Průvodce feminizací - Úvod

26.06.2016 15:18
Úvod
 
Pro mladou dívku začínají "lekce krásy" už v předškolním věku a kolem deseti už má za sebou a trénování stovky a tisíce hodin zkoušení a chyb, procvíčování a experimentování. Matky učí dcery, co nosit, jak se oblékat, jak se chovat a jak se starat o svůj obličej a pleť. Starší sestry učí ty mladší, jak přidat objem jejich vlasům bez života, a jak mluvit s klukama. Náctileté dívky si mezi sebou předávají zkušenosti s očními linkami, řasenkami, laky na nehty, šperky, délkami sukní, punčochami a s botami na vysokých podpatcích. Hodně lidí věří, že když muž není zaučen ženou, tak se mezi ně nikdy nedostane, protože ženskost je příliš složitá věc. Někteří muži se mohou bát, že by vypadali jako ignoranti, když by dali na svá mužská těla něco, co bylo navrženo pro ženy, protože k tomu nebyli odmalička vedeni.
Muži nosí dámské oblečení z několika důvodů. Někteří věří, že jsou ženy uvězněné v mužském těle, jiné to sexuálně uspokojuje a povzbuzuje nebo to dělají, aby vyjádřili svoji druhou stránku.
Crossdressing je také velká zábava. Není to jen pro transexuály, ale také pro mnoho dalších lidí v transgender komunitě. Například, crossdresseři vystupující v travesti show, imitátoři žen nebo obyčejní zvědavci. Pravděpodobně nejtěžší práce takového člověka je naučit se být přijat jako opravdová žena, když půjdou na veřejnost. Takže pro mnoho crossdresserů znamená crossdressing mnohem více než jen nošení dámského oblečení. Vyžaduje to také napodobování více aspektů ženských vlastností a chování - jako například pohyby, návyky a myšlenkové pochody. Osvojení tolika schopností může přinést skvělé osobní uspokojení, ale je také nezbytné pro crossdressery, kteří se chtějí vyhnout příliš velké pozornosti, když jsou na veřejnosti. 
Proto je cílem mých rad vám pomoct uspět jako přirozená žena, tím že zvýšíte pravděpodobnost toho, že budete přijati jako opravdová žena na veřejnosti.