Neuvěřitelný příběh 2.díl - Petr(a)

22.03.2013 18:28

S jídlem roste chuť

 

Uplynul asi týden od chvíle, kdy jsem se svou ženou zažil tu nezapomenutelnou noc. Nic zásadního se ten týden nedělo. Když nastal víkend, Klára mi začala znovu podsouvat to lesbické milování. Přes týden jsem si užil dost jako chlap, tak proč jí nedat to co chce. Souhlasil jsem. Šel jsem do koupelny, že se osprchuju. Od minulého týdne jsem na sobě stále neměl ani jeden chloupek. Když jsem vyšel ze sprchy, Klára už stála v koupelně a v rukou měla ta umělá prsa s vagínou. Taky držela další krém. Takovou obyčejnou bílou krabičku bez označení. Začala mi s tím krémem natírat penis a koule. Natřela mi taky celou hruď. Na mou otázku proč to dělá, mi odpověděla, že mi ten krém dopomůže k větší citlivosti. Že pod těma umělýma prsama a vagínou budu mnohem vnímavější. No proč ne? Bude to jen lepší, pomyslel jsem si. Když mi sepnula vzadu tu prsní protézu, tak jsem to jasně ucítil. Při dotyku těch umělých prsou, jsem cítil jako by to bylo doopravdy. Musel to být velmi účinný krém. Byl jsem z toho chvíli nesvůj, ale docela se mi líbilo, že něco cítím. Když mi natáhla i ty speciální kalhotky, které vypadaly jako vagína, ucítil jsem to znovu. Můj penis byl v tom vaku, ale když se Klára dotkla zvenčí vagíny, tak jsem to jasně cítil. Připadalo mi to, jako by se ta prsa a vagína staly součástí mého těla. Manželka si to evidentně užívala. Pořád kolem mě chodila, osahávala mě a usmívala se. Sem tam mě plácla po zadku, tak jako já ji. Pak přinesla černé body. Spíš to byl takový korzet. Taky měla v ruce vysoké černé kozačky a stejné rukavice. Neměl jsem potuchy, zda to přinesla mě nebo sobě, ale tak i tak to bude nejspíš další nezapomenutelná noc.

Dopadlo to tak, že si to na sebe oblékla Klára a odběhla v tom pryč z koupelny. Trochu mě to mrzelo, ale byla hned zpátky a v rukou měla ten stejný komplet, jenomže v bílém provedení. „A toto je pro tebe.“ Povídala a usmála se. Společně s Klárou jsem si to oblékl. Ona opět začarovala a nanesla různé make-upy a paruku, abych vypadal více žensky. Stejně jako minule nezklamala. Byl jsem jen trochu větší o ty podpatky. Dělalo mi docela problém se na nich udržet, ale Klára mě přidržovala a já se tak pomalu učil chodit v těch bílých kozačkách. Jen tak jsem chodil po bytě a poslouchal klapot. Sem tam jsem minul zrcadlo a uviděl se v něm. Zajímavý pohled. Klára už to nevydržela a přitáhla mě k sobě. Začala mě vášnivě líbat. V ten moment jsem ucítil, že mi mačká bradavku. Ano ucítil jsem to, bylo to jako doopravdy. Když jsem se podíval níž, viděl jsem, jak Klára rozepnula nějakou kapsu a mě vypadla prsa z korzetu ven. Jasně jsem je cítil. Těžká prsa trčící ven z korzetu. Udělal jsem to samé s jejím korzetem a začal jsem jí lízat bradavky. Odsunula mi hlavu od jejich prsou a rozepnula mi podobnou kapsu mezi nohama. Začala mě prsty jemně masírovat přes tu umělou vagínu. I přes tu vrstvu jsem to jasně cítil. Bylo to velmi zřetelné. Mast fungovala skvěle. Opravdu jsem si to užíval. Bylo to tak jiné. Její prsty mezi mýma nohama. Teda přesněji řečeno v mé mušličce. Ten večer se mi to velmi zalíbilo. Bylo to srovnatelné se sexem v mužském pojetí. Přestal jsem to brát jako její hru, a začínal jsem to brát jako součást našeho sexuálního života.

Další týden byl opět klasickým týdnem v našem životě. Jen s tím rozdílem, že jsem se začínal těšit na další víkend. Když už se měl přiblížit, Klára mě nemile překvapila. Oznámila mi, že půjde s kamarádkami sama do města na celý víkend. New York a přilehlá New Jersey je obrovský konglomerát a než by z jedné strany přejela na druhou, zabralo by to spoustu času. Rozhodla se proto přespat u kamarádky z ČR v Jersey. Těšil jsem se na náš víkend coby dvou holek, ale tentokrát to mělo dopadnout všechno jinak.

Když Klára odjela, neměl jsem co na práci. Byl jsem sám, do práce jsem měl vše dodělané a kamarády jsem měl jen v práci. A protože jsem většinou pracoval z domu, moc jsem se s nimi nescházel. Nenapadlo mě nic jiného, než že si udělám radost sám, a obléknu si ty věci sám. Bylo to zvláštní, ale stále jsem neměl jediný chloupek na těle. Ta holící pěna musela být velmi agresivní. Vytáhnul jsem ze šuplíku tu mastičku, která způsobovala větší citlivost a tentokrát jsem jí použil docela dost. Nasadil jsem si umělou vagínu a poprsí a šel jsem do skříně, kde měla Klára věci, co mi koupila. Měla tam i spoustu svých věcí, a protože jsme docela výškově podobní, vytáhnul jsem nějaké její věci. Vzal jsem si její kalhotky a zapnul jsem si její bílou podprsenku. Na to jsem si oblékl upnutou bílou halenku a taky její džíny. Šel jsem do koupelny a nasadil si paruku. Můj jediný problém byl, že jsem se nebyl schopen namalovat. Co už. Nechal jsem to být a šel si udělat večeři. Během večeře jsem cítil, jak mým tělem projíždí zvláštní tupá bolest. Nebylo to nic hrozného, ale bylo to nepříjemné. Za chvíli to přestalo a já si dodělal jídlo. Přinesl jsem si ho ke stolu a začal jíst, když v tu chvílí ta bolest přišla znovu. Byla ale mnohem silnější. Nemohl jsem se skoro pohnout a jen jsem trnul v křeči. Když to přešlo, utíkal jsem do koupelny, abych se podíval, co se to stalo. Chtěl jsem si sundat tu umělou vagínu a prsa, protože to dozajista způsobila ta mastička. Když jsem se vysvlékl z Klářiných šatů a chtěl jsem si sundat ty speciální kalhotky, nešlo to. Byly jako přilepené. To samé se stalo i nahoře. Nešlo to prostě sundat. Navíc jsem cítil každý sebejemnější dotek a pohyb. Když jsem prstem zajel do dírky v těch kalhotkách, dostal jsem se o poznání hlouběji než jindy. Měl jsem tam dva prsty a cítil jsem je jakoby uvnitř těla. Nechtěl jsem pořád uvěřit tomu, co se stalo, tak jsem šáhl po vibrátoru a zkusil ho zasunout. Vlezl se tam skoro celý. Ucítil jsem ho až v břiše. Nebyly to už kalhotky. To ani zdaleka ne. V tom největším šoku co jsem kdy zažil, se otevřely dveře bytu a Klára vešla. Já byl v koupelně a hned jsem ji zavolal k sobě. Uviděla mě tam stát před zrcadlem s prsama, vagínou a s vibrátorem v ruce. Usmála se a povídala: „Tak přeci jenom se ti to líbí.“ Já ji odpověděl: „To sice ano, ale stalo se něco, co jsem nečekal.“ Dal jsem jí do ruky ten vibrátor a řekl jí, ať si to zkusí sama. Zasunula mi ho tam absolutně lehce. Když ho tam zasunula asi potřetí, začala se hlasitě smát. „Ten prodavač říkal, že se to s tou mastí nemá přehánět, že by to mohlo udělat něco s tvým tělem. Netušila jsem, že to myslel takhle.“

Abyste to pochopily správně. Tehdy se stala ta nejzásadnější věc v mé proměně. Byla jsem tehdy pořád na pohled chlap, ale vagína a poprsí byly pravé. Ta mast způsobila to, že když jste si jí nanesli víc než je zdrávo a přilepily ty umělé náhrady, což byl můj případ, proměnila Vás v ženu. Alespoň částečně a dočasně. Měla jsem tedy pravou vagínu a pravá prsa. Tehdy jsem z toho ale nebyla moc nadšená. Popravdě jsem se velmi obávala, jak s tím budu žít. Díky bohu, mě Klára uklidnila se slovy: „Neboj, není to natrvalo. Ráno bude po všem“ Tehdy jsem byla velmi šťastná, že budu zase normální chlap.

Když to tehdy Klára dořekla, spadl mi ohromný kámen ze srdce. Zároveň jsem v tom viděl ale obrovskou příležitost. Příležitost k reálným pocitům ze sexu z pohledu ženy. Nenacházel jsem žádné extra vzrušení v myšlence být ženou, ale chtěl jsem to zkusit. Manželka mě tedy namalovala a znovu nasadila paruku. Díky té nehodě, jsem tentokrát vypadal jako žena i nahý. Když jsem vyšel společně s Klárou z koupelny do pokoje, stála tam ta její kamarádka. Studem bych se propadl, když jsem ji uviděl. Zakryl jsem si rukama rozkrok a pak si uvědomil, že si musím zakrýt i prsa. Žena mi ale ruce sundala a povídala: „To je Aneta.“ Je to moje kamarádka, kterou jsem tu poznala a je taky lesba. Stejně jako já. Nemusíš se stydět.“ Trochu jsem se uklidnil. Když jsem viděl Anetu, jak se na mě mlsně kouká, trochu jsem se i vzrušil. Čekal jsem, že se mi postaví penis, ale nic se nestalo. Ten večer jsem ho neměl. Vždycky jsem chtěl zažít švédskou trojku. V životě by mě ale nenapadlo, že ji zažiju jako holka se dvěma dalšími holkami. Aneta mi pověděla, že mi rozumí a že se nemusím bát. Moje tajemství bude u ní v bezpečí. Věděla, že jsem uvnitř chlap. Dokonce mi řekla, že zná ten obchůdek, kde Klára nakupovala.

Holky byly pořád oblečené a já tam stál jen v rouše Evině. Řekl jsem proto Kláře, jestli si můžu půjčit aspoň její župan. Přinesla ho a společně s Anetou jsme popíjely víno. Když večer pokročil, Aneta si najednou sundala halenku a hned na to podprsenku. Nic nenaznačila. Bylo to naprosto nečekané. Klára ji hned následovala. Já je s velkým zaujetím pozoroval. Holky se začaly líbat a hladit na prsou. Začaly si sundávat kalhoty a Klára sundala Anetě pusou kalhotky. Začala ji lízat v mušličce. Aneta ji držela za vlasy a projížděla jimi v návalu vzrušení. Pak se to zas otočilo a Aneta začala vibrátorem uspokojovat mou manželku. Zajížděla tam a zpět a přitom Kláru líbala na prsou a lízala jí bradavky. Já byl stále nezúčastněný pozorovatel. Nicméně jsem neodolal a začal si rukou masírovat mušličku. Začal jsem se hladit po prsou a sundal jsem si i ten župan. Prsty jsem masíroval mou novou výbavičku, až byla totálně vlhká. Holky uviděly, že jsem pěkně nadržený a že si užívám mého nového těla sám. Obě ke mně přišly a začaly mně hladit po prsou a na zadečku. Aneta začala jazykem lízat můj poštěváček. Klára ke mně přišla zezadu a zaklonila mně. Byl jsem nečekaně ohebný. NA to Aneta začala lízat moji vagínu ještě rychleji a hlouběji. Neuvěřitelný pocit. Klára mi v tom záklonu jemně kousala moje vzrušené bradavky. Měl jsem co dělat abych nevykřikl vzrušením. Nakonec jsem to nevydržel a začal jsem sténat. Sténal jsem typicky ženským stylem. Nemohl jsem si prostě pomoct. Aneta vyměnila svůj jazýček za ten největší vibrátor, jaký jsem kdy viděl a zasunula ho do mojí neuvěřitelně objemné mušličky. Začala s ním jezdit nahoru a dolů. Pohybovala ze strany na stranu. Cítil jsem všechno. Cítil jsem, jak mi zajíždí skoro až do břicha. Cítil jsem neuvěřitelný příval vzrušení. Začalo se mi dokonce stmívat před očima z toho náhlého návalu pocitů. Nevím, co se dělo pak. Omdlel jsem a probudil se až ráno. První co jsem udělal po probuzení, bylo to, že jsem sundal ty prsa s vagínou. Díky bohu to šlo a já opět viděl svůj penis a normální tělo.

Ráno po tom divokém večeru povídám Kláře: „Víš, lásko. To byl ten nejúžasnější zážitek, jaký jsem kdy zažil. Chtěl bych si to zopakovat. Chtěl bych častěji prožívat orgasmus jako ty. Máte to nepopsatelně silnější a delší. Klára se usmála, uznale pokynula hlavou a povídá: „S jídlem roste chuť a ty máš asi velký hlad co?“

Tehdy jsem věděla, že se můj život změní. Ještě jsem však stále netušila, jak moc mám pravdu. O tom ale zase příště.