Neuvěřitelný příběh 1. díl - Petr(a)

10.02.2013 13:05

První zážitek.

 

 

Jmenuji se Pavel, je mi 24 let a pracuju jako programátor. Žiju už 5 let se svou milovanou ženou v New Yorku. Moje manželka Klára už nějakou dobu hledá práci, ale zatím se jí to nedaří. New York už není to co dřív. Ty měsíce co žena nemůže najít pořádný job je pěkně nevrlá. Povím Vám, že horší už je snad jen moje tchýně, která nám v jednom kuse volá přes skype. Navíc jsme spolu celou tu dobu nespaly. Je to pěkný opruz. Jen doufám, že si brzo najde práci, uklidní se a já se konečně vyřádím. Klára je totiž pro každou hloupost. Milovali jsme se snad všude v New Yorku. Dokonce jsme to dělaly na soše svobody. Schovaly jsme se, a když odešla skupina, tak jsme to rozbalily. Jednou mi ho dokonce vykouřila na vrcholu Empire State Building. To byl pane zážitek. Zdaleka nejlepší byl společný nápad pomilovat se v kabince u Tiffaniho. Nic jsme si nekoupily, prodavačky na nás chtěli zavolat i policii, ale v kabince to stálo za to. Teď si myslíte, že jsme společně se svou ženou Klárou docela normální pár. Trochu víc sexuálně náruživý, ale normální pár. Omyl. Dnes jsem úplně někdo jiný a o tom co se mi stalo, jsem se rozhodl(a) napsat tento příběh. Tady Vás musím upozornit, že následující řádky mohou být pro někoho pohoršující. Tak pokud jste útlocitnější povahy, prosím buďte trpělivý a chápaví. Nebuďte prosím zmatení, když budu střídat mužské a ženské oslovení. Příběh si žádá trochu fantazie a vcítění, ale určitě se Vám odvděčí svou neuvěřitelnou zápletkou, svou upřímností a nabije Vás pozitivní silou.

Od doby kdy jsem pracovala jako programátor uplynuly dva roky. Asi měsíc poté, kdy jsem se Vám představila ještě jako Pavel, mi moje žena Klára pověděla, že ji to se mnou už nebaví. Že máme jednotvárný vztah bez nějakého vzrušení. Naštvalo mě to. Zapomněla snad na ty naše akce po celém městě? Přičítal jsem to té době, co nemohla najít práci. Nechtěl jsem ji tehdy naštvat ještě víc, tak jsem jí neodporoval. Teď by bylo možná všechno jinak, kdybych vznesl jakoukoliv námitku. Zeptal jsem se jí tenkrát, co by teda chtěla dělat, když jí to se mnou nebaví. Odpověděla, že ji nebaví sex s chlapama. „Cože?! Ty jsi lesba?!“ „Ano jsem lesba a už dlouho to v sobě dusím. Vím, že jsi z toho určitě na větvi, ale stejně to nemůžeš změnit, tak to prostě pochop. Nic jiného ti stejně nezbude.“ Nedokázal jsem jí na to odpovědět. Ten večer jsme šli oba spát, aniž bychom si řekli půl slova. Já spal samozřejmě na gauči. S odstupem času si říkám, že mé rozhodnutí neodporovat a nechat to ležet, bylo asi mým nejlepším rozhodnutím v životě. Nikdy bych neprožila to, co jsem prožila během těch dvou let.

To ráno mě probudila vůně lívanců. Miluju lívance. Zvedl jsem se z postele a přišel za Klárou do kuchyně. „Už se na mě nezlobíš miláčku?“ Povídám. „Já jsem se na tebe ani nezlobila. To přeci není v tobě. Já byla ta, kdo ti celou dobu lhal. To ty by ses měl zlobit“. Ani jsem si neuvědomoval, co jsem se večer před tím dozvěděl, ale řekl jsem jí ať je to jak chce, tak že při ní stojím, že ji miluji a že jí neopustím jen tak. Že udělám cokoliv, abych s ní mohl být celý život. Na to mi odpověděla, ať si uvědomím, co říkám. „Jsem si tím jistý lásko. Za každou cenu s tebou zůstanu.“ Odvětila, že jí bude stačit zatím málo, že by chtěla, abych se s ní sem tam pomiloval v dámském prádle. To mi nepřišlo jako velká daň za to, že se mnou zůstane. Souhlasil jsem tedy, že se obléknu jako holka a že se s ní tak pomiluju. Lívance, které mezi tím Klára udělala, byly nejlepší lívance, jaké jsem kdy jedl. Po snídani šla do města. Já zůstal doma a dodělával resty do práce.

Pozdě odpoledne se ženuška objevila ve dveřích a v rukou měla hromadu nákupních tašek. „Byla jsem nakupovat. Prošla jsem nějaké sekáče a našla ti nějaké oblečení. Když jsi mi to slíbil, tak toho musím hned využít.“ Začala vybalovat všechny ty věci a já nestačil zírat, co všechno se z těch nákupních tašek objevuje na podlaze. Několik koktejlových šatů a různých topů, hromada kalhotek, podprsenek, kalhoty s lesklými kamínky i bez nich, nějaké boty na podpatku, nějaké kozačky, no prostě všechno možné. Každá ženská by byla blahem bez sebe. V jedné z těch velkých nákupních tašek, jsem uviděl nějaký divně zbarvený předmět. Vypadalo to jako kus těla. Když jsem to vzal do ruky tak jsem se pěkně lekl. Byla to

umělá prsa. Vypadalo to hrozně reálně. Byla to taková vesta z latexu a silikonu, kterou jste si zapnuly na zádech až ke krku jako korzet. Pod tím byla dlouhá blond paruka. Trochu vlnitá a dost podobná vlasům mojí ženy. Taky tam bylo něco zabalené v krabici. To mi ale Klára sebrala z ruky se slovy: „Nech se překvapit.“ Když jsme to všechno vybalily, byla toho skoro polovina koberce v obýváku. Prostě moc. Klára mi řekla, ať jdu do koupelny a vyvleču se. Že za chvíli přijde. Poslechl jsem a šel do sprchy. Než jsem stačil vejít do sprchového kouta, přišla a v rukou měla dvě tuby nějaké dámské pěny na holení „Co s tím chceš jako dělat?“ Zeptal jsem se. Odpověděla, že mě samozřejmě chce oholit. A to od hlavy až k patě. Chtěl jsem protestovat, ale když jsem slíbil, že se obleču jako holka, tak to dodržím a to se vším všudy.

Když jsme oba vešly do velkého sprchového kouta, já pustil vodu a Klára začala okamžitě nanášet tu holící pěnu na moje nohy. Byla to nějaká žíravina, protože mi to dokonale rozpustilo veškeré ochlupení. Když skončila s nohama, pokračovala mezi na penisu a na koulích. Penis mi tehdy stál jako nikdy. Hlavně proto, že si s ním celou dobu hrála. A sem tam ho i pokouřila. Dokonale oholila i zadek, břicho a hruď. Ani ruce nezůstaly nakonec ochlupené. Byl jsem holý jako dětská prdelka. Když jsem měl toto zvláštní sprchování za sebou a byl jsem suchý, Klára přinesla ta umělá prsa. Byla docela těžká a fakt reálná. Obepnul jsem si tedy tu latexově-silikonovou věc okolo hrudi a Klára mi to vzadu sepnula. Vypadalo to docela přirozeně. Skoro nešel vidět přechod mezi pravou a latexovou kůží. Navíc ta prsa byla opravdu jako reálná. Měkká, jakoby vodnatá. Chvíli jsem si na tom ujížděl a mačkal je. Klára se jen smála, zatímco vytahovala tu tajemnou krabici, kterou mi nechtěla ukázat. Když ji rozbalila, vytáhla z ní nějaký zvláštní postroj. Opět podobně laděný jako umělá prsa. Jenomže tentokrát to byly kalhotky. Když jsem si je oblékl, musel jsem dát penis do nějakého vaku uvnitř. Klára říkala, že když sex s holkou, tak bez penisu. Mě nezbylo než souhlasit. „To jsou speciální kalhotky pro transsexuály. V tom obchodě mají spoustu zajímavých věciček. I pod pultem se tam dá určitě nakupovat.“ S těmito slovy mi kalhotkami stáhnula rozkrok a vzadu sepnula. Celá má výbava v tom byla pěkně natlačená, ale zároveň sem cítil, že ten vak, ve kterém mám penis, mi stáhnul šourek a začal mě dráždit nějakým zvláštně mazlavým gelem. V zrcadle jsem měl mezi nohama dokonalou iluzi ženského přirození. S tenkým pruhem krátkých chloupků na podbřišku. Klárka neodolala a hned mi tam hned strčila prsty. Začala jimi pohybovat a já jsem cítil příval vzrušení, jako když mi ho kouřívá. Byl jsem z toho docela překvapený, když jsem nás viděl v zrcadle. Když je vyndala, šlo vidět, že jsou vlhké. V těch kalhotkách musí být nějaký speciální systém, říkal jsem si.

Když mělo moje tělo dokonalou iluzi ženského pohlaví, podala mi bílé samodržící punčochy s krajkovým lemem a bílou síťovanou podprsenku bez výztuh. Jen tak mi obepnula prsa a šly přes ni vidět bradavky. Podala ještě bílou krajkovou noční košilku a rukavičky. Všechno jsem si oblékl, ale připadal jsem si divně. V zrcadle stála žena s mužskou tváří. Nic moc pohled. Manželka viděla, že se mi to moc nelíbí a vzala mě do koupelny. Tam mě posadila na židli a začala nanášet různé make-upy, krémy a jiné věci, které mě nejspíš měli zženštit. Nevěřil jsem, že se jí povede něco zásadního, ale když mi nasadila tu paruku a podala zrcadlo, bylo to docela překvapující. Vypadal jsem poměrně velmi žensky. Skoro jako nějaká víla z pohádky v těch bílých šatičkách a podvazcích s blonďatou hřívou až pod lopatky. Klára nečekala na nic a hned mě začala líbat. Začala mi taky prsty projíždět v rozkroku. Tam kde jsem měl svou dočasnou vagínu. Bylo to velice příjemné. Sundala ze mě tu bílou a průhlednou noční košilku a já stál v koupelně jen v podvazcích, s vlhkou umělou vagínou a v podprsence ve které šli vidět stojící bradavky. Věděl jsem, že nic z toho nebylo moje, ale přišlo mi to docela hezké, když jsem se viděl v zrcadle. Klára začala znovu zajíždět prsty do mojí mušličky a já znovu pocítil tu slast. Zničehonic přestala a odběhla z koupelny pryč. Když se vrátila, v ruce měla její vibrátor a zasunula mi ho tam. Necítil jsem ho v těle, ale jasně jsem ho cítil na penisu. Když s ním pohybovala tam a zpět a když byl zapnutý, byl to pocit, který jsem nikdy nezažil. Opravdu nepopsatelný zážitek.

Ten večer byl opravdu úžasný a vyrovná se zážitkům z našich akcí ve městě. Zpětně vzpomínám, že tehdy se mi poprvé zalíbil sex jako ženě. Byla jsem tehdy ještě daleko od toho, kde jsem dnes a prošla jsem mnohými úskalími, ale o tom zase v pokračování mého příběhu.