Butik se spodním prádlem - Martina

03.09.2022 12:28

Byla jsem ve městě obchodně, ale doufala jsem, že si trochu odpočinu. Na cestě zpět do mého hotelu jsem si všimla malého butiku přes ulici. Byl to obchod se spodním prádlem – nebyl levný, ale výlohu zdobily vkusné ukázky krásného hedvábného prádla. Přešla jsem ulici v naději, že si udělám malý nákup. Spodní prádlo je věc, kterou si koupíte jen tehdy, když začínáte vztah nebo doufáte, že ho oživíte. Měla jsem pocit, že moje manželství potřebuje trochu okořenit, ale zjistila jsem, že kdykoli jsme se milovali, moje mysl zabloudila k představám milování se ženou. Vždy to byla žena bez tváře s krásným tělem, pěknými plnými prsy a krásným pahorkem.
Každopádně, když jsem se přiblížila ke dveřím, všimla jsem si cedule „Pouze schůzka“. Žena uvnitř přišla ke dveřím a pootevřela je. Byla krásná. Rty měla plné a oči teplé. Ačkoli její úsměv byl jemný, její tmavé oči se úskočně zajiskřily. Zeptala se mě, jestli bych si nechtěl domluvit schůzku. Když mluvila, pozorovala jsem, jak se její rty pohybují a odhalují její bílé zuby. Měla lehký přízvuk. Myslím, že to byla východní Evropa, ale nemohla jsem na to přijít.
Byla tak krásná, že jsem byla na okamžik ohromena. Nastalo trapné ticho.
"Ach... ehm... ano, ráda bych si domluvila schůzku. Máte na zítra v tuto dobu něco volného?"
"Pojďte dál a já kouknu do knihy."
Když se podívala do knihy schůzek, rozhlédla jsem se po malém butiku. Místnost byla slabě osvětlená. Po místnosti byly strategicky rozmístěny krásné hedvábné šaty, průsvitné róby a stolky s úhledně složenými tangy a podobně.
"Ano, zítra otevíráme. Když zítra přijedete, proč nezměřít vaše míry hned, abych mohla vybrat z toho mála věcí, o kterých si myslím, že pro vás budou vhodné."
"Dobře." Všimla jsem si, že jsem nervózní. Zaplavilo mě trochu tepla.
Tváří v tvář mě s metrem v jedné ruce, objala mě a začala mě měřit.
"Hmmm... 36 C, 70, 95. Máte klasickou velikost. Stavte se zítra odpoledne."
V tomto okamžiku ji přepadl chladný obchodní způsob. Rychle mě doprovodila ke dveřím.
Když jsem přecházela ulici, chtěla jsem se otočit a znovu se na ni podívat, ale neudělala jsem to. Měla jsem pocit, jako by mě sledovala, ale nechtěla jsem to zjistit.
Druhý den, když jsem šla ze schůzky na schůzku, nemohla jsem přestat myslet na svou odpolední schůzku. Cítila jsem se, jako bych byla celý den mokrá. Polovinu času jsem křížila nohy a tiskla je k sobě ve snaze zastavit vlhkost a pulzování.
Jakmile skončila moje poslední schůzka, rychle jsem si sbalila tašku a notebook a zamířila k butiku.
Když jsem otevřela dveře, zvuk zvonku dveří přerušil zvuk mých vlastních kroků. Když jsem vešla, butik voněl jako stará pařížská parfumerie, po místnosti byly rozházené matně osvětlené lampy s korálkovými stínidly. Čajové svíčky hořely s vůní pižma a vanilky.
Byla tam zase. Tentokrát jsem se podívala lépe. Byla to krásná brunetka. Měla na sobě černou sukni po kolena, černé silonky, vysoké podpatky a bílou halenku s knoflíky. Byla rozepnutá jen tak, abych zahlédla malý výstřih a černou krajkovou podprsenku. Stála tam vřele se usmívající. Vypadá dost obchodně, ale méně chladně než den předtím.
Ukázala směrem k šatně.
"Svlékněte se, já zatáhnu závěs. Můžete si vzít tento župan." Podala mi průhledný černý župan.
"Moje asistentka je vzadu a právě pro vás chystá pár posledních věcí. Za chvíli tu bude." Opět jsem zaznamenala mírný východoevropský přízvuk. Nějak to komplimentovalo její skrytý chlad.
Byla jsem zklamaná, že nebudeme samy. Zašla jsem za závěs a začala se svlékat. V pokoji byla staromódní postel potažená tmavě červenou sametovou látkou. Svlékla jsem si šaty a úhledně je přehodila přes jeden konec pohovky. Oblékla jsem si župan a podívala se na sebe do zrcadla. Přes látku jsem viděla bradavky. Lehce jsem pootevřela přední část a vzala svá ňadra do dlaní.
Najednou se opona roztáhla. Rychle jsem sundala ruce z prsou a zčervenala jsem rozpaky. Otočila jsem se a tam stála bruneta, oblečená v černém koženém korzetu, kožených tangách a páru černých kožených bot, které jí sahaly až po kolena. Její asistentka byla krásná blondýnka, která měla na sobě průsvitné bílé plyšové body a tanga s bílými krajkami. Její růžové bradavky, které stály vzpřímeně, prosvítaly přes její body. Svým způsobem vypadala tak sladce a nevinně, až andělsky. Bruneta mě s ní seznámila. Sladká dívka toho moc nenamluvila. Nesměle se na mě usmála a pokývala hlavou.
"Něco jsme pro tebe vybraly."
Snažila jsem se nechichotat, když zvedla černý přiléhavý top bez ramínek. Byl saténový se šněrováním na zádech. Vždycky jsem přemýšlela, jak bych v něm vypadala, ale nikdy jsem se vlastně neodvážila to zkusit. Zvedla jsem ruce, když mi ho položily kolem trupu a zašněrovaly vzadu.
"Pokud se trochu předkloníš, můžeš si vytvořit dojem, že máš větší dekolt."
Jak jsem se řídila její radou, brunetka mi upravila prsa a blondýnka mi utáhla šněrování vzadu. Když jsem tam stála a koukla do zrcadla, překvapilo mě, jak sexy vypadám.
"Teď si je nasaď," požádala brunetka.
Její tón byl silný. Cítila jsem se trochu naštvaně jejím chladným agresivním chováním, ale udělala jsem, jak mi bylo řečeno.
Vysunula jsem si černé hedvábné silonky po lýtkách. Brunetka si přede mě klekla a začala vysouvat silonky po jedné noze, zatímco blondýnka stála za mnou a silonky upravovala. Brunetiny ruce byly mírně chladné, zatímco blondýnky byly teplé, téměř horké. Užívala jsem si kontrast těch dvou a zavřela jsem oči. Začalo mě přepadat vzrušení z jejich doteků. Cítila jsem, jak mi rudne obličej. Jak jsem tam stála, bruneta mi roztáhla nohy ještě víc od sebe. Jejich ruce se pohybovaly současně a razily si cestu nahoru po mých vnitřních stehnech. Cítila jsem, jak začínám vlhnout.
"Ach můj bože" pomyslela jsem si pro sebe. Co když si všimnou, že vlhnu?
Pak jsem zezadu cítila, jak se prsty blondýnky otřely o moje vnitřní stehna, jak se přibližují k mé kundičce. Začala mě líbat na zadní straně stehen, zatímco brunetka přejížděla jazykem po mých vnitřních stehnech. Stála jsem na místě a nevěřila, že se to děje.
Bruneta zašeptala: "Líbí se ti to? Kvůli tomu jsi sem přišla?"
"Ach ano," zamumlala jsem
Brunetka přísným hlasem nařídila: "Dráždi ji."
Blondýnka poslechla a začala prstem projíždět záhyby mých stydkých pysků. Škádlil mě, můj klitoris ztvrdl a zcitlivěl.
"A teď si namoč prst."
Blondýnka znovu uposlechla a vklouzla prstem do mé kundičky.
Podlomila se mi kolena.
Bruneta vstala, natáhla se a zatahala mě za vlasy a stáhla mi hlavu dozadu. Přisunula svá ústa blíž k mým. Cítila jsem její dech, když se otřela svými rty o ty moje.
Přiložila ústa k mému uchu a zašeptala: "Polib mě."
Mírně jsem pootevřela rty, když pevně položila své rty na ty moje. Měla sladkou chuť. Její jazyk se natáhl po mém. Bylo to vlhké. Pokaždé, když se její jazyk omotal kolem mého, zatahala mě za vlasy.
Když jsme se líbaly, blondýnka svými talentovanými prsty zkoumala mou vlhkou kundičku. Moje boky se začaly pohybovat v rytmu brunetčina jazyka. Přejela jazykem po špičce mého, jako by olizovala klitoris. Když to udělala, cítila jsem, jak ze mě vytéká teplá tekutina mé kundičky. Blondýnka, ponořila do ní prst a špičkou prstu lehce kroužila po mém klitorisu, skrz záhyby mé kundičky, nahoru k mému zadku a zpět kolem mého klitorisu. Opakovala to znovu a znovu.
Bruneta mě zavedla na válendu a položila mě na záda.
Blondýnka se pohnula se mnou, postavila se mezi mé nohy a roztáhla je. Pokrčila jsem kolena a nechala nohy rozevřít.
Bruneta stála nad námi. Sledovala nás.
"Lízej ji!" přikázala Bruneta.
Pak vylezla na postel a obkročmo se mi opřela o obličej a sledovala, jak se blondýnka postavila mezi mé nohy.
Brunetina kundička byla teď přes můj obličej. Kožená tanga sotva zakrývala její kundičku. Ze stran tang vykukovaly její lehce nafouklé pysky, lesklé šťávou. Cítila jsem její chtíč. Sklonila se a stáhla mi kalhotky dozadu, čímž odhalila můj klitoris před blondýnou.
"Řekla jsem, že to budeš lízat," dožadovala se Bruneta.
Blondýnka mi začala švihat jazykem po klitorisu."
Zrychlil se mi dech. Byla jsem celý den mokrá a cítila jsem svou vůni – pižmovou, zemitou – byla to vůně chtíče.
Začala jsem brunetku dráždit tím, že jsem ji odtáhla kožená tanga. Vytáhla jsem je nahoru, třela jsem je o její kundičku, přes záhyby jejích stydkých pysků. Krouživým pohybem pohybovala boky, čímž dala najevo, že chce víc. Přitáhla jsem jí tanga proti klitorisu. Její vlhkost zvlhčila kožená tanga. Odtáhla jsem je stranou, abych ji lépe viděl.
Zasténala: "Ach ano, miláčku, líbí se ti můj klitoris. Řekni mi, že je krásný. Chceš ho ochutnat?"
Chtěla jsem to. "Ach ano, zlato, tvoje kundička je horká. Chci to. Dej mi ji," zašeptala jsem.
Snížila svou kundičku blíže k mým ústům. Můj jazyk se po ní natáhl, ale ona ho odtáhla. Opakovala to, dokud jsem nezačala prosit a netahala její boky dolů.
"Dej mi svou kundičku. Nech mě ji ochutnat."
Odolala.
Vrazila jsem do ní prst a pomalu s ním pohybovala dovnitř a ven. Vytáhla jsem prst a ona zasténala, "dej mi víc" svým východoevropským přízvukem.
Začala jsem hrát její hru a škádlila jsem ji znovu a znovu.
Zatímco jsem ji mučila tím, že jsem jí poskytovala jen trochu rozkoše, po které toužila, byla stále vlhčí a žhavější.
Naklonila se, popadla blondýnku za vlasy a řekla: "Šoustej ji, hned."
Blondýnka vytáhla robertka (nevím, kde ho měla uložený, ale najednou měla v ruce robertka). Vystoupila z tang a připnula si robertka. Vlezla mi mezi nohy. Položila jsem nohy na její ramena a zašeptala: "Udělej mi to, bože, dej to do mě."
Když ho jedním velkým přírazem zasunula hluboko dovnitř, stáhla jsem brunetčinu kundičku na obličej a rozetřel si její šťávy na rty, tváře a nos. Chtěla jsem ji ochutnat, cítit, olizovat a dotýkat se jí. Vůně jejích šťáv a kůže mě přiváděla k šílenství. Chtěla jsem, aby se svíjela v extázi.
Jak jsem sála její klitoris a prstila jí stále rychleji a rychleji pohybovala boky sem a tam v kruzích, jako by úplně nevěděla, kterým směrem se má pohybovat.
Najednou mi bruneta podala robertka (odkud se vzali všechny dilda?) Zabořila jsem ho hluboko do její kundičky a olizovala jsem její klitoris. Když ona vystrčila nahoru, já dolů, strčila jsem jí prst do zadku. Křičela, "jebej mě, ach ano, šukej mě tvrdě." Můj prst a dildo se zasunuly hlouběji. Její tělo se kývalo sem a tam.
Blondýnka si klekla, čelem k brunetce, když seděla na mém trupu. Cítila jsem, jak dildo tře o mé břicho jako velký vztyčený penis. Vytáhla jsem robertka z brunetky a vzala blondýnku zezadu, když mi olizovala klitoris.
Pořád jsem lízala klitoris brunetky a strkala jsem prst hlouběji do jejího zadku. Zatímco jsem šukala blondýnku zezadu s robertkem, olizovala mi klitoris a prsty mě rychle a tvrdě pohupovala sem a tam a vzala robertka hlouběji do jejího pohlaví.
Bruneta začala nekontrolovatelně vrčet a škubat, blondýnka se silně přitlačila k robertkovi a začala si třít vlastní klitoris a přitom olizovat ten můj.
Mlaskání šťáv z našich kundiček a sténání naplňovalo místnost.
Bruneta mi třela svou kundičku po celém obličeji, zatímco jsem rytmicky ponořovala robertka hluboko do blondýny.
Náhle brunetka vykřikla, když šťáva vytryskla z její krásné kundičky. Tvář mám zvlhlou vůní sexu.
Blondýnka se začala třást. Vydala ze sebe sténání, které jako by vycházelo z hloubi jejího nitra.
Sáhla jsem si ke své vlastní kundičce a promnula si klitoris. Moje prsty se pohybovaly rychleji, mé tělo sebou začalo nekontrolovatelně škubat; když jsem vystoupala na vrchol svého orgasmu, projel mnou horký proud.
Vydala jsem první zasténání, které jsem nikdy předtím neslyšela. V posledním okamžiku sebou mé tělo nekontrolovatelně trhlo.
Ležela jsem tam na posteli jako omámená. Brunetka a blondýna se sebraly i se svými hračkami a odešly z místnosti. Pomalu jsem vstala a hledala své oblečení. Sundala jsem si top a silonky a oblékla se do svých šatů.
Přehodila jsem si přes ruku top a silonky a došla jsem k pultu, kde byla registrační pokladna.
Objevila se bruneta, oblečená tak, jak byla, když jsem poprvé prošla dveřmi butiku. Podívala se na mě obchodním způsobem.
Jak se ti ten outfit líbil?
"Ummm, dobře, děkuji, myslím, že si to vezmu." Odpověděla jsem.
Když zaregistrovala můj nákup, v místnosti bylo ticho s výjimkou šustícího hedvábného papíru, když blondýnka zabalila můj nový top do růžového voňavého papíru.
Podala mi tašku a mrkla.
Další věc, kterou si pamatuji, byl hlas: "Ahoj, ahoj... Jsi v pořádku?"
Brunetin obličej se zaostřil. Stála nade mnou. Zavrtěla jsem hlavou a zeptala se: "Co dělám tady na podlaze. Co se stalo?"
"Slečno, vypadala jste bledě a pak jste najednou upadla."
"Omdlela jsem?" Rozhlédla jsem se po blondýně a nebyla v dohledu. Zeptala jsem se: „Kde je tvoje asistentka?
Bruneta vypadala zmateně, "Kdo?"
"Víš, tvoje asistentka."
Podívala se na mě, jako bych ztratila rozum.
V ruce jsem měla kabelku, notebook a tašku s růžovým hedvábným papírem. Vstala jsem a narovnala si sukni.
"Myslím, že jsi omdlela, můžu ti přinést vodu? Mám ti někoho zavolat?"
Ne, ne, myslím, že jsem v pořádku. Jenom se cítím trochu zmateně."
"Jsi v pořádku?" Zeptala se.
"Ano. Budu v pořádku." odpověděla jsem tiše.
Když jsem chytila rovnováhu, položila mi ruku na záda a uklidnila mě, když jsem pomalu šla ke dveřím. Natáhla se ke dveřím a otevřela je, zvonek dveří melodicky zacinkal. Čistý chladný večerní vzduch mi pomohl znovu získat rovnováhu.
Otočila jsem se k brunetě. "Děkuji mnohokrát."
Stále vypadala znepokojeně a zeptala se: "Jsi si jistá, že jsi v pořádku?"
Přikývla jsem.
Pomohla mi ke dveřím a řekla: "Buď opatrná, když přecházíš ulici. Dávej pozor."
Když jsem přecházela ulici, ohlédla jsem se. Stála ve dveřích a sledovala mě
Otočila jsem se a na okamžik jsem chtěla jít zpátky a zeptat se jí, co se právě stalo, ale nemohla jsem. Přemýšlela jsem, jak dlouho jsem ležela na podlaze. Vysnila jsem si to celé? Místo toho jsem pokračovala v chůzi. Když jsem vstoupila do haly svého hotelu, podívala jsem se do tašky, byl tam můj top zabalený v růžovém hedvábném papíru a karta. Vytáhla jsem kartu.
Krásnou kurzívou bylo napsáno: "Děkujeme, že jsi přišla. Doufáme, že tvoje schůzka byla příjemným zážitkem. Doufáme, že přijdeš znovu. S láskou, B a B."

Diskusní téma: Butik se spodním prádlem - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek