SESTŘINA SVATBA - 1.díl - Dievka

12.09.2023 08:07

Prolog

 

         Tvé jméno je Julius, jsi osmnáctiletý chlapec s poněkud ženskými rysy v obličeji. Možná je to i tím, že máš husté, tmavě hnědé vlasy, které ti závidí i některé ženy. A poměrně velké, hnědé oči. Celkově máš opravdu spíš dívčí, než chlapeckou postavu, což ti od puberty komplikuje život. Máš úzká ramena, útlý pas a větší, kulatý zadek. Žil jsi docela poklidný život, většinou trávil čas masturbací, nebo hraním her na PC. Protože jsi byl ve svém životě příliš často šikanován, stále si držíš odstup od lidí, s výjimkou tvé starší sestry Heleny. K té máš docela blízko, i když tě také využívá a šikanuje. Heleně je 24 let a umí být úžasná, proto se na ni nedokážeš zlobit, ať už ti provede cokoli. Jste si hodně podobní. Stejné oči, obličej, zadek a až na délku a barvu, kterou často mění, i vlasy. Hlavní rozdílem mezi vámi je samozřejmě šest let mezi datem jejího a tvého narození. Helena to často popírá a tvrdí, že jste dvojčata, což se jí jenom málokdo odváží nevěřit. Samozřejmě největší rozdíl mezi vámi jsou její pevná prsa velikosti D. Ty jí závidíš, neuplyne snad ani jeden den, abys nepřemýšlel nad tím, jaké by to asi bylo, nosit sebou takové přednosti.

 

1

 

         Když už mluvíme o Heleně, tento příběh začíná několik měsíců před její dlouho plánovanou svatbou. Vlastně by se dalo říct, že začal už před dvěma roky, kdy se vaši rodiče rozvedli a oba si našli mnohem mladší partnery. Matka od vás odešla, což jí ale nemáš za zlé, stejně jako sestra. Navzdory tomu, že je 21. století, se tvoje sestra zdála být smířená s "Velkým plánem" vaší macechy, která je jen o osm let starší než ona. Tím plánem je provdat Helenu za syna jejích nejlepších přátel, Adama. Adamovi rodiče jsou totiž opravdu velmi bohatí a vaši rodiče, tedy hlavně macecha, věří, že po svatbě budou žít v luxusu a bez starostí. Před skoro dvěmi lety se jim podařilo přesvědčit Helenu, aby s tím souhlasila. Ale jak se už blížilo datum svatby, začala mít pochybnosti. Vše bylo sice domluveno, ale ve skutečnosti se ti dva ještě nesetkali. Svěřila se ti, že by chtěla ještě víc času, než se s Adamem konečně setká osobně, ne jenom přes video chat. Týden poté, co ti o svých pochybách řekla, odjela Helena spolu se svými kamarádkami, které stejně jako ona vystudovaly obor farmacie, na jejich poslední prázdniny. "Tak naposledy, ještě před svatbou, vypustila páru a být divoká" jak tomu Helena sama říkala.

 

         Vydaly se tak na cestu po Evropě. Ale teď, o dva měsíce později, když už prázdniny dávno skončily, se Helena stále ještě nevrátila domů. Kontaktovala vás přes svoji nejlepší kamarádku Alex, která se na rozdíl od tvé sestry z cest po Evropě už vrátila. Aby jste věděli, že je v pořádku, ale že se nehodlá v brzké době vrátit. Váš otec Rudolf tu zprávu moc dobře nepřijal, ani macecha Jana tím nebyla nadšená, ale na její reakci ti přišlo něco divného. Dřív než začal otec panikařit, snažil se od Alex zjistit kde asi Helena je. Nejspíš to opravdu nevěděla. Macecha přesvědčila otce, že není dobrý nápad oslovit policii. To aby se nikdo nedozvěděl o tom, co Helena udělala, protože by to mohlo ohrozit plán se svatbou. Přestože s plánem přišla macecha, připadalo ti, že se na jeho splnění mnohem víc upíná tvůj táta. Možná je to věkovým rozdílem, tvá macecha je totiž mladší než tvůj táta. A to o celých třicet let. Možná, kdyby táta dělal něco jiného než dělá, nejspíš by už pobíral důchod. Ale nedokáže nikomu jinému svěřit svoji malou realitní firmu, kterou vybudoval z ničeho. Chce ji dát Heleně jako její věno. I když od Alex nic nezjistil, nehodlal se vzdát svého snu o životě v luxusu, bez starostí. Hlavně kvůli své nové ženě.

 

         Naopak se rozhodl, že její plán splní, a to za každou myslitelnou, nebo pro někoho jiného  nemyslitelnou cenu. Po velmi dlouhém promýšlení a následném zavržení všech myslitelných, tedy obvyklých možností, začal promýšlet ty zdánlivě nemyslitelné, nebo těžko představitelné. Jakkoli by se komukoli jinému zdálo zcela nepravděpodobné, že některá bude fungovat, táta s macechou se nakonec na jedné z nich shodli. A to přesto, že vyžadovala zapojení člověka, který je pokaždé, čímkoli co udělal, znovu neomylně zklamal, tedy tvoje. Všiml sis, že se na tebe začali dívat, jako bys za něco stál. Jako bys najednou nebyl úplně k ničemu. Jednou v noci si tě zavolali do své ložnice. "Synu," začne tvůj táta. "Nevypadá to dobře, Helena zmizela, nemůžeme se s ní spojit. Hrozí, že Adam svatbu zruší a to nechceme." Snažíš se namítat, že domluvená svatba byl od začátku špatný plán, ale macecha tě přeruší: "Zlato, potřebujeme, abys nám pomohl. Neustále jsme tě nechávali hrát videohry a moc jsme od tebe nežádali, ale teď už ano." Táta říká, o co jde: "Chceme po tobě, abys zastoupil svou sestru, zatímco ji budeme dál hledat."

 

         Je to pro tebe šok, že přišli s tímto nápadem, ale částečně se tím plní tvá tajná přání. Macecha pokračuje: "Žádný strach, nemělo by to trvat dlouho, najali jsme lidi, aby ji našli. Jen... víš, předstírej, že jsi ona. Je to snadné, půjdeš s Adamem na jedno, nebo pár rande." Táta stupňuje tlak: "Nebo třeba zjistíš, že se ti to líbí, můžeš jít s Adamem na spoustu rande, než se Helena vrátí a bude svatba, to je jen na tobě." Cítíš že se červenáš. Macecha přidá pádný argument: "Můžeš chodit nakupovat s kamarádkami své sestry. A Adamova máma ráda zaplatí, co si budeš přát. To není nic hrozného." Nemůžeš uvěřit, že to od tebe žádají. Tedy nemůžeš uvěřit, že se to děje, ale nechceš dát moc najevo, že se tím plní tvá tajná přání. Ale jak to udělat? A jak máš reagovat? Možná bude nejlepší získat čas, aby tvůj souhlas nepůsobil příliš ochotně. Když nebudeš souhlasit, nebudou na tebe dál naléhat? První možností je, že bez slova opustíš jejich ložnici. Potom máš možnost tvářit se, že tě jejich návrh uráží, ale tím riskuješ, že pokud zůstaneš a pokusíš se odmítnout, tak stejně získají tvůj souhlas dřív, než opustíš jejich ložnici.

 

 

2

Helena

 

 

 

         Na rozdíl od tebe, totiž oni oba umí být vážně hodně přesvědčiví, zejména pokud něco opravdu hodně chtějí. Protože potom to nakonec taky vždy dostanou. Poslední možností kterou teď máš, je tvářit se před nimi alespoň naoko neochotně, aby měli pocit, že přijímáš návrh jenom kvůli nim. Každá možnost v sobě skrývá jisté výhody, ale také nějaké nevýhody. Bylo by to hodně naivní, myslet si, že táta, s kterým jsi celý svůj život, vážně netuší nic o tvých touhách?

 

Poznámka: Pro lepší přehlednost, bude zatím dál postupovat jenom jedna linie příběhu.

 

Má někdo nějaký návrh, nápad, k tomu o čem by mohlo další pokračování příběhu být?



 

 

Diskusní téma: SESTŘINA SVATBA - 1.díl - Dievka

Datum: 12.09.2023

Vložil: Altheia

Titulek: Dobrý začátek

Začíná to zajímavě... Su zvědavá, kudy se bude příběh ubírat.

Datum: 12.09.2023

Vložil: Lízinda

Titulek: Re: Dobrý začátek

Je to jen fantazie, v reálném světě netouží každý koho potkáte po tom, aby s vámi měl sex. Ale přehánět se může, ne?

Mým záměrem je, aby rozhodování ovlivnilo i vlastnosti hlavního hrdiny. A to ne jen v jednom směru, ale v co nejširší míře, alespoň v těchto základních aspektech:

Odvaha ←→ Strach
Síla ←→ Únava
Myšlení ←→ Vzrušení
Vzdor ←→ Poslušnost

Prostě trocha RPG :-)

Přidat nový příspěvek