Brainwashing - Renata

17.03.2022 21:05

1.

V jednom foru na lide.cz Pavla zaujala diskuze o brainwashingu. Jeden z diskutujících popisoval, jak pomocí nenápadné úpravy relaxačního filmu dokázal změnit odmítavé názory jeho partnerky na některé sexuální praktiky. Původně dost konzervativní domácí puťka se údajně během pár týdnů změnila v sexuální dračici.

Také Pavel měl pár nesplněných přání, které se doma ani neodvážil vyslovit. A po 20 letech manželství klasický sex omrzí.

Prohledal internet, stáhl si pár vhodných programů a vybral ze šuplíku vhodné hudební DVD - její oblíbené, s ploužáky.

Dle návodu vložil do videoklipů nápisy, které se pravidelně na několik milisekund ve videoklipech zobrazovaly. Měly by prý působit na podprahové vnímání a ovlivnit chování osoby, která je sleduje. Věty se týkaly jeho tajné touhy - převlékání do ženských šatů. Užíralo jej to už od puberty a byl ochoten zkusit cokoliv, aby jeho manželka tuto zálibu alespoň tolerovala.

Tohle DVD si pouštěla pravidelně o víkendu při odpolední kávě. Tentokrát jej vydržela sledovat celé v sobotu i v neděli. Dokonce ji při sledování přistihl i během týdne, což bylo dost neobvyklé. Některé písničky si pouštěla opakovaně a pak na mě zadumaně zírala. Že by to přece jen fungovalo?

V sobotu ráno Pavel vstal až před desátou. Večer si hrál dlouho do noci s jejím DVD a vkládal tam s nadějí další nápisy.

Eva už čile běhala po domě a uklízela. Pavel otevřel šuplík a hledal nějaké slipy.

„Všechno máš vyprané“ prohodila lakonicky.

„Ale co si mám vzít na sebe?“

„Tak si vem moje kalhotky, jednou to přežiješ.“

Polknul naprázdno a otevřel její šuplík se spodním prádlem. Šáhl po jedněch černých, stahovacích, lemovaných krajkou a natáhl si je.

„Jo, ty si vem, padnou ti.“ řekla jen tak mimochodem a zmizela z ložnice.

Byl ohromen. Nahlédl do šuplíku a pomalu vytáhl i černou saténovou košilku. Chvilku zaváhal a pak si ji oblíkl. Eva nakoukla do ložnice a bez překvapení jej skoukla. „Jo, to se k sobě hodí“ a zase zmizela.

Oblékl si župan, sešel do kuchyně a udělal si kávu. Posadil se ke stolu a mlčky snídal. Eva si chvilku přisedla. „Ssedne ti to, jen tu košilku máš nějak volnou přes prsa. Něco ti tam chybí“, uchechtla se. „Proč si nevezmeš i podprsenku?“

„A měl bych?“

„Jestli chceš…“ Nezaváhal ani vteřinu a vyhrknul, že jo. Vrátili se do ložnice a Eva vytáhla ze skříně jednu ze svých podprsenek. Pomohla mu ji navléct a košíčky vycpala smotanými ponožkami. Pak mu ještě podala punčocháče a nakonec i černé šaty se sukní ke kolenům, co už nenosila.

„Nějak jsme se rozjeli. Ať už je to komplet, tak se běž pořádně oholit. Se strništěm vypadáš trochu divně.“ V mrákotách se odešel oholit.

Ono to funguje! Eva přišla za ním do koupelny a prohrábla mu vlasy. „Trošku ti to nageluju, drž.“ Zručně mu upravila vlasy do jakéhosi neutrálního účesu, který nosí kluci i holky.

„Nemám ti dát make-up? Vypadal by jsi líp.“ Mlčky kývnul. Make-up zakryl stopy po holení, tužkou mu zvýraznila oči, přetáhla pusu rtěnkou a zvýraznila řasy. Nakonec mu na uši připnula svoje náušnice na klipsy.

„Tak co, jak se cítíš?“

„Fajn“, na víc se nezmohl. Stále čekal, že se z toho snu probudí.

„Tak pojď dolů, uděláme si holčičí den.“

„Pomůžeš mi uklidit? Mám toho ještě dost.“

„S radostí,“ odpověděl a myslel to vážně. Usmála se na něj a rozdělila práci. Za dvě hodiny měli vše hotovo.

„To bylo prima, že jsi mi dnes pomohl. Odpoledne si dáme kafe na zahradě a můžeme si povídat. Pusť tam nějakou muziku.“

Vložil do mechaniky osudné DVD. Její oči lítali k obrazovce a některé písničky si pouštěla opakovaně.

Vzala jej za ruce a podívala se mu do očí. „Je to zvláštní, ale takhle se mi celkem líbíš.“ Jemně ale dlouze jej políbila.

Shodila ze sebe domácí šaty a stála přede ním jen v podprsence a v kalhotkách. Pomohla mu sundat si šaty a punčocháče. Milovali se po dvou měsících a na kuchyňském stole to bylo poprvé…

Přesunuli se na gauč, půl hodiny jen tak leželi a tiskli se k sobě.

„Moc se mi to líbilo, jestli chceš, tak si to ještě obleč“.

 

Navlékl si punčocháče i domácí šaty. Udělal kávu a naservíroval ji na zahradě. Byl bez obav, od sousedů k nim přes vysoké túje nikdo neuvidí. Až do večera si jen tak povídali o věcech, o kterých by se normálně vůbec nebavili. Probrali její problémy v práci, děti, problémy její přítelkyně a spoustu dalších. Spíš povídala Eva, Pavel jen poslouchal a užíval si. Po večerním filmu mu dala pusu na dobrou noc, pohladila jej po vycpané podprsence a šla spát.

 

Ráno našel svůj šuplík plný čistého prádla. Nechtěl moc provokovat a tak se oblékl normálně. Ten den ani následující týden o neobvyklé sobotě nepadla ani zmínka. Eva si každý druhý den pouštěla DVD, do kterého průběžně přidával další fantazie.

 

2.

V sobotu ráno si Eva tentokrát přispala. „Nějak se mi nechce vstávat a mám zas tolik práce. Pomůžeš mi?“ Tentokrát přitakal bez většího nadšení. Eva se uchechtla a plácla jej po zadku až to štíplo.

 „Tak hybaj z postele, oblečení najdeš v koupelně. Až se umyješ, tak mi udělej kávu a dones mi ji do postele. Ještě si chvilku poležím.“ Slastně se rozvalila, zpod peřiny vysunula nohu a přejížděla mu s ní pomalu po zádech, až jej zamrazilo. V koupelně našel hromádku dámského prádla, co nosil minulý týden. Místo punčocháčů tam ale ležely punčochy s krajkovým lemem a podvazky, taky bílá zástěrka, pantoflíčky na nízkém podpatku a bílá čelenka. Přesně, jak si vysnil a „naprogramoval“. Důkladně se oholil a vše si oblékl. Zdárně si poradil se šminkami, gelem vytvořil účes tzv. „vstala a šla“ a za necelých 45 minut stál s kávou před ložnicí. Zlehka zaťukal. Dále, ozvalo se ospale. Nesměle vstoupil do ložnice. Eva ležela stále na posteli a mračila se. Trochu se lekl, zvlášť když na něj hned vyjela: „Kdes byla tak dlouho? Myslíš, že na tebe budu čekat věčnost?“ přešla automaticky do ženského rodu.

„Promiň, omlouvám se.“ sklopil oči a naservíroval kávu na noční stolek.

Zvedla se z postele a poručila mu, aby si kleknul vedle postele. Sotva se kolena dotkly země, uštědřila mu pořádnou facku.

„Tykat mi teda nebudeš, ty Náno! Dopoledne uklidíš celý dům a pak mi nachystáš oběd. Ty dnes držíš dietu, lezou ti špeky. A dones mi sem notebook a to mý oblíbený DVD, však víš jaký.“

Nohou mu zvedla bradu a zeptala se normálním hlasem:

„Máš nějaký námitky? Jestli mi chceš něco říct, tak to řekni teď...“

Zavrtěl hlavou.

„Fajn, tak teď padej.“ Celé dopoledne kmital, a když Eva sešla dolů, měl hotovo. Měla na sobě lehký saténový župánek, který už dlouho nevytáhla ze skříně. Pod ním měla jen kalhotky, podprsenku, krátkou průhlednou košilku a samodržící punčochy. Na nohách měla plesové střevíčky na vysokém podpatku. Míchal zrovna zeleninu na pánvi a hltal ji očima. Očividně ji to potěšilo. „Odstav to, jdeme na kontrolu!“. Odkráčela před ním do koupelny, kde šla zkušeně na místa, která pravděpodobně vynechal. Přejela prstem z vrchu skříně a mlčky mu ukázala špínu. Samozřejmě nezůstalo u jediného.

„Tomu říkáš umytá koupelna? Zasloužila bys výprask, že?“ nechala otázku dlouho viset ve vzduchu a s milým úsměvem se mu upřeně dívala do očí.

„Ano, paní“ hlesl a vzrušením se mu zrychlil tep. Přívětivost zmizela jako mávnutím kouzelného proutku. Odvedla jej do kuchyně, vytáhla z šuplíku vařečku a poručila mu se přehnout přes stůl. Vyhrnula mu sukni a přes kalhotky uštědřila první ránu. Vyjeknul a chytil se za zadek. Naklonila se k němu a s obavou v hlase se zeptala, jestli to bolí. „Jenom trošku,“ hlesnul.

„Varuju tě, začalo mě to bavit! Ale jestli chceš, můžeme to ukončit.“

„Zasloužím si to..., paní“.

Už nic neřekla a začala jej vyplácet. Chytal se rukama za zadek a nejednu přes ně dostal. Napočítala 15 a nechala toho.

„Pro tentokrát to stačí, nachystej mi oběd.“

Naservíroval jí jídlo a dle rozkazu si kleknul vedle ní u stolu. Po očku sledoval její nožky pod stolem. Všimla si toho a jemně si třela nohy o sebe.

Mezi nohama mu narostla boule, kterou nezkrotily ani kalhotky.

„Ale ale, copak to tady máme? Tohle hodný holčičky nedělají.“ Zajela mu nohou do rozkroku a masírovala jej přes prádlo. Zrychlil se mu tep a slastně zavřel oči. Ještě chvilku a udělá se. Probrala jej facka a orgasmus byl pryč.

„To by snad stačilo. Teď vypereš prádlo a večer vyžehlíš. Mezitím můžeš přemýšlet, co a jak vylepšit.“ Dala mu školení, co a jak prát. Nezapomínala se před ním neustále nakrucovat a předvádět své hezké tělo. Pak si vzala knížku a celé odpoledne si střídavě četla a dívala se na televizi. Večer byl utahaný jak kotě, ale jeho vzrušení neopadávalo. Eva si jej zavolala do ložnice. Ležela bez kalhotek na posteli. „Udělej mi to jazykem, ale pomalu.“ Roztáhla široce nohy a pak už se jen nechala unášet rozkoší.

„A co já?“ zeptal se nesměle. Chvilku se vydýchala, pak jej převrátila na záda a usedla mu na obličej. „Pomoz si sama“! Na nic nečekal a během pár vteřin byl hotov. Eva se svalila na postel a prohrábla mu vlasy. „Tobě se to fakt líbilo?“ „Ano, moc“, přiznal jsem se.

„Mě to taky bavilo... Netuším, kde se to ve mě bere, mám z toho trochu divnej pocit.“

 

3.

Další víkendy probíhaly v podobném duchu. Eva se jak se říká otrkala a neměla s tímto druhem zábavy žádný problém.

Jemu to ale pomalu přestávalo stačit a vylepšoval její DVD dalšími podprahovými podněty, tentokrát více z oblasti SM.

Během půl roku se jejich vztah dost změnil. Z domácí „puťky“ se stala dáma, její seběvědomí notně povýšilo až na hranici arogance a připadalo mu, že její vztah k němu o něco ochladl. Na její přání nakoupil bohatou výbavu různých SM pomůcek, které se s potěšením naučila používat.

Než nějaké postelové hrátky ji však mnohem víc těšilo uštědřit mu pořádný výprask či potýrat jej po dlouhém pobytu v poutech a v jejím nočním stolku se zabydlel vibrátor. Pomalu zapomínal, jak vypadá nahá, zato dobře znal ostrost jejích jehlových podpatků a nehtů. Už se ani nevymlouvala na bolesti hlavy a stále častěji mu říkala, že na sex nemá chuť.

Začátkem léta přišel domů se špatnou zprávou. Jeho zaměstnavatel propouštěl desetinu zaměstnanců a Pavel byl mezi nimi. Eva mu dala měsíční ultimatum. Buď si najde práci, nebo jej zaměstná ona na plný úvazek. Co tím myslela zjistil až po měsíci marného hledání práce.

Eva měla dobré místo podnikového právníka se super platem a mohla si sama dovolit platit celou domácnost i vydržovat jejich dceru na studiu v zahraničí.

Četla prý na internetu, že některé podobné vztahy fungují ne jen jeden den v týdnu, ale 7 dní po 24 hodinách. Takže nonstop.

Její představa byla taková, že se bude starat o celou domácnost, což obnáší nejen každý den vařit, prát a žehlit. Také by mohl pěstovat nějakou zeleninu na zahradě, byla by zdravější a chutnější než ta kupovaná.

Poprvé se u něj objevili pochybnosti, zda už to nepřekročilo kritickou hranici. Ale pak si vzpomněl, jak se ještě před pár měsíci užíral a trpěl depresemi a rychle pochyby zahnal. Kývnul na souhlas. Když jej prý teď bude zaměstnávat, měli by si dohodnout podmínky. Z tašky vytáhla normální pracovní smlouvu, kterou patřičně upravila. Pracovní dobu měl příslovečných 24 hodin, 7 dní v týdnu. Nárok na volno žádné, prý to bude podle situace. Základní plat 20.000 Kč, z toho mu odečte polovinu nákladů na bydlení a energie a odečte stravu. Smlouva obsahovala popis prací i případné tresty za neplnění povinností. Jaké, to asi netřeba uvádět.

No, pořád jde jen o hru. Se slavnostním výrazem to podepsal, stejně tak Eva.

 

Druhý den ráno spolu vyrazili do Prahy nakupovat. Pod civilní šaty si na její přání oblékl dámské spodní prádlo. Eva zadala do GPS adresy několika obchodů, první v řadě byly zdravotnické pomůcky. Eva naznačila prodavačce, o co má zájem, a ta je odvedla do vedlejší místnosti se zrcadlem.

Vytáhla z regálů šest krabic se silikonovými epitézami různých velikostí a nechala je o samotě. Eva mu střídavě vkládala do podprsenky silikony a pečlivě jej prohlížela. Vybrala velikost 10, která akorát vyplnila podprsenku 95C a zavolala prodavačku. Po zaplacení se přemístili do prodejny nadměrné obuvi. Koupili dvoje lodičky, jedny na 5 cm podpatcích a jedny na 10 cm podpatcích. Další prodejnou byl sexshop, kde mu koupila lodičky na 12 cm podpatcích, páskové boty s 15 cm vysokými podpatky, které navíc zdobily malé visací zámečky na řemínkách kolem kotníků a nakonec šílené ballet boots se stejnou ozdobou u kotníků. Poslední zastávkou bylo obchodní centrum Černý most. Zde nakoupili hromadu spodního prádla, punčoch, šminek, několikatery šaty, noční košilky atd. Celková útrata přesáhla čtyřicet tisíc a Pavel měl kompletní výbavu.

„Budeš mi to splácet z platu“, poučila jej Eva na cestě domů. Bral to jako pokus o žert.

„Jistě miláčku, s tím jsem počítal“. Eva se jen ušklíbla a zbytek cesty nepromluvila ani slovo. Doma všechny věci odnesl do ložnice a chystal se je uklidit do skříně.

 

„Tak to tedy ne. Tyhle krámy si nastěhuješ do pokoje pro hosty. Stejně poslední dobou hrozně chrápeš a já chodím do práce nevyspaná. Můžeš si ho pěkně zařídit podle svého. Zítra začínáme, takže vstaneš v 6 hodin, upravíš se a nachystáš mi na 6:30 kávu. Já už půjdu spát, tak nedělej hluk.“

Popřál jí dobrou noc a poslušně výbavu přesunul do přízemí. Vyskládal všechno do šatní skříně, z půdy snesl velké zrcadlo a lampičku a z jedné skříňky si udělal toaletní stolek. Všechno pánské prádlo včetně pyžama mu zůstalo v ložnici, tak po sprše na sebe opět natáhl kalhotky, podprsenku s epitézami a noční košilku, nařídil budík a šel spát také. Hlavou se mu honily pochybnosti, zda to přece jen s tím experimentem nepřepískl. „No co, vycouvat z toho můžu vždycky, ne, pomyslel si?“

 

4.

V šest hodin ho budík vyhnal z postele. Bleskově se oholil, umyl a lehce nalíčil. Vlasy si poslední dobou nestříhal a daly se tak jakžtakž učesat do nějakého tvaru. Oblékl si jedny nové šaty, jasně žluté s květinovým vzorem a obul lodičky na 10 cm podpatcích. Akorát zaléval kávu, když Eva vešla do kuchyně. Popřál jí dobré jitro. Něco jen zabručela a ztěžka usedla na židli.

„Klekni si přede mě,“ zavelela. Z tašky vytáhla široký obojek z masivní oceli. Nasadila mu jej kolem krku a uzamkla velkým zámkem.

„To teď budeš nosit pořád, abys věděla, kam patříš.“

Od obojku vedl dlouhý řetěz, jehož konec mu omotala kolem pasu a uzamkla dalším zámkem.

„Aspoň nebudeš během mé nepřítomnosti trajdat někde po venku.“

Ruce i nohy mu zůstaly volné, ale nemohl se převléknout.

Dopila kávu a mlčky si prohlížela klečícího Pavla. S povzdechem vstala a začala se oblékat.

„Pavlo! Nemám vyčištěné boty, mrskni s sebou, nebo přijdu pozdě.“

Pavel přispěchal k botníku a bleskově vyleštil určené lodičky.

Pokleknul a nazul je na nohy. Eva se prohlédla v zrcadle a místo rozloučení vyštěkla: Víš co máš dělat, tak ne, že se budeš flákat.“ Odešla a ani se nenamáhala za sebou zavřít dveře. Pavel zamkl a usedl na studené schody. Takhle nějak si to vysnil. Stala se z něj napůl holka a místo práce ve fabrice bude sloužit své milované paní. Se zalíbením si přejel po obojku a s uspokojením zatahal za řetěz. Netušil, kolik času mu práce zaberou a tak se hned pustil do díla. Naházel prádlo do pračky a setřel podlahu na chodbě. Pak uklidil kuchyň, přeskládal prádlo z pračky do sušičky a šel uklidit ložnici. Když do ní vstupoval tak si uvědomil, že tam už jaksi nepatří...

 

Jak Eva vypadla z domu, vydechla úlevou. Netušila, kolik práce dá hrát mrchu. Když jí Pavel pustil DVD, po pár minutách si všimla, že s ním není něco v pořádku. Dala si práci a krokováním po jednotlivých obrázcích odhalila část jeho výtvorů. Zbytek se jí ukázal v počítači. Tušila, že mu jejich intimní život moc nevyhovuje, ale nikdy jí nic neřekl ani nenaznačil. I to bylo asi příčinou, že byl často nevrlý a hádal se kvůli hloupostem. Poprvé, když se před ní objevil v prádle, měla co dělat, aby se nerozesmála. Naštěstí udržela smích na uzdě, všechno by tím jen pokazila. Na druhou stranu bylo fajn, že převzal veškeré domácí práce na sebe. Když si vzpomene, kolik dalo práce udržet tak velký dům v čistotě...

Teď to dělá on, ale za jakou cenu. Manželství sice nebylo nic moc, teď ale cítila, že se vytrácí to poslední, co mezi nimi zůstalo. Na sexuální hrátky s ním neměla ani pomyšlení a raději si koupila robertka. První výprask ji snad bolel víc než jeho, ale ty další už byla rutina. Po čase zjistila, že jí to tak vyhovuje. Čím víc na něj byla přísná, tím méně si troufnul po ní chtít sex.  Měla najednou mnohem víc času na sebe a nikomu se nemusela zpovídat, že přišla o půl noci domů. Jednou přišla z večírku až nad ránem. Byla dost opilá, a když se jí Pavel zeptal, kde byla, seřezala ho bičíkem tak, že měl jelita ještě 2 týdny. Od té doby si už nic nedovolil. Žil si ve svém vlastním světě a patrně mu nedocházelo, že pro ni ztrácí jakoukoliv cenu.

Po pár měsících jejich podivného soužití začala vážně uvažovat o rozvodu. Dcera je už dospělá a jistě se s tím časem smíří. Tím by ale přišla o půl majetku, na který vydělala převážně ona. S jeho směšnou výplatou by se na tak honosný dům nikdy nezmohli. Možnost vše vrátit do starých kolejí ale vyloučila. Třetí možnost byla žít si vlastním životem a přijmout fakt, že má doma otrokyni. Nejsnadnější se jí teď jevila ta třetí možnost. Bude dál předstírat, že to jeho DVD funguje a splní mu jeho sny. Aspoň pokud jí to nebude omezovat. Problematiku TV/CD měla z internetu podrobně nastudovanou a s nějakým SM si také moc nelámala hlavu. Uvidí, co se z toho vyvine.

 

Pavel měl uklizeno, navařeno, vyžehleno. Během dopoledne si přezul boty a běhal po domě jen v pantoflích. Vysoké podpatky jsou sexy, ale šíleně z nich bolí nohy. Chvilku jen tak seděl před televizí a pak se věnoval autoerotice. Nechal se unášet představami a neuvědomil si, že je čas, kdy se Eva vrací z práce domů. Zastihla ho v tom nejlepším. Ze dveří sledovala, jak zamazal její koženou pohovku. Popadl ji vztek. Ona chodí makat a on si ho tu honí. Chytla bičík a začala jej řezat hlava nehlava. Probrala se z afektu, když jí ležel u nohou a skučel bolestí. Popadla  za řetěz a odtáhla ho do sklepa, kde ho strčila do malého sklípku na brambory. Petlicí zajistila dveře, pozhasínala a vypadla ze sklepa. Pokoušel se o ni infarkt. Tohle je přece šílený, vždyť on ani nezaprotestoval. Nechal se zmlátit a odvést jako ovce na porážku. Ten den už pro něj nešla. Byla nahoře sama a stres z ní postupně spadl. Cítila, že se konečně cítí uvolněně. Ať si tam spí jak chce, vždyť jedno z jeho přání na DVD bylo uvěznění v kobce, tak aspoň si to užije.

Pavel ve sklípku přešlapoval a snažil se zahřát. Byl bos, ani si nestačil nazout boty. V rohu po hmatu našel starý pytel na brambory a zabalil si do něj nohy. Prázdnou bedýnku otočil dnem vzhůru a opatrně na ni usedl. Sklípek měl rozměry 1x2 metry a moc komfortu neposkytoval. Místnost neměla okno a vypínač světla byl na druhé straně zamčených dveří. Byl v absolutní tmě a tichu, které narušovalo jen tlukot jeho srdce...

 

Před sedmou jej Eva pustila ven. Jenom pootevřela dveře, hodila mu dovnitř klíč od zámku a beze slova odešla do práce. Měl hlad, bylo mu zima a bolelo jej celé tělo. Noc strávil vsedě na nízké bedničce od brambor. Na kuchyňském stole našel vzkaz: Dnes jen uvař a odpočiň si. E. Na stole zůstal ležet klíč od řetězu. Odemkl zámek, který mu visel u pasu a nechal řetěz spadnout na zem. Klíč od obojku si Eva dobře schovala, neměl jej už „nikdy“ sundat. Svlékl se a naložil se do horké vany. To byla pohoda, dokonce v ní na chvilku usnul. Osušil se a dokončil to, z čeho ho Eva včera vyrušila. Když vzrušení pominulo, připadlo mu všechno absurdní. Rád by se oblékl do normálního prádla, ale jeho skříň v ložnici byla prázdná a jeho věci pryč. Oblékl se tedy opět do dámského a pustil si na videu erotiku. Jakmile se trochu vzrušil, začala se mu jeho situace opět zamlouvat.

I Eva tuto skutečnost vypozorovala. Dokud nebyl ukojen, byl v jakési hladině alfa a snesl cokoliv. Jakmile došlo na orgasmus, bylo pak trochu problém ho zvládnout. Pokud si jej bude dopoledne honit, budou s ním problémy. Projížděla internet a objevila roztomilé pásy cudnosti pro muže. Taková malá klec na ptáčka. Jistě z něj bude mít radost.

 

Za několik dní přišel balíček. Přikázala mu kleknout si a stáhnout kalhotky. Měl ho mnohem většího, než by se do klícky vlezlo. Přitlačila ho na podlahu, šlápla mu bosou nohou na obličej a druhou jej masírovala, dokud se neudělal. Po chvíli se mu scvrknul na čtvrtinu a pohodlně se mu vlezl do klícky. Na kroužek kolem kuliček mu pověsila malý visací zámek, který byl ozdobou celého zařízení. Pokud by se toho chtěl násilně zbavit, neobešlo by se to bez vážného poranění. Smutně se na Evu podíval, ale netroufnul si nic říct. Věděla, že mu to došlo a co to pro něj znamená. Odvedla jej do ložnice, kde jej spoutala do kozelce. Svlékla se do naha a ulehla na postel vedle něj. Otírala mu prsa o obličej a rukou mu zajížděla do rozkroku. Hladila jej po těle a sledovala, jak to funguje. Mohl se mu zvětšit jen o malý kousek, pak už to asi bylo bolestivé. Klícka byla narvaná k prasknutí. Vyzkoušela vše, ale neudělal se. Sténal a kroutil se na posteli a jí to bylo jedno. Chvilku jej pozorovala a jak jí to přestalo bavit, vyndala mu roubík a trochu povolila provazy. Nakonec mu natáhla na hlavu svoje použité kalhotky, hodila na něj deku a spokojeně usnula. Pavel se zmítal v provazech, ale nebylo mu to moc platné. Nosem vtahoval její pach, který jej dráždil k nepříčetnosti. Teprve po několika hodinách se mu podařilo usnout. Než ráno Eva vstala, chvilku si s Pavlem pohrála. Klícka byla opět nacpaná.

„Tak co, Pavlínko, pořád se ti líbí být holkou, nebo bys se ráda vrátila do mužského světa?“ Myslel, že mu vybuchne rozkrok. Bylo to kruté, ale tak vzrušující.

„Takto mi to vyhovuje, má paní“ vytlačil namáhavě ze sebe. Z Evy vyšel cynický smích. Nechala jej být a odešla se umýt a převléct. Pak jej rozvázal a odešla do práce.

 

5.

Uběhlo několik týdnů. Eva si pořídila další hračku-elektrický bič. Připevnila jej Pavlovi ke klícce a pokud by se zdálo, že jí Pavel vzdoruje, zmáčkla by knoflík a vyslala mu do varlat elektrický výboj. Také zavedla nové pravidlo, že Pavlína smí mluvit, pouze když je na něco dotázána. Snažil se něco namítat, ale elektrošok všechny námitky udusil. Vlastně to vyzkoušela jen třikrát, pak už to nebylo potřeba. Podruhé to bylo, když mu chtěla na zápěstí připnout náramky ze stejně masívní oceli, ze které byl obojek. Byly spojené krátkým řetězem, který pak Eva odemykala pouze při večerní koupeli a když se Pavlína oblékala.

U třetího elektrošoku nebyla. Bezpečnostní centrála jej totiž automaticky vyslala v případě, že se Pavlína vzdálila na víc jak 10 metrů od domu. Vzhledem k tomu, že k plotu jí zbývalo dalších cca 50 metrů, stala se tak vězněm ve svém vlastním domě.

 

Časem se Eva začala nudit a tak pořádala večírky a zvala přátele. Pavlína vždy nachystala všechno občerstvení a pak se musela nechat uvěznit na celý večer a někdy i noc ve sklepní kobce. Naštěstí si ji směla vybavit lavicí a dekami.

 

Jeden večer byl Pavel opět zavřený ve sklepě. Seděl v naprosté tmě na lavici, řetězem připoutaný za krk ke zdi. Z obývacího pokoje hrála hlasitá hudba a ozýval se smích. Pozdě v noci slyšel, jak Eva vyprovází hosty a opile se směje. Přišla za ním do sklepa, chvilku se na něj mlčky dívala a pohrávala si elektrickým bičem. „Nahoře mám přítele, zůstane až do rána. Chci abys to věděl. Teda věděla“

a nahlas se rozesmála. Otevřel pusu a než stačil něco říct, projela mu rozkrokem příšerná bolest.  Takhle to přece nechtěl. Chtěl jí říct, že to chce skončit, ale nedala mu příležitost. Průšvih je, že k další úpravě DVD se dostane dost těžko, znemožnila mu i přístup k počítači.  Vsedě probděl noc. Neustále zaháněl představu, jak si Eva užívá v jejich ložnici s nějakým chlapem, ale nedařilo se mu to. Druhý den dopoledne pro něj Eva konečně přišla. Mlčky odpoutala obojek od řetězu a vyvedla jej do ložnice. Nechal se připoutat k posteli břichem dolů. „Chci se s tebou rozvést. To tvoje hloupý DVD nás nadobro rozdělilo.“ Vytřeštil na ni oči. „Snad sis nemyslel, že jsem ti na to skočila? Takový naivní nápad. Můj advokát nachystal smlouvu o rozdělení majetku.“ Strčila mu pod nos papír, ze kterého se dozvěděl, že dostane byt 2+1 v sousedním městě, Fábku, co měli na nákupy a pár set tisíc na konto. Vzhledem k společnému majetku nic moc.

„Podepíšeš to?“ Zavrtěl hlavou. Vložila mu do úst roubík, vyhrnula mu sukni a ze skříně vytáhla rákosku. Tohle je asi naposledy, tak si to užij.“

Po deseti ranách řval do roubíku jako tur. Ani trochu jej nešetřila a plnou silou do něj bušila, že se mu jelita na zadku slila v jednu velkou krvavou modřinu. U posledních ran už jenom chrčel.

„Tak co? Domluvíme se?“ Neznatelně kývl hlavou. Odpoutala mu pravou ruku, vložila mu do ní pero a podstrčila podložku se smlouvou. Podepsal. Pomyslel si, že to bez notářského ověření stejně nemá žádnou hodnotu.

„A teď ještě semhle do téhle knihy, že pane doktore?“ Namáhavě pootočil krk a spatřil ve dveřích prošedivělého elegána v županu. Krve by se v něm nedořezal a pokusil se vzdorovat.

„„Neprotahuj to, nebo ti ty rány ošetřím solí a pepřem, to si teprve užiješ.“ Rezignoval a podepsal se i do notářské knihy.

Odpoutala ho, sundala mu okovy i klícku z ptáka a nechala jej samotného doma si lízat rány.

Druhý den si sbalil pár osobních věcí včetně své výbavy a nechal se odvézt taxikem. Sám řídit nemohl, ještě několik dní se nebude moct posadit. Zastavili u menší bytovky, před kterou už stála jeho Fábka. Taxikář mu pomohl s kufry do bytu. Posadil se na židli v jinak prázdné místnosti a říkal si, jak to všechno posral…

 

Diskusní téma: Brainwashing - Renata

Datum: 14.04.2022

Vložil: Lucie

Titulek: Děkuji

Moc pěkné, až na konec. Přišlo mi ho líto. Holt happy end chybí.

Datum: 18.03.2022

Vložil: Frank

Titulek: Zajímavý příběh

Zajímavý příběh, ale v jednu chvíli se tam střídá ich a er forma vypravěče, příště na to pozor

Přidat nový příspěvek