Sex venku s mojí láskou - Martina

08.10.2023 13:11

Chladný jarní vánek mi vane do tváře, když se dívám ze svahu, město se táhne daleko za obzor. Lom leží na konci silnice, která se klikatě vine. Klišé, já vím. Klasické milenecké místo leží asi dvě stě metrů od nás za hustým křovím. Z naší táborové matrace nikoho nevidíme a ani nás nevidí auta, která se líně vinou po klikaté cestě. Naše provizorní lůžko je na mýtině z hladké skály na vrcholu lomu, kámen pod námi už dávno vybraly stroje. Sedí vedle mě; hledí na obzor. Jemná záře večerního slunce jí otírá tváře a já si nemohu pomoci, abych se hlouběji nezamilovala. Pihy, obdařené dlouhými dny na slunci, se natrvalo vpily do jejích tváří a její oči hoří září.

"Ty. Jsi nesmírně hezká," říkám. Otáčí se ke mně s nesmělým úsměvem na tváři.

"Já?" ptá se.

"Ano." Nakloní se dopředu, položí ruku na mé stehno a políbí mě na tvář. Moje bříško je plné motýlů a ze rtů mi uniká tichý povzdech. Odhrne mi vlasy z obličeje a udrží můj pohled.

"Ty jsi krásnější než noční obloha," říká. Naše rty se setkají a mé srdce hoří. Pokud by to byly světlušky, jistě by v tomto okamžiku vyletěly do nebe a darovaly svou životní záři lásce, která se od této chvíle ozývá. Ležela jsem na zádech, vlasy se mi rozlévaly pod hlavou, když jsem vzhlédla ke hvězdám. Ležela vedle mě na jednom lokti s rukou na mém hrudníku. Zhluboka dýchám a cítím, jak se teplo jejího doteku šíří níž. Pod šaty cítím, jak hořím; tvrdnou mi bradavky. Ještě ani nezačala a už se pro ni rozplývám. Její ruka mě hladí, moje bradavky prosvítají tenkou látkou a jemně mě ji drží. Znovu lapám po dechu.

"Ty jsi svůdnější než hvězdy," říká. Zachichotám se, nejsem tak dobrá v přijímání komplimentů. Hluboce mě líbá, pevně mě drží, její jazyk se otírá o můj spodní ret a já natáhnu ruku k její hlavě a přitáhnu si ji blíž. Posunuje se nade mnou a obkračuje můj pas. Vnitřní šev jejích džín tlačí na její rozkrok, když se o mě otírá. Nemohu si pomoci, ale toužím ji sledovat, jak se její tvář naplňuje extází. Slunce pomalu zapadá, jak zamotáváme svá těla dohromady a ztrácíme se ve tmě. Nacházím přezku na opasku a uvolňuji ji, když jí stahuji džíny, odhalují se její silná stehna. Její opálené břicho září v měsíčním světle; slabá stopa chmýří vedoucí dolů k místu, po kterém tak toužím.

"Prosím," říkám.

"Ok."

Jemně jí líbám břicho. Přísahám, že už dole cítím teplo. Její hluboké lapání po dechu řídí mé tempo, když se propracovávám dolů a líbám mučivě pomalu. Pod látkou kalhotek najdu její perlu a záměrně ji políbím.

"Mmmm," slyším ji sténat.

Cítím její tvar přes látku, líbám její rty a vracím se k jejímu klitorisu. Soustředím se, vychutnávám si každý nádech, každý sten; cítím, jak se její tělo pohybuje pod mým dotykem. Těsně předtím, než si pomyslím, že se chystá prosit, sundávám jí kalhotky. Lapá po dechu, když chladný letní vzduch líbá její kůži. Přináším teplo svého jazyka k její perle a pečetím ji polibkem. Můj bože, chutná rajsky. Děkuji bohu za její vlhké milosti mých úst, nemohu uvěřit, že mám takové štěstí. Její ruka najde týl mé hlavy, když mě vede, cítím v jejích dotecích naléhavost, chce, abych se pohybovala rychleji, ale já to vím lépe. Její potěšení je v mých rukou a já s ním budu jemně tančit. Přitáhnu k ní jediný prst, sotva stlačím dovnitř.

"Šukeej," naříká mě. Cítím, jak se mě snaží přitáhnout blíž a prosí, aby mě cítila uvnitř. Její klitoris se zvětšuje, když ho jemně cucám, nechávám do ní vstoupit další centimetr. Teplo jejího těla se rozlévá do mé ruky, jak vlhne. Posouvá se na matraci, záda má prohnutá rozkoší. Ve tmě jsme samy, jediné zvuky, které nás doprovázejí, je jen tiché vrčení aut v dálce, kdyby se někdo zatoulal, ale pár set metrů do křoví, našel by nás. Kdyby to udělali, viděli by nebe. Cítím, jak kolem mě měkne a prosí o naplnění. Brousí o má ústa rychleji a přibližuje se navzdory mým pokusům vše zpomalit. Podléhám, dávám jí celou délku svého prstu a pracuji rychleji, chtivě, proti jejímu klitorisu svými ústy. Její sténání vystřeluje do noci a hvězdy se červenají. Pracuji rychleji a pulsuji prstem dovnitř s něžnou silou. Je blízko orgasmu. Toužím po jejím potěšení, potřebuji to. Potřebuji cítit, jak se uvolňuje a odevzdává se tomu. Dopadá na ně, její záda se prohýbají a padají v opakovaných vlnách, jak si energie jejího orgasmu razí cestu tělem.

"Šukeeeej, šukééééj," naříká. Bože, pokud je někdo poblíž, určitě to uslyší. Jak pokračuji, její sténání je stále tišší, vyšší. Cítím jemnost jejich pysků, když je otírám jazykem. Kňučí rozkoší, když jí po stehnech procházejí malé rázové vlny; ještě není hotová. Zůstávám s ní v údolí mezi vrcholy a něžně a láskyplně se líbáme. Zacházím s ní jemně, když ji pomalu přivádím do dalšího orgasmu. Její dech se zrychluje, když se na ní rychle vrhne druhá vlna, lapá po dechu, když znovu zasunu prst dovnitř, tentokrát hlouběji. Cítím moje vlastní mokré kapky pod sukní. Toužím po ní. Exploduje a její orgasmus nekontrolovaně otřásá tělem. Jemně do ní vniknu, když se její dech zpomalí. Líbám její stehna a propracuji se zpátky nahoru. Usmívá se, nevidím to, ale cítím, jak se její tváře rýsují, když ji líbám. Tato noc je nádherná.

Diskusní téma: Sex venku s mojí láskou - Martina

Datum: 11.10.2023

Vložil: daša

Titulek: šukání v přírodě

když jsem byla ve čtvrťáku na průmce,tak mě do přírody dostala spolužačka z prváku,která byla daleko zkušenější než já.byla jsem překvapená,jak jsem se všechno rychle učila.jenom měla se mnou problém,protože jsem byla ještě panna,takže žádný prst se nekonal,ale i tak na to do smrti nezapomenu.

Datum: 11.10.2023

Vložil: daša

Titulek: Re: šukání v přírodě

do dneška se ale stýkáme,není to tak dávno,už je ve třeťáku.vyvinula se z ní krásná kočka a dneska už dokážu ocenit,její velký klitoris.

Datum: 12.10.2023

Vložil: Martina

Titulek: Re: Re: šukání v přírodě

Miluji lesbické líbání, mazlení a lízání.

Datum: 15.10.2023

Vložil: milka

Titulek: Re: Re: Re: šukání v přírodě

kdo by to nemiloval.Martina je zjevení.jenom doufám,že bude pokračovat

Přidat nový příspěvek