytváří rytmus a teplo, díky nimž naše ženství těžce voní ve vzduchu jako droga plná sexu.
Snažím se odolat, ale okamžitě roztaju. Dvě dívky cítí, že se vzdávám, a uvolňují mi ramena. Naklánějí se ke mně a šeptají mi "to je krásné, odpočívej. Nech se vést učitelkou".
Když se rozhlížím po místnosti, je to jako zpomalený záběr. Díky zrcadlům to vypadá, jako by tu byly stovky nádherných žen. K vidění jsou všechny druhy lásky, šedesát devítky, trojky, dívky se jen drží, zatímco se třesou orgasmem.
Učitelka teď trochu zrychlila. Zatímco jsem byla roztržitá, ona se blíží ke konci. Její hlava je odhozena dozadu a vydává hlasité sténání sirény, které jsou tím nejsvůdnějším zvukem v místnosti plné nejsvůdnějších zvuků. Vráží do mě tak rychle a naše kundičky jsou tak kluzké, že exploduje extází. Vykřikne rozkoší a zhroutí se na záda.
Ještě jsem se neudělala, ale stále se cítím úžasně. Nakloním se dopředu, abych jí poděkovala za tento úžasný dar a všimla jsem si, že omdlela, ne z vyčerpání, ale z čiré radosti.
Než stihnu něco říct nebo udělat, ostatní dívky si toho všimly taky. Sesupují se u mě. Ty dvě z dřívějška mě znovu zastaví a říkají mi, abych se nebála, protože mě čeká nejintenzivnější orgasmus v mém životě.
Všechny ženy právě teď vypadají úchvatně, rudé a zářící z jejich vlastních blažených uvolnění, místnost silně voní vášní a mé smysly jsou tím znovu zapáleny.
Následující minuty jsou nepopsatelné. Devatenáct dokonalých žen, které mě všechny baví najednou. Třicet osm zručných rukou mě hladilo po těle, jemně mě tahaly a česaly vlasy, lechtaly mě na stehnech a prsty mi prohmatávaly vagínu a zadek.
Devatenáct úst a jazyků, které líbají a olizují každý centimetr mého těla, ten pocit je skoro jako zásah elektrickým proudem, ale příjemný.
Devatenáct hlasů se připojilo k sirénové písni sténání, které mi říkaly, jak jsem krásná, jak je moje kundička mokrá, jak mě donutí k nádhernému orgasmu.
Je toho na mé tělo příliš mnoho, orgasmus mě zasáhne opravdu tvrdě, celé mé tělo se zmítá čistou energií a příjemnou bolestí. Křičím. Je to přísaha. Volám k bohu. Moje oči se začnou obracet v sloup a cítím, jak všechny dívky líbají mé tělo a chichotají se nad mým vrcholem vrcholů, pak vše vybledne do čisté, klidné černé.

Diskusní téma: MOJE LESBICKÁ FANTAZIE - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek