Splněný sen - Diana

22.02.2016 21:54

Před dvěma měsíci jsem se rozhodla, že vylezu z ulity a přestanu skrývat to, jak se cítím šťastná. Na netu sem si vyhledala pár klubů a vyjela sem.

Samozřejmě nebudu tvrdit, že počáteční obavy nebyli, nicméně sem si zabalila výbavu a hurá na to. Dorazila sem na místo, usadila se a objednala si. Požádala jsem obsluhu, kde bych se mohla převléct, a bylo mně řečeno, že ti otrkaní přijíždí nahotovo ale můžu se převléct a upravit v prostoru před toaletami, kde byla i zrcadla. Tak se i stalo. Povídala jsem si s obsluhou a dobře jsem se bavila. Pak k mému stolu přišly dvě holky a požádaly mě, jestli mohou přisednout. Souhlasila jsem a staly se z nás kamarádky. Probraly jsme všechno možný a tak jsem poznala, že já jako TV holka můžu strávit hezké chvíle i s lesbičkami nebo gayi. Oslovovaly jsme se jako holky a dostala jsem kromě hezkého zážitku také hodně užitečných rad.

Večer utekl a klub se zavíral, byla sem tak šťastná, že sem se tak hezky bavila. Pak jedna z mých nových kamarádek přišla s návrhem, abychom šly do jiného klubu, kde to ty holky znaly. Byla jsem pro a tak jsme vyrazily. Namítla jsem, že bych se měla převléct, ale ony mně přesvědčily, abych zůstala oblečená jako holka a já souhlasila. Byl to nádherný zážitek. Domluvily jsme se, že se budeme setkávat častěji. Tento víkend jsme se setkaly a já jsem v bytě svých kamarádek začala chystat svou výbavu. Holky si to prohlídly a řekly mně, ať si v klidu dopiju kafe a že si mně upraví samy. Když byla proměna hotová, tak jsem vyndala oblečení, které jsem si pro tuto příležitost zakoupila. Upravila jsem si prsa epitézami, natáhla silonky, minisukni, blůzku, nasadila paruku, náušnice a šla se podívat do zrcadla. Málem jsem se musela představit sama sobě. Došly jsme do klubu a já jsem vzala holky na parket. Poprvé jsem tančila v lodičkách a vzhledem k tomu, že jsem  v klubu byla jediná tv holka, všichni se k nám připojili.

Ráno jsme se šly ještě nasnídat do mléčného baru a pak ještě na procházku po městě. Jsem moc šťastná, když mám někoho, kdo mě nebere jako transku, ale mluví se mnou jako s holkou a kamarádkou a také, že jde žít a oblékat se tak, jak se cítíte příjemně a taky že je možně potkat tolerantní lidi.