Páteční večer - Sandra

19.10.2023 23:42

Když mi Tomáš oznámil, že bude mít volný byt celý páteční večer a že objevil něco z čeho budu úplně hotovej nemohl jsem odolat. Ikdyž jsem věděl k čemu to povede. Šel jsem k němu až na šestou, protože jeho rodiče odjížděli kolem páté. Ségra byla pryč už od čtvrtka až do neděle, takže bylo jisté že nás nikdo nebude rušit.

Zajímalo mně, co objevil, protože minule jsme ségře prošmejdili obě skříně a myslel jsem, že už bylo objeveno vše. Nicméně Tomáš mi vyrazil dech. Už jen to, že po mě nevyjel hned ve dveřích a místo toho mi šel ukázat co objevil. Každopádně netáhl mě k ségře do pokoje, ale do ložnice jeho rodičů, kde jim pořádně prohledal skříně. Ale měl pravdu co našel mi vyrazilo dech a totálně mě to rozjelo.  Rozkramařil totiž spodní prádlo jeho mámě a tam bylo několik doopravdy zajímavých kousků. První, co mě bouchlo do očí byl svítivě červený komplet krajkované podprsenky a kalhotek, další zajímavá věc byly krajkované černé dámské boxerky a ta třetí věc co mě úplně sundalo byl černý erotický komplet skládající se ze samodržících punčoch, podvazkového pásu a korzetu. Pak jsem ještě k tomuto kompletu našel v korzetu zamotaná titěrná tanga.

Oba jsme z toho byly úplně nadržení, Tomáš chtěl ať si to hned obleču a začneme šoustat. Mě se do toho chtělo taky hned obléct, ale šoustat se mi moc nechtělo. Těšil jsem se, jak si zase nalakuji nehty a umeju se dámským mýdlem a prostě že to bude pohoda. Když si Tomáš uvědomil, že zase začnu dělat drahunu byl zase pěkně rozmrzelej, ale já byl neoblomnej a navíc mě dělat drahunu začínalo bavit.

Už jsem se zase cítil jak děvka, co si vodí svého kluka, jak se jí zlíbí. Uprostřed bytu jsem se před ním svlékl do naha a šel jsem rovnou do koupelny. Tomáš se taky svléknul a šel dychtivě za mnou. Nejradši by mě ošoustal hned a já jsem přemýšlel, jak ho zkrotit, ideálně jak ho z koupelny úplně dostat. Vypadalo to, že mu ho budu muset alespoň vyhonit. Nakonec jsem to ale hecnul a řekl jsem mu, že když budeme dělat všechno podle mě tak si večer už konečně zašoustáme. Měl jsem z toho sice trochu strach, ale alespoň jsem získal čas.

Na Tomáše to platilo. Řekl jsem mu ať mi dál půl hodiny v koupelně o samotě. A on odešel. Bylo mi jasné, že si to přebral tak, že za půl hodiny budeme šoustat.

 

V koupelně jsem vlezl do sprchového koutu, pustil horkou sprchu a z poličky jsem si vzal opět jeden růžový holicí strojek od Tomovy ségry a začal jsem si holit péro. Chytlo mě to tak, že jsem najednou pokračoval na břicho, hrudník, ruce a nakonec jsem si holil nohy. To mě naprosto rozrajcovalo. Byl jsem zase v totálně ženském módu. Péro mi stálo a stříkal bych snad jen kdybych se ho dotkl. Věděl jsem, že to prostě nesmím udělat jinak je po srandě. Nakonec jsem si dřepl a oholil jsem se mezi půlkama. Pak jsem vzal nějaké dámské mýdlo a namydlil jsem se. Byla to naprosto nová zkušenost si mydlit oholené tělo. Najednou jsem si uvědomil, že jsem tak nadržený, že bych se klidně od Tomáše nechal ošoustat. Vylezl jsem ze sprchy a pěkně jsem se osušil. Péro mi pořád nekompromisně trčelo. Začal jsem se hrabat v další skříňce a nalakoval jsem si nehty na rukách i na nohách na černo. Pěkně se mi při tom třásly ruce vzrušením.

Když jsem skončil byl jsem naprosto spokojený. Vyšel jsem z koupelny a nakoukl do pokoje. Tomáš ležel na posteli nahý a honil si tu jeho obrovskou kládu. Zazářili mu oči když mě viděl, ale já ho uklidnil, že musí ještě chviličku počkat. V jeho obličeji se značila nedočkavost, zvědavost a obrovská nadrženost. Vlítnul jsem k jeho rodičům do ložnice a bez přemýšlení jsem popadnul krabičku s erotickým oblečkem. Nejvíc mě rajcovali samodržící punčochy. Okamžitě jsem si je nandal. V momentě když mi samodřžící gumičky mlasknuly kolem stehen myslel jsem že se udělám. Pokračoval jsem dál a navlékl si ty titěrná tanga. Bylo to směšné protože, trčící péro neměli absolutně možnost zakrýt. Pokračoval jsem korzetem a podvazkovým pásem. To mi dalo trochu zabrat, ale když jsem se prohlížel v zrcadle výsledek byl absolutně geniální. Měl jsem hubenou chlapeckou postavu, oholené tělo, nalakované nehty na rukách i nohách a krásný erotický obleček. Vypadal jsem, žensky, víc než jsem čekal. Moje trčící péro, jakoby zvláštně podtrhlo celou mojí ženskost. Jediné, co mi ještě chybělo byly pěkný kozy. Ty jsem ale oželel. S překvapením jsem zjistil, že se těším na Tomáše. Chtěl jsem být jeho kurva. Péro mi stálo neuvěřitelně a měl jsem pocit, že když bych se ho jenom dotknul tak budu stříkat.

Když jsem si tohle uvědomil trochu jsem znejistěl. Většinou, po tom co jsem se udělal v takovémhle převleku, začal jsem se stydět a štvalo mě že dělám co dělám. Navíc jsem se trochu začal bát toho kdyby mě Tomáš doopravdy ošoustal.

Hlavně jsem nechtěl být za gaye. Nechtěl jsem přistoupit na to, že by on mě kouřil nebo, že bych já jeho šoustal do prdele.

V tuhle chvíli jsem se upnul tedy jen na jedinou myšlenku a to, že se za každou cenu musím chovat jako, žena a on se ke mně musí chovat jako bych neměl péro. S tímhle rozhodnutím najednou jakoby, ze mě všechno opadlo a vřítil jsem se k Tomášovi do pokoje. Nakonec všechno dopadlo lépe, než jsem čekal.

Vřítil jsem se k Tomovi do postele. Ten jen zíral. Myslel si jak se zase budu zdráhat a vymýšlet výmluvy ale opak byl pravdou. I mě to samotného překvapilo. Vše jsem řídil já. Začal jsem mu kouřit péro. Ležel jsem při tom na břiše a mačkal jsem si péro břichem o postel a při tom jsem se tak lehce příjemně přehupoval. Snažil jsem se ho kouřit pořádně hluboko jako děvky v pornu. Strašně mě bavilo, jak měl to péro obrovský. Zase jsem mu ho držel pevně prohlížel jsem si jak při tom vypadají moje nehty. Netrvalo dlouho a cítil jsem jak Tomovi začalo v péru cukat. Oba jsme věděli, že se neodvratně udělá. Věděl jsem že si myslí, že ho zas nechám se udělat aby pak nechtěl šoustat. Tentokrát to ale tak úplně nebylo.

Sebral jsem všechno odvahu a kouřil jsem ho dál i přes prudké cuky v péru. Věděl jsem že se mi udělá do pusy. Zavřel jsem oči a čekal, jak začne každou vteřinu stříkat. A najednou to přišlo. Cákance mi plnili pusu a já jen tak tak stačil polykat. Překvapilo mě, že tentokrát mě to vzrušilo ještě víc než jsem byl. Tomáš se kroutil ve stříkací křeči a já nepřestával v kouření. Když dostříkal pořád jsem pokračoval v kouření a vůbec mě nepřekvapilo že Tomova erekce ani na vteřinu nepolevila.

Zvedl jsem se od jeho péra a rozhlédl jsem se kolem sebe. Věděl jsem, že tam někde bude mít Tomáš přichystaný gel. Měl ho hned vedle sebe. Hrábl jsem po něm a hned mu ho nakapal na péro. On jen nevěřícně zíral. Vůbec jsem se s ním nebavil. Dřepl jsem si na něj a s naprostým chtíčem jsem si na něj chtěl sednout. Ale tady byl problém. To jeho obrovský péro jsem do sebe nenacpal. Šel jsem na to trochu přes sílu, ale spíš to bolelo Tomáše než mě. A chvíli mi přišlo, že se začíná spíš bát on než já.

Prsti mě! P5ikázal jsem mu a vyšpulil jsem na něj prdel. Zavřel jsem oči a cílit jsem jak do mě vniká jeden jeho prst a hned druhý. Překvapilo mě jak to bylo snadné a příjemné. Prdel se mi krásně uvolnila. Tomáš na nic nečekal a začal ho do mě soukat. Docela mě to překvapilo, ale nebolelo to. To mě překvapilo taky. Cítil jsem, jak mě totálně naplnil svým pérem a jak do mě vnikl pomalu až po koule. Bylo to naprosto boží. Pomalu začal přirážet a zrychloval. Za chvíli do mě bušil zezadu. Mě lítalo péro dopředu a dozadu jako zběsilý. V tom jsem si uvědomil, že si nevzal šprcku a že jsem nechtěl aby se do mě udělal. Ale aby přestal jsem taky nechtěl, tak jsme prostě pokračovali. Stejně to netrvalo dlouho a Tomáš hlásil, že už bude. To byl povel pro mě. Bleskově jsem se mu vysmekl, otočil jsem se a vyhonil jsem si obsah jeho péra na kozy. Prakticky ale postříkal korzet, který jsem měl stále na sobě. To ani nijak nebral v potaz. Já jsem si ho sundal a hodil jsem ho na zem. Sundal jsem si taky ty zbytečný tanga a nechal jsem si jen ty punčochy. To bylo snad ještě víc rajcovnější, než když jsem byl oblečený komplet. Tomáš si utřel péro do vlhčeného ubrousku a pokračovali jsme. Lehl jsem si na záda a zase jsem se nechal šoustat a při tom jsem si sám honil péro. Udělali jsme se současně. Tomáš ho vytáhnul a postříkal mi břicho a já jsem se taky udělal na břicho a Tomáš mi to rozmazal až na kozy. Potom jsem ho chytl za péro a dotáhl jsem ho do koupelny. Tam jsme si dali sprchu a šoustali jsme ve sprše.

Ze sprchy jsme šli do ložnice, kde jsem se oblékl do červeného kompletu. Černé nehty s červeným kompletem perfektně ladili. Nicméně za chvíli na mě z kompletu zbyla jen podprsenka. Té jsem se nechtěl zbavit. Šoustali jsme na koníčka přímo v posteli Tomášových rodičů. Péro mi lítalo nahoru a dolu a střídavě mlátilo do Tomova a mojeho břicha. Tomáš měl zákaz mi šahat na péro, a tak mě pěkně pevně držel za prdel. Já jsem se držel za kozy jak děvky v pornu. Začal jsem vzdychat. Nejdřív nuceně, ale zase mě to tak vyrajcovalo, že za chvíli jsem vzdychal doopravdy a za chvíli Tomáš hlásil, že zase bude. Opět jsem se mu vysmeknul a nehlědě na to, že jsem měl před chvílí jeho čuráka v prdeli jsem si ho vyhonil do pusy. Už moc nestříkal ale i tak to bylo super. Já jsem si ze sebe strhnul podprsenku a omotal si jí jakoby kolem péra a vyhonil jsem se do ní.

Byl jsem totálně vyčerpaný a chtělo se mi domů. Tomáše jsem nechal v ložnici byl zničený víc než já. Chtěl jsem se převléct a odejít domů a schválně už nechat Tomáše být. Ale když jsem přišel do pokoje a koukl jsem na skříně jeho sestry okamžitě se mi zase postavilo péro. Rychle jsem je otevřel a vzal jsem si na sebe jedny bílé kotníkové ponožky, černá tanga a čenou podprsenku, bokové džíny a zelené tričko a vlítl jsem opět do ložnice. Tomáš zase jen vytřeštil oči a já mu opět vykouřil péro do sucha. Potom jsem se už doopravdy převlékl a sobecky jsem odešel jako děvka které jde jen o sex. Bylo to super a celý život mi to obrátilo na ruby.

 

Diskusní téma: Páteční večer - Sandra

Datum: 20.10.2023

Vložil: karel

Titulek: pátečnívečer

konečně něco pro holky s překvapením.s přítelem si taky užíváme,když se převleču do dámského.jenom nechodím převlečený ven.nosit po jeho mámě spodní prádelko je bezva nápad a dělat to v její ložnici ještě větší.nejvíc mě vzruší,když mě prádelko sundavá.na koníčka ho tam mám nejhlouběji.prstění je fajn,ale stejně potřebuješ lubrikant.

Datum: 20.10.2023

Vložil: petr

Titulek: Re: pátečnívečer

já jsem taky rád za drahunu.to mho přítele vždycky dostane mě dobývat.nesmí to ale ale trvat dlouho.potom je agresivní a málem by mi jí roztrhal i bez gelu.máme oba rádi dámské prádelko,ale nosíme ho jenom doma..není nad vymrdanou prdelku a o plné puse ani nemluvím.thle povídka má smysl.prádelko máme ale vlastní ne po našich matkách i když jsou ještě mladé a nosí určitě sexy věci.sním o tom se udělat do maminčiných kalhotek nebo ségry.přítel mě má za děvku a to je ta nejlepší možnost.někdy lituju,že nemají kalhotky poklopec.na druhou starnu jsou daleko jemnější a přátelšětjší k mýmu vocasu.

Datum: 20.10.2023

Vložil: pepa

Titulek: Re: pátečnívečer

Simonka z ankety by nebyla vůbec marná.že je to kluk asi všichni víme.má přesně siluetu jako u mám rád.ten její zadek si přímo o ošukání říká.je správné,si nenechat do análu bez kondomu nastříkat.to hrozí průšvihem.ale jen málokdo pozná nebo mu je to v danou chvíli jedno a nechá se vystříkat bez ochrany.rozum musí mít i partner.já jsem to taky párkrát nedodržel,ale zatím snad bez následků.ono mít plný zadek spermatu je na druhou stranu božské a potom si ho nechat vylízat.chodit ale v dámském prádelku je masakr.

Datum: 20.10.2023

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: pátečnívečer

no bez ochrany je to pěkná blbost.ani když jsem o to přišel se stejně mladým kamarádem,tak jsem mu gumu nasadil,ale chápu,že horká mrdka dělá divy.já mám potom rád,když si zase vezmu kalhotky,jak mě ten gel do nich vytéká.polykání při kouření děláme všichni,tam to snad není tak nebezpečné.jinak v povídce mu ho vykouřil a hned se nechal vošukat do análku.to byl pěkný výkon od přítele.mě se to stalo jenom párkrát,ale když mě ho kouřil,že jsem mu ho nevyndal z pusy a vystříkal jsem se ještě jednou.to jsou potom závody a ne mrdání.

Datum: 20.10.2023

Vložil: karel

Titulek: Re: Re: Re: pátečnívečer

hlavně že si máme o čem povídat

Datum: 20.10.2023

Vložil: karel

Titulek: Re: Re: Re: pátečnívečer

hlavně že si máme o čem povídat

Přidat nový příspěvek