Tvůj první sissy úkol

18.06.2015 23:11

 Tohle je tvůj první krok na tvé cestě k ženskosti. Cestě, která změní tvůj život. Budeš ponížen a ztrapněn. Ale ze všeho nejvíc, budeš feminizován. Pokud nemáš v úmyslu plnit všechy následující úkoly, pak se vrať zpět.
Tvým prvním úkolem je koupit si jedny kalhotky. Nezapomeň si změřit obvod přes boky než se vydáš na cestu, aby si věděl správnou velikost. Půjdeš do elegantního oddělení v hypermarketu nebo ještě lépe do specializovaného obchodu se spodním prádlem. Jak vzrušující - celý obchod věnovaný dámskému spodnímu prádlu - podprsenky, kalhotky, podvazky, dámská tílka, noční košile, negližé a punčochy. Každý zákazník hledá jediné, dámské prádelko. Žádný pochyb, budeš tam jediný muž. Každý se bude zajímat, jestli nakupuješ pro sebe. A to ty děláš, nebo ne, sissy?
Nekupuj si levné spodní prádlo. Tohle je investice do tvé ženskosti, takže si kup kvalitu, která vydrží. Prostuduj si všechny dostupné typy kalhotek. Vyber si jedny bílé, strohé kalhotky, ale také se pokus najít jedny s krajkou. Ujisti se, že je to tvá velikost. Nezapomeň, že jsi tělesně muž a potřebuješ místo pro svého ubohého ptáčka a koule, takže si nekupuj kalhotky s úzkým klínkem pokud se nechceš svíjet a kroutit bolestí.

Vezmi si je domu a dej si je mezi ostatní spodní prádlo. Neoblékej si je, prozatím. Dnes, až se večer svlékneš, tak zahoď ty hnusné mužské spodky, které si měl ten den na sobě. Máš nové kalhotky, které zaujmou jejich místo.
Zítra budeš nosit kalhotky celý den. Pokud je to pracovní den, pokus se představovat jaká z tvých ženských kolegyň může mít na sobě hezčí kalhotky než ty.
Každý večer je ručně umyj a nos je každý den. Zahoď mužské spodky za každý den, kdy nosíš kalhotky.
Nepokračuj k dalšímu úkolu dokud si nenosila kalhotky, alespoň jeden týden.