Holohlavý holky? 18.11. 2015 Zase tu máme lehce netypický téma, na které budu s láskou psát! A tím jsou, jak už jistě bystřejší z vás pochopili, holohlavé holky! Buhuhu, někomu se zvedají chlupy na rukou už při čtení toho názvu. Jak si nějaká holka může dovolit oholit vlasy?! "To se přeci nesluší, takové být ženy nemají, je to nepřípustné, špatné, fujky a v podstatě tím chci říct, že jsem netolerantní ignorant s názory z 19. století." Haha. Teď ale dost vtipů a k tématu. Holky s oholenýma hlavama mě fascinují asi od doby, co jsem o tom začala přemýšlet sama, což není tak dlouho. Skutečnost se má tak, že mě už dost dlouho trápí padání vlasů, už nepříjemně dlouho, a tak jsem se kvůli tomu musela i velice hodně ostříhat. Můj zdravotní stav ale stranou - ano, je to protože nejím maso, pššš - a zpět k tomuhle. Když jsem přemýšlela, že to udělám, a po projetí několika desítek odvážných holek na tumblru k tomu byla dokonce úplně rozhodnutá, našla jsem si i nějaká ta videa, kde o tom slečny mluvily, proč to udělaly, jak se jim žije a tak dále. Byla jsem mile i nemile překvapena několika věcmi a o těch tu budu psát.