Co může potkat slušné děvče 4.díl - Pavel

01.04.2013 09:12

Vnitřek vozu osvětlovaly pouliční lucerny, jejichž světlo k nám pronikalo oknem z kabiny řidiče. Kdyby to bylo jindy, a za jiných okolností, tak by se mi tato situace celkem líbila. Marcela byla pěkná holka, a lesklé upnuté kraťasy, krátký síťovaný top, nalepené řasy , silně nalíčený obličej, to vše by mě celkem vzrušovalo. Navíc jsme vypadaly úplně stejně! My jsme ale teď byly uvězněné v nákladovém prostoru dodávky, a vůbec jsme netušily co se bude dít. To místo před Hlavním nádražím, mi ale svojí pověstí nahánělo strach. Oman s řidičem vystoupili z auta, a bylo slyšet jen jejich arabské chrchlání. Seděly jsme s Marcelou na matraci, a držely se za ruce. Nebyly jsme schopny ze sebe vypravit jediné slovo, tak jsme měly hrdla stažená strachem. Otevřely se boční posuvné dveře, a Oman připevňuje na stěnu kabiny takovou malou vysílačku, vypadá to jako ty dětské chůvičky. Tak, děvky, teď si budete užívat! Začíná vám výcvik v poslušnosti! Budeme vám sem posílat zákazníky, a vy je budete hezky těma svejma zmalovanejma držkama uspokojovat! Všechno budu slyšet, směje se přiblble, a ukazuje na vysílačku. A žádné blbosti! Žádný pokus o kontakt se zákazníkem! Jinak víte co vás čeká! Po těchto slovech si významně bouchl pěstí do dlaně, a prstem udělal pohyb pod bradou, jako by si podřezával krk!

 

Teď už jsem pochopila, proč máme s sebou zásobu vody v plastových lahvích a ručníky! Čelním sklem kabiny vidím přicházet dva strážníky městské policie! Tak to je naše naděje! Ale Oman jim jde vstříc, a přátelsky je plácá po ramenou. Vidím, že jim dává do ruky nějaký svitek, asi bankovky. Chvíli si ještě povídají, a potom odcházejí. Tak to je příliš! Oni si normálně přišli pro výpalné! To ale znamená, že sem Oman musí jezdit pravidelně. Na další naše úvahy už ale není čas. Oknem vidím, jak ten druhý přičmoudlík přivádí k autu nějakého chlapa. Slyšíme útržky němčiny, ale nejsem schopna cokoli přeložit. Dveře se otevírají, a ten Germán leze dovnitř. Vypadá jak tatík z vesnice, ale je dost silně podnapilý. Než se dveře za ním zavřou, vidím Omana, jak si prstem přejíždí po krku, a u ucha má vysílačku. Das ist wunderschon! Zwei weisse madchen! Blábolí to německý ožralý prase, a doluje si z kalhot svoje povadlé mužství. Schnell macht! Ich will spritzen!!! Co mi moje znalosti němčiny dovolují, tak ten idiot je nadšenej, že vidí bílé holky a chce rychle stříkat! Opatrně se k němu přesunujeme. Na našich vysokých podpatcích se po té matraci špatně chodí, tak lezeme po kolenou. Moc se mi do toho nechce, ale co dělat? Beru jeho mužství do ruky, a pomalu mu ho začínám třít. Germán slintá blahem. Teď mě ale chytl za vlasy, a tlačí mi moji hlavu ke svému přirození. Jeho Schnell se měmí v chrapot chtíče. Nacpal mi ho do pusy, a cloumá mi hlavou. Marcela si klekla vedle mě, a ve snaze odvrátit jeho pozornost na sebe, ho začala líbat na břicho. To tomu tatíkovi stačilo, a já dostávám plnou dávku do úst. Jeho pozornost se soustředí teď na Marcelu, tak rychle lezu k ručníkům, a do jednoho vyplivuji obsah svých úst, a vyplachuji si je vodou. Když se otáčím zpět k Marcele, vidím jak se Germánskej taťka ukládá k spánku na naší matraci. Oman zřejmě bedlivě naslouchal celému dění, protože dveře se otevírají, a on s tím druhým ho vytáhli na ulici, postavili na nohy a nasměrovali k Václaváku.

 

Nevím jak to měli zorganizované, nebo jestli pro ně nepracují ještě nějací náhončí, ale za pár minut slyšíme zase hlasy. Oman otevírá, a pobízí dovnitř nějaké dvě individua. Proboha to snad ne! Jsou to nějací Ukrajinci. Hučí mezi sebou řečí podobnou ruštině. Jsou upocení a smrdí z nich laciné pití. Okamžitě se na nás ale vrhají. Ten co mě sevřel do náručí, mě zalomil v pase, rukou mi začal mačkat prso, a kousal mě do krku. Vzal mi moji ruku , a strčil si ji do kalhot. Ucítila jsem v dlani silný ztopořený úd. Teď už jsem neměla čas na přemýšlení co budu dělat, protože jsem se stala loutkou v rukou toho nadržence. Oba hulákali no davaj, davaj! Určitě pracovali někde manuálně, protože ten co mě

ovládal měl sílu jako slon. Vytrhl mi ruku z kalhot, bleskově si je stáhl pod kolena, a zatlačil mi moji hlavu nemilosrdně mezi svoje stehna. Chytil mě za uši a začal mojí hlavou přirážet na svůj ztopořený úd. Chtěla jsem vykřiknout bolestí, jak mě tlačily náušnice, a jak mě za ně tahal, ale sotva jsem otevřela pusu, už jsem jí měla celou vyplněnou. Hlava mi lítala ze strany na stranu, vlasy mi zakryly výhled, v uších jsem cítila pronikavou bolest, a jenom jsem doufala, že to brzo skončí. Ten chlap chroptěl jako blázen a ne a ne se udělat. Připadalo mi to strašně nekonečné. Najednou ustrnul v nějaké křeči, toho jsem využila, a trochu se on něj odtáhla. On si ale pomohl rukou, a tak jsem dostala celou dávku jeho spermatu na obličej a do výstřihu. Okamžitě se mi na obličej nalepily vlasy. Pár kapek jsem dostala i do očí, tak jsem viděla rozmazaně, a ještě k tomu přes slepené řasy. Ten hnusák si ho ještě otřel o můj obličej! Marcela na tom byla podobně, ale ten její si jí přidržel v rozkroku, a tak dopadla stejně jako já s Germánem. To úkáčko ještě nemělo dost! Začal mi strhávat top pod prsa, a kousat mě do bradavek. To mě tak zabolelo, že jsem vykřikla bolestí! Jeho ruka se mi začínala dobývat pod moje těsné kraťasy. Druhý si počínal stejně s Marcelkou. Obě jsme se začaly bránit, a křičet. Dveře auta se otevřely, a slyším Omanův hlas, jak jim říká, že dál už to nemají zaplacené, a ať vypadnou! Bylo to pro mě překvapení, ale pak jsem si uvědomila, že jsem někde četla, že pasáci vlastně chrání svoje zboží! Ti Ukrajinci se zarazili, ale když viděli, jak za Omanem stojí ještě jeden, tak z nadávkami vyklidili prostor. Oman se jenom zasmál. Tak vidíte děvky, jak si dnes užíváte! S váma je radost pracovat! Tak se upravte, a jedeme dál! Zákazníci se dnes jen hrnou! A zabouchl zase dveře.

 

To byl začátek nejdelší noci v mém životě, kterou jsem zatím prožila. Absolutní ponížení, vlny vzteku a bezmocnosti, zaplavovaly moji mysl vždy s příchodem nového zákazníka. S Marcelou už jsme neměly sílu vůbec vzdorovat, a odevzdaně jsme plnily jejich přání. Už jsem ani nepočítala kolik jich bylo. V puse jsem měla odpornou hořkost, kterou nezaháněly už ani doušky vody. Světlejší okamžik jsme zažily, když k nám strčili dovnitř nesmělého mladíka, který si asi poprvé vyrazil za dobrodružstvím. Byl ještě bezradnější než my, a když mu Marcela začala dolovat jeho mužství z kalhot, chudák vyděšeně couval ke dveřím. Tak jsme ho hladily, a uklidňovaly. Když si pak vzrušeně ulevil do mých úst, tak jsem si říkala, že jsem určitě jeho první holka. Tiskl se ke mně, a ptal se, jestli bych s ním zítra nechtěla jít na procházku. To se ale asi nelíbilo Omanovi, který otevřel dveře, a vyhodil ho se slovy, aby už nezdržoval.

 

Potom nás Oman vytáhl z auta ven. Tak, děvky, teď se tady budete chvíli ukazovat. A koukejte kroutit těma zadkama, nebo vám do nich nakopu! Zařval na nás. Vymezili nám trasu od auta tak deset metru , otočit se, a zpět. Tak to zní velmi jednoduše. Ale po útrapách které jsme prožily, a v našich zamčených baletkách, to nebylo vůbec nic jednoduchého. Boty nám dovolovaly dělat jenom miniaturní krůčky, a tak nějak automaticky jsme si pomáhaly kroucením pánví. Naše zadečky nacpané do lesklých upnutých kraťasů opisovaly ve světlech pouličních lamp blyštivé oblouky. Vysoké podpatky nám dělaly extrémně dlouhé nohy, a nutily nás chodit zpříma. Celkový efekt musel být velmi sexy, protože za chvíli nás Oman zahnal zpět do auta a tím, že je zase dost nových zájemců. Tak to šlo zase dál. Jeden starší pán, pravděpodobně nějaký úředník, byl velice nadšený, když nás dvě uviděl. No to je krása, koho to tu máme? Dvě holčičky, šišlal na nás, a holčičky si budou dávat pusinky, a tatínek se na ně bude dívat! Prostě on po nás chtěl, abychom se s Marcelou před ním líbaly a hladily. On se na nás jen díval, a přitom si masíroval mužství. Vůbec na nás nešáhl, asi měl strach, že se nakazí. Tak jsme se s Marcelou poprvé líbaly, a hladily se na prsou a v rozkroku, podle toho, co nám ten taťka nařizoval. Byla to příjemná změna, a na chvíli jsme si odpočinuly. Když byl hotový, a vyšel ven, slyšely jsme jak Omanovi říká, že jsme extra třída, a jestli nás přiveze i zítra! Tak teď už to bylo jasné, oni sem jezdili

pravidelně. Při představě, že tady budeme trávit noci, se mi udělalo úplně nevolno, a po tvářích mi tekly slzy zoufalství.

 

Okno řidiče bylo otočené asi k východu, protože mezi jednotlivými návštěvami chlapů jsem si najednou všimla, jak se začíná noc rozjasňovat, a ustupovat. To byl asi taky signál pro naše, teď už to můžu říct, pasáky, kteří nasedli do auta, a vyrazili jsme zpět k domovu. S Marcelou jsme vysílené, unavené, a špinavé ležely na matraci. Cesta zpět proběhla bez problémů. Když jsme vystupovali z auta, a Olga nás doprovázela do našeho pokoje, slyšela jsem Omana jak s někým mluví do telefonu, a říká, jak jsme byly dobré. Dobré, říkám si pro sebe, no ale co s toho? Jenom doufám, že budeme mít víc svobody, když uvidí, že bez problémů spolupracujeme. Po příchodu do pokoje nám Olga odemkla boty s tím, že si je můžeme na noc sundat. Byly jsme s Marcelou tak vysílené, že po dokonalé očistě ve sprše jsme upadly do postele, a propadly jsme se do hlubokého spánku….