POTĚŠENÍ BETH - 1.díl - Martina

19.09.2023 10:38

Beth vyprávěla Anne o svých úžasných dnech volna. Namísto toho, aby si Beth stěžovala na to, že je Martin pryč, jak byla zvyklá, mluvila nádherně o tom, že je sama, a o úžasném rande, které si tu noc užila. Annu zaujalo, že si žena může dopřát tolik potěšení a na tak dlouhou dobu.
"Tři a půl hodiny šukání?" řekla nevěřícně. "Jak to můžeš dělat?"
"Nešukala jsem celou dobu, ty hloupá. Šla jsem na to pomalu a zlehka a ujistila jsem se, že má spoustu šťávy, a já taky své vlastní! Také neuškodí mít dostatek fantazie, abych mohla pokračovat tak dlouho." odpověděla Beth.
Jejich rozhovor se stal nevinným, když probíraly své plány na nadcházející víkend. Anne řekla Beth, že byla pozvána na pyžamovou párty v domě jejího souseda na venkově jižně od města. Ukázalo se, že večírek byl oslavou odstěhování syna ženy z domu. Právě mu bylo osmnáct a přestěhoval se do města. Jeho matka Charlene se rozhodla, že uspořádá večírek, a napadlo ji, že když pozve nějaké přítelkyně, mohla by použít téma a být znovu mladá.
Beth si myslela, že je to skvělý nápad, a zeptala se, jestli by se nemohla přidat. Stačil jeden telefonát a Anne řekla Beth, že Charlene by byla ráda, kdyby přišly obě. Koneckonců, "čím více, tím lépe," řekla do telefonu.
"Takže dohodnuto," potvrdila Beth.
"Ano, ale musíš si něco přinést," odpověděla Anne, "co říkáš na ten tvarohový dort, který děláš? A vezmi si taky plavky. Na terase má velkou vířivku." A tím byl stanoven plán na následující sobotu večer.
Sobota přišla dříve, než Beth očekávala, ale nebyla o nic méně vítána. Ona i Anne byly připraveny na malé rozptýlení a samozřejmě na koupání ve vířivce.
Beth přijela k Anne a nechala auto na příjezdové cestě. Společně pak přešly k Charlene. Dorazily brzy se svými taškami a nějakými dobrotami k večeři. Charlene je srdečně přivítala a zavedla je do herny v přízemí, kde dnes v noci budou všichni spát. Po celé straně velké místnosti byly pěnové matrace a polštáře. Na druhé straně byla velká televize a mokrý bar. Vedle baru byly francouzské dveře, které se otevíraly na velkou cedrovou terasu, na níž se nacházela obrovská vířivka.
"Máš skvělé vybavení, Charlene," pochválila Beth. "Jsem si jistá, že jsi připravena na skvělou párty."
Anne navázala otázkou, kdo ještě má přijít. Charlene odpověděla, že pozvala asi šest dívek, ale přijdou jen tři. "Je tu Geri, jedna z mých nejlepších kamarádek, a pravděpodobně také uvidíme Caru-Lynn a Kaylu."
"Anne, ty možná znáš Kaylu, je to Jasonova přítelkyně. A Cara-Lynn je její nejlepší kamarádka ze školy. Obě maturovaly loni v červnu." Anne vrhla nenápadný pohled na Beth, která odpověděla lstivým pohledem. Tohle by mohla být pěkná párty.
"Nahoře připravím nějaké občerstvení. Proč si vy dvě nevezmete plavky a neuděláte si drink v baru. Myslím, že už mám skoro všechno," nabídla Charlene.
Beth a Anne odhodily svoje tašky do rohu poblíž největší pěnovky a zamířily přímo k baru. Brzy se rozhodly pro velký džbán margarity, ačkoli výběr ostružin byl těžší rozhodnutí, k čemuž přispěla pouze dohoda, že jde pouze o první džbán.
Než se Charlene vrátila s podnosem ovoce a dobrot, Beth se už převlékla do plavek, poněkud konzervativních fialových, které ukazovaly jen kousek jejích hýždí, ale byly velmi štědré k dekoltu – přesně tak, jak to měla ráda. Anne mezitím namíchala drinky a teprve pak se oblékala. Když sešla ze schodů, Charlene si uvědomila, že vstoupila k Anne polonahá, když si oblékala jen spodní díl bikin. Rychle se omluvila, že nezaklepala.
"Je to tvůj dům, hlupáčku. Kromě toho jsme tu všechny velké dívky a prsa by neměla být příliš šokující," odpověděla Anne. Ukázalo se, že to bylo docela prozíravé.
Všechny tři dívky vyšly na terasu a zaujaly místa na lehátkách poblíž vířivky. Slunce bylo hřejivé a příjemné, jak může být v této části světa sluníčko na začátku září. Na plavky bylo dost horko, ale ne tak hrozné, aby potřebovaly stín. Prvních pár minut nemluvily, protože si všechny tři užívaly své studené nápoje. Anne prolomila ledy tím, že se zeptala, kdy dorazí ostatní.
"Geri by tu měla být každou chvíli, ostatní dívky přijdou kolem sedmé, až skončí v práci."
Do té doby zbývaly dvě hodiny, hodně času na to, abychom očekávaly příchod náctiletých. Anne i Beth měly nějak stejné myšlenky; a každá měla ve tváři stejný výraz. Bylo to trochu očekávání smíšené s nemalou mírou naděje.
Geri dorazila o něco později. Už měla na sobě plavky, odhalující dvoudílný kus zakrytý krátkým froté županem. Svoji tašku dala do rohu k ostatním dvěma a vstoupila na terasu s drzým "Ta-da!!"
"S takovým vstupem si zasloužíš drink," řekla Beth okamžitě a nalila jí margaritu.
Všechny čtyři dívky seděly na terase, opalovaly se a užívaly si nečinného klábosení. Řeč byla především o zahradničení, šití a různých stížnostech na muže v jejich životech nebo chybějících v jejich životech. Postupem času začínaly být trochu opilé, když dopily druhý velký dýbán. Svačiny také docela rychle zmizely.
Sendviče a vegetariánský tác byly ideální večeře na terase a všechny si pochutnaly na lehkém jídle. Geri vtipkovala o tom, že si dává pozor, aby toho moc nesnědla, než vleze do vířivky. "Koneckonců nechceme, aby někdo dostal křeč a utopil se, ne?" vtipkovala.
"To není problém. Znám první pomoc," řekla ji Beth.
"Ale dala bys to z úst do úst?" zeptala se Geri.
"Musíš to zjistit, až přijde čas!"

Ačkoli to Charlene chápala tak, že se Geri možná bude topit, Geri pochopila základní význam, nebo si to alespoň myslela. Přirozeně, Beth i Anne znaly realitu a těšily se na možnost, že by se to prostě mohlo stát.
Byla to Anne, kdo udělal první krok do vířivky, ale Geri byla hned za ní. Beth si raději dala na čas, aby si mohla pořádně prohlédnout zadečky obou žen, když lezly dovnitř. „Jaký neuvěřitelný zadeček má Anne,“ pomyslela si. "Samozřejmě, zadeček Geri je určitě něco, o čem bych mohla psát romány..."
Charlene a Beth společně vlezly do vany a přinesly s sebou čerstvý džbán ledového nápoje. Všechny tam seděly a voda kolem nich vířila a pěnila. Charlene, nejvyšší, seděla poměrně vzpřímeně a její prsa byla vidět nad hladinou vody. Její konzervativní jednodílné plavky jen málo zakrývaly velikost jejího hrudníku, čehož si ostatní dívky všimly. Anne byla první, kdo poznamenal: "Víš, Charlene, máš opravdu skvělá prsa," pochválila ji zcela upřímně.
"Jsou moc velká," odpověděla Charlene, "udělala bych cokoliv, abych měla menší."
"Děláš si srandu," odpověděla Geri. "Vždycky jsem si myslela, že máš skvělá prsa, a přála jsem si, aby i ta moje byla tak velká. Dokonce jsem uvažovala o tom, že si nechám tak velké prsa udělat."
Další dvě dívky se také přidaly a pochválily Charlene její postavu a její nádherná ňadra, jak říkala Anne. O směru, kterým se rozhovor ubíral, nebylo pochyb. Beth se trochu opilá zeptala Charlene, jestli jsou její bradavky tak velké, jak vypadaly přes mokrou látku plavek. Charlene reagovala tím, že se začervenala a sklouzla do vody až po krk. Nastal čas na doplnění nápojů a téma bylo na chvíli přerušeno, ale bylo jasné, kam míří mysl všech. Během několika minut Geri opět zahájila zajímavý rozhovor. Nevinně se zmínila, že bublinky a trysky ji hezky lechtaly, "víte, tam dole."
Beth a Anne se nahlas zasmály téměř současně a Beth odpověděla, že lechtání bylo hlavním důvodem, proč si koupit vířivku, "že Charlene?"
Charlenina odpověď byla tentokrát trochu vstřícnější, když se vědomě usmála, pohled, který si ostatní dívky vyložily tak, že to není poprvé, co některá z nich použila trysky jako zdroj potěšení. Geri sledovala, jak se ostatní hihňají, a zeptala se: "Co je na tom vtipného?"
"Chceš říct, že nevíš?"
"Nikdy jsi to nezkoušela?"
"To si snad děláš srandu!"
Všechny vypadaly ohromeny tím, že by čtyřicetiletá žena nikdy nevyzkoušela klitorisové požitky ve vířivce. Dokonce i Charlene vypadala překvapeně.
"No, nikdy předtím jsem žádnou takovou nevlastnila. Kromě toho, když sem přijdu, vždycky jsou tu děti," odpověděla Geri.
"Možná by ses teď měla otočit a trochu sklouznout dolů," navrhla Anne.
Přestože se červenala, Geri se otočila k ostatním zády a posadila se čelem k jednomu z tryskajících vodních trysek. Trvalo jen pár sekund, než zvolala "WOW! Jak jsem na to mohla tak dlouho čekat?"
Navzdory účinku se o několik sekund později rychle otočila zpět ke skupině, jako by se rozhodla, že teď není čas ani místo na masturbaci ve vaně. I když ji ostatní povzbuzovaly, dokonce ji škádlily, aby pokračovala, ona jen seděla se širokým úsměvem na tváři a užívala si ten úžasný pocit, který se procházel jejím tělem.
Vzhledem k tomu, že jsme byly dobré kamarádky a se vším tím alkoholem, který byl zkonzumován, nabrala konverzace od té chvíle celkově pohostinnější tón. Dívky lehce vtipkovaly o svých vlastních speciálních technikách pro dosažení orgasmu, o mužích v jejich minulosti. Hodně mluvily o penisech, které viděly a hrály si s nimi. Ačkoli ani Anne, ani Beth nejmenovaly jejich majitele, Terryho baňatý penis se zdál být jedním z vrcholů rozhovoru. Když o tom Anne mluvila, jedna z žen se zeptala, jaké to je. Než si uvědomila důsledky, Beth se ozvala "skvělé, zvlášť když to jde napoprvé!"
Chvíli trvalo, než si všechny uvědomily, že to znamená, že jak Anne, tak Beth byly se stejným mužem, i když se nikdo nezeptal kdy a kde. Povídání bylo čím dál odvážnější a navzájem se odvážily ponořit se do vířivky – nikdo se této výzvy nechopil. Zatímco si dívky hrály a povídaly si, na večírek dorazili poslední dva hosté. Kayla a Cara Lynn dorazily do domu a sešly dolů do rodinného pokoje a hledaly ostatní. Když obě mladá děvčata viděla, že už jsou všichni ve vířivce, převlékly se ihned do svých plavek a vydaly se ven. Nazvat to plavkami by bylo docela odvážné. Přesněji by se daly popsat jako opalovačky, protože takto malé prádélko nebylo nikdy určeno k tomu, aby se dotklo vody.
Kayla byla malá, drobná dívka s malými, ale velmi pevnými prsy. Její postava byla pevná a atletická, což svědčí o jejích letech ve volejbalovém, fotbalovém a plaveckém týmu na střední škole. Mimořádně společenská, snadno a rychle se spřátelila. Byla stále panna, i když s Jasonem nedávno začali více dovádět a experimentovat s orálním sexem. Jason byl naprosto nezkušený a většinu času trávil tápáním po jejím klitorisu. Rozhodně však ocenila snahu svého přítele o lízání. Její vlastní schopnosti při felaci nebyly o moc lepší, ale vždy byla hra, kterou bylo třeba vyzkoušet, což Jason také ocenil.
Její nejlepší kamarádka Cara-Lynn byla v mnoha ohledech pravým opakem. Byla vysoká a mnohem plnější postavy. Za starých časů by řekli, že má velké kosti. V žádném případě nebyla hubená, ale ani neměla nadváhu. Světle hnědé vlasy jí splývaly rovně doprostřed zad a byla hedvábná na dotek. Její ňadra byla výrazná, a přesto se zdálo, že nikdy nenosila podprsenku. Mírně se prohýbaly, ale zdálo se, že tak nějak vypadají větší.
Cara-Lynn byla také panna a měla málo zkušeností s chlapci. Ne, že by se nesnažili, ale byla příliš pilná studentka, než aby trávila čas rozvíjením svých vztahů s chlapci. Bylo pro ni příliš důležité, aby dostala dobré známky, které by ji dostaly do vysokoškolského programu. Konkurence byla taková, že považovala své školní práce za jedinou vhodnou činnost na střední škole. Teď to skončilo a byla to její poslední letní přestávka, než půjde na univerzitu.
Dvě mladé dívky přišly na terasu a šťastně spolu skákaly. Kayla měla na sobě zářivě červené bikiny, které byly skoro jako tanga. Její pevná náctiletá ňadra se tvrdě tlačila ven, většina jejích prsou byla vidět, protože tenké trojúhelníky látky sotva zakrývaly bradavky, natož prsa.
Cara-Lynn měla na sobě podobné bikiny, které se nezdály větší než ty její přítelkyně. Bikiny byly minimálně o dvě čísla menší, takže bujná masa jejích ňader obtékala látku natolik, aby zahanbila každou podprsenku, která tvrdila, že je push-up. Byly z čistě bílé krajkové látky, která slibovala průhlednost, kdyby se někdy namočily.
Dívky se přiblížily ke starším ženám a překvapily je svým příchodem. Brzy byly obklopeny pitím a tím, co zůstalo v miskách s občerstvením. Obě teenagerky byly pozvány, aby skočily do vířivky, to odmítly s tím, že si chtějí jen lehnout a trochu se opalovat.
Poté, co Charlene dívky představila, vysvětlila, že jsou nejlepší kamarádky už od základní školy. "Jsou neoddělitelné. Jedna bez druhé neudělá nic."
Anne a Beth si vyměnily dychtivé pohledy očekávání, i když ani jedna neřekla ani slovo. Beth svýma očima pokynula Anne, aby se podívala na Geri, která otevřeně oceňovala pevná těla mladších žen. Beth zašeptala "Myslím, že v tomhle máme partnerku." Anne souhlasně přikývla.
Ženy nějakou dobu seděly na terase, ve vaně a na lehátkách, opalovaly se a užívaly si krásných chvil na návštěvě. Nakonec dvě mladé dívky zjistily, že slunce začíná být příliš horké i pro ně, a rozhodly se, že vyzkouší jacuzzi. Jen Geri byla stále ve vaně a uznale sledovala, jak nejprve Kayla a poté Cara-Lynn opatrně vstoupily do vody. Jak se očekávalo, oblečení Cary-Lynn okamžitě zprůhlednilo a její drobné bradavky prosvítaly látkou přímo před očima Geri.
Byl to také čas, kdy se Anne a Beth rozhodly vrátit do vany, takže teď jich tam bylo pět. Charlene se k nim připojila o chvíli později. Konverzace se brzy vrátila k masturbaci a silným proudům vody ve vaně. Charlene se zeptala nově příchozích, jestli někdy slyšely o použití vířivky jako hračky. Bylo jasné, že likér působí svou magií na snižování zábran a budování libida.
Kayla zčervenala a mírně přikývla. Odpověď Cary-Lynn byla méně tlumená a řekla: "Máme taky jednu. Miluji to tam." Význam byl všem šesti jasný, ale Anne se musela zeptat: "Děláš se s tím sama?"
Cara-Lynn zaváhala a s jistou jistotou odpověděla: "Ano. A co ty?" Tohle nebyl žádný stydlivý teenager.
"Samozřejmě," zněla rychlá odpověď.
Debata pokračovala na téma masturbace a speciální hračky a techniky, které Anne používala. Mladé dívky ji vyslýchaly, ale Charlene měla také několik otázek. Beth se přidala a nabídla své vlastní názory a zkušenosti, i když se zdálo, že vynechala lesbický sex, který si s Anne užívaly, stejně jako některé vzrušující hračky, které používala. "Nemá cenu jim říkat o okurkách, když to nikdy nedělaly s obyčejným starým vibrátorem," pomyslela si.
Jak konverzace pokračovala, Geri z nějakého důvodu odešla do domu. Když vyšla, udělala to s rozmachem. Vzala si kšilt z Bethiny tašky, kde hledala nějaký opalovací krém, a našla jejího robertka na popruhu. Vyšla na terasu v plavkách a křičela: "Podívejte se na mě! Jsem lesba!"
Z davu venku se samozřejmě ozval smích. Ale zároveň všechny věděly, že se právě stalo něco, co by mohlo změnit celý večírek.
"Nemusíš být lesba, abys ho použila," odsekla Anne, "stačí být nadržená!"
Zdálo se, že žádná z ostatních žen, a už vůbec ne dospívající, takové zařízení někdy viděla a všechny to na Geri obdivovaly. To, že si ho oblékla přes plavky, připadalo Anne tak směšné, že se nabídla, že ji pořádně upraví. Nikdo se nehádal, ale skupina zmlkla, když Anne vyskočila z vany směrem ke Geri.
Geri, nešťastná, že přišla o svou novou hračku, odpověděla, že to zvládne sama. A s tím si sundala postroj a rychle ho následovaly plavky. Pak si znovu natáhla robertka a zeptala se: "Takhle to funguje, Beth?"
Bethina odpověď byla, že jediné, co chybí, je žhavá kundička na vyzkoušení.
"Kdo to chce?" zvolala Geri a smála se. Její šok z odpovědi byl totální, protože Beth i Anne se nabídly, že budou jejími testery. Ale byla zcela připravena to zařízení vyzkoušet; ve skutečnosti byla připravena to zkusit celé roky a nikdy nenašla správný okamžik nebo ženu. Tohle byla její šance.
Anne a Geri stály vedle sebe a pevně se objaly, jako by se předváděly. Beth přemýšlela, kdy by se měla pohnout. Kayla a Cara-Lynn je sledovaly s otevřenými ústy a mlčky. Ale jejich oči nikdy neopustily scénu těchto dvou krásných starších žen, které se navzájem objímaly a hladily si prsa a zadečky.
Reakce Charlene se příliš nelišila. Napjatě se dívala z hloubi vody. Nepozorována ostatními, její levá ruka klesla do klína a plížila se do rozkroku plavek. Beth také pomalu přibližovala prsty ke své kundičce, ještě nebyla připravena oznámit své činy.
Geri neměla problém držet Anne těsně. Pocity chtíče a touhy, které procházely jejím tělem, byly roky omezovány přísnou výchovou a společenským tlakem, ale už bylo načase. Její kundička byla promočená očekáváním a nával vzrušení procházel jejím tělem. Byla mokrá od chvíle, kdy si poprvé připnula robertka, a když se svlékla, byla vzrušenější.
Anne neztrácela čas a sundala si bikiny. Dva rychlé tahy za šňůrky a její tělo bylo zbaveno stahující látky. Její krásná, energická prsa se přitiskla na Geriina; jejich boky se tiskly jedna proti druhé. Anne vsunula nohu mezi Geriiny, která reagovala přitlačením pánve na stehno drobné brunetky.
"Chceš, abych tě šukala?" zeptala se Geri dychtivě.
"Chceš mě šukat?" odpověděla Anne. Ostatní mlčky přihlížely, nechtěly přerušit vzrušení, které se před nimi odehrávalo.
Beze slova se obě přesunuly na lavičku nejblíže vířivky, aby ostatní měly jasný výhled na dění. Anne se posadila na lavičku se zadečkem přečnívajícím z jednoho konce. Stehna měla dokořán; její kundička nakrátko nahoře a vyholená dole byla otevřená publiku. Geri vykročila vpřed a trochu váhala, protože to pro ni bylo něco úplně nového. Pomalu se přiblížila a postavila se mezi Annina roztažená kolena. Zdálo se, že její role, kterou hraje, je trochu nejasná, ale Beth ji povzbudila a jemně zavolala: "Jen to do ní dej, Geri. Ty to zvládneš."

Diskusní téma: POTĚŠENÍ BETH - 1.díl - Martina

Datum: 30.09.2023

Vložil: dáša

Titulek: potěšení Beth

trochu se ztrácím ve jménech,ale konečně něco taky pro lesbičky.nemám nic proti TV.to ani náhodou.Martina povídky psát umí,škoda jen,že má dlouhé pauzy.tuhle povídku jsem si četla několikrát a vždycky jí mám celou mokrou.hned bych se ráda přidala.

Datum: 30.09.2023

Vložil: Petra

Titulek: Re: potěšení Beth

to jsem dvě.co máš mezi n ohama?tady holka neví,jaké překvapení na ní čeká?

Datum: 30.09.2023

Vložil: dáša

Titulek: Re: Re: potěšení Beth

a ty?my jsme s přítelkyní cis.

Datum: 30.09.2023

Vložil: Petra

Titulek: Re: Re: Re: potěšení Beth

já malé překvapení mám,ale to by ti snad nemělo vadit

Datum: 30.09.2023

Vložil: dáša

Titulek: Re: Re: Re: Re: potěšení Beth

to si nechej pro někoho jako jsi ty

Datum: 01.10.2023

Vložil: Jindra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: potěšení Beth

ty jsi na nás nějak přísná.to jsi tak hrdá na tvojí píču?

Datum: 01.10.2023

Vložil: dáša

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potěšení Beth

kdyby jsi jí měla mísro překvapení,tak by jsi věděla,že ti chybí

Datum: 01.10.2023

Vložil: Jindra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potěšení Beth

já jsem spokojená co mám a nesmrdím rybinou

Datum: 01.10.2023

Vložil: Petar

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potěšení Beth

proč píšeš takové voloviny,když jsi jí nikdy neviděla ani z rychlíku.mojí přitelkyni určtě rybinou nesmrdí.kam na to chodíš?

Datum: 01.10.2023

Vložil: Martina

Titulek: Re: potěšení Beth

Děkuji za příspěvek. Miluji tyhle příběhy. Ráda bych ji měla jako ty.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek