Vysoké ženy by se neměli vzdávat vysokých podpatků - Andrea Dessel

07.01.2018 14:58

                  Když vám život ukáže citrón objednáte si tequilu a zjistíte , že citrón                    je pravděpodobně to nejlepší co se vám za poslední dobu přihodilo .         Teď nahraďte „ citrón „ „výškou „ a „ tequilu „ „ botami „ a pochopíte             jak se cítí vysoké ženy v kombinaci s vysokými podpatky .  Halóóóó ,      já jsem také vysoká , ale nikdy bych nenechala svou výšku zasahovat       do mých oblíbených bot . Takže pokud milujete vysoké podpatky níže             najdete pár důvodů proč se jich nevzdávat .

 

 

 

            1. Protože je mám ráda

            Pokud milujete vysoké podpatky nesledujte jen jak je nosí jiné ženy .        Jděte a kupte si pár bot s proklatě vysokými podpatky . Jakmile budete            připravena s nimi vyjít ven podívejte se do zrcadla a nemyslete na to             jak vysoká v nich vypadáte , ale jak nádherně vypadáte .

 

            2. Protože pravidla jsou od toho aby se porušovala        

            Takže je snad něco víc sexy než pár dlouhých nohou ? Být vysoká má      své dobré stránky . O to se nemůžeme přít . Menší ženy by měli být       daleko opatrnější při výběru bot – například kotníčkové boty mohou             způsobit , že jejich nohy vypadají ještě kratší než ve skutečnosti jsou .       My , vysoké ženy se toho nemusíme obávat . Můžeme si vzít jakékoli       kotníčkové boty nebo boty s páskem okolo kotníku bez jakýchkoli            obav .

 

            3. Protože vždy chceme mít jasný přehled o situaci

            Nikdo Vás jen tak nepřehlédne a Vy budete mít přehled o všem a o všech . Je super být vysoká – nikdy neodejdete bez povšimnutí . Můžete pokud by jste chtěla , ale proč by jste to dělala ?

 

4. Protože o sobě můžete slyšet srandovní věci

Moje oblíbená fráze je „ Nech mě hádat čím se živíš . Jsi hráčkou košíkové ? „ Ooops ! Já vím , že bych to mohla brát jako urážku , ale já prostě nemohu . Myslím tím, ten kluk se zdá být upřímný a zoufale hledá záminku ke konverzaci . Fakt , že jste vysoká může být výhodou k tomu aby jste slyšela originální hlášky od lidí , kteří se s Vámi snaží začít konverzaci a Vám to dává možnost k vtipným odpovědím a zapojit se tak do konverzace .

 

5. Protože modelky je nosí také

Nemůžete být malá nebo jen střední výšky a stát se profesionální modelkou . Ale slyšela jste někoho říkat „ Ach jo, nemůžu se stát modelkou , protože jsem moc vysoká“ Já jsem to nikdy neslyšela myslím si , že bych to neslyšela ani kdybych žila 100 let . Takže pokud je mohou modelky nosit a mají dlouhé zástupy obdivovatelů proč by jsme je nemohli nosit také ?

 

6. Protože se okolo Vás budou točit ti nejlepší kluci

Kluci nejsou ohromeni výškou hlavně když celkový vzhled ke dobrý . Samozřejmě Vás budou kontrolovat ale jejich první věc co řeknou nebude „ Wow , ty jsi ale vysoká „ ale bude to spíš „ Wow , to je ale kost „ Když jsem začala randit chodila jsem jen v botách bez podpatku a s vysokými kluky .  Ale pak jsem se rozhodla udělat kompromis a stalo se něco neočekávaného . Uvědomila jsem si, že klukům nezáleží na mé výšce a vlastně někteří byli vysocí jako já a nebo dokonce menší .

 

7. Protože budete vypadat fantasticky

Vysoké podpatky Vám dodají elegantní vzhled a vypadají velice sexy . Podtrhávají celé tělo a vypadáte v nich bezbraně . Tak nějak způsobí, že vypadáte půvabně. Víte co tím myslím . Dokonce i když jsou naše nohy malé jakmile jsou prohnuté a v určitém úhlu je na ně nádherný pohled .

 

Takže si to sečtěme . 7 pozitivních věcí jen jedna negativní . Dává Vám výhodu fakt , že jste vyšší než 50% žen  ? Každý si Vás snadno všimne a bude si myslet , že jste modelka . Takže dámy co na to říkáte teď ?

 

Osobní dodatek

Já měřím přibližně 180 cm a dlouho jsem měla problém s vysokými podpatky. Právě díky své výšce jsem se jim vyhýbala i přesto, že jsem je měla tak ráda . Až jsem to jednoho dne hodila za hlavu a prostě jsem si je vzala . A byla to ta nejlepší věc co jsem kdy udělala . Nenechte se ani Vy odradit předsudky .

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel

 

Odkaz na originál https://shoesbook.net/?s=The+tall+ladies+should+not+give+up+on+the+high+heels%21+&x=0&y=0