Cesta na Vysočinu 2.díl - Petra - premiéra

20.07.2015 21:03

Ráno se probouzím příjemně odpočatá. Dávám si ranní sprchu. Pečlivě holím, co od večera stačilo narůst. Vybírám si z tašky připravené oblečení: chci si dnes vyjít kratších černých šatech, má být tepleji než včera. Začínám samozřejmě prádlem. Protože šaty neskryjí tolik co kostýmek, volím stahovací prádlo, mám příjemné šedočerné body s nohavičkami, v rozkroku otevřené. Nahoře není přes prsa, ramínka jdou bokem, takže k němu beru černou podprsenku, no a samozřejmě vysoké stahovací kalhotky.

K tomu si natahuji černé samodržící punčochy, přes jejichž lem pak přetáhnu nohavičky. Lehce se nalíčím, nasadím paruku stejnou jako včera, obleču si svoje "malé černé" a obouvám vyšší otevřené lodičky na korkovém klínku. Scházím dolů do haly - a Zlatka už na mě čeká.

"Nemohla jsem se dočkat. Nevadí?"

"Nevadí, jsem vlastně ráda", říkám, "aspoň mě můžeš provést po městě."

Tak jdeme zavěšené do sebe. Zlatce to opět moc sluší, tentokrát má kratší tmavomodré šaty, výrazné svisle pruhované punčochy a bílé páskové střevíčky na jehlách. Je to celkem odvážná kombinace, ale na mladé dívce vypadá dost sexy. Ptám se:

"Punčochy nebo punčocháče?"

"Nechej se překvapit. Stihneme jít ještě k Tobě na pokoj, viď?"

"To určitě stihneme, přece si to nenecháme ujít!"

Lehký větřík nám oběma nadzvedává sukně, je nám fajn. Po asi půlhodinové pocházce se vracíme k penzionu. Jdeme na pokoj, ale tentokrát se na sebe nevrháme hned za dveřmi.

"Můžu si Tě svléknout?", ptám se Zlatky.

Přikyvuje a stoupá si doprostřed pokoje. Pomalu jí rozepínám na zádech šaty a jak spadnou na zem, už to vidím: vzala si na sebe nádhrný catsuit. Je černý s výraznými svislými tmavšími pruhy po stranách, na zádech a přes bříško, na jejím těle se vyjímá vskutku úchvatně. Průsvitnou podprsenku má pod ním, stříbrná tanga naopak přes něj.

Stojím za ní a pomalu ruku přesunuji dopředu a hladím Zlatku přes už dost značnou bouli na kalhotkách. Zlatka zaklání hlavu a já cítím, jak její penis tvrdne. Otáčí se ke mně a líbáme se. Pak mi Zlatka rozepíná šaty, ty sklouznou dolů a odkryjí moje poněkud neobvyklé prádlo.

"To je krása", říká Zlatka, "takové si musím taky pořídit."

Pak mi Zlatka stahuje kalhotky, z nichž vyskočí můj naběhlý penis. Pohladí jej, sundává si tanga, přidřepne si níž a pak můj penis pomalu mizí mezi jejími rudě namalovanými rty. Je to vskutku úchvatný pohled dolů - přes svá prsa vidím její dlouho hřívu, střídavě mizející můj penis a pak její úchvatná stehna a mezi nimi pak její penis.

Musím si sednout na okraj postele, protože z toho vzrušení ztrácím rovnováhu. Zlatka mě kouří jako o život, takže za chvíli její ústa opět plní moje sperma. Vyměňujeme si pozice, Zlatka si stoupá, opírá se o křeslo a pro změnu její penis mizí v mých ústech. Hladím ji přitom po zadečku a zkusmo kroužím prstem kolem její jediné dírky. Zřejmě to čekala, protože už ji má natřenou lubrikantem, a ji tak opatrně během kouření zasouvám prst dovnitř. Situace se opakuje - ve Zlatčině penisu to zacuká a má ústa jsou plná semene.

Dáme si skleničku a po chvíli oddechu Zlatka říká:

"Chtěla bych na koníčka, šlo by to?"

"Sama jsem neměla odvahu to navrhnou, budu moc ráda."

Zlatka bere z kabelky tubu s lubrikantem a promazává znovu svoji dírku. Já si lehám na záda. Zlatka mi trochu pohoní penis rukou, a pak na mě opatrně nasedne. Pohled na to, jak se můj penis pomalu zasouvá do jejího zadečku a jak přímo nad tím trčí její penis, je přímo božský, nebo spíš ďábelský. Zlatka pomalu zrychluje, chvílemi si na mě lehá. Šeptám, že už brzo budu. Zlatka se zvedá a křičí, že už taky bude. V jejím penisu to párkrát škubne a na moje tělo dopadá sprška semene. Jen o vteřinku později stříkám svou dávku do jejího zadečku.

Oddechujeme. Pak ještě spolu jdeme, po důkladné očistě a opravě vizáže, na oběd. Odpoledne mě Zlatka vyprovází na vlak.

                        "Určitě si to musíme zopakovat."