Průvodce feminizací - Umělé řasy

28.12.2016 21:28
S umělými řasami dosáhnete většího půvabu. Ať už budete používat jen méně nápadné jednotlivé řasy, nebo plné řasy pro větší výraznost, prvně se procvičujte. Je to velmi dobrý způsob k dosažení krásy.
Postup:
1. Rozhodněte se, jak chcete vypadat. Celá sada umělých řas působí dramaticky a jsou vhodné na večer.
2. Malé skupinky umělých řas ve vnějších okrajích očí působí roztomile.
3. Zvolte barvu podle příležitosti. Na večer zvolte černou (nebo tmavě hnědou, pokud máte světlé řasy), protože to přidá na atraktivitě bez použití řasenky. Přes den volte hnědou (světle hnědou nebo blonďatou, pokud máte světlé řasy) pro přirozenější vzhled.
4. Ověřte si jejich délku. Plné umělé řasy by měly být stejně dlouhé jako vaše původní. Umělé řasy zastřihněte ostrými nůžkami na délku vašich přírodních řas.
5. Řasy aplikujte ještě než oči nalíčíte.
6. Držte řasy v ruce a naneste velmi tenkou vrstvu lepidla kolem kořínků. Nechte lepidlo, aby se usadilo. Lepidla naneste co nejméně a přidávejte pouze, pokud je to nutné.
7. Používejte zrcadlo. Nandejte umělé řasy přes vaše řasy co nejblíže k jejim kořínkům.
8. Řasy upravujte prsty, pinzetou nebo párátkem.
9. Pokud používáte jen skupinky umělých řas, umístěte je na vnější okraje horních řas (jedna nebo dvě na jedno oko by měly stačit). Upravte jejich polohu párátkem, prstem nebo pinzetou.
10. Naneste na oči makeup. Vaše nové řasy vám budou připadat dost atraktivní i bez řasenky, takže se prvně pořádně koukněte do zrcadla.
11. Několikrát si to procvičte, než vychytáte všechny mouchy. Osvojit si tento postup je výzva, ale výsledek by měl stát za to.
Tipy:  
Po sundání umělých řas své řasy očistěte přípravkem na řasy předtím, než si znovu nandáte ty umělé.  
Nikdy nenanášejte lepidlo přímo na oční víčka, jinak by se vám mohla slepit k sobě.  
Nikdy nevytahujte umělé řasy, jinak by jste je vytáhli i se svými vlastními.  
Sundejte si umělé řasy před spaním za použití nahřátého obkladu nebo odličovače.