Andrea - Nakupování – Andrea Dessel

25.06.2016 00:17

Pokračování příběhu výstava

„Nechtěla by jsi jít nakupovat ?” zeptala se jednoho rána Lucie .

Dívala jsem se směrem ke své skříni kde jsem měla své oblečení a boty. Zvažovala jsem zda toho mám dost a nebo opravdu potřebuji nějaké další kousky . Zvítězila však touha po tom jít nakupovat a určitá zvědavost. Zatím jsem si vše kupovala přes internet a do kamenného obchodu jsem se neodvážila .

„ Ještě jsem nebyla nakupovat v kamenném obchodě. Mohla by to být zábava. Tak jdem .“

 

Vzala jsem si na sebe tělové samodržící silonky , kostkovanou skládanou minisukni , bílou košili s větším výstřihem do V a kožené polobotky na zavazování na 2 cm vysoké platformě s 13cm vysokým širokým podpatkem . Nalíčila jsem se , nalepila si dlouhé nehty s francouzskou manikúrou . Do kabelky jsem si hodila věci , bez , kterých se žádná žena neobejde. Rtěnku, řasenku ,pudr , zrcátko a podobně . Lucie již byla také připravená a tak jsme vyrazili .

Měly jsme to kousek na Václavské náměstí a tak jsme začaly tam . Šly jsme od koně dolu pravou stranou kde je ve vrchní části jeden obchod s velice nádhernými botami a vždycky když jdu kolem tak jsem se zastavila u výlohy . Stejně tak jsem se tam zastavila i teď . Lucka mě vzala za ruku a zatáhla mě dovnitř . Probíraly jsem se vystavenými lodičkami a zaujaly mě tam jedny nádherné růžové lodičky s otevřenou špičkou na asi 3 cm vysoké platformě a 12 cm vysokém podpatku. Opravdu byly nádherné .Lucie zastavila prodavačku a řekla ji , že by jsem si chtěla tyto lodičky vyzkoušet . Prodavačce jsme řekly mou velikost a za chvíli nám je přinesla . Zula jsem si své polobotky .Sedla jsem si na židličku , která tu byla k tomuto účelu připravena a nazula jsem si lodičky. Na noze mě seděli naprosto perfektně. Zkusila jsem se v nich projít a vůbec se mě nevyzouvaly a byli pohodlné . Lucce se také líbily a tak jsem si je vzala. U pokladny jsme zaplatily a šly jsme dál . Pokračovaly jsme až úplně dolu kde jsme se zastavily v New Yorku . Procházely jsme se mezi věšáky plnými oblečení a společně si ukazovaly co se nám líbí . Vybrala jsem si několik sukní a halenek a zamířily jsem ke kabinkám abych si je mohla vyzkoušet . Postupně jsem si zkoušela sukně a halenky a vždycky jsem vyšla před kabinku aby mě Lucie mohla ohodnotit . Některé kousky mě byly velké nebo naopak malé. Lucie mě řekla ať počkám v kabince , že mě přinese jiné velikosti . Nakonec jsem si vybrala nějaké halenky a jednu sukni . U pokladny jsem zaplatily kartou . Až pak jsme si uvědomila, že by mohla nastat velice zajímavá situace pokud by si pokladní všimla , že je na kartě napsané mužské jméno . Trochu ve mně hrklo, ale už jsme měli zaplaceno a pokračovaly jsme dál . Dál jsme šly do pasáže Myslbek a cestou jsme se vesele bavily . Opravdu jsme si to obě náramně užívaly . V Myslbeku jsme se rozhlížely jestli neuvidíme nějaké pěkné šaty . Prošly jsme pár obchodů a v jednom mě zaujali jednoduché modré minišaty s tříčtvrtečními rukávy na kterých byla jednoduchá stříbrná výšivka . Opravdu vypadaly nádherně a tak jsem se rozhodla, že si je vyzkouším. Lucie mě jedny přinesla a ja si je oblékla. Těsně obepínali mé tělo a zdůrazňovali tak jeho křivky . Cítila jsem se jako bych byla odhalená .

„ Myslím, že bych potřebovala o číslo větší aby byli volnější“ řekla jsem Lucii .

„ Ne ne. Takhle to má přesně vypadat. Věř mi je to fantastický“ odpověděla mě Lucka .

Ještě chvíli jsem se prohlížela v zrcadle a nakonec jsem se rozhodla, že si je koupím .

„ Myslím, že už toho mám dost“ řekla jsme Lucii když jsem opustili obchod .

„ No není toho hodně, ale už nemusíme nic kupovat ,ale můžeme se jen dívat. Jen pro zábavu“ řekla Lucie .

Tak jsme se toulaly Prahou , dívaly se do výloh obchodů a když nás něco zaujalo šly jsme i dovnitř. Den pokročil a už jsme byli unavené. Řekly jsme si, že se někde stavíme na jídlo a pak půjdeme domů . Na jídlo jsme se stavili v Burger Kingu a trochu jsme zhřešily ve fast foodu . Vracely jsme se levou stranou Václavského náměstí když jsme nahoře ještě narazily na ochod kde prodávali kabelky. Protože jsem si chtěla nějakou koupit tak jsme hned vstoupily dovnitř. Na první pohled mě zaujala červená kabelka z lakované kůže. Vypadala moc dobře. Nebyla ani moc velká ani moc malá , ale prostě taková akorát a dala se nosit přes rameno a měla nastavitelnou délku .

„ Tak to bude poslední dnešní úlovek co si koupím“ řekla jsem směrem k Lucii .

Pobrala jsme své tašky s nákupy a šly jsme směrem k domovu. Protože bylo ještě hezky a teplo a neměly jsme to daleko rozhodly jsme se , že půjdeme pěšky . Pomalu jsme pokračovaly Vinohradskou třídou nahoru a Lucie mě chválila oblečení a hlavně lodičky , které jsem si dnes koupila. Z lodiček jsem měla opravdu velkou radost , protože se mě moc líbily a růžové jsem ještě žádné neměla. Už jsem se těšila až si je budu moci vzít a pomalu jsem si v hlavě dávala dohromady co si k nim obleču a zda je vůbec něco v mém šatníku co by se k nim hodilo . S těmito myšlenkami jsme dorazili domů . Ještě ani nestačily zaklapnout dveře a Lucie mě prudce opřela o zeď a začala mě vášnivě líbat .

„ Jsi hrozně sexy. Déle už to nevydržím „ říkala Lucie mezi vášnivými polibky. Já jsem stála opřena o zeď a tašky s nákupem jsem pustila na zem. Objala jsem Lucii a přitiskla ji těsně k sobě a její horké polibky jsem ji začala oplácet .

„ Já už to taky nemohu vydržet“ odpověděla jsem vzrušeně Lucii .

Lucie mě vzala za ruku a směřovala směrem k ložnici . Opět mě začala vášnivě líbat a postrkovat směrem k posteli až jsem neměla kam ustupovat a spadla jsem na záda do postele . Lucie se nade mnou rozkročila a začala se ďábelsky usmívat .

 

Pokračování příště