Být ženou v domácnosti - Martina

13.09.2021 14:08

Slyšela, jak se dveře zavírají, Dave byl doma. „Ahoj zlato, jak se máš?“ řekl. „Dobře, díky, zlato, jak bylo v práci?“ odpověděla. „Těžký den, stále se snažím dohnat minulý týden, jsem unavený a potřebuji si odpočinout, “řekl Dave. „Posaď se a relaxuj, přinesu ti pivo,“ řekla a usmála se. ¨

 

Právě o tom snil už jako malý. Jak sedí u nohou matky, dotýkajíc se jejích hedvábných punčoch, chtěl být stejný jako ona. Jeho matka byla „dobrá hospodyňka“, udržovala domov čistý a bezpečný. Vyrostl a obdivoval ji.

 

Otec opustil rodinu, když mu byly tři roky. Žádného muže neměl za vzor, jen milé, hezké ženy.

 

Brzy se naučila, že je "špatné" nosit dámské sukně, když jsi kluk. Fascinovaly ji nabírané, lehké a hedvábné věci, které viděl. Když se dotkl hladkého nabíraného spodního prádla své matky v horní zásuvce. Bylo to tak příjemné na dotek, jak krásné to musí být, když to cítíš na sobě?

 

Udělala to jednoho dne, když byla na zahradě a on si měl hrát ve svém pokoji. Šla k matčině šuplíku a vzala černé nylonové kalhotky, které měly vzadu tři řady nařasené krajky, (každý tv/cd si pamatuje první kalhotky!) Byly příliš velké, ale pocit byl báječný. Jak krásné musí být, když jsi oblečený takhle celý den?

 

Požádal matku, aby mu koupila pěkné nabírané spodní prádlo jako má sestra. Řekla mu, aby nebyl hloupý, že malí chlapci nenosí dívčí oblečení. Pokud by to udělali, bylo by to velmi špatné. Naučila se tedy skrývat svou „špatnou“ stránku a půjčoval si tajně spodní prádlo jeho sestry i její spodní prádlo. Využila každou šanci, kterou dostala.

 

Když odešla z domova a žila sama, poskytlo jí to prostor a soukromí oblékat se, jak se jí líbilo. Nahromadila velkou sbírku krásného prádla. Dávala přednost francouzským kalhotkám, hedvábí byl její oblíbený materiál.

 

Milovala podvazky a punčochy. Když chodila, tahaly a posouvaly její hedvábné kalhotky přes malý vztyčený klitoris.

 

Její výběr módy byl hlavně v domácnosti z 50. nebo 60. let. Měla podvazky, spodničky a domácí šaty.

 

Jednoho dne, když hledala retro spodní prádlo online, objevila kontaktní web, kde lidé jako ona zveřejňovali svoje fotografie. Poté, co si vytvořila účet pod jménem Kirstywife, zveřejnila několik svých fotografií, oblečená v sexy spodním prádle. Cítila se tak zlobivě.

 

Nikdy neměla přítelkyni, předpokládala, že je možná gay, ale myslel si, že homosexuálové nemají rádi ženy. Tak trávila každou minutu oblečená jako žena a myslela si, že ji žádný gay nebude chtít.

 

Když dorazila z práce domů, zkontrolovala chat. Měla sedmdesát zpráv! Většinou od mužů, kteří po ní chtěli, aby dělala velmi zlobivá věci pro ně. Chtěla, aby se s ní zacházelo jako se ženou, chtěla, aby se o ni starali a obdivovali ji. Většina zpráv pocházela od mužů, kteří chtěli jen sex. Měla několik trapných schůzek s několika muži. Nikdy si to opravdu neužila, ale oni ji naučili, co se mužům líbí.

 

Dave Rogers ho kontaktoval s dotazem, jestli je skutečný. Řekl, že vidí, jaká je krásná sexy žena. Řekl, že se s ní chce jen setkat. Řekl, že by pro ni rád vařil a nečekal nic víc. Tohle přesně chtěla, jen být s mužem jako žena.

 

Dave otevřel dveře; byl to 40letý dobře stavěný stavitel, trochu s nadváhou, stejně jako ona. Kirsty řekla Daveovi, že vždy toužila být ženou v domácnosti. Dave se usmál a řekl jí, že bude milá manželka a on bude poctěn, že s ním prožije svoji fantazii. Rozešli se s lehkým polibkem. ¨

 

Následujícího rána přijela do jeho domu brzy ráno. Řekl jí, že se může nahoře převléci. Po 45 minutách nervózně sešla dolů.

 

Měla na sobě šaty s tmavě modrým květinovým vzorem. Šaty byly doplněny širokou nabíranou spodničkou. Na nohou měla bílé lodičky s podpatky. Pod šaty měla kalhotky a korzet s punčochami tělové barvy.

 

Dave se usmál a řekl jí, že by byl rád, kdyby ho tak krásná žena vítala, když přijde domů.

 

Když Dave odešel, důkladně prozkoumala jeho kuchyni a obývací pokoj. Určitě to potřebovalo ženský dotek pomyslela si.

 

Byla v nebi; byla ženou v domácnosti, která uklízela „svůj“ domov a čekala až se její muž vrátí domů. Její „klitoris“ byl tvrdý celý den; to bylo všechno, co chtěla od života. Tím měl být její život! Uvařila večeři a šla se převléknout do něčeho sexy, než její muž dorazí domů.

 

Když se Dave vrátil, pozdravila ho polibkem. Řekla Daveovi, aby se posadil. Brzy vešla do obývacího pokoje a dala Daveovi pivo a tácek. „Díky, zlato, líbí se mi, co jsi s tím místem udělala, možná bys tady mohla být natrvalo, “řekl. Když to slyšela, málem stříkla do kalhotek. „To bych ráda, udělala bych cokoli, aby se to stalo,“ řekla. „Cokoli?“ odpověděl.

 

Ustoupila, rozepnula si sukni a nechala ji spadnout. Zalapal po dechu. Měla na sobě hedvábné černé kalhotky s krajkovým lemováním na nohavičkách, černý podvazkový pás, měkkou podprsenku a síťované punčochy. Odkopla boty.

 

Viděl mírné vyboulení jejího „klitorisu“ v kalhotkách. Cítil, jak ztvrdl. To byla jeho „ideální“ žena. To bylo to, co miloval, ženskost. Vždy toužil po jemných, hezkých ženách. V roce 2020 je bylo těžké najít. Zdá se, že Kirsty si libuje ve své ženskosti. Chtěl ženu, která by milovala hebkost a byla hezká. Někdo, kdo potřeboval být ovládán a chtěl, aby o něj bylo postaráno. To, že měla „něco navíc“, mu nevadilo. V pubertě měl několik flirtů s jinými muži.

 

Chtěl ji! Klekla si na kolena, rozepnula mu džíny a stáhla mu boxerky. Jeho penis tvrdě vyskočil. Políbila špičku, pak ho pomalu hladila po délce, zasténal. Sklonila hlavu a vzala si celý jeho žalud do úst. Jazykem obkroužila jeho spodní stranu. Vrazil jí ho dále do úst a zasténal. Postavil se a sundal si džíny a boxerky.

 

„Udělala bys potom něco?“ řekl

 

Přikývla. Vzal ji za ruku a vedl ji nahoru do ložnice. Posadil se na kraj, ona poklekla a pokračovala v kouření. V tuto chvíli ztracená manželka, o které vždy snila, se starala o svého manžela. Při pohledu do jeho očí mohla poznat, že se blíží výstřik.

 

Odstrčil ji a řekl: „Ještě ne.“

 

Zvedl ji na postel, oči měla doširoka otevřené, věděla, co bude následovat, a chtěla to. Přešel ke svému nočnímu stolku a vytáhl tubu s lubrikantem. Jemně ji přitlačil na záda a zvedl její punčochami oděné nohy přes ramena. Konečná pozice ženské podřízenosti. Chystal se ji vzít a udělat jí to!

 

Volnýma rukama stáhl zadní část jejích hedvábných kalhotek a prozkoumal její díru. Zalapala po dechu a kroutila se, vzal velké množství lubrikantu a zajel do ní. Uvolnila se a vychutnávala si jeho kontrolu, bylo to tak správné. Zatímco ona netrpělivě čekala, nanesl více maziva na špičku svého ptáka.

 

Posunul její nohy výš a doširoka je roztáhl, podíval se jí přímo do očí a řekl „Říkala jsi něco?“ Podívala se na něj očima plnýma chtíče a řekla: „ANO, ANO!“ Pomalu do ní vnikl. Krátce si pomyslela, že nemá kondom, ale byla příliš naplněna chtíčem a nemohla ho zastavit.

Centimetr po centimetru cítila, jak ji naplňuje. Každým centimetrem se z ní stávala žena, kterou chtěla být.

Byl úplně uvnitř, cítila jeho koule na zadku. Cítila se zcela plná.

Cítila se jako manželka, když si ji dělal její manžel. Ještě chvíli ji nechal, aby si na něj zvykla, a pak ji pomalu začal šukat. Když mírné pálení zmizelo, cítila jen potěšení. Přirážela, aby zvýšila jeho nájezdy a chtěla víc. Srdce jí bušilo, ještě nikdy se tak necítila.

Udržoval stálý rytmus, teď byla blízko orgasmu. Sjel rukou po přední části jejích kalhotek a uchopil její malý klitoris. "Pane Bože!" plakala. Začal ji svými tahy jemně hladit. Cítila, jak v ní bobtná, byl blízko, ale ona také.

„Tak ty bys tedy chtěla být paní Rodgersovou?“ "ANO, ANO a ANO !!" zakřičela.

Stříkala tak, jak nikdy předtím. Sevřela svou díru, když vyvrcholila, a pak ji naplnil svým semenem. Označil si ji jako jeho. Ležela jako omámená, věděla, že jí má být. Podívala se na něj s láskou a řekla: „Ano, Cokoliv pro mého manžela.“ „Tak tedy vítejte ve svém novém domově, paní Rogersová.“ Málem stříkala znovu, když to slyšela.

Splnil se jí sen! Dave se usmál, nyní měl ideální partnerku, někoho, kdo miloval všechny ty sexy šaty, které by jeho bývalá žena nikdy neměla. Někdo, kdo s ním chtěl mít sex, kdo se mu rád podřizoval. To, že měla něco navíc? S tím mohl žít!

Diskusní téma: Být ženou v domácnosti - Martina

Datum: 13.09.2021

Vložil: jana

Titulek: ts

tak to je povídka jak má být.udělala jsem se už v polovině.zařila jsem to jako prvnička,ale dost to bolelo.bez ochrany je to ale riskantní.

Datum: 14.09.2021

Vložil: marty

Titulek: Re: ts

taky jsem to zažila.dokonce několikrát.vždycky to ale brzo skončilo.já chtělasloužit,být vzornou manželkou,ale ti chlapy potom chtěli jenom to samé.strkat měho do pusy a do zadku.žádné normální soužití muž/žena.bylo to hezké,ale já hledám také trochu něhy a lásky.když to dělají do zadku,mám vždycky orgasmus,to mě funfuje dobře.někdy mě to do pusy nechutnalo nebo toho bylo moc.Jako vzorná manželka jsem ale vše vždy řádně polikala.do zadku vždy s ochranou,do pusy bez ní.ani jeden manžel mě orálně nechtěl uspokojovat.přitom jsem velice čistotná

Datum: 14.09.2021

Vložil: jirina

Titulek: Re: Re: ts

já myslím,že nás manželku dělalo hodně holek.je to velice příjemné sloužit manželovi.jen musí být opatrný s ochranou při sexu.není to žádná dětská hra.také jsem měla s manželi podobné zkušenosti.žádná láska nebo něha.pořád jenom tvrdě na věc.to se časem omrzí.

Datum: 15.09.2021

Vložil: dana

Titulek: Re: Re: Re: ts

byla jsem jednou zamilovaná do holky.dělala jsem jí manželku,starala jsem se o domácnost.v posteli jsme si velice rozuměly,nikdy jsem jí penis nikam nestrkala,vše bylo super.žily jsme si krásně,jako jeno lesby dokážou.spousta něhy a lásky.asi po třech letech si však našla skutečnou ženu-lesbu a byl konec.chybělo jí,že si nemůže také mojí mušličku olízat,ošahat.i když i já jsem byla stále více než vlhká,ta kundičkováchuť a vůně jí chyběla.od té doby žádnou manželku nedělám,užívám si jak s holkama tak s klukama,i když tam mě to trochu bolí.pevný vztah zatím žádný nehledám,spíše,kdyby někdo dělal manželku mě

Datum: 15.09.2021

Vložil: áňa

Titulek: Re: Re: Re: Re: ts

po tom co tady čtu budu raději hledat manželku,která bude sloužit mě.jako transka určitě nějakou objevím

Datum: 15.09.2021

Vložil: lucka

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: ts

ta debata se pěkně rozjela.já sloužím jedné TV už 3 měsíce a nemohu si to vynachválit.máme zvláštní ženskou domácnost.vzájemě si krademe oblečení,zejména kalhotky.potom dostanu na zadek.ona má veliké pochopení

Datum: 15.09.2021

Vložil: miki

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ts

celé je to o tom,že se heterák vystříkal do transky a ona mu za to slouží?!svůj zadek nebo pusu asi nenastavil.vím,že je to božské,když se někdo do mě vystříká,ale chci to obrácěně také.myslím,že oslava heteráka do naší debaty ani nepatří

Přidat nový příspěvek