Andrea - zrození - 2.díl - Andrea Dessel

01.05.2016 12:54

Navazuje na povidku Andrea - zrození

napsala Andrea Dessel

V sobotu ráno jsem se vzbudila odpočinutá a svěží . Úplně jsem zapomněla , že na spaní jsem si vzala svou saténovou košilku, která je červená s černým krajkovým lemováním , má úzká ramínka a její délka je těsně po zadeček . Ještě nějaký čas jsem se jen tak povalovala, ale nakonec jsem vstala a zamířila jsem do koupelny . Opláchla jsem se a vrátila se k sobě do pokoje kde jsem si vzala make up a namalovala se . Opět jsem použila fialové oční stíny , uhlově černou řasenku a karmínově červenou rtěnku . Když jsem byla spokojena s líčením vzala jsem červený lak na nehty a nalakovala si nehty jak na nohou tak i na rukou . Nejdříve jedna vrstva a pak druhá . Nehty byly jasně červené a barva na nich byla hladká a lesklá . Pak jsem si připravila oblečení. Venku bylo příjemných 25 stupňů a tak i když jsem se nikam nechystala jsem si vybrala černé krajkové kalhoty , růžovou šifonovou halenku a černé sandály na podpatku s imitací lakované kůže . Když jsem doma tak zkouším míchat dohromady různé barvy a styly oblečení . Jen abych věděla jaký bude výsledek. Cit pro kombinaci barev je u mě hodně slabí a dokud kombinace barev a oblečení nevidím na sobě v zrcadle těžko si představuji co k sobě jde a co naopak ne .

Když jsem vše měla připravené začala jsem se oblékat. Nejdříve černá tanga a černou krajkovou podprsenku do , které jsem si opět vytvarovala ňadra . Při tom mě hlavou proběhla myšlenka , že bych se měla jednou osmělit a pořídit si epitézy . Silonky jsem dnes vynechala a tak si oblékám růžovou šifonovou halenku s bílím lemováním a menším výstřihem do V bez límečku . Bílé lemování je na konci rukávu okolo zápěstí a pak také okolo výstřihu a zapínání od krku až dolu . Pak si beru krajkové kalhoty , které mají v sobě černé krátké neprůhledné kraťásky a tam kde končí už jen pokračují krajkové nohavice , které se od kolen dolů rozšiřují. Vypadá to , že zvonové kalhoty se opět vrací a nevypadají vůbec špatně . Nakonec si obuji černé sandály na 3 cm vysoké platformě a 12 cm širším podpatku . Mají otevřenou špičku a okolo kotníku zapínání na úzký pásek . Zkontrolovala jsem se v zrcadle a musela jsem uznat , že hladce oholené nohy bez silonek vypadají v krajkových kalhotech neuvěřitelně sexy . Černé sandály jako by k této kombinaci byli jako stvořené a s otevřené špičky vyzývavě vykukují červeně lakované nehty. Trochu jsem se bála zda růžová halenka v kombinaci s černými kalhoty nebude vypadat špatně , ale ve skutečnosti je to docela hezké . Tentokráte jsem ji však nechala ven přes kalhoty a nezastrčila ji dovnitř . Nakonec samozřejmě chybět blonďatá paruka . Zde jsem se chvíli zdržela, proto že mám dvě. Ta druhá je mikádo , ale nakonec jsem si vzala dlouhé vlasy .

 

Takto oblečená jsem se posadila k počítači a po chvíli zvažování jsem se rozhodla , že Andreu představím světu. Tedy jinými slovy vytvořím si profil na facebooku . Spustila jsem tedy stránky a dala se do vyplňování . Jméno bylo snadné , protože to jsem si už vybrala. Andrea se mě líbí a probouzí ve mě ženskost. Cítím jako by ke mě patřilo. Až později jsem se dozvěděla , že vlastně pochází z řeckého jména Andreas a znamená odvážná , statečná . Jako další přišlo na řadu příjmení. Tady to již bylo těžší , protože jsem nad tím nepřemýšlela. Mám použít své současné příjmení nebo si nějaké vymyslet ? Nakonec jsem se rozhodla , že použiji pro novou osobu i nové příjmení . Tady nakonec sehrála roli má obliba ve sci-fi a především v hvězdných válkách. A odtud jsem si vypůjčila

příjmení Dessel . Mimo jiné je to však také jedno malé město v Belgii . Nakonec jsem jen vyplnila své rodné město a zároveň i místo kde v současnosti žiji a to je Praha . Ostatní údaje jsem nechala prázdné . Nakonec jsem nahrála několik svých fotek a tak vznikl můj profil na facebooku .

Po zveřejnění profilu přišli pochyby jestli jsem udělala správně a v hlavě mě začali vyskakovat otázky. Co když to najde někdo z práce nebo známých a pozná mě ? Jak se zachovám ? Co řeknu ? Vždy jsem si ,ale odpověděla , že pravděpodobnost toho , že mě někdo pod tímto jménem vypátrá není velká . Své stránky jsem založila 13.října 2014 a zatím je nikdo z okruhu mých známých nevypátral . Na facebooku jsem pak pomalu zjišťovala, že takových lidí jako já není málo a pomalu se začala rozšiřovat i kolonka mých přátel . Protože již bylo krátce po poledni zavřela jsem stránky a šla si udělat něco k obědu . Po bytě jsem chodila v sandálech a pokládala jednu nohu před druhou což způsobovalo , že jsem se krásně žensky pohupovala v bocích . Rozšířené konce nohavic se vlnili do rytmu mé chůze a občas svůdně poodhalili kotník . Trochu procvičení nikdy neuškodí přeci jen venku pak vše musí vypadat perfektně . Na facebooku jsem našla i salon krasy pro všechny , který vás nalíčí a můžete si i dohodnout focení . Doporučení jsou převážně kladná a tak se jednou rozhodnu a využiju jejich služeb .

P.S. Pokud by mě někdo chtěl na facebooku vyhledat má možnost podle indicií uvedených uvedených v této povídce