Andrea – splnění jednoho snu – Andrea Dessel

01.07.2016 17:37

Korekce Lucie

Pokračování povídky Nakupování

Obkročmo se na mě posadila a dál mě vášnivě líbala a hladila po celém těle . Propadala jsem se do hlubin a začala jsem ztrácet pojem o čase a realitě . Tělem mě probíhali impulzy chvění . Zvedla jsem ruce abych Lucii oplatila její obětí když tu jsem si náhle uvědomila , že s nimi nemohu pohnout . Otevřela jsem oči a viděla jsem , že aniž bych si to uvědomila tak mě Lucie během vášnivého líbaní přivázala ruce ke kraji čela postele. Takže jsem teď ležela na zádech na posteli s rukama přivázanýma k posteli a Lucie na mě seděla a dívala se mě s úsměvem do očí .

„ Teď si na chvilku odskočím tak tu buď pěkně hodná a nezlob“ řekla Lucie , vstala a pomalým krokem opouštěla ložnici .

„ Přece mě tu takhle nenecháš. Okamžitě mě pusť“ ¨

Volala jsem za odcházející Lucií , ale nebylo mě to moc platné. Již byla pryč . Zkoušela jsem se z pout osvobodit , ale již předem jsem věděla , že to bude marné . S rukama jsem mohla pohybovat pouze pár centimetrů na každou stranu a protože byli přivázané ke okrajům postele byli i dost daleko od sebe abych se nemohla sama rozvázat . Po chvíli snažení jsem to vzdala a odevzdaně jsem ležela na posteli a čekala jsem až Lucie dorazí . Po nekonečně dlouhé době se ozval klapot podpatků a Lucie se ukázala mezi dveřmi . To co jsem uviděla mě vyrazilo dech . Lucie na sobě měla černé lakové lodičky na 13 cm podpatku, černé punčochy uchycené do podvazků se švem na zadní straně . Měla na sobě černá krajková tanga překryté černými koženými kraťasy , a černý kožený korzet . Vlasy měla svázané do culíku a v ruce držela další provazy . Přistoupila ke mně podívala se mě do očí a svými dlouhými červeně lakovanými nehty mě začala lehce přejíždět po těle. Já jsem stále byla oblečena v bílé košili , krátké kostkované minisukni, silonky a černé kožené polobotky na vysokém podpatku.

Nehty mě pomalu přejížděla po celém těle. Po košili, přes sukni a sjížděla mě po nohách v silonkách až se dostala ke kotníkům. Vzala jeden do ruky, pevně ho uchopila a obtočila připraveným provazem. Když měla jistotu, že se z toho nedostanu druhou stranu provazu protáhla okem na kraji postele a pomalu začala táhnout. Ať jsem chtěla nebo ne musela jsem nohou následovat směr , kterým táhl provaz . Když byla Lucie spokojená tak provaz uvázala k posteli abych se nemohla vrátit. To samé udělala i s druhou nohou . Když byla hotova ležela jsem kompletně přivázaná k posteli s roztaženýma nohama a rukama a nemohla jsem dělat nic jiného než odevzdaně ležet . Lucie lehce nadzvedla kraj mé minisukně a vrhnula ho nahoru. Objevili se má černá tanga zdobené třemi kamínky . Rukou přejela po tangách a pak vrátila sukni zpět .

„ Už se s tebou někdo miloval jako s holkou ?“ Zeptala se Lucie se rty přitisknutými k mému uchu.

„ Ne ještě ne „ odpověděla jsem tiše .

„ Tak je na čase to napravit a ukázat ti o co přicházíš“ řekla Lucie a zase zmizela .

Po několika minutách byla zpět a přes své kožené kraťásky měla připevněného robertka . Tělem mě začalo probíhat vzrušení a zároveň i strach. Lucie se pomalu přibližovala k posteli a pak si klekla na kolena a začala mě líbat od nohou a pokračovala pomalu vzhůru . Vyhnula se mým kalhotkám což mě

vydráždilo ještě víc a pokračovala po bříšku až skončila na mých ústech . Pak se vrátila zpět dolu a dala stranou tanga , která mě teď stěží zakrývali . Začala mě pomalu dráždit a vstupovat do mě prsty. Pomalu mě roztahovala a projížděla tam a zpět. Tělo se mě začalo pomalu zmítat v rozkoši . Pak najednou přestala a já jsem ucítila jak se do mě snaží proniknout robertkem . Tlak se pomalu zvyšoval a já jsem cítila jak do mě proniká stále hlouběji a hlouběji . Najednou jsem ucítila , že je ve mně úplně celý . Lucie se začala pomalu pohybovat tam a zpět a já jsem byla v sedmém nebi . Oči jsem měla zavřené a plně jsem se oddávala rozkoši . Lucie začala zrychlovat a to jsem již nevydržela a začala jsem hlasitě vzdychat .

„ Ty jsi, ale pěkně nadržená „ komentovala to Lucie a dále mě píchala. Zároveň s tím jsem v ústech ucítila její jazyk , kterým mě začala přejíždět střídavě po zubech, dásních a po mém jazyku. Chtěla jsem ji obejmout a přitisknout ji více k sobě , ale úplně jsem zapomněla , že moje ruce jsou přivázané k posteli a tak jsem jen bezmocně trhla rukama . Lucie se najednou přestala pohybovat a jen mě líbala .

„ Nepřestávej prosím. Pokračuj, udělej mě to . „ žadonila jsem a v hlase jsem nemohla zakrýt jak moc jsem vzrušená . Lucie se uličnický smála a zase se začala pohybovat . Ještě chvíli pokračovala a pak přestala. Odepla si robertka, ale nechala ho ve mně. Sundala si kožené kraťásky a z mých tang vylovila můj stopořený penis . Nasedla na něj a začala se pohybovat nahoru a dolu. Nejdříve pomalu a pak čím dál tím rychleji . Robertek byl stále ve mně a Lucie se na mě vozila jak o život. Mé těla se zmítalo rozkoší a já jsem cukala rukama i nohama jak mě to provazy umožňovali .

 

A najednou to bylo tu. Obě jsme vybuchli v nádherném orgasmu . Zatmělo se mě před očima a přestala jsem vnímat okolí . Vezla jsem se na vlně nádherného a dlouhého orgasmu. Viděla jsem , že Lucie něco říká, ale já jsem nic neslyšela . Lucie se zhroutila na mě .Chvíli jsme takto obě leželi v klidu a Lucie mě jen hladila ve vlasech .

„ Jsi úžasná Andreo. S nikým jiným jsem něco podobného ještě nezažila . říkala Lucie

„ Lucko ty jsi taky fantastická . Bylo to naprosto super. Nic podobného jsem ještě nezažila. A už mě pustíš ?“

„ Ještě ne Andy“ s těmito slovy Lucie vstala a odcházela pryč. „ Jdu se osprchovat a pak tě pustím“

Lucie zmizela v koupelně a já jsem zůstala připoutaná k posteli a robertka jsem ještě stále měla v sobě. Byl to nádherný pocit na , který dlouho nezapomenu . A v hlavě jsem začala spřádat plány jak to všechno Lucii vrátím .

Pokračování příště