Andrea - procházka - Andrea Dessel

06.05.2016 21:25

Pokračování příběhu Andrea - zrození

Uběhlo několik týdnů od doby kdy jsem strávila celý víkend jako Andrea . V práci byla pohoda a tak jsem odjela na 15 dní na dovolenou do Miami . Vrátila jsem se odpočatá a krásně opálená.Byla jsem první týden po dovolené v práci a řekla jsem si , že by bylo škoda nevyužít opálení a tak nastal čas kdy předvést Andreu za bílého dne . Protože z práce chodím domů celkem pozdě tak na Andreu nezbývá přes týden moc času a tak jsem si řekla že o víkendu musím určitě vyrazit ven . Byl začátek týdne a tak jsem překypovala sebedůvěrou a odhodláním. Víkend byl přeci jen daleko . Jak se však přibližoval tak mé odhodlání začalo dostávat povážlivé trhliny a začala jsem se obávat že to dopadne jako vždy. Jakmile přijde víkend tak se mě roztřesou kolena a nikam nevyrazím . Ne ! Tentokrát to takto dopadnout nesmí !

Jak to tak bývá víkend přišel znenadání a vzbudila jsem se do krásného sobotního rána. Modrá obloha slibovala nádherný den a já si sedla na kraj postele a chvíli se rozhodovala . Ano , ne ? Nakonec jsem vstala a řekla si , že jsem to už odkládala příliš dlouho musím to udělat . Šla jsem se tedy vykoupat a depilátorem upravit nohy aby byli dokonale hladké .Pak jsem si začala vybírat oblečení, které si vezmu na sebe. Kalhoty jsou rovnou vyřadila , protože jsem věděla , že si obleču sukni. Ale jak budu dnes vypadat. Budu vyzývavá , provokativní nebo se obleču střízlivě jako dáma ? Nakonec vyhrála dáma . Připravila jsem si tedy černou saténovou sukni , která má délku asi 5 cm nad kolena a vzadu rozparek , bílou šifonovou halenku s černým krajkovým lemováním přes střed halenky od shora dolu a s černým " motýlkem " u výstřihu .Halenka má na konci rukávu černé lemování a je opravdu velice lehce průsvitná . Přesně tak aby dokázala postrčit fantazii toho kdo se dívá. Černé samodržící punčochy a černé lodičky s lehce prodlouženou špičkou na 3 cm vysoké platformě a 13 cm vysokým jehlovým podpatkem . Vypadají vlastně úplně stejně jako mé červené lodičky jen jsou černé . Jako spodní prádlo jsem si vzala černé tanga a černou podprsenku . Z doplňků jsem si připravila náramek široký asi 2 cm složený z malých bílých kamínku , stříbrné náušnice a černý náhrdelník , který jsem měla když jsem vyšla na svou krátkou noční vycházku . Když jsem měla připravené oblečení tak jsem se začala líčit . Tentokráte jsem si vybrala modré oční stíny , které se na světle lehce třpytili , rudou rtěnku a samozřejmě černou řasenku . Na nehty na rukou a na nohou jsem použila červený lak ,který jim dodal velice vzrušující vzhled .Nakonec přišla blond paruka s dlouhými vlasy Když jsem byla nalíčená a oblečená dala jsem si do černé lakové kabelky přes rameno vše potřebné a pozorně se prohlédla v zrcadle . Vše vypadalo perfektně . Obula jsem si černé lodičky , zhluboka jsem se nadechla a zabouchla jsem za sebou dveře svého bytu . Přivolala jsem si výtah a sjela do přízemí .

Došla jsem na konečnou autobusu 144 kde jsem čekala až pojede abych s ním mohla jet na Kobylisy kde přestoupím na metro . Cestou na autobus jsem potkala pár lidí . Nohy se mě málem podlamovaly a strachy z toho že poznají , že jsem převlečený muž jsem ani nemohla dýchat. Jejich pohledy však byli upřeny před sebe a z žádného nebylo poznat, že by si někdo něčeho všiml .Strach začal pomalu ustupovat a já jsem začala získávat sebedůvěru a užívat si to , že Andrea konečně vyrazila ven . Vzhledem k tomu, že jsem doma chodila v podpatcích docela často tak mě chůze v nich nečinila velké problémy i když to bylo trochu jiné . Na zastávce jsem si z kabelky vyndala lístek na MHD . Jistě že mám roční předplatnou jízdenku, ale nevím jak by se revizor tvářil kdyby mu roztomilá blondýnka předložila lítačku a na fotce byl hnědovlasý kluk . Autobus vjel do zastávky já jsem nastoupila a po označení jízdenky jsem si sedla k oknu. Před tím jsem si rukou srovnala sukni a uhladila ji k nohám

abych ji měla pod sebou. Kolena jsem jako spořádaná dáma měla způsobně u sebe a do klína jsem si položila kabelku. Na další zastávce si vedle mě sedla nějaká žena , ale vůbec si mě nevšímala . Když jsem dorazila do Kobylis a přestupovala jsem na metro uvědomila jsem si , že mě čeká dnešní první problém. Doma samozřejmě nejsou žádné schody ani jiné nerovnosti. Na rozdíl od stanic metra. Čekal mě sestup po docela strmých schodech a já si začala uvědomovat , že na podpatcích to asi nebude žádná sranda . Nakonec jsem se lehce přidržovala zábradlí a v pořádku jsem sešla dolu . Pak už byli jen jezdící schody do metra . Protože jsem měla namířeno na Anděl musela jsem přestupovat na Florenci a tak jsem šla zhruba do středu nástupiště . Jehlové podpatky na kamenných dlaždičkách klapaly na můj vkus velice hlasitě a trochu mě to uvedlo do rozpaků . Když jsem míjela skupinku skupinu kluků , kteří zřejmě jeli někam za zábavou tak jsem zaslechla " wow " . Bylo to na mě ? Nebo někoho jiného ? nenuceně jsem se rozhlédla a zjistila jsem , že v tu chvílí jsem okolo nich šla sama . Takže tohle bylo moje první " wow " a teď chápu jak to může ženě zlepšit celý den . Když přijelo metro bylo celkem prázdné a tak jsem si opět mohla sednout . Na Florenci jsem přestoupila a počkala na soupravu až přijede do stanice. Ta už nebyla tak prázdná a tak jsem celou cestu z Florence na Anděl stála . Lidi vystupovaly a nastupovaly , ale nevypadalo to , že by si někdo ničeho všiml a pokud ano tak jim to bylo srdečně jedno . Na Andělu jsem vystoupila z metra a vydala se směrem k nákupnímu centru Nový Smíchov .

 

Galerie Nový Smíchov byla plná lidí jak by se také dalo čekat v sobotní odpoledne. Proplétala jsem se mezi lidmi a nakukovala do výloh převážně s dámskými hadříky a boty . Pokud jsem na něco opravdu vysazená tak jsou to boty.Těch není nikdy dost mohla bych si kupovat klidně jeden pár denně . Když jsem procházela okolo kosmetického obchodu Bobbi Brown oslovila mě vizážistka zda si nechci vyzkoušet jejich nový makeup . S díky a trochu v rozpacích jsem nabídku odmítl a šla jsem dál . Po jezdících schodech jsem vyjela až úplně na horu kde jsem se zastavila u obchodu značky Storm. Osobně tuto značku zbožňuji pro její ojedinělí a atraktivní vzhled. Prohlédla jsem si hodinky a šperky a byli tam kousky, které mě zaujali. Hlavně hodinky Azeera rose gold purple a náhrdelník Razzle necklace rose gold . Jsou to opravdu moc pěkné kousky. Podíval a jsem se na hodinky a zjistila jsem , že už se tu procházím něco přes dvě hodiny. Proto jsem vyšla z obchodního centra ven a zamířila jsem na náměstí 14.října kde se nachází menší park. Zde jsem si sedla na lavičku, upravila jsem si sukni , dala si nohu přes nohu a vystavila svou postavu hřejícím paprskům letního slunce . Když tu na mě náhle padl stín.

Pokračování příště