CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 4.díl - Martina

18.06.2022 19:04

Po celou dobu jízdy jsem musel soustředit na klec. Stále jsem se jí dotýkal a snažil se explodovat, každý náraz byl cítit. Jen mi nepomáhala, seděla na sedadle spolujezdce a měla zvednutou pravou nohu, takže kdykoli jsem se podíval, viděl jsem její stehno zakryté punčochou. Cítil jsem, jak se mi napíná. Navázal jsem s ní oční kontakt, věděla, jak to na mě působí, když se ušklíbla.

Vezla mě po malé uličce s jen několika obchody, většinou opuštěnými. Byl tam obchod se spodním prádlem jménem Cherie. "Tady nakupuji většinu svého spodního prádla. Vím, že jsi jeho velkým fanouškem."

Váhal jsem, jestli vystoupit z auta. "Já-- musím jít s tebou?"

"Ano, hlupáčku. Musíme se ujistit, že pro tebe máme správnou velikost." Řekla a vystoupila z auta.

Podíval jsem se na průčelí obchodu, ve výloze bylo několik figurín, které měly na sobě nejrůznější krajky a hedvábí. Polkl jsem, ale cítil jsem, jak mi pulzuje penis v klícce.

Uvnitř jsem začal prohledávat okolí a nikoho kromě prodavačky jsem neviděl. A pak mi to došlo, byla to Hannah. Jedna z Jeniných blízkých kamarádek. Znal jsem ji stejně dlouho jako Jen. Skoro jsem s ní chodil. Do prdele. Rychle jsem se podíval na Jen, "Hannah tady pracuje?!"

"Mmhmm. Dává mi svou zaměstnaneckou slevu."

Hannah vyšla zpoza pultu. Měla na sobě těsné a velmi odhalující karmínové šaty, její velká ňadra měla vystrčená nahoru a ukazovala obrovský dekolt. Na nohách měla velmi průsvitné černé punčochy nebo punčocháče, nedokázal jsem to poznat. Rychle k nám dostala přistoupila a objala Jen.

"Jen! Neřekla jsi mi, že dnes přijedeš? V sobotu je vždycky mrtvo, jsem tak nadšená, že jsi tady!" Podívala se na mě, trochu zmatená, ale stále šťastná, že mě vidí, "Ahoj Steve. Taky tě ráda vidím!" Naklonila se, aby mě lehce objala. Cítil jsem její prso na sobě a moje klec bolestivě natekla.

"Ahoj Hannah. Taky tě rád vidím, už je to dlouho!" Cítil jsem se teď kvůli té celé věci extrémně trapně. Jen se usmívala, milovala moji nervozitu. "Chtěla jsem se zastavit a najít si na večer něco na sebe a Steven chtěl jít se mnou." Hannah se usmála: "Žádný strach. Potřebuji udělat inventuru, ale vy dva se můžete rozhlédnout a použít šatnu. Jen žádné zlobení." Řekla s mrknutím.

Dalších dvacet minut jsme strávili prohlížením, já jsem ukazoval na věci, které se mi líbily, a pak mě Jen přiměla je podržet. Moje klec nepřestala pulsovat celou dobu. Když jsme zamířili do šatny, byla poměrně velká se dvěma zrcadly po celé délce na stěnách. Měli jsme hromadu prádla a já se nemohl dočkat, až si je vyzkouším.

"Jsi připraven? Musíš se svléknout." zeptala se Jen.

Byl jsem nervózní, Hannah byla zrovna ve vedlejší místnosti. "Co-- co když přijde Hannah?"

"Proč by?" Jen ke mně přišla a pomohla mi s košilí. "Myslí si, že pro tebe chystám představení."

S obavami jsem si rozepnul kalhoty a stáhl je. Neuvědomoval jsem si, jak moc jsem unikal. Vytvořila se obrovská mokrá skvrna, která pokryla celou přední část kalhotek. Jen byla naprosto šokovaná: "Sakra, jsi tak mokrý!"

Stáhla mi opasek, z mé klece připevněné ke kalhotkám vycházela stopa hustého preejakulátu. Jen vzala svůj prst, nabrala ho a pohladila špičku mé klece. Vydal jsem malé zasténání. Rychle mi vložila svůj prst do úst. Věděl jsem, že je to lepší, než abych cokoliv řekl, a vysál jsem jí to z prstu. Když se podívala za ruku, měla na tváři úskočný úsměv.

"Bože. To je tak vzrušující." Zachvěla se. "Ale potřebujeme, abys začal věci zkoušet." Podala mi soupravu podprsenky a kalhotek. Byly světle lososové a pokryté krajkou. "Tyto kalhotky by měly sedět, ale nejprve vyzkoušej podprsenku, zatím neznáme tvoji skutečnou velikost." Začal jsem si podprsenku oblékat, nadšený, jak vypadá, barva velmi dobře ladila s mou bledou pokožkou. Jen přišla a pomohla mi ji v zadu připevnit, "Ne, myslím, že je to moc malé, po chvíli se to do tebe zařízne. Půjdu ven a najdu jinou."

Když Jen otevřela dveře, uviděl jsem Hannah. Vzhlédla a navázali jsme oční kontakt, byla podezřívavá a vydala se k nám. Jen si uvědomila, co se stalo, rychle se otočila a zavřela dveře. Podívala se na mě, oba jsme ztuhli. Můj obličej byl červený a hořel. Jen řekla: "Je mi to tak líto."

Vyskočil jsem, když se ozvalo zaklepání na dveře. Ozvala se Hannah: "Potřebujete vy dva něco?"

Jen znovu otevřela dveře a úplně mě odhalila. Pohyboval jsem se, jak nejvíc jsem mohl, abych se zakryl. "Jen!"

Hannah potlačila smích: "Kdybys mi řekla, že nakupuješ pro Stevena, požádala bych o pomoc."

Jen se na mě podívala a na tváři se jí objevil úsměv. "Ve skutečnosti neznáme jeho skutečnou velikost podprsenky, takže kdybys nám s tím pomohla, velmi bychom to ocenili."

"Samozřejmě!" Z kapsy vytáhla měřicí pásku. Moje mysl se vrátila k noci, kdy Jen použila podobnou pásku k měření mé délky a pak mě přivedla k úžasnému orgasmu. Hannah ke mně přistoupila, "Potřebuji, aby sis sundal tu podprsenku, abych tě správně změřila. A nemusíš se zahalovat, kluky jako ty tu máme pořád. Navíc," mrkla na mě, " Jsem profesionálka."

Spustil jsem ruce a na tváři se mi objevil výraz porážky. "Potřebuji pomoc, abych to sundal."

"To není problém, jsem si jistá, že se to brzy naučíš sám." Při pohledu dolů na mé kalhotky se odmlčela: "Co je to?" Ukázala jsem na můj rozkrok a uvědomil jsem si, že mluví o mé kleci. Chtělo se mi umřít tím trapasem.

Otevřel jsem ústa, ale nic nevyšlo. Jen vstoupila. "Je to klec cudnosti."

Hannah otočila hlavu k Jen. "Můžu to vidět?"

Podíval jsem se přímo na Jen a zavrtěl hlavou, že ne. Jen se zachichotala: "Jasně, pomáháš nám. Stevene, stáhni si kalhotky." To způsobilo, že obě dívky vyprskly smíchy. Jen jsem tam stál a cítil, jak mi ruměnec pokrývá celé tělo. Můj penis mě zradil, když pulzoval ve své kleci.

Jen přišla ke mně. Položila mi ruku na břicho a podívala se mi do očí, tyčila se nade mnou, když jsem se hrbil. "Zlatíčko, to je v pořádku. Hannah to nikomu neřekne."

Podíval jsem se na Hannah, jen se na mě usmála. "Dobře." Pomalu jsem si stáhl kalhotky.

Hannah se přikrčila, aby se podívala na můj penis v kleci. Při pohledu dolů na ni jsem se mohl soustředit jen na její velká prsa. "Páni. Je to tak malé."

"Hannah--" vydechl jsem.

Zakryla si ústa a jasně se smála. "Je mi to líto, Stevene. Ale je to tak, je to tak roztomilé. A velmi mokré." Natáhla se dopředu a pohrála si se stopou preejakulátu. Vzhlédla k Jen, "Jaký máte sex?"

"Hannah!" vydechl jsem znovu.

Jen stále stála vedle mě a dívala se dolů na Hannah, "Tohle je vlastně jeho první den co to má na sobě. Nechtěla jsem, aby byl celou dobu procházky po obchodě tvrdý."

Hannah na mě vzhlédla: "Myslím, že ti to sluší, Stevene. Nemyslím, že bych tě pustila ven, kdyby to bylo na mně. S tak malým pérem bys ho možná ani nemusel mít žádný. V podstatě máš klitoris."

Nemohl jsem uvěřit, že se něco z toho děje. Cítil jsem, jak se mi napíná klec. Vyvolalo to obrovský proud preejakulátu a sténal jsem. Hannina ruka tam stále byla a všechno to chytala. Stála a zvedla ruku, aby mi ukázala, že jí v dlani seděla velká louže. Nemohl jsem uvěřit, kolik jsem toho vyprodukoval, "Myslím, že to se mnou souhlasí."

Jen mě postrčila hlavou dopředu. "Slízni to, sissy" Zasténal jsem, naklonil jsem hlavu dopředu a vzal Hannah ruku do své a olízl jsem jí.

"Kurva. Na to bych si mohla zvyknout!" zašeptala Hannah.

Jen, plná sebevědomí, "Že?"

Hannah, nyní zcela profesionální, "Dobře, otoč se Steve. Pomůžu ti z té podprsenky." Jakmile ji sundala, vytáhla měřicí pásku, omotala mi ji kolem hrudníku a udělala si několik poznámek. "Přinesu odpovídající podprsenku k té sadě, tady jsou jeho míry, Jen, můžeš si vyměnit zbytek."

"Jasně." Řekla Jen a nechala mě samotného s Hannah.

"Jsem tak ráda, že jste dnes přišli, bude to velmi nudný den, ale myslím, že jste ve mně něco probudili a nemůžu se dočkat, až to prozkoumám." Položila mi ruku na tvář. "Děkuji ti za to." Znovu se podívala dolů na mou klec. "Miluju to. Radši doufej, že Jen bude laskavější než já. Nevím, jestli bych tě někdy pustila ven." S tím Hannah poklepala na konec mé klece a odešla z šatny.

Stál jsem tam, s kalhotkami staženými kolem stehen, a díval jsem se dolů na svou klec. Můj rozkrok byl vyboulený a snažil se ztvrdnout. Na špičce visel nový proud preejakulátu. Nabral jsem to, podíval jsem se na to a rychle jsem to vzal do úst. Vlastně jsem si užil jeho chuť.

Čekal jsem, až se dívky vrátí, stále jsem nemohl pochopit, že se to všechno děje. Nejen, že to Jen dovolila, ale i Hannina drzost. To, jak ke mně mluvila, mě bez konce vzrušovalo. Jak jsem to měl zvládnout?

Jen se vrátila první a položila podprsenky a pár dalších věcí na lavici v šatně. Přistoupila ke mně a objala mě kolem krku. "Opravdu mě mrzí, že se to stalo. Nechtěla jsem, aby se to Hannah dozvěděla takhle, ale musíš uznat, že je to teď zábavnější. Mít nás obě, když si budeš moct vyzkoušet všechnu tu ženskou nádheru."

Podíval jsem se do jejích očí a vlastně jsem nevěděl, co říct. Chtěl jsem odejít, zastavit to všechno a schovat se, ale také jsem chtěl jít dál. "Je to víc než trapné - ale chci, aby to pokračovalo, nedokážu to popsat."

"Ty máš prostě rád ponižování. To je v pořádku, ráda tě ponižuji a zdá se, že Hannah také." Naklonila se a dala mi něžný polibek. "Všechno ti to vynahradím později."

Hannah přišla s podprsenkou a odpovídajícím podvazkovým pásem a nějakými punčochami. "K této sadě je také podvazkový pás, který je naprosto nádherný. Stevene, můžeš si sundat kalhotky. Za chvíli tě oblékneme zpátky a pokryjeme krajkou." Řekla s mrknutím.

Pomalu jsem vystoupil z kalhotek. Když jsem tam stál jen s klecí, cítil jsem se ještě víc odhalený. Snažil jsem se to zakrýt, když mě Hannah zastavila. "Steve. Nemusíš se stydět, už jsem to viděla." Odrazila mi ruku. Omotala mi podvazek kolem pasu a připevnila ho za mnou. Otočila se k Jen: "Nevadilo by ti, kdybys mi pomohla se Stevovými punčochami?"

"Vůbec ne!" Odpověděla.

Hannah jí podala jednu punčochu. Společně přede mnou klekly na kolena. To by byl sen, nebýt klece kolem mého penisu. Jednu po druhé vzaly nohu a navlékaly mi punčochy na nohu, až se mi chvělo celé tělo. Když se na sebe podívaly, oba se zachichotaly.

"No, Steve, jsem rád, že si užíváš kvalitu. To jsou moc dobré punčochy." informovala mě Hannah.

"Ach ano, kdykoli je nosím, nikdy nemůže sundat ruce z mých nohou. Teď už vím proč." řekla Jen s úsměvem.

Jen se natáhla a záměrně pohladila hřbetem ruky moji klec a koule, když popadla podvazkový popruh. Hannah ji následovala a rychle připevnila sponu.

"Teď se otoč, Stevene." přikázala Hannah, když mě chytila za boky, aby mě nasměrovala. "Páni! Máš na to hezkou prdelku." řekla a stiskla jednu půlku.

Zalapal jsem po dechu, když to udělala, čímž jsem u obou vyvolal další chichotání.

"Ano, má! Měla bys ho vidět v šatech."

Upřímně, Hannah, "Ach ano, prosím!"

Cítil jsem, jak obě dívky připevňují zadní popruhy, poklepáním na zadek, nemohl jsem rozeznat od koho, dostal jsem pokyn, abych se otočil. Můj obličej byl stále červený a cítil jsem, jak mi kape z klece.

"Jsi tak mokrý, Stevene!" Jen zvolala: "Jsem tak ráda, že jsi v kleci, jinak bys nám tu právě teď stříkal do obličeje." Vydal jsem hluboký sten. Jak rád bych byl teď volný, s těmito dvěma krásnými dívkami na kolenou přede mnou. "To by se ti líbilo, že?" řekla Jen chraptivě, její ruka mířila na Hannainu nohu. "Škoda, že jsi celý zavřený. V té malinké, malinké kleci."

Znovu jsem zasténal a trochu se podlomil v kolenou. Jen mě začala hladit po noze zabalené v punčoše a udržovala mě rovně. Hannah mi také začala třít lýtko. Pocit, jak obě třely mé nohy v punčochách, byl nad míru opojný.

Prosil jsem: "Jen, prosím. Mohu být odemčen!" Podíval jsem se na ni, úskočně zapracovala rukou na mých nohách a zastavila se na mé kleci.

"Chtěla bych, ale nechala jsem klíč doma," řekla s falešným našpulením. "Omlouvám se."

Hannah se rozesmála: "Chudáku Stevene. Vypadá to, že tam máš zaseknutý tvůj malý klitoris."

To mě dohnalo k výstřiku, zasténal jsem a cítil, jak mi kape klec. Ze špičky vytékal další preejakulát.

Jen to chytila. "Opatrně! Nechceme, aby něco z toho zaneřádilo tyhle krásné punčochy." K mému překvapení si Jen olízla prsty a vydala svůj vlastní sten. "Mmm, chutnáš tak sladce." Zhoupla se zpátky na nohy. "Dobře. Oblékneme ti kalhotky."

Jen a Hannah mi nastavily do otvorů pro nohy a vytáhly mi kalhotky na nohy. Cítit, jak mi přejíždějí po punčochách, bylo nebeské. Zvedly je nahoru a kolem mých boků, objímaly mou klec.

Hannah mi poklepala zepředu na kalhotky a udělala ránu na klec. "Teď přes to všechno nekapej. Nechceme, aby sis dělal nepořádek v kalhotkách."

Jen mě hladila po stehně: "Proč nám nepomůžeš vstát, Stevene?"

Natáhl jsem obě ruce, abych je obě chytil. Dívat se na ně, jak vstávají z kolen, byla úleva, protože jsem nevěděl, jak dlouho je tam dole ještě zvládnu.

Hannah začala upravovat lemy mých punčoch. "Dáma se vždy postará o to, aby měla punčochy rovné." Přecházela kolem mě a upevnila za mnou podvazek. Vrátila se dopředu a utrhla mi podvazek na pravé noze, což způsobilo, že jsem vyjekl. Hannah se zasmála a poplácala mě po stehně: "Zvykneš si, že to kluci taky dělají."

Můj obličej vystřelil k její, vyděšeně: "Nechci, aby to chlapi dělali! Natož aby mě takhle viděli!"

Obě dívky se zasmály a Hannah řekla: "Jednou budeš."

"První večer, když se takhle oblékl, jsem ho přiměla, aby za mnou přišel ke dveřím. Měla jsi vidět jeho obličej," snažila se Jen potlačit smích, "byl tak vyděšený. Doručovatel to nemohl." ale nespouštěj oči z nohou."

"Pochopitelné. Má nádherné nohy." Hannah na mě mrkla. "Možná nechceš, aby tě kluci takhle viděli, ale jakmile uvidíš, jaký vliv to na ně všechno má, uvidíš."

Jen do toho vstoupila: "Možná jednou. Zatím je celý můj."

"No, kdyby to záleželo na mně, vysála bys tolik ptáků, aby neměl šanci se vůbec dostat z klece." řekla Hannah se zlým úsměvem. "Ale pojďme skončit s tím, že vás oba vylepšíme!"

Jen mi pomohla přetáhnout podprsenku přes ruce, když ji Hannah připevnila na zádech. Podprsenka byla trochu nadzvednutá, což mi umožnilo mít iluzi malých prsou. Hannah si pohrávala s mým hrudníkem a otočila se k Jen: "Máme nějaké vložky, nic velkého, ale trochu by mu to pomohlo."

Radostně jsem zvolal: "To bych chtěl."

Hannah se ke mně otočila a položila mi ruku na obličej. "Ach, chceš větší prsa. Uvidím, co se dá dělat."

Můj obličej znovu zrudl. Proč jsem promluvil? Samozřejmě jsem chtěl vidět, jak vypadám, ale když je tady Hannah, všechny rozpaky se zdvojnásobily.

Jen přišla ke mně a políbila mě, "Omlouvám se, jestli je Hannah příliš zlá. Myslím, že se jí to opravdu líbí. Nemůže takhle mluvit s ostatními sissy, které sem chodí."  

Vzhlédl jsem k Jen, "to je v pořádku-- líbí se mi to. I když to nerad přiznávám."

Znovu mě políbila: "Já vím."

Hannah se vrátila s malou krabičkou. Vytáhla dvě vložky. Když přišla, vložila mi jednu do podprsenky, pod prso. Při druhé mě štípla do bradavky, což způsobilo, že jsem tiše zasténal.

"Jsem ráda, že jsem je přinesla." řekla Jen a podala mi lodičky. Musela je vzít, když vybírala podprseky. Znovu klesla na kolena a vklouzla mi první nohou dovnitř. Hannah mi pomohla udržet rovnováhu a druhou mi držela ruku.

"Páni. Nečekala jsem, že budeš tak dobře zacházet s lodičkami. Jsem ohromena!" Vzhlédl jsem k Hannah a usmál jsem se, Hannah se na mě taky usmála. "Dobře. Jsi připraven vidět se?" Zeptala se.

Pomalu jsem kývl hlavou. Když jsem se podíval dolů na svou hruď, vypadalo to, že mám skutečně malá prsa. Nemohl jsem se dočkat, až se uvidím v zrcadle. Jen mě vzala za ruku a otočila mě. Vydal jsem ze sebe jen: "Ach. Páni!"

Mít na sobě spodní prádlo, které vám skutečně padne, změní všechno. Moje nohy vypadaly v těch punčochách úžasně, jen díky podpatkům vypadaly delší. Moje kalhotky mě pevně objímaly a držely moji klec proti mně a zmenšovaly tak moji bouli. Bylo vidět jen její obrys. S vsádkami mi podprsenka udělala hezké poprsí a miloval jsem ji.

Otočil jsem se k Jen a pak k Hannah: "Miluji to. Mockrát děkuji!"

"Vypadáš úžasně, tahle barva je opravdu skvělá ke tvé bledé pleti. A myslím, že tohle je naposledy, co mám podpatky nižší než ty, nesmíš být vyšší než já." Jen mě šťouchla do ramene, a já se usmál.

"No, oba jste vyšší než já!" Hannah si povzdechla, "ale to je v pořádku. Jen má pravdu, tahle barva je na tvé pokožce skvělá. Vsádky ti opravdu zvýrazňují poprsí. Chybí jen vlasy a make-upu! Ráda bych tě viděla venku, Stevene. " Pohlédla na Jen: "Má dívčí jméno?"

Jen přikývla: "Saša. Musela jsem to vymyslet na místě."

"Myslím, že jí to sluší." řekla Hannah se srdečným úsměvem.

"Někdy se budeme muset sejít, abys viděla Sašu v celé její kráse." Jen ke mně přišla a objala mě kolem pasu. "Nebyla by to legrace, Sašo?"

Nervózně jsem zavrtěl hlavou. Jakkoli to bylo trapné, nemohl jsem popřít vzrušení, které jsem měl. To, že mě Hannah, další krásná žena, viděla takhle a chtěla mě posunout dál, mě jen víc vzrušilo. "To-- byla by to zábava," řekl jsem.

Nakonec jsme zkusily několik dalších podprsenek a rozhodly se, že si pořídíme tři sady. Jedna černá, fialová a broskvová. Miloval jsem všechny, ale broskvová byla moje oblíbená.

Když jsem si všechno přečetl, chtěl jsem se převléknout, ale Jen mě zastavila. "Chtěl bys nosit celou tu sadu? Vím, že se ti opravdu líbily."

Pomalu jsem přikývl a Jen se na mě usmála. Pomohla mi nasadit podprsenku a vzala visačky. "Sejdeme se u pultu. Ty punčochy zvládneš, ne?"

Posadil jsem se na lavičku a pomalu jsem začal svlékat první punčochu z nohy. Moje klec začala okamžitě tepat. Něco tak jednoduchého, jako pouhé svlékání punčoch, mě vzrušilo. Proč jsem musel říct Jen o svém fetiši cudnosti? Bolel mě penis, ale nemohl jsem popřít, jak vzrušující to bylo. Nemyslel jsem si, že to bude takhle. Jen neustálé zúžení. Byl jsem si nyní vědom každého pohybu mého penisu. Miloval jsem to.

Svlékl jsem si podvazky, oblékl jsem si oblečení a vyšel z šatny v lodičkách. Jen a Hannah byly u pultu se sbaleným prádlem.

Hannah se zachichotala při pohledu na mě, jak nosím podpatky, "Držíš je jako holka po sexu na jednu noc." Přimělo ji to k smíchu, když se přidala Jen. "Měl bys je normálně nosit, vypadal jsi v nich velmi dobře."

"Ha ha. Stejně se k tomuhle oblečení nehodí." Dělal jsem si srandu.

Jen ke mně přišla, vzala lodičky a vložila je do tašky s prádlem. "Vždycky to můžeme změnit."

Jen jsem na ni zíral, překvapený, že to navrhuje. Nechtěl jsem být na veřejnosti oblečený jako žena.

"Dělám si srandu, ale jednou budeme venku."

Rozloučili jsme se s Hannah a oba jsme ji objali. Dokonce mě políbila na tvář, čímž mě zaskočila. "Opravdu se těším, až tě uvidím nového, Stevene."

* * *

V autě se na mě Jen otočila: "Omlouvám se, že se to tak vymklo kontrole. Opravdu jsem vůbec neplánovala, že tě Hannah uvidí. Doufám, že se na mě nezlobíš."

 

Diskusní téma: CO NECHÁŠ PO SOBĚ KLOUZAT - 4.díl - Martina

Datum: 25.06.2022

Vložil: Tv.Katy. cd

Titulek: Krása

Opět moc pěkné, zajímavě se to rozvíjí; -))

Datum: 20.06.2022

Vložil: Sissy90

Titulek: Wow

Moc pěkné, jednou bych chtěl takový příběh zažít. Je to moc krásné čtení
Děkuji za tvoji tvorbu

Datum: 20.06.2022

Vložil: Dianka

Titulek: Krásné

Tento druh povídek mám nejraději a strašně ráda bych něco takového prožila. Moc děkuji za tvé povídky strašně ráda je čtu a doufám že budeš pokračovat dále

Datum: 20.06.2022

Vložil: Esme Ww

Titulek: Hezké

Z mého pohledu je to tvá nejzajímavější povídka za poslední dobu a je mi líto, že ti to lidi moc nekomentují. Líbí se mi, že tu máš zjevný citový vztah mezi hlavními postavami, což jsem třeba u těch ladyboyovských povídek postrádala. Ale já obecně nejsem cílovka na ladyboy povídky, takže za mě je celkově tahle povídka o hodně lepší.

Esme

Přidat nový příspěvek