Andrea – dámská jízda- Andrea Dessel

09.07.2016 13:09

Pokračování příběhu splnění jednoho snu

„ Myslím , že je na čase aby ses seznámila s mými kamarádkami. Již vědí, že s někým chodím a chtějí tě poznat „ řekla jednou Lucie během našeho společného oběda.

„ A když říkáš, že mě chtějí poznat tak máš na mysli Andreu nebo Petra ?”, zeptala jsem se.

„ Samozřejmě Andreu. Řekla jsem jim, že chodím s holkou takže si všechny mysl , že jsi holka. Viděli tě už na fotce, co jsi mě dala „

„ Dobře tak se můžeme domluvit a uděláme si dámskou jízdu. Už dlouho jsem se jedné takové chtěla zúčastnit „

Lucie vstala a zasedla k počítači a začala rozesílat emaily a plánovat nadcházející dámskou jízdu. Já jsem sklidila ze stolu a umyla jsem nádobí . Když jsem vše uklidila a měla jsem hotovo sedla jsem si do křesla a četla jsem si knížku . Za chvíli ke mně přišla Lucka a začala mě hladit po ramenou.

„ Tak je to domluvené na příští víkend. Andreo musíš se vytáhnout a být naprosto k sežrání. Musíš vypadat jak panenka. Vezmeš si ty růžové lodičky co jsme teď naposled koupil. Ty s tou otevřenou špičkou . Ty budou super. Má být teplo takže silonky si tentokrát nevezmeš a k těm lodičkám to tak bude lepší . Musíme ti pěkně nalakovat nehty na nohou i na rukou a udělat nějaký pěkný make up . Samozřejmě si vezmeš sukni a halenku. Vlasy ti pro tentokrát sepneme do culíku . A nechám ti konečně udělat dírky do uší pro náušnice. Už nebudeš nosit klipsy. Mám tu pro tebe jedny pěkné kruhové. Ty ti budou slušet . „

Seděla jsem v křesle a poslouchala jsem co všechno pro mě Lucka naplánovala. Znělo to opravdu fajn. Na Lucii bylo vidět, že se chce se mnou pochlubit a mě bylo jasné, že ji nesmím udělat ostudu . Přemýšlela jsem o tom co ji k tomu vede a abych se přiznala docela mě to i lichotilo . Během týdne jsem si tedy nechala udělat dírky do uší a vyzkoušela jsem si kruhové náušnice. Byli z chirurgické oceli a středně velké . Při chůzi se v uších lehce pohupovali a vypadali opravdu moc pěkně . Byl to zajímavý zážitek když náušnice lehce tahali za uši . To jsem při tom když jsem nosila klipsy nikdy nezažila . Bylo mě taky jasné , že budu muset náušnice nosit častěji aby mě dírky zase nezarostli a docela jsem se na to těšila .

V sobotu odpoledne začalo zkrášlování. Sice jsme měli vyrazit až k večeru , ale už jsem si zvykla na to , že holky potřebují spousty času na to aby se zkrášlily když vyrazí ven . Jako první jsem si nalakovala nehty. Jak na rukou tak na nohou. Nejdříve první vrstvou na hrubo. Jakmile lak zaschl tak jsem nanesla druhou vrstvu, která již byla nanesena o moc pečlivěji a dala jsem si velký pozor aby nevznikli žádné chybky. Když zaschla druhá vrstva vzala jsem bezbarvý lak a nanesla ho na povrch. Výsledkem byli nádherné dlouhé červené nehty, které se díky bezbarvému laku lehce leskly . Když jsem si dělala nehty tak jsem pokračovala s líčením . Už jsem si ho dělala sama a Lucka na mě jen dohlížela . Opatrně jsem nanášela jednu vrstvu na druhou a štětci jsem rovnoměrně roztírala po obličeji aby zakryl všechny nesrovnalosti . Stejně tak jsem pokračovala i s očními stíny. Nakonec jsem si udělala linky . Výsledkem byli tmavě fialové oční stíny s černou linkou , která byla protažena do špičky až lehce za kraj oka . Vše doplnila černá řasenka. Lucka mě za konečný výsledek pochválila a řekla, že takhle nějak si to představovala a vypadám jak modelka . To mě potěšilo a zároveň povzbudilo k další práci . Teď však přišla důležitá otázka co si obleču . V kombinování oblečení a různých barev nejsem moc dobrá a stále s tím mám problémy. S tímto potřebuji opravdu velkou pomoc od Lucie . Dlouho jsme se probírali mým šatníkem a nakonec jsem odstoupili od sukně a halenky a vybrala jsem si černé šaty , které v předu měli ozdobné kamínky, které se na světle lehce třpytily a přes ramena měli průhlednou černou vložku ze stejného materiálu jako silonky . Šaty měli dlouhé rukávy a délku měli kousek pod zadeček . Protože jsem si nevzala silonky nemusela jsem se obávat toho aby mě okraj punčoch nekoukal z pod šatů ven. Jako doplněk jsem si vzala krémovou kabelku. Postavila jsem se před zrcadlo a kontrolovala jsem se. Něco se mě na tom nezdálo a tak jsem to řekla Lucce. Chvíli jsme se radili a shodli jsme se , že i když ty kruhové náušnice vypadají pěkně tak se k tomu oblečení moc neohodí . Sundala jsem si je a Lucka mě místo nich podala dvě tmavě růžová pírka . Když jsem si je vzala a podívala se do zrcadlo vše do sebe naprosto perfektně zapadlo . Lucka mě nakonec sepnula vlasy do culíku . O pár kroků odstoupila a podívala se na mě . Prohlédla si mě od hlavy k patě a najednou si z ničeho nic sedla do křesla .

„ Teda vypadáš úchvatně. Asi tě budu muset hlídat aby mě tě nikdo nepřebral „ dodala se smíchem Lucie . „ Přesně takhle jsem si to představovala a všem vyrazíš dech „

„ To jsem ráda. Tak pojď miláčku . Jdeme udělat trochu rozruch“

Vyrazili jsme ven na tramvaj, kterou jsme sjeli na metro a tím jsme pokračovali dál.

„ Kam jedeme ?“ Zeptala jsem se Lucky .

„Do jednoho gay klubu“ odpověděla Lucka.

„ Prosím ?“

„ S holkama jsme se dlouho neviděli a chceme si v klidu popovídat bez toho aby nás rušili nějaký kluci. Tak tohle místo je na to úplně ideální „

Vystoupili jsme z metra a šly jsme ke klubu. Holky tam již čekali a Lucie mě všem představila .

„ Teda vypadáš hezky . Moc hezky, Lucie si tě ani nezaslouží „

Po téhle pochvale jsem celá zčervenala . Vešli jsme do klubu kde nám při příchodu podrželi dveře. Sedli jsme si ke stolu kde jsme měli rezervaci a objednali si pití. A začali jsme se mezi sebou bavit . Užívala jsem si opravdu super chvíle a dokonce jsme si šly i zatancovat . S pokročilým časem a se zvyšujícím se množstvím vypitého alkoholu byla zábava čím dál tím víc uvolněnější . Je pravda , že jsem se trochu hlídala , protože jsem se bála , že pokud budu opilá tak nezvládnu chůzi na tak vysokých podpatcích jaké jsem měla . Kdyby bylo nejhůř tak bych musela jít na boso s lodičkama v ruce a to se mě zrovna nechtělo .

Zábava byla uvolněná .Lucka se posadila vedle mě a položila mě ruku na nohu . Chvíli mě hladila a pak mě objala a dlouze políbila . Já jsem upíjela svůj oblíbeny gin s tonikem a Lucka pila víno . Blížilo se ráno a holky se pomalu začali trousit domů až jsme v klubu zůstali jen já a Lucka . Dopili jsme, zaplatili , nechali si zavolat taxík a taky jsme vyrazili k domovu .

Pokračování příště