Příběh - Kristýna

12.05.2021 07:36

Zrovna na mne dopadlo pár kapek začínajícího deště, když mi zavibroval telefon. S nadějí, že na zastávce nebudu nucena stát dalších dvacet minut jsem se podívala na displej a plna nadšení jsem se usmála. Byla to zpráva od Petra, že mne za pět minut vyzvedne.

 

S Petrem jsme se viděli od střední školy jen párkrát a o to více jsem se těšila, že ho znovu uvidím. Na střední jsme byli nerozlučná dvojka, každý pátek jsme spolu vyrazili do nočního města a často jsme spolu s dalšími kamarády trávili čas nedaleko místního rybníka, kde jsme měli místo pravidelného setkávání. 


Teď situace byla jiná, Petr studuje v Praze a já se za ním přijela podívat, popovídat a hlavně zjistit jak se mu daří. 


Už jsem v batohu pomalu štrachala deštník, když jsem v tu chvíli slyšela pištění brzd a vedle mne zastavil modrý golf - Petr. Nijak jsem se nezdráhala, otevřela dveře a ihned nasedla.


“Nazdar Kubo!” říká mi ihned Petr a podává ruku. Na první pohled jsem si všimla změny - ostříhaný, upravené vousy, což jsem mu vzápětí pochválila. 

“Kam vyrazíme?” zeptala jsem se. “No to je jasný, na pivo, ať pořádně pokecáme a pořešíme jak jde život!”. Trochu jsem doufala, že nezná nějaký podnik kde je momentálně otevřeno, protože jsem neměla zrovna náladu na další lidi nebo dokonce nějakou větší akci.


Naštěstí po pár zatáčkách mi bylo jasné, že jedeme k Petrovi a jeho spolubydlícím na byt. Auto zastavil těsně vedle domu, kde bydlel a vystoupil. Provokativně jsem zůstala sedět a hleděla na něj skrze čelní sklo. Vysoký, atletický a upravený - takového jsem ho moc neznala , a zírá na mě “Čekáš, že ti otevřu dveře princezno?” pronesl s humorným tónem a vyšel směrem ke vchodovým dveřím domu. Věděla jsem, že gentlemanské otevírání dveří se “mužských” kamarádů zjevně netýká a tak jsem vystoupila a vykročila za ním.


Když jsme přicházeli k výtahu, přidala se k nám postarší dáma a tudíž jsme se ve výtahu poněkud mačkali, přičemž ona byla mezi námi. Po tom co vystoupila patro před námi mi Petr povídá “To už bych se radši mačkal s nějakým buzíkem než s touhle bábou”. Trochu jsem se začervenala, sklopila hlavu a pousmála se. 


Konečně jsme vystoupili a vešli vstříc dveřím bytu Petra a jeho spolubydlících. Věděla jsem, že to nebude žádná sláva a tak jsem nebyla vůbec překvapená z chodby plné bot a oblečení, náhodně rozházeného kolem. 


Nikdo momentálně nebyl doma, takže jsem byla ušetřena představování a další socializaci. Prošli jsme chodbou a ihned jsme se dostali do Petrova pokoje, který se skládal z velké postele, spíše matrace, a psacího stolu s židlí. Všechny ostatní věci byly různě srovnané u stěn. Okno bylo otevřené, což bylo velmi příjemné, protože to byla pravděpodobně jediná místnost v bytě ve které se dalo dýchat.


Odložila jsem svůj batoh hned za dveřmi, zatímco Petr už otevíral dvě lahvové plzně a jednu mi podával. Posadila jsem se na kraj matrace, přičemž Petr si sedl těsně vedle mě.


Přiťukli jsme se lahvemi a začali si povídat o našich životech, přítelkyních a jak to celé vůbec jde, zatímco jsme si k tomu pustili film co nedávno vyšel do kin. Čas plynul a už jsme byli u nějakého šestého piva, kdy nade mnou začalo převládat mé alter-ego, mnou pojmenované jako Kristýna.


Ovlivněná alkoholem jsem se přesunula k Petrov blíže a začala se ho ptát na intimní otázky ohledně jeho sexuálního života. Kdysi jsem se v opilosti pokusila Petrovi poskytnout orální sex, ale bohužel jsme byli oba moc opilí a druhý den jsme to tak nějak zamlčeli. Při mé poslední návštěvě Petr vydával signály kterým jsem moc nerozuměla a vůbec jestli tím něco myslí.


Petr odpovídal na všechny mé otázky velmi vstřícně a se všemi detaily. Ve chvíli kdy naše debata už nabírala smysl čistě sexuální, jsem mu navrhla, že by jsme se společně mohli podívat na nějaké holky. “Omylem” jsem se však uklikla a pustila tam kompilaci s transexuálkami, které všechny měly pás cudnosti. Avšak přesto že to bylo omylem, tak jsem to video nepřepla.

 

Petr chvíli tiše koukal a poté mi říká “No představ si, že tě přítelkyně donutí to nosit! To už jsi vlastně opravdu holka, protože jediný co můžeš je nechat se šukat”.


Opět jsem se začervenala a s pomocí odhodlání, posíleného alkoholem, jsem ve vteřině rozepnula zip mých džín a Petrovi se naskytl pohled na mou malou růžovou klícku, uzamčenou na “penisu”.


Nastala chvíle ticha, která trvala asi pět vteřin. Petr otevřel pusu jako kdyby chtěl něco říct, ale já v tu samou chvíli zaznamenala jeho zvětšující se penis pod těsnými džíny.


Nebýt alkoholu, tak bych to nikdy neudělala, ale ihned jsem k němu přiskočila, a vysvobodila jeho penis z vězení džín. Prakticky okamžitě jsem přiložila rty k jeho žaludu a začala ho jazýčkem zkoumat. 


K mému vlastnímu překvapení mi Petr po chvíli prohrábl prsty vlasy, načež je pevně chytil a přitlačil mi hlavu do jeho klína. Díky mému každodennímu tréninku mi jeho penis prakticky vklouzl až do krku a já slyšela Petrovo slastné vydechnutí. S tímto výdechem se mi v hrdle rozlilo horko a Petr tlačil mou hlavu dále do jeho klína. Jako poslušná holka jsem vše spolykala.


Po chvíli jsme si oba šli dát cigaretu na balkon a já jsem poté plna smíšených pocitů odjela zpět domů. Když si píšeme, vůbec se o této epizodě nebavíme. Neskutečně moc bych chtěla být jeho, napořád.

Diskusní téma: Příběh - Kristýna

Datum: 12.05.2021

Vložil: Vendy

Titulek: Hezké

Proti gustu žádný dišputát, když se Ti to, Kristýnko, líbilo, tak proč ne. Kéž by Ti to Tvé přání vyšlo.

Přidat nový příspěvek