CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 3.díl - Martina

08.06.2022 15:54

Jen mi pomohla opravit můj make-up a paruku. Nemohl jsem na sebe přestat zírat do zrcadla. Neřekl bych, že jsem byl úplně ucházející, ale vypadal jsem lépe, než jsem kdy čekal.

"Pojď, zlatíčko. Musíme vymyslet večeři." škádlila Jen.

Přinutila mě podepřít se, stále jsem si zvykal na podpatky a bude chvíli trvat, než si zvyknu. Jen mi tu a tam dávala rady. "Nezapomeň dělat menší kroky." "Taky kroutit zadkem!" "Snaž se udržet nohy v jedné linii."

Pak zazvonil zvonek. Trhl jsem sebou a podíval se na Jen, "Co-- kdo to je?"

"To je jídlo, hlupáčku. Objednala jsem ho, když jsi cvičil."

"Jen! Nechci, aby mě někdo viděl takhle oblečeného!"

"To je v pořádku! Oni tě neznají." Zlomyslně se usmála.

Sprintoval jsem do kuchyně, tak rychle, jak jsem na těch podpatcích dokázal. Slyšel jsem, jak Jen otevřela dveře. Snažil jsem se nebýt příliš nápadný a popadl jsem ze skříňky hrnek a natočil trochu vody.

Poslíček podával Jen jídlo, když zavolala: "Hej, Sašo, můžeš to rychle převzít?" Otočila se ke mně, držíc tašky s čínským jídlem.

Vteřinu jsem nevěřícně zíral a pak jsem se neochotně vydal k ní. S každým krokem jsem slyšel cvakání mých podpatků. Přeběhl mi mráz po zádech. I když to bylo trapné, protože jsem nechtěl, aby mě někdo takto viděl, byl jsem neuvěřitelně vzrušený.

Natáhl jsem se k Jen pro tašky a viděl jsem doručovatele, jak zírá na moje nohy v punčochách. Podíval se na mě a navázali jsme oční kontakt. Rychle se rozpačitě rozhlédl. Srdce mi bilo jako o závod.

S úsměvem řekla: "Díky, Sašo!" na chvíli mě vytrhla z mého omámení.

Vrátil jsem se do kuchyně a cítil jsem, jak mi hoří tváře. Otočil jsem se, když jsem položil tašky na pult, a viděl, že stále zírá na moje nohy. Znovu jsem se začervenal. Jen ho vystrčila ven.

Když ke mně přišla, chichotala se. "Viděl jsi ho?! Nemohl spustit oči z tvých nohou."

"Proč jsi to udělala?! Panebože, Jen. Pořád se třesu. Nechci, aby mě takhle někdo viděl!"

"To není tak velký problém, už ho znovu neuvidíš. Pravděpodobně bude dnes večer myslet na tebe a tvoje nohy."

"Ach můj bože, Jen! To nechci!" Řekl jsem, zčervenal a odhrnul si spadlý pramen vlasů za ucho.

Jen si toho všimla a usmála se: "To je v pořádku, miláčku. Zvykneš si, že na tebe kluci koukají." Přišla ke mně a objala mě. Pořád jsem se díval jinam, tváře mi planuly. "Doufám, že si tě můžu alespoň prohlížet."

Otočill jsem hlavu, abych se jí podíval do očí, když jsem k ní musel stále vzhlížet, když jsem měl podpatky, bylo to trapné. "Samozřejmě můžeš." řekl jsem a políbil ji.

"Skvělé! Protože, děvče, na to, že jsi tak malá, máš pořád krásné nohy."

"Hej! Je to jen proto, že máš vyšší podpatky než já."

"No, tak si prostě budeš muset vzít vyšší podpatky, abys nebyl tak malý." Řekla s potutelným úsměvem.

"Proč jsi mi řekla, Sašo?" zeptal jsem se.

"Myslela jsem, že je to roztomilé jméno, musela jsem ti nějaké vymyslet. Pojď, najíme se, ať si trochu odpočineme. Vsadím se, že už tě bolí nohy."

* * *

Po jídle jsme si sedli na pohovku a sledovali show. Jen mě pořád opravovala, jak mám sedět. "Nech nohy u sebe." "Dej nohu přes nohu." "Chceš se pochlubit kalhotkami?" Při posledním pokárání mi zaškubal penis. Kdykoli označila to, co jsem měl na sobě, za moje, jen to posílilo to, co jsem měl na sobě, a miloval jsem to.

Přesunul jsem ruku do rozkroku, abych se upravil, Jen mě chytila za ruku. "Nemůžeš se jen tak dotknout svého malého ptáka."

Podíval jsem se na ni otráveně: "Musíš tomu pořád říkat málý?"

Jen se zachichotala. "Vadí ti, že máš péro malé holčičky?"

Předek mých šatů se pohnul. "Myslím, že se ti líbí, že tomu říkám málý. Pokaždé, když to udělám, pohne se."

"Je to tím, jak jsem oblečený! A není to malé..." Věděl jsem, že není tak velký, jen 15cm tvrdý, ale když byl měkký, nedalo se tomu říkat jinak.

"Takže můj přítel má rád, když je takhle oblečený?" Začala mě hladit po noze v punčoše. "Nosíš všechno to sexy spodní prádlo jako já? Vím, že se ti vždycky líbily punčochy, ale jsem moc ráda, že je taky rád nosíš."

Trochu jsem zasténal.

"Vidíš, myslím, že tvůj malý holčičí penis má rád ty kalhotky. Sluší mu to."

"Jen," zasténal jsem "já--"

"Cože? Snaží se tvůj malý holčičí penis ztvrdnout?" Pomalu se vydala po mém stehně a položila ruku přímo na můj rozkrok. "Mmm, vypadá to, že ano. Ale je to pořád tak malé. Uvidíme, jestli se nám to podaří trochu pozvednout."

Položila mi druhou ruku na hlavu, přitáhla si mě k polibku a já vydal další dlouhé zasténání. Její druhá ruka začala třít mého péro v kalhotkách přes šaty. Pokračovala v tření, zatímco jsme se líbali, dokud jsem nebyl úplně tvrdý a nenapínal mi šaty.

Jen se ode mě odtáhla, "No, to není moc dámské." Při pohledu zpět do mých očí řekla: "Proč nevidíme, jak je velký?"

Když si klekla přede mě, jediné, co jsem mohl udělat, bylo ji sledovat. Pomalu se propracovala po mých nohách až k okraji mých šatů, vytáhla je a odhalila moje kalhotky. Poplácala mě po penisu, než ho vysvobodila.

Zalapala po dechu, když raketově vyletěl dopředu a leskla se preejakulátem. "Páni, ty jsi určitě mokrý!" Zahihňala se. "Pojďme se podívat, jak jsi velký." Vytáhla krejčovský metr.

Přiložila jej na můj penis a začala počítat. "Jedna, dva, tři," pumpovala nahoru a dolů a já zasténal, "čtyři, pět, pět za půl…! Myslel jsem, že jsi říkal, že má 15 cm. Mám podpatky vyšší než on!" Vzhlédla ke mně našpuleným pohledem.

Jen jsem se na ni šokovaně podíval, "Já-- Myslel jsem, že má 15 cm, jsi si jistá?"

Podívala se na mě naštvaně: "Umím počítat."

"Ne. Já vím. Já jen-"

"Takže, jsi ochoten přiznat, že teď máš malé péro?" Posadila se zpátky na paty.

Koktal jsem, "--možná jsem menší, než jsem si myslel."

Podívala se na mě pod svraštěným obočím. "Ne. Řekni, že máš malý holčičí penis, nebo to teď skončí."

Pohlédl jsem dolů na můj penis, plně tvrdý a lesknoucí se. Moje koule, stále držené kalhotkami, které jsem měl na sobě. Vše orámované podvazkami držícími punčochy na mých hladkých nohách. A pak Jen, mezi nimi, seděla a nechala krajkový vršek jejích vlastních punčoch vykukovat zpod šatů. Nemohl jsem to nechat skončit. Nikdy jsem si nemyslel, že bych skutečně mohl cítit a nosit tyto druhy oblečení. Žil jsem sen.

"Mám malý dívčí penis." zašeptal jsem.

Jen přistoupila a položila ruce na mé nohy. "Řekni to znovu, hlasitěji."

"Mám dívčí penis." Řekl jsem tentokrát hlasitěji, což způsobi, že můj malý penis sebou škubl.

"Máš, je to roztomilé. Možná bychom tomu měli říkat klitoris." Můj penis sebou znovu zaškubal. Jednou ho pohladila: "Jak to zní?" Opět pumpování.

Věděl jsem, že jsem blízko orgasmu, "Mám klitoris." Zalapal jsem po dechu, když ho znovu hladila.

"Jaký je to pocit přiznat to?" Vzala metr, který byl stále u mého nyní přeplněného klitorisu, a utáhla ho, což způsobilo, že začal pulzovat.

S vydechnutím: "Já-- líbí se mi to. Líbí se mi být takhle oblečený. Ty šaty. Punčochy. Miluju to.

" Znovu zapumpovala.

Zasténal jsem: "Miluji, když se mnou takhle mluvíš."

A znovu.

"Miluji svůj malý holčičí klitoris."

Dostal jsem křeč. Přitáhla pásku pevněji. Můj klitoris se vyboulil a začal chrlit. Odtáhla ruku. Tři velké provazy semene vystřelily do vzduchu a dopadly na moje šaty a pak na punčochy.

Chvíli mi trvalo, než jsem popadl dech. Jen se mi posadila mezi nohy, na tváři měla ten největší úsměv. "Teď jsi moje holka."

Podíval jsem se jí do očí, stále popadající dech a vyhrkl jsem. "To zní skvěle."

* * *

Stejně plynuly další týdny. Jakmile jsem přišel domů, bylo pro mě připraveno spodní prádlo a šaty. Pořád jsem měl jen jedny lodičky, ale docela jsem si na ně zvykl. Sex byl úžasný. Téměř každou noc jsme se přistihli, že jsme se do sebe zapletli a naše punčochy se třely o sebe.

Moje lekce začaly brzy poté, co to všechno začalo, a my jsme neměli čas se obléknout.

Jednoho rána, po sprše, mi Jen připravila černé krajkové kalhotky, které jsem si oblékl do hodiny. Říkal jsem si proč ne, tam si toho nikdo nevšimne. Už to bylo nějakou dobu, co jsme něco takového dělali, a já jsem začal mít potíže s myšlenkou, že je budu nosit celý den.

Celý den jsem cítil, jak mě kalhotky pevně objímají. Materiál mě neustále hladil, snažil jsem se ze všech sil neztuhnout. Miloval jsem to. Vzrušení z toho, že je nosím na veřejnosti a někdo si toho všimne, a vím, že to nikomu neřekne, bylo stále vzrušující.

Jakmile jsem dorazil domů, běžel jsem k zrcadlu v naší ložnici. Nechal jsem spadnout kalhoty a jen jsem se díval na svého malého ptáka v kalhotkách. Začal jsem se hladit látkou kalhotek a vydávat lehké zasténání. Když jsem se podíval dolů, všiml jsem si, že mi chloupky na nohou dorostly. Přestal jsem, měl jsem pár hodin, než se Jen vrátila domů, proč ji nepřekvapit.

Když jsem se osprchoval, hladce jsem se oholil. Můj penis bez chlupů nevypadal o dost větší. Potom jsem použil zvlhčující krém. Miluji ten pocit, když si krémem natírám své čerstvě oholené nohy. Vzal jsem si kalhotky, které jsem měl ten den na sobě, a všiml jsem si velkých skvrn od preejakulátu. Jak jsem mohl tolik uniknout? Vypral jsem je v dřezu a pověsil, aby uschly. Dnes večer jsem je chtěl nosit.

Když jsem vešel do ložnice, našel jsem zbytek soupravy. Slušivou černou podprsenku a podvazkový pás. Našel jsem i nějaké punčochy. Podprsenka měla větší košíčky, než jsem nosil předtím, takže jsem musel najít něco, čím bych je vycpal. Oblékl jsem si podprsenku a šel jsem hledat, rozhodl jsem se pro nějaké punčochy, aby mi vyplnily hrudník.

Oblékl jsem si podvazkový pás kolem pasu a byl jsem na své oblíbené části. Bylo to pár týdnů, co jsem nenosil punčochy a nemohl jsem se dočkat, až si je navléknu na čerstvě oholené nohy. S každou jsem si dal na čas a obě jsem připevnil k podvazkům.

Posadil jsem se a na břiše se mi objevila stopa preejakulátu. Můj prst si k němu našel cestu, nabral ho a otřel si ho z hlavy mého péra. Vydechl jsem. Bez přemýšlení jsem prst přiložil ke rtům a ochutnal. Byl to pot, vůbec ne to, co jsem čekal. Moje mysl se vrátila k první noci, kdy mě Jen oblékla. Udělal jsem se do její ruky, když mi říkala "moje sissy". Její ruka byla pokryta mým semenem a chytila mě za tvář a pokryla ji. Jediné, na co jsem teď myslel, bylo, jak to chutná?

Začal jsem zuřivě masturbovat. Třel jsem si nohy o sebe. Vzal jsem svou druhou ruku a začal jsem tisknout místo za pytlem, cítil jsem, jak můj orgasmus narůstá. Zuřivě jsem ho hladil rukou, abych to zachytil. Můj penis vychrlil semeno přímo do mé dlaně. Okamžitě jsem ho slízl a poprvé ochutnal vlastní semeno. Bylo to slané a cítil jsem, jak mi víří v ústech. Já—chutnalo mě to. Polkl jsem. Seděl jsem tam a nechal svého ptáka vytéct, proč jsem to udělal?

Potřeboval jsem dokončit přípravu a běžel jsem zpět do koupelny. Kalhotky byly suché a navlékl jsem si je zpátky, pevně jsem ho zastrčil. Prohlédl jsem si Jenin make-up, opravdu jsem si nebyl jistý, co mám dělat, a řekl jsem si, že se podívám na nějaká videa o tom, co dělat, až se obléknu.

Jen měla černé krasobruslařské šaty, které jsem opravdu miloval, a pomyslel jsem si, že si je vezmu. Měly vysoký límec se čtvrtinovými rukávy. Šaty končily pár centimetrů nad mými stehny a rozšiřovaly se, aby mi navodily iluzi boků. Oblékl jsem si to a našel jsem lodičky. Ano, moje lodičky. Ty světle hnědé, které mi Jen koupila první večer.

Přešel jsem k zrcadlu a kochal se tím pohledem. Větší poprsí mi udělalo radost a moje nohy vypadaly úžasně. Chyběla jen paruka. Našel jsem ji ve skříni, ale byla rozcuchaná. Našel jsem Jenin kartáč, a zkusil ji upravit.

Slyšel jsem, jak se otevírají vchodové dveře. "Jsem doma, Steve. Kde jsi? Doufám, že dnešní hodina dopadla dobře." Řekla zpěvným tónem.

Trochu zklamaný, že jsem se nestačil připravit, jsem se vydal ven z ložnice a snažil se být potichu. Ale když jsem narazil lodičkou do tvrdého dřeva haly, Jen vystřelila nahoru a podívala se na mě z kuchyně.

"Ach můj bože! Sašo! Nemůžu tomu uvěřit!" Přiběhla ke mně. "Nečekala jsem, že tě zase na chvíli uvidím."

"Myslel jsem, že tě překvapím, když jsi mi dnes ráno nechala ty kalhotky venku, řekl jsem si, proč se neobléci úplně."

Pevně mě objala a pak mě políbila. Rychle zatáhla za hlavu a řekla: "Proč ti voní z úst semeno?" Dívala se mi přísně do očí.

Můj obličej zrudl. Cítila to. Nikdy jsem si nevypláchl ústa. Zakoktal jsem: "Uh. Já uh-"

"Čí je to?" Křičela mi do tváře.

"Jen. To je moje-- Znovu jsem se tak nadrženě oblékal, svlékl jsem se a byl jsem zvědavý--"

"Ach můj bože! Hrozně se mi ulevilo. Chci říct wow, můj přítel je polykač semene, ale aspoň není na kolenou na ulici!" Začala se smát.

Jen jsem tam stál se skloněnou hlavou, ruce svěšeny. Bylo mi tak trapně. Nechat ji, aby mi říkala můj přítel, když jsem byl takto oblečený, bylo špatné. Řekla mi polykač semene. Co jsem to udělal?

"Líbilo se ti to?"

Střelil jsem očima, abych se setkal s těmi jejími, a usmívala se. Její oči se do mě zavrtaly.

"Určitě ano! To je tak žhavé, chci se na to později ppdívat." Strčila do mě, málem mě srazila svým chtíčem. Její rty se tiskly na moje, byla hladová. "Hned do ložnice, sissy."

Dohnala mě k posteli a strčila do mě. Jednou rukou si sáhla pod sukni a stáhla si kalhotky. Hodila mi je do obličeje, byly promočené. Připlazila se ke mně a umístila svůj rozkrok nad můj obličej. Vzhlédl jsem k ní a její paže se natáhly a držely se rámu postele. Její tvář vypadala rudě, lapala po dechu: "Potřebuji tě, sissy"

Moje ústa do ní vnikly. Můj jazyk kmital po jejím otvoru a ona vydala nejhlubší zasténání. Po několika olíznutích jsem se zaměřil na její klitoris, který pulzoval. Jen mi vzala hlavu mezi pysky, stiskla mi hlavu mezi svá stehna a vydala hrdelní "Ano." Její sténání narůstalo, když jsem vložil prst a pomalu hladil její vnitřní stěnu. Odpověděla tak, že mi zabořila boky do prstu. Pokračoval jsem v sání jejího klitorisu, cítil jsem, že je blízko, když vyjekla a uvolnila se na můj obličej.

Jen se na mě zhroutila. "To bylo úžasné. Děkuji."

Naklonil jsem se a políbil ji na čelo: "Samozřejmě." Vzala mou hlavu proti sobě a leželi jsme spolu, zatímco ona lapala po dechu. Moje ruce se dál třely o její stehna v punčochách a hrály si s jejími podvazky. Škádlivě jsem se zeptal: "Můžu teď dokončit přípravu?"

Jen se převalila vedle mě a hystericky se smála. "Ach můj bože, ty jsi jako holka. Nech mě se vzpamatovat a já ti pomůžu se osvěžit." Hravě mi zatlačila na rameno: "Takhle tě miluji."

"Já taky. Cítím se tak-"

"Sexy?"

"Jo. Sexy. Bože. Miluju spodní prádlo."

Začala se znovu smát: "No, budeme muset jít ven a dát ti víc. Nemůžu tě nutit, abys vysál všechno svoje semeno." Podívala se na mě s širokým úsměvem: "Pokud to všechno nesníš, než budeš mít příležitost."

Vyštěkl jsem: "Jen jsem to zkusil, to je vše!"

"Dobře. Uvidíme." Vstala z postele, vrávorala, stále na podpatcích. "Páni, to mě opravdu hodně vzalo. Pojď, uděláme tě pěknou."

* * *
Večer jsme strávili hlazením a laskáním. Nemohli jsme od sebe dát ruce pryč. Můj rozkrok sebou cukal, kdykoli mi Jen třela punčochy. Dokonce i pouhé tření o sebe mě způsobilo, že jsem se pohnul. Celý večer jsem měl stan v šatech.

"Budeš muset přijít na to, jak to udržet pod kontrolou, i když je to sexy, není to moc dámské." Řekla Jen, když mi ho hladila přes šaty.

"Ach, a jak to mám udělat? Tyhle šaty mě prostě neustále stimulují. A ty mi pořád hladíš punčochy! Proč ty nejsi vždycky nadržená, když pořád nosíš tyhle věci?"

"Pořád jsem nadržená." Trochu se uchechtla: "Když vidím, jak se na mě díváš, když jdu kolem, teču, chceš mě vždycky, když mám na sobě punčochy. Sakra, všichni muži se na mě tak dívají."

"Jen! Nechci vědět, že-- Sakra, jsi krásná, vím, že muži se na tebe a tvoje dlouhé nohy nejspíš vždycky dívají. Ale nechci na to myslet." Můj obličej byl horký.

"Také by se na tebe dívali, miláčku." Strčila do mě.

Cítil jsem, jak mi při tom poskočil penis.

"Viděla jsem to! Bože, ty budeš dráždit." Vybuchla smíchy. "Dobrá, pomůžu ti tady, nemůžeme nechat tvého malého ptáka, aby zvedal přední část tvých šatů."

Tak dlouho jsem ji neslyšel to říct, takže jsem trochu zasténal, když mi to tlačilo na kalhotky. Přijal jsem to, ale stále to bolelo, když si myslela, že je tak malý.

"Páni. Líbí se ti být ponižován, co?" Se smíchem se mi dostala mezi nohy. "Budu to mít na paměti, sissy."

Znovu jsem zasténal. Neměl jsem co říct, ano. A chtěl jsem, aby mi pořád říkala moje sissy a chovala se ke mně tak.

Jen vytáhla můj malý penis a okamžitě ho pohltila do úst. Až po pár tazích jsem to ucítil. "Jen-- chystám se--" A udělal jsem to. Tlačil jsem své boky dopředu, proud za proudem stříkal. Spadl jsem zpátky na pohovku.

Jen se zasmála a připlazila se ke mně. Políbila mě, trochu jsem otevřel pusu a cítil, jak jazyk vsunula dovnitř. Pak jsem ochutnal svoje semeno znovu. Moje oči se rozšířily, dívala se. Chtěl jsem to vyplivnout. Jenina ruka zamířila k mým ústům. "Ne. Ochutnej. Chci to."

Nechal jsem to v puse. Začal jsem to vychutnávat. Chutnalo to stejně jako předtím, ale zase ne tak hrozně.

"Chci, aby sis na to zvykl. Není na tom nic špatného. To tvoje celou dobu polykám."

Dnes už podruhé jsem cítil, jak mi to pokrylo celou pusu. Jen jsem vzhlédl k Jen, seděla na mém klíně a naše nohy se třely o sebe.

"Spolkni to, pociť, jak ti stéká krkem. Miluji ten pocit."

Udělal jsem to.

"Hodná holka." Silně mě políbila. "Odteď to budeš dělat častěji." Zabořila do mě rozkrok a zalapala po dechu.

Podíval jsem se do jejích očí, jejích krásných očí. "Dobře."

"Budeš můj malý polykač semene." Její úsměv zářil. Tehdy jsem věděl, že se opravdu stanu jejím polykačem semene.

* * *

Jen byla pryč, když jsem se probudil, přichystala mi růžové krajkové kalhotky. Naplánoval jsem si, že nebudu mít v pátek hodiny a budu mít prodloužený víkend, a rozhodl jsem se strávit den jako Sasha. Našel jsem balíček stahovacích kalhotek a chtěl je vyzkoušet. Stejně jako jsem miloval punčochy, pohled na dívčí stehna kompletně obalená punčochovým zbožím mě také vzrušoval. Myslel jsem si, že stahovací kalhotky mi pomohou udržet ho zastrčený, nemohl jsem se dočkat, až je vyzkouším.

Po sprše jsem se nemohl dočkat, až si je obléknu. Posadil jsem se na okraj postele a pomalu jsem je začal rolovat po nohách. Přitiskl jsem je tak pevně, jak jsem jen mohl. Běžel jsem k zrcadlu. Se zastrčeným penisem  jsem vypadal jako holka. Což mi způsobilo pulsování mezi nohama. Kalhotky mi také trochu stáhly pas, čímž jsem získal iluzi zakřivených boků.

Našel jsem jedny z kratších šatů Jen. Byly kaštanové a zastavily se vysoko na mém stehně, musel jsem si dávat pozor, když jsem se ohnul. Přední část se ponořila pěkně hluboko a byl by vidět dekolt, kdybych nějaký měl. Znovu jsem se postavil před zrcadlo a trochu zapózoval. Líbilo se mi vidět celé své stehno zabalené pod šaty. Cítil jsem, jak se dráždí a potřeboval jsem se uklidnit.

Zbytek dopoledne jsem strávil sledováním videí o tom, jak se vlastně líčit a po pár pokusech jsem přišel na jednoduchí denní líčení. Bude to ale vyžadovat trochu cviku.

Nadešlo odpoledne a já se musel bránit masturbaci. Pokaždé, když jsem se podíval dolů, viděl jsem své hedvábné nohy a hladil jsem je. Pomalu se propracovávám až mezi nohy, masíruji si penis a zvětšuji ho. Kalhotky ho držely na místě a příliš nerostl, ale ten pocit omezení byl úžasný. Z gauče v obýváku jsem se viděl v zrcadle v předsíni. Vypadal jsem jako žena, která se prstí. Obraz mě málem přivedl k orgasmu.

 

Diskusní téma: CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 3.díl - Martina

Datum: 17.06.2022

Vložil: tv.Katy.cd

Titulek: Krása

Moooocc pěkná série, jsem zvědavá jestli saša ochutna i muže ;-))

Přidat nový příspěvek