Splněný sen - PéťaTV (soutěž 2017)

09.01.2017 13:15

Ahojky  jsem třicetiletá sportovně založená tmavovláska, ale ne vždy tomu tak bylo. Narodila jsem se do dobré rodiny, ale bohužel jako muž což mi bylo už od puberty nepříjemné, ne že by mi vadilo to že jsem muž, protože v té záplavě testosteronu kterou mužské tělo v pubertě produkuje si toto člověk neuvědomí, ale to co mi bylo nepříjemné bylo to když jsem vydělá nějakou krásnou ženu tak se ve mně začaly mísit pocity typu (to je krásná holka ta kdyby mi dala a na druhé straně to je pěkná holka chtěla bych vypadat jako ona) a obzvlášť v létě když se vytáhly sukýnky a vypasované trička. To jsem v toužebné rozpolcenosti nevěděla co dál.

Velice brzy cca okolo osmnáctého roku jsem přišla na to že jsem bisexuální a moje sexuální zkušenost s mužem přišla asi o rok dříve než můj první sexuální kontakt se ženou. Oboje se mi moc líbilo, bohužel jsem velice brzy poznala, že sex se ženou je krásný, ale chybí jí penis. Protože při sexu s mužem jsem přebírala roly submisivní ženy.

Postupem času jsem si našla manželku jenomže po narození syna jsem zjistila, že bohužel daleko víc inklinuji k tomu býti ženou a to že moje drahá polovička pro toto nemá pochopení. Nějakou dobu jsem tajila co jsem zač protože miluji svého syna a nechci o něj přijít. Tak jsem to řešila převlékáním a čas od času nějakým tím mužem. (I pro toto neměla manželka pochopení, ale jak se říká co oči nevidí to srdce nebolí.)

 

Takto jsem si žila nějakou dobu. Když jednou jsem přišla domů a tam manželka měla v posteli jiného chlapa.

Manželka na mě zůstala zkoprněle koukat i ten milenec nevěděl co má dělat. (čekaly by jste že udělám brajgl, toho chlapa zmlátím a manželku že proplesknu.) Ale to co jsem udělala nečekal v té situaci nikdo. Přistoupila jsem až k nim a pohladil manželku po noze a přidal krásný polibek na pusu. Neustále panovalo ticho jak v hrobě to už jsem nevydržela a lehla si mezi ně jednou rukou jsem hladil manželku v klíně a druhou jsem začal pomalu přejíždět po jeho vzrušeném penisu, měl krásných 19\4,5 asi stejně jako v té době já. To rozhýbalo ledy a manželka ač trochu nejistě mi začala krásně kouřit, toho jsem využila a když ten milenec mé ženy nenamítal nic proti hlazení tak jsem se pomalu k němu naklonila a olízla špičku jeho penisu, uslyšela jsem krásné zavrnění a žádný odpor ba naopak chytl mě za hlavu a začal mě šukat do pusinky. Manželka se nezmohla na jediné slovo když viděla tuto scenérií, jen se k nám mlčky přidala. Milovali jsme se celou noc. Ráno mi manželka povídá že toto byl ten nejkrásnější sex jaký kdy zažila. A nakonec se mi i přiznala že se jí to moc líbilo a vzrušovalo ji pozorovat mě jak kouřím a jak mě ten její milenec u kterého se ukázalo že je též bi, šukal do zadečku a že by jsme si to mohly klidně někdy zopakovat.

 

S tím jsem souhlasila ale s podmínkou že budu převlečena za ženu. Manželka s tím sice neochotně ale nakonec souhlasila. A od té doby jsem se při sexu vždy oblékala jako holka.

Toto uspořádání nám vyhovovalo, až do doby kdy už jsem to nevydržela a přiznala jsem se ženě že toužím být ženou a to kompletně a na pořád. A že mám plán jak by nám to mohlo fungovat. Nejprve se na mě manželka tvářila nedůvěřivě, ale pak pronesla že si stejně od té doby co jsem je načapala s milencem, myslí že změna pohlaví je u mě hen otázka času, ale že chce slyšet ten návrh. Tak jsem jí řekla že po mé proměně k sobě vezmeme muže aby s námi bydlel nastálo v partnerským svazku.

Ač jsem nečekala že to tak snadné, tak manželka souhlasila ale s jednou podmínkou, že si každá najdeme vlastního chlapa a budeme žít dohromady. Tím mě totálně šokovala protože v to jsem ani nedoufala mít možnost sexu se dvěma chlapama a jednou ženou najednou a to kdy budu chtít.

 

Proměna trvala asi dva roky, ale stálo to za to.

 

PS: Možná to zní kýčovitě (pohádka s dobrým koncem) ale mi holky to tak máme rádi.

Diskusní téma: Splněný sen - PéťaTV (soutěž 2017)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek