CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 2.díl - Martina

04.06.2022 09:51

Po očištění mě Jen přivedla zpět do ložnice. Podala mi bílé krajkové kalhotky s malou mašlí vpředu. "Obleč si to a já ti pomůžu s podprsenkou."

Sunul jsem si je po nohách a projel mnou mráz. Když jsem si je usadil na místo, můj penis začal být znovu tvrdý a Jen si toho všimla. "Dobře, musíme ho zastrčit," zapnula video na svém telefonu, "sleduj to, pomůže ti to." Na obrazovce byla velmi půvabná drag queen ukazující, jak správně zastrčit penis. "Zatím to bude fungovat."

Poté, co jsem všechno umístil mezi nohy, přišla Jen za mnou a pomohla mi obléknout si odpovídající krajkovou podprsenku. Jakmile jsem ji měl na sobě, všiml jsem si, že košíčky podebraly to malo masa, které jsem měl, a vysunuly ho nahoru. Měl jsem malá prsa.

Vzala bílý podvazkový pás a usadila mi ho kolem pasu. "Posaď se, pomůžu ti s těmi punčochami." Otevřela balíček s párem tělových punčoch a začala je posouvat po mých nohách, cítil jsem, jak se můj penis snaží ztvrdnout a trochu jsem zasténal. Jen se usmála.

Klečela mezi mými stehny a pomalu mi hladila obě nohy. "Nemiluješ, jak to cítíš? Tak měkké a jemné. Tak smyslné. Cítíš ten podvazek? Miluji ten pocit, jako by mě moje spodní prádlo hladilo." Zavřel jsem oči a užíval si všechno, co Jen dělala. Vydal jsem další zasténání.

"Pojďme tě obléct do těchto šatů." Otevřel jsem oči a Jen držela v ruce hedvábné krémové šaty. "Myslím, že se ti budou hodit k pokožce. Miluji tento materiál. Jen počkejte, až ucítíš hedvábí na svých punčochách." Pomohla mi vstát a přetáhla mi šaty přes hlavu. Zachvěl jsem se, když zapadly na místo. Vzala mě za ruku a posadila mě.

Přinesla krabici a vytáhla pár světle hnědých lodiček. Odstrašující podpatky. Měly jen 7,5 cm, ale věděl jsem, že v nich budu mít problémy s chůzí. "Budeš si muset zvyknout na to, jak se cítíš, čím víc je budeš nosit, tak ti budou trochu tvarovat chodidla."

Vzala mou nohu do ruky a obula ji do boty jako princezně. Trochu mě pohladila po lýtku a usmála se na mě. "Vím, že jsou ze začátku těsné, ale zvykneš si na ně." Nechala mě sedět v klidu, s koleny u sebe, bylo to něco jiného, na co si za chvíli taky zvyknu.

Potom Jen vytáhla hnědou paruku, kterou používala minulý halloween. Položila mi ji na hlavu, připevnila na místo a rozložila těsně kolem mých ramen. Trochu ji vyčesala, myslím, že to bude zatím fungovat dobře." Pak vzala trochu make-upu, "Teď uděláme jednoduché líčení."

Dala si na čas s nanášením make-upu, já jen omámeně seděl. Poslední věc, kterou udělala, bylo, že vytáhla nějakou červenou rtěnku a nechala mě našpulit rty. Byl jsem velmi vzrušený, když ji nanášela. Když to dokončila, vstala. "Dobře, jsi připravená se na sebe podívat, sissy?"

Byl jsem omámený, připravený vidět se, připravený podívat se na sebe takto oblečený. Její sissy.

Jen mi pomohla vstát, protože jsem byl trochu nejistý v lodičkách. "Budeš muset zapracovat na chůzi, protože tady je budeš hodně nosit." Nechtěl jsem dát najevo, jak jsem z toho nadšený, ale věděl jsem, že mě viděla se usmívat.

Přešli jsme k jejímu velkému zrcadlu. Zalapal jsem po dechu a rychle jsem přesunul ruce na obličej. Vypadal jsem dobře, ne jako holka, ale vůbec ne moc mužně. Otočil jsem se, ucítil jsem šaty na mých stehnech, otřel si nohy o sebe a zasténal. Jen jen stála stranou a celou dobu se dívala.

Konečně jsem se probral z omámení, když jsem uviděl záblesk. Otočil jsem se a ucítil, jak se moje paruka zhoupla a udeřila mě do obličeje. Došlo k dalšímu záblesku. Jen se usmívala a držela telefon. "Jen jsem chtěla mít první fotku šatů mé sissy."

"Ne, prosím! Ne-"

"Nebudu to nikomu ukazovat! Chtěla jsem jen nějaké obrázky, to je vše. Ale myslím, že teď tě mohu trochu vydírat, že, sissy?"

***

Většinu odpoledne jsem strávil tím, že jsem musel chodit po domě a učit se zacházet s podpatky. I když to byla velká bolest, pokaždé, když se mé lodičky dotkly dlaždice nebo tvrdého dřeva, cítil jsem, jak mi mezi nohama cukal penis. Lodičky při chůzi klapaly. Miloval jsem to.

"Nemůžu se dočkat, až tě uvidím na vyšších podpatcích, vlastně máš úžasné nohy." Řekla Jen sedíc v obývacím pokoji a přiváděla mě k šílenství. Měla na sobě smaragdové šaty, které ladily s jejími očima, sotva zakrývaly krajku jejích černých punčoch. Vstala a přešla ke mně. I když jsem měl na sobě 7,5 cm podpatky, stála nade mnou ve svých 12 cm podpatcích. "Miluju, když ke mně stále musíš takhle vzhlížet. Budu upřímná, proto jsem předtím vždycky nosila podpatky. Milovala jsem se nad tebou tyčit." Sklonila se a políbila mě na čelo.

Sledoval jsem ji, jak jde do kuchyně a kývala boky víc než obvykle. "Co chceš dnes večer jíst? Opravdu tu nic nemáme." Sklonila se a vystrčila zadek. Chtěl jsem jít k ní a vniknout do ní. Otočila se: "Máme si objednat donášku?" Podívala se na mě, měl jsem obě ruce v rozkroku, když se jedna noha zvedala a točila se na špičce.

Začala se chichotat a přikývla. "Sissy, nemůžeš chodit a chytat se tak za rozkrok! Vůbec to není dámské." Položila svou ruku na mou, "Jsi nadržená?" Jen se naklonila a přitiskla své tělo k mému. Jednu ze svých nohou vložila mezi moje a třela je, až jsem začal sténat. "Líbí se ti to, Sissy? Ten pocit, jak se naše punčochy dotýkají?" Naklonila mi bradu nahoru a políbila mě. Znovu jsem zasténal a opřel se o ni s rukama kolem jejího krku.

Jen se opřela a přerušila náš polibek. "Bože, takhle tě miluji. Jsi tak roztomilá a holčičí!"

Podíval jsem se dolů a jinam, stále jsem ji objímal.

"Hej, podívej se na mě. Řekni, že tohle nemáš rád."

Pomalu jsem k ní vzhlédl, do jejích krásných zelených očí. "Je toho tolik. Miluju, jak jsou všechny ty věci hladké. Zvláště ty punčochy. Bolí mě nohy, ale nemyslím si, že bych se někdy v životě cítil tak dívčí. A ano, jsem šíleně nadržený."

Jen mě znovu políbila. "Jsem ráda, že se ti to tak líbí. Nemůžu uvěřit, jak moc si to užívám!" Ustoupila, opřela se o pult a pomalu si vyhrnula lem šatů, čímž odhalila, že na sobě nemá žádné kalhotky. "Jen se podívej, jak jsem mokrá, kvůli tobě." Prsty teď vložila mezi stehna a roztáhla pysky. Hlasitě zasténala. Zvedla prst, který byl celý od její šťávy.

"Pojď sem."

Pomalu jsem přešel, velmi si vědom toho, že můj penis se snaží vyklouznout z mých kalhotek.

Jen ukázala prstem na moje ústa, "Saj." A já to udělal. Jen zasténala a začala strkat prst dovnitř a ven z mých úst. Sáhl jsem dolů, abych se jí dotkl a ona mě plácla. "Žádné sahání, jen sání."

Zavřel jsem oči a cucal jsem její prst, stále chutnal tak sladce.

Začala sténat víc, podíval jsem se dolů a ona se prstila. Podívala se mi hluboko do očí, byl za nimi intenzivní chtíč. Energicky se zkoumala. S prstem stále v mých ústech mě chytila za bradu, aby se udržela v rovnováze, a hlasitě zasténala.

Jen jsem na ni zíral s vykulenýma očima, když se udělala. Její tvář ve vášni a pokračující sténání. Dala si ruku mezi nohy a byla promočená. Podívala se na mě: "Vylížeš to?"

Padl jsem na kolena, vzal jsem ji za paži a začal sát každý její prst. Chutnala velkolepě. Olízla si dlaň a položila druhou ruku na mou hlavu, "Olízej mě i mezi stehny."

Zacouvala a teď seděla na pultu. Nohy měla rozevřené a promočené. Viděl jsem, jak jí začíná kapat na lemy punčoch, a tam jsem začal. Když jsem ji líbal pod krajkou, slyšel jsem Jen zasténat. Začal jsem olizovat její odhalené stehno a toužil po její chuti. Z její kundičky stále kapala šťáva a já ji olízl a Jen mě od sebe odtáhla.

"Ne. Teď ne, budu něžná, jen ukliď ten nepořádek, který jsi způsobil." Projela mi rukou paruku na mé hlavě. Pokračoval jsem v olizování a líbání jejího druhého stehna. Vychutnával jsem si poslední kapky, posadil jsem se na paty a podíval se na Jen. Vypadala jako bohyně. Její dlouhá noha v punčošce mě objímala a kočička byla stále na očích, už jsem chtěl být v ní.

Podívala se na mě a stále se vzpamatovávala. "Vypadáš tam dole na kolenou tak dobře. Pěkná malá sissy. Moje sissy."

Můj penis se prohnul, tentokrát bolestivě, a já jsem zalapal po dechu. Ruka mi vystřelila mezi stehna. Jen se zasmála: "O to se postaráme později. Poznám, jak jsi nadržený."

Stáhla si šaty dolů: "Musíme vymyslet, co budeme dnes večer jíst. Vím, že jsi šťastný, že mě celý večer jíš, ale já taky potřebuju nějakou výživu." Řekla s mrknutím. Natáhla ruku: "Pomůžu ti vstát."

Jakmile jsem se postavil na nohy, trochu jsem se zapotácel. "Jen, můžu si sundat ty lodičky?"

Otočila ke mě hlavu: "Ne. Musíš si na ně zvyknout. Budeš je tady nosit mnohem častěji."

Podíval jsem se dolů a viděl své nohy v punčochách a lodičky. Miloval jsem, jak vypadám, jak se cítím, ale jak daleko jsem opravdu chtěl, aby to zašlo? "Co tím myslíš častěji?" zeptal jsem se váhavě.

"Nechceš zůstat mojí Sissy?" Toužebně se mi podívala do očí a našpulila rty.

 

Diskusní téma: CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 2.díl - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek